426 Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 24, 2013 2:26 am
sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ?ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofia lara έγραψε:ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ?ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:sofia lara έγραψε:ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ?ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?
Στην πρώτη σελίδα κατω κατω
sofia lara έγραψε:ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:sofia lara έγραψε:ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ?ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?
ΕΝΝΟΩ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ.
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:sofia lara έγραψε:ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:sofia lara έγραψε:ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ?ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?
τι εννοείς που?εκεί που λεει ετήσιο φορολογητέο οικογειανό εισοδημα και εχει δύο κουτάκια, του συζύγου και της συζύγου. και από κάτω αν εχεις και αυτοτελως φορολογηθέντα εισοδήματα.
ΒΑΣΙΚΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ,ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 7 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ.ΛΑΘΟΣ ΦΑΚΕΛΟ ΑΝΟΙΓΩ?ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.sofia lara έγραψε:ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:sofia lara έγραψε:ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:sofia lara έγραψε:ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ?ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?
τι εννοείς που?εκεί που λεει ετήσιο φορολογητέο οικογειανό εισοδημα και εχει δύο κουτάκια, του συζύγου και της συζύγου. και από κάτω αν εχεις και αυτοτελως φορολογηθέντα εισοδήματα.
ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:βασικά πρεπει να μπεις στο αρχειο που λεει αίτηση,και όχι στις οδηγίες. μήπως δεν στο ανοιγει επειδή είναι ζιπαρισμένο αρχείο?εχεις το προγραμμα winzip στον υπολογιστή σου, αυτό που ανοίγει συμπιεσμένα αρχεια?
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:θα βάλεις στο σημειο που λεει συνολικο ετήσιο φορολογητέο οικογενειακο εισόδημα, το εισόδημα του συζύγου σου στο κουτάκι του υποχρεου και στο δικό σου κουτάκι δεν θα βάλεις τίποτα. και από κατω στα αυτοτελως φορολογηθέντα αφου το μονο αυτοτελες εισόδημά σας ήταν το επίδομα ανεργίας δεν θα βάλεις τίποτα.
agelaki-007 έγραψε:κοριτσια να ρωτησω ειμαι μακροχρονια ανεργη πρεπει να βγαλω και την καρτα ανεργιας φωτοτυπια η μονο τα χαρτια που μου εχει δωσει ο οαεδ ?
ANNIFOT έγραψε:ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ 5/8/2010 ΜΕΧΡΙ 5/8/2011 .ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΞΑΤ.Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ 3 .
litsakos έγραψε:ANNIFOT έγραψε:ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ 5/8/2010 ΜΕΧΡΙ 5/8/2011 .ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΞΑΤ.Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ 3 .
" Εάν η ενδιαφερόμενη είναι άνεργη
, απαιτείται:
αντίγραφο Δελτίου Ανεργίας σε ισχύ, που να έχει όμως εκδοθεί πριν την ημερομηνία
δημοσίευσης της παρούσας, και
αντίγραφο Βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ.
Εάν η ενδιαφερόμενη λαμβάνει ή έχει λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας
από τον Ο.Α.Ε.Δ κατά
τους τελευταίους 24 μήνες και παραμένει άνεργη, απαιτείται αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης
επιδότησης του Ο.Α.Ε.Δ. "
τα λεει στην προσκληση.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης