451 Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 24, 2013 11:57 pm
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
marion! σου στελνω πμ να μου πεις για την επανεγγραφη.Μην γεμιζω με ασχετα ποστ το θεμα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofia lara έγραψε:ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ?ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ (3,5 ΠΧ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ?
i_kitty έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ Κ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ!
Ε, ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ(ΜΗΝ ΠΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ... )ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ...Ο,ΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ-ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!
ΑΣΧΕΤΟ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ???
litsakos έγραψε:i_kitty έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ Κ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ!
Ε, ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ(ΜΗΝ ΠΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ... )ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ...Ο,ΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ-ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!
ΑΣΧΕΤΟ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ???
Δεν μπορουν να μην δεχτουν την αιτηση σου, απο σημερα ετσι κι αλλιως ξεκιναμε να στελνουμε, σωστα?
marion έγραψε:sofia lara έγραψε:ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ?ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ (3,5 ΠΧ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ?
Ολογράφως γράφεις: Δεκαεπτά Ιουνίου δύο χιλιάδες δέκα πχ
Στην ηλικία όχι καλέ!Θα γράψεις κατευθείαν στα έτη 3 και στους μήνες 6!έτσι κι αλλιώς στα κουτιά της δεξιάς στήλης γράφεις, η αριστερή είναι η περιγραφή!
i_kitty έγραψε:sofia lara ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΣΤΑ ΕΤΗ:1 Κ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ: 9
ΔΗΛΑΔΗ 21 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ..Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!
triteknifull έγραψε:Κορίτσια βοήθεια!!!! Είχα ένα θέμα με τη μικρή μου κ δεν έχω κοιτάξει τα δικαιολογητικά. Στο σάιτ του εεταα δεν βρίσκω τίποτα. Μήπως μπορεί κάποια να μου πει???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!
sofia lara έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ?
i_kitty έγραψε:triteknifull έγραψε:Κορίτσια βοήθεια!!!! Είχα ένα θέμα με τη μικρή μου κ δεν έχω κοιτάξει τα δικαιολογητικά. Στο σάιτ του εεταα δεν βρίσκω τίποτα. Μήπως μπορεί κάποια να μου πει???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!
ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ... ΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ...ΣΤΕΙΛΕ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙ ΨΑΧΕΙΣ!
i_kitty έγραψε:α) στα αυτοτελώς δεν γράφεις αν δεν έχεις
β) ολογραφως .. Πέντε Νοεμβρίου ...
γ) μόνο το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Δεν ξέρω αν βοηθησα...
evi2 έγραψε:Καλησπερα!Εχω μια ερωτηση και παρακαλω οποιος ξερει να μου απαντησει γιατι δε μπορω να βγαλω ακρη.Ειμαι ανεργη απο περυσι και εχω καρτα ανεργιας.Επαιρνα επιδομα ανεργιας εως τον προηγουμενο μηνα.Τ ι χαρτια πρεπει να δωσω?Καρτα ανεργιας με βεβαιωση εξατομικευμενης παρεμβασης η καρτα ανεργιας με εγκριτικη αποφαση επιδοτησης?Οταν λεει οτι εχουν λαβει επιδομα ανεργιας κατα τους τελευταιους 24 μηνες εννοει οποιοδηποτε διαστημα κατα τη διαρκεια αυτων των μηνων σωστα?Ας με διαφωτησει καποια σας παρακαλω!!!
evi2 έγραψε:Αρα βαζω και τα τρια αυτα χαρτια?Γιατι στις οδηγιες λεει 24 ΚΑΙ 25 Η 26.Δηλαδη καρτα ανεργιας ΚΑΙ βεβαιωση εξατομικευμενης παρεμβασης Η εγκριτικη αποφαση ΟΑΕΔ.Ουφ, τι μπερδεμα!
evi2 έγραψε:Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου...κάτι τελευταίο...να βάλω χ στο κουτάκι ανεργες, άνεργες με επιδότηση ανεργίας ΟΑΕΔ κατά τους τελευταίους 24 μήνες ή κ στα δύο?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης