Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
542 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 542 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 7:09 am

erwtoulis

erwtoulis
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Mias kai diabasa merika apo ta post sas. Eimai kai ego mia i opoia exo eggrafei prin 3 xronia peripou. To forum to eixa anoixto sxedon 24 ores to 24oro. Diabaza ola ta themata apantousa, rotousa ktl. Ton teleutaio kairo me orismena nea meli pou grafonte k to paizoun kseroles, milane asxima , prosbaloun , grafonte mono kai mono gia na diafimistoun exo arxisei kai ksenerono. Palia eimastan mia oraia parea, etsi toulaxiston eniotha ego. Empena mesa milousa me oles sas, eniotha san na eisastan files mou kai as min sas eixa dei pote stin zoi mou alla oute kai pou iksera kai ta onomata sas. Me merikes exoume gnoristei kai apo konta.Tora ? Tha mpo area kai pou , tha diabaso orismena themata ta opoia ta brisko endiaferon k tha bgo. Na grafo sixna giati ? Gia na min perno apantiseis epidi grafo se GREEKENGLISH ? Na mou tin lene epidi den grafo ellinika? yparxei kanenas nomos pou apagoreuei autin ti grafi ? den nomizo oti einai sosto auto. exo sunithisei tosa xronia etsi .lipame alla den mporo na allakso tora, me apotelesma na upoxoro isixa kai orea xoris na dimiourgo kamia fasaria.
Episeis kai kapio problimatismo na exo , kapia aporia den mpeno ston kopo na to grapso giati den thelo merikes fores na taraxto apo ton tropo pou tha mou apantisoun kai tha xalasei i diathesi mou.
Episeis den mou arese pou itan antras mesa sto forum. Einai forum gia mamades kai eprepe na apoklistei. Tha mou pite posi antres tha uparxoun mesa ki den to gnorizoume. Den einai to idio omos.
Auta apo meros mou, tha ithela na toniso oti den ta grafo gia kamia prosopika ,milao genika.

27Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 8:01 am

elenisakal

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mama katerina, που ακριβως εντοπιζεται το προβλημα να ειμαστε μελη και σε αλλα φορουμς?? Δεν εχουμε υπογραψει κανενα συμβολαιο οταν μπηκαμε στο μαμα οτι δεν θα αποχωρησουμε η οτι δεν θα ανοιξουμε κ αλλα 10. Το προβλημα ποιο ειναι το δικο σου??Εγω ημουν πολυ ενεργο μελος εδω,ξενερωσα απιστευτα με το οτι σε καθε θεμα πεταγοταν ο αντωνης ή οποιος τελοσπαντων κ εβριζε κ αποφασισα να ζητησω τη διαγραφη μου κ να ενταχθω σε ενα αλλο φορουμ. Η διαχειριση ηταν απουσα κ αρα εφυγα..Χθες λοιπον ξαναγραφτηκα γιατι παλι ετσι ηθελα...Το οτι το παιζεις τοσο ξερολας ειναι λιγο ενοχλητικο..Α κ για να σε προλαβω κιολας...ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ Η ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ...ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΩ ΣΩΣΤΑ..ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ Κ ΤΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

28Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 8:06 am

elenisakal

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ...ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΙΝΙΑ Κ ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΩΣ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ Κ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..

29Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 8:22 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Catty έγραψε:Εγω δεν κατάλαβα την "επιπληξη" και αφου βγάζετε ανακοίνωση επίσημη προς όλα τα μέλη, κοιταξτε και λίγο την ορθογραφία να φανεί ότι δαπανήθηκαν και δέκα λεπτα!

Σου ζητω ταπεινα συγνωμη για το ορθογραφικο δεν θα ξαναγινει! Ελπιζω να με συγχωρεσεις!

Εγω εχω να πω οτι αυτο που ειπε η mamakaterina το ξερω μεεεερες τωρα αλλα μου ειναι αδιαφορο! Θα πω κατι και το θεμα θα κλεισει απο εμενα!

Μπορεί να κανεί κανεις όσα φόρουμ θελει μπορεί να ειναι σε οσα φορουμ θελει επίσης να βριζει οσο θελει εμένα και την Ολίβια, αυτο δείχνει και το επίπεδο του καθενός μας, ΑΛΛΑ να δημιουργουνται ψεύτικα προφίλ για να δημιουργήσουν πρόβλημα εδώ αυτο δεν είναι δικαίωμα κανενός! Όπως και έχει όλα ελέγχονται πια και όχι μόνο Απο εμάς!

Αυτα κοριτσια μου! Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο!

30Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 8:27 am

elenisakal

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΙΑΤΙ ΒΙΒΙΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΣΑΣ??ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥ ΕΣΚΙΖΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ??ΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΑΦΩΣ Κ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΕΧΕΙ ΤΟ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ..ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ..ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΠΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΕΣ Κ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ Κ ΕΓΩ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΜΕ Κ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΩΞΑΤΕ ΟΜΩΣ...ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΑ Κ ΑΛΩΝΙΖΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ..ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ..ΕΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΣΟΔΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΧΕΣΗ Κ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΜΙΝ Κ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ.

31Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 8:40 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenisakal έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΒΙΒΙΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΣΑΣ??ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥ ΕΣΚΙΖΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ??ΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΑΦΩΣ Κ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΕΧΕΙ ΤΟ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ..ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ..ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΠΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΕΣ Κ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ Κ ΕΓΩ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΜΕ Κ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΩΞΑΤΕ ΟΜΩΣ...ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΑ Κ ΑΛΩΝΙΖΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ..ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ..ΕΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΣΟΔΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΧΕΣΗ Κ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΜΙΝ Κ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ.

Σου ξαναειπα το θέμα εγώ το ξέρω αρκετές μέρες το εάν το έμαθαν και αλλα μέλη Απο εδώ σαφώς και δεν είναι δική μου ευθύνη! Υπάρχει ελευθερία άλλωστε να είναι όλοι σε οποία και σε όσα φόρουμ επιθυμούν!

32Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 8:51 am

elenisakal

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μα δεν ηταν κρυφο..Δεν πηγε κανεις να φαει την πελατεια του μαμα. Περυσι οταν δημιουργηθηκε παλι ενα φορουμ κρυφο απο δω κ συμμετειχες κ εσυ ειχε βγει κανεις να το αναφερει δημοσια?? Δεν εγινε διοτι κ εκει θα ειχαμε τον αντωνη να μας πρηζει οπως κ εσεις για τους ιδιους λογους δεν το αναφερατε...Τελοσπαντων...Εγω ειμαι σε πολλα φορουμ κ θα συνεχισω..Δεν ειναι ουτε κακο ουτε απαγορευεται απο κανεναν

33Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty . Τετ Απρ 24, 2013 8:52 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι εννοειτε βρε κοριτσια??οτι παλια μελη απο δω εκαναν δικο τους φορουμ και μπαινουν εδω με αλλα ονοματα για να δημιουργησουν θεμα???

34Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 8:58 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenisakal έγραψε:μα δεν ηταν κρυφο..Δεν πηγε κανεις να φαει την πελατεια του μαμα. Περυσι οταν δημιουργηθηκε παλι ενα φορουμ κρυφο απο δω κ συμμετειχες κ εσυ ειχε βγει κανεις να το αναφερει δημοσια?? Δεν εγινε διοτι κ εκει θα ειχαμε τον αντωνη να μας πρηζει οπως κ εσεις για τους ιδιους λογους δεν το αναφερατε...Τελοσπαντων...Εγω ειμαι σε πολλα φορουμ κ θα συνεχισω..Δεν ειναι ουτε κακο ουτε απαγορευεται απο κανεναν

Φυσικά και ήμουν και ηταν γνωτο εάν ήθελα να το κρύψω θα έβαζα άλλο όνομα χαζό δεν ειμαι( νομίζω τουλάχιστον) ωστόσο δεν καταλαβαίνω γιατί εξακολουθεις να λες τα ίδια αφού σου εξήγησα πιο πάνω οοοόλα θεμιτά εκτός Απο ένα! Φιλιά!

35Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 9:00 am

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τον ρουφιάνο όλοι των αγάπησαν την ρουφιανιά κανεις,
ένα πιόνι είσαι που σε λίγο θα σε πετάξουν και σένα εκτός και αν είσαι της διαχείρισης...
να ένας λόγος να μπουν οι διαχειριστές με άλλο νικ.

αφού δεν σας ενδιαφέρει αν ανοίξουμε άλλα 100 φόρουν η ρουφιάνα πως βρέθηκε ανάμεσά μας ; τυχαία ;
Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, ούτε κανένα συμβόλαιο κάναμε μαζί σας.

Εσείς μας κάνατε να φύγουμε, όπως έφυγαν τόσες κοπέλες και μαζευτήκατε αλλού ακόμα και σεις οι ίδιοι οι διαχειριστές... τόσο πολυ το αγαπάτε το φόρουμ σας.....

σας έψαξε ποτέ κανένας ; ενδιαφέρθηκε ποτέ καμιά να μάθει που πήγατε ;
ακόμα και εσείς φοβάστε να γράψετε ποια εδώ... έτσι δεν είναι
παλιά μέλη ;
υποτίθεται πως τώρα παρακολουθείται...

εμείς τι περίμενες Βιβιαν ή όπως λέγετε ο διαχειριστής ατού του φόρουμ,
να περιμένουμε πότε θα γίνει φόρουμ και όχί όπως τώρα ρινγκ ;
αυτό είναι το δικό μας επίπεδο παρά το να στέλνουμε ρουφιάνους.....

ποιος ξέρει τι έχετε πει εσείς αφού το ξέρει μέεεεεεεεεεεεερες η μαμακατερίνα.... αλλά εμείς δεν έχουμε ρουφιάνους να μας πουν....

τόσο καλή διαχείριση είχατε που κατάφερε ένας να κάνει τόσο μεγάλη ζημιά..... και όλα θα στρώσουν.... εδώ και καιρό όλα στρώνουν.....
βρε μας δουλεύετε ;

36Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 9:04 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κανένα πρόβλημα κορίτσια μου! Η ανακοίνωση εξάλλου είχε να κάνει με κάτι άλλο! Ας κάνει ο καθένας ότι θεωρεί σωστό ναι;;;

37Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 9:12 am

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
όλα τα θέματα είναι εδώ και μήνες οτι να ναι τώρα εδώ αυτό σε πείραξε ; εξάλλου δεν κάναμε εμείς την αρχή να χαλάσουμε την ανακοίνωση σου.

38Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 9:27 am

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και μην δω να διαγράφετε το θέμα αυτό, έχετε καταπιεί πολλά θέματα που δεν σας αρέσουν
μην πω για τις πωλήσεις που ξαφνικά και απο το πουθενά είναι παράνομο...
τώρα το θυμηθήκατε ή σας ταρακούνησε κάνεις ;

να πω και για τις απαντήσεις σας που είναι πάντοτε στριφογυριστές ;
έτσι για να μην σας πιάνουν απο πουθενά αλλά κουτό χόρτο ούτε εμείς τρώμε.

και τώρα κανένα πρόβλημα αλλά πριν τα κάναμε τα παράπονα.....

συγνώμη βρε βίβιαν το έχετε καταστρέψει
το έχετε μόνο για κερδοφόρους σκοπους το φόρουμ, και εσύ μόνη παλεύεις να σώσεις τι ;

39Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Μήνυμα προς ΒΙΒΙΑΝ Τετ Απρ 24, 2013 10:18 am

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπητή ΒΙβιαν,
Είδα ότι ενοχληθηκες απο την παρατήρηση για το ορθογραφικο λάθος. Δεν σε ξέρω προσωπικα, αλλα μου αρέσει το φόρουμ και συγκινουμαι πολυ απο τα όσα γράφουν οι άλλες μαμαδες
Βλέπω ότι είσαι πολυ νέα 25 χρόνων εγω είμαι 33 και μάλλον είμαι απο τις μεγαλύτερες στο φόρουμ. Καταλαβαίνω ότι είσαι νέα και λειτουργίες με το συναίσθημα, οταν όμως γράφεις ένα μήνυμα προς όλα τα μέλη οφείλεις μια τυπική προσφώνηση τύπου "αγαπητα μέλη, αγαπητες μανουλες" γιατι δείχνεις ότι με εκτιμάς όπως σε εκτιμώ.
Τώρα στο μήνυμα σε ποιον ακριβώς απευθυνεσαι οταν λες σε β' πληθυντικό "να σκέφτεστε τι κάνετε" στα τρολς η στις μαμάδες που στηρίζουν την προσπάθεια σας;;;
Αφου γράφεις που γράφεις σε προστακτικη γράψε και κανένα "με εκτίμηση" έτσι για να χρυσωσεις το χάπι
Τέλος ναι επιμένω στην ορθογραφία γιατι απευθυνεσαι δημοσίως σε ΌΛΑ τα μέλη, δεν γίνεται να έχεις τρία λάθη σε κάθε πρόταση είσαι επαγγελματίας
Εσυ είσαι νέα και λειτουργεις Έν θερμώ και πιθανόν να με βρίσεις μόλις τα διαβάσεις όλα αυτα αλλα αν δείξεις το μήνυμα που εγραψες σε έναν μεγαλυτερο θα σου πει τα ίδια
Με εκτίμηση
Κελλυ Χαικαλη ( για να μην νομίζεις ότι κρύβομαι σε ψευδώνυμο)

40Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Μήνυμα προς ΒΙΒΙΑΝ Τετ Απρ 24, 2013 10:19 am

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπητή ΒΙβιαν,
Είδα ότι ενοχληθηκες απο την παρατήρηση για το ορθογραφικο λάθος. Δεν σε ξέρω προσωπικα, αλλα μου αρέσει το φόρουμ και συγκινουμαι πολυ απο τα όσα γράφουν οι άλλες μαμαδες
Βλέπω ότι είσαι πολυ νέα 25 χρόνων εγω είμαι 33 και μάλλον είμαι απο τις μεγαλύτερες στο φόρουμ. Καταλαβαίνω ότι είσαι νέα και λειτουργίες με το συναίσθημα, οταν όμως γράφεις ένα μήνυμα προς όλα τα μέλη οφείλεις μια τυπική προσφώνηση τύπου "αγαπητα μέλη, αγαπητες μανουλες" γιατι δείχνεις ότι με εκτιμάς όπως σε εκτιμώ.
Τώρα στο μήνυμα σε ποιον ακριβώς απευθυνεσαι οταν λες σε β' πληθυντικό "να σκέφτεστε τι κάνετε" στα τρολς η στις μαμάδες που στηρίζουν την προσπάθεια σας;;;
Αφου γράφεις που γράφεις σε προστακτικη γράψε και κανένα "με εκτίμηση" έτσι για να χρυσωσεις το χάπι
Τέλος ναι επιμένω στην ορθογραφία γιατι απευθυνεσαι δημοσίως σε ΌΛΑ τα μέλη, δεν γίνεται να έχεις τρία λάθη σε κάθε πρόταση είσαι επαγγελματίας
Εσυ είσαι νέα και λειτουργεις Έν θερμώ και πιθανόν να με βρίσεις μόλις τα διαβάσεις όλα αυτα αλλα αν δείξεις το μήνυμα που εγραψες σε έναν μεγαλυτερο θα σου πει τα ίδια
Με εκτίμηση

41Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 10:22 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Catty έγραψε:Αγαπητή ΒΙβιαν,
Με εκτίμηση

Απευθυνομαι στα τρολλ φυσικα! Δεν με πειραξε καθολου η παρατήρηση για το ορθογραφικο λαθος απλα μου θύμισε να μην γραφω απο το κινητο για γίνονται λάθη που δεν πρεπει! Ηταν μια πολυ προχειρη ανακοινωση για ενα ασχημο συμβαν με βωμολοχίες που εγινε το πρωι και επειδη το ατομο που διεγραφει ανοιξε αμεσως νεο λογαριασμο επραξα γρηγορα! Γενικοτερα οι επισημες ανακοινωσεις ειναι σαφως ποιο προσεγμένες!

42Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 10:32 am

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είμαι σίγουρη ότι αυτη η ανακοίνωση δεν ήταν αντιπροσωπευτική! Την καληνύχτα μου σε όλες τις μανουλες πάω να μαζεψω το νήπιο μου...

43Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 10:32 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω προσωπικα χαιρομαι να πραττεις γρηγορα το σωστο βιβιαν κ οπως διεγραψες κατευθειαν την κοπελα που μιλησε ασχημα σημερα να διαγραφεις ετσι ακριβως με αυτον τον γρηγορο ρυθμο κ τον τρελο αυτου του φορουμ που δεν λεει να φυγει απο εδω μεσα κ παιζει με τον πονο ολων των γυναικων που βρισκονται εδω.

44Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 10:34 am

elenisakal

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΒΙΒΙΑΝ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΙΣΑΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΙΣ "ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ" ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ Κ ΝΕΑ ΤΡΟΛΣ?? ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ Κ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ Κ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ Η ΑΔΑΕΙΣ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 20-30 ΤΡΟΛΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ Κ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΞΥΠΝΗ

45Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 10:37 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenisakal έγραψε:ΒΙΒΙΑΝ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΙΣΑΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΙΣ "ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ" ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ Κ ΝΕΑ ΤΡΟΛΣ?? ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ Κ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ Κ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ Η ΑΔΑΕΙΣ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 20-30 ΤΡΟΛΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ Κ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΞΥΠΝΗ

Αρχικα σε παρακαλω να προσεξεις τα λογια σου εμενα δεν μου το σφυριξε κανεις κοριτσι μου πως θα μπορουσε αλλωστε αφου οσοι ειναι εκει προφανως και δεν με συμπαθουν! Και τελοσπαντων δεν με ενδιαφερει καθολου το θεμα σε παρακαλω πολυ λοιπον να σταματησει όλο αυτο!

46Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 10:59 am

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι ειναι αυτα ρε κοριτσια????πανω απο τα μισα θεματα δεν αφορουν καν την μητροτητα!μου φαινεται οτι δεν μπηκα σε καλη εποχη του φορουμ!εγω ειμαι εδω για να μοιραστω την χαρα μου και την εγκυμοσυνη μου οχι για να βλεπω κατινιες και ''σου πα και μου πες''.το εχω ξαναζησει το εργο σε αλλο φορουμ που ημουν πριν χρονια και δεν ειχε καλη καταληξη

47Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 11:06 am

elenisakal

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Vivian έγραψε:
elenisakal έγραψε:ΒΙΒΙΑΝ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΙΣΑΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΙΣ "ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ" ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ Κ ΝΕΑ ΤΡΟΛΣ?? ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ Κ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ Κ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ Η ΑΔΑΕΙΣ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 20-30 ΤΡΟΛΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ Κ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΞΥΠΝΗ

Αρχικα σε παρακαλω να προσεξεις τα λογια σου εμενα δεν μου το σφυριξε κανεις κοριτσι μου πως θα μπορουσε αλλωστε αφου οσοι ειναι εκει προφανως και δεν με συμπαθουν! Και τελοσπαντων δεν με ενδιαφερει καθολου το θεμα σε παρακαλω πολυ λοιπον να σταματησει όλο αυτο!

ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΘΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ???? ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ Κ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ" ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ...ΟΧΙ ΒΙΒΙΑΝ...ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΕΣΕΝΑ...ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΣ ΠΟΤΕ..ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΕΨΕΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Κ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΩΝΗΣ...ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ Η ΕΞΗΣ ΜΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ...ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ..ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ..ΒΑΡΙΕΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

48Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 12:03 pm

bibi12

bibi12
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Έγραψα ένα ποστ που ζητώ δημόσια την διαγραφή μου γιατί το φόρουμ δεν είναι αυτό που με εκφράζει. Μπορώ να μάθω γιατί διεγράφη το ποστ μου από την στιγμή που δεν ήταν ούτε προσβλητικό ούτε υβριστικό? Αφήνετε τα ποστ που βρίζουν χυδαία και βγάζετε ένα ποστ μόνο και μόνο γιατί λέει ''δεν με εκφράζει το φόρουμ''????????? :shock: :shock:

49Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 12:19 pm

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bibi12 έγραψε:Έγραψα ένα ποστ που ζητώ δημόσια την διαγραφή μου γιατί το φόρουμ δεν είναι αυτό που με εκφράζει. Μπορώ να μάθω γιατί διεγράφη το ποστ μου από την στιγμή που δεν ήταν ούτε προσβλητικό ούτε υβριστικό? Αφήνετε τα ποστ που βρίζουν χυδαία και βγάζετε ένα ποστ μόνο και μόνο γιατί λέει ''δεν με εκφράζει το φόρουμ''????????? Shocked Shocked

Μου είπατε να σας διαγραψω εσάς τα θεματα και τα σχόλια σας και ξεκίνησα να το κάνω! Αλλάξετε γνώμη;

50Προς τα μέλη! - Σελίδα 2 Empty Απ: Προς τα μέλη! Τετ Απρ 24, 2013 12:26 pm

nikole20

nikole20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ρε κοριτσια καλησπερα...το δικο μουτο θεμα γιατι εσβησε??

εγω δε ζητησα κατι τετοιο!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nikole20 στις Τετ Απρ 24, 2013 12:29 pm, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις