Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 20]

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eirini1985 έγραψε:Την αλλη Δευτέρα γίνεται 2μηνων!ειναι μικρούλα ακόμα!εμεις δεν έχουμε κάνει ούτε εμβόλιο ακόμα και έχω και άγχος για αυτό!

Να σας ζήσει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]! Λογικό να έχεις άγχος. Φαντάσου έχω εγώ που είναι κ το 3ο μου. Το άγχος νομίζω δεν πρόκειται να φύγει ποτέ...Είναι όμως για το καλό τους τα εμβόλια. Το κάθε μωράκι αντιδρά διαφοετικά- τα δικά μου είχαν διαφορετική αντίδραση .Άλλα κάνουν πυρετό κ άλλα όχι.Όλα καλά θα πάνε !

eirini1985

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μακάρι να πανε καλά όλα!να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!να τα δεις όπως επιθυμείς!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!
Τι κάνετε;
Χριστίνα, ωραία περάσατε στη γιορτούλα, μπράβο! Καλές διακοπές να περάσετε. Εμείς πέρσι πήγαμε μόνο στο χωριό του συζύγου και πολλά μπάνια εντός Αττικής. Φέτος μακάρι να καταφέρναμε ένα Σαββατοκύριακο κάπου κοντά εκτός του χωριού...Δύσκολο όμως με τα οικονομικά μας!
Ρηνούλα, τι κάνετε; Ο μπέμπης;
Κλεοπάτρα, το άγχος με συνοδεύει όποτε και αν λείψω από το μπέμπη..Σε καταλαβαίνω.
Ο μπέμπης μας είναι ήσυχος αλλά κάνει πολύ αραιά από χθες κάτι σα βηχαλάκι και προσπαθώ να καταλάβω αν κρύωσε. Δεν έχει μπούκωμα ούτε πυρετό προς το παρόν..Μακάρι να είναι ιδέα μου.
Γειά σου , Ειρήνη!
Φιλιά σε όλη την παρέα !

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eirini1985 έγραψε:Μακάρι να πανε καλά όλα!να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!να τα δεις όπως επιθυμείς!

Σε ευχαριστώ πολύ, να σαι καλά! Κι εσύ να χαίρεσαι την κορούλα σου, υγεία κ τύχη να έχει!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα Μαρίνα μου!
Μπορεί να είναι ένα ελαφρύ κρύωμα αυτό που έχει ο μπεμπούλης σου μπορεί κ τίποτα. Ενημέρωσε όμως
την παιδίατρο σου για να είσαι σίγουρη, αν δεις ότι συνεχίζει το
βηχαλάκι. Μήπως πρέπει να τον ακροαστεί.Περαστικά εύχομαι!
Κι ο δικός μπεμπάκος εδώ κ 2 εβδομάδες έχει μόνο βήχα.Τίποτα άλλο. Τον είδε η παιδίατρος κ μου είπε να του βάζω συνέχεια ορό.Θα ξαναμιλήσω βέβαια το βράδυ μαζί της.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χριστίνα, περαστικά και σε εσάς! Κρατάει 2 βδομάδες ο βήχας; Σ' εμάς είναι από χτες και λέω αν τον ακούσω πάλι να τηλεφωνήσω στη γιατρό αύριο. Εσάς το κάνει συχνά; Εμένα προς το παρόν πολύ αραιά και φτερνίζεται λίγο πιο συχνά. Μέχρι ποια ηλικία το φτέρνισμα δε σημαίνει κρύωμα;

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Marina P. έγραψε:Χριστίνα, περαστικά και σε εσάς! Κρατάει 2 βδομάδες ο βήχας; Σ' εμάς είναι από χτες και λέω αν τον ακούσω πάλι να τηλεφωνήσω στη γιατρό αύριο. Εσάς το κάνει συχνά; Εμένα προς το παρόν πολύ αραιά και φτερνίζεται λίγο πιο συχνά. Μέχρι ποια ηλικία το φτέρνισμα δε σημαίνει κρύωμα;

Μαρινάκι μου ο βήχας μπορεί να κρατήσει πολλές μέρες. Βέβαια ανησυχητικός θεωρείται ο βήχας που κάνει το μωράκι πάνω από 3 φορές σε 1 ώρα. Συνήθως αν βήχει 1 με 2 φορές την ημέρα δεν είναι κάτι σοβαρό. Καλό θα είναι όμως να τον ακροαστεί η παιδίατρος για να είσαι σίγουρη. Το φτέρνισμα κ εμένα με μπερδεύει. Μπορεί να φτερνίζεται είτε γιατί έχει κρυώσει είτε λόγω ανακλαστικών -από τα φώτα κτλ.Ο δικός μου όταν φτερνίζεται, κάνει 4 φτερνίσματα συνεχόμενα.

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ Χριστινάκι! Εμάς μεσολαβούν΄ώρες για να βήξει. Μέχρι τώρα έχει βήξει 2 φορές σήμερα. Θα τον παρακολουθήσω και αν συνεχίσει , θα καλέσω τη γιατρό.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σας!!!
τι κανετε?σημεα εχει πολυ ζεστη απνοια κ υγρασια πολυ!!!σκετη αηδια!!!

χριστινακι δεν το στελνω σε δημοσιο θα παει εκει που ειναι τωρα με βολευει κ εκτος αυτου εδω εχουμε πολλα γυφτακια κ δεν αντεχω στην σκεψη..του χρονου ομως κανονικα στο δημοτικο!!!περι θηλαστρου χριστινακι βαρεθηκα βγαζω 6φορες την μερα 120ml κ δινω κ ξενο σαν εξτρα!@!!το συνεχιζω οσο παει κ οσο βγαζει!!!κ εμεις 22 σεπτεμβριου θα βαπτισουμε την μπουμπυ μαε κ θα την ονομασουμε τελικα Αρτεμις-Μαρια!

μαρινακι κ εμενα η μπεμπα ειχε βηχα κ κανουμε ανασες κ αυριο παμε για επανελεγχο!!!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα σας!
Τόνια, περαστικά στη μικρή σου! Μέχρι τώρα σήμερα δεν έχω ακούσει βήχα από το μπέμπη..Ας ελπίσω να ήταν κάτι ελαφρύ και βλέπουμε πάλι.

Και εδώ ζέστη!!!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σε όλες!!
Ζέστη πάλι σήμερα!! Δυστυχώς δε μπορούμε να κάνουμε μπάνια ακόμα...
Μαρίνα πήρες τον παιδιατρο; Εμένα φτερνίζεται από τότε που γεννήθηκε καθημερινά και συνήθως δύο φορές συνεχόμενα, μου χαν πει ότι είναι φυσιολογικό όμως, και το κάνει μια με δύο φορές τη μέρα.
Ρινούλα και Χριστίνα, την ταίσαμε και φύγαμε, το λάθος ήταν ότι δε περιμέναμε να κοιμηθεί και προφανώς αγριεύτηκε( είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μόλις φύγαμε πήγαν και τη σήκωσαν από την καλαθούνα). Για να την ηρεμήσουν την τάισαν άλλες δύο φορές και πάλι δεν ηρεμούσε, της έλειπαν οι γονείς της... Sad

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σου Κλεοπάτρα! Δεν πήρα τη γιατρό γιατί σήμερα δεν έχει βήξει ούτε φτερνιστεί και φαίνεται καλά. Το παρακολουθώ και βλέπουμε. Τι κάνει σήμερα το μωράκι σου;

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια!

Περαστικα στα μωρακια που εχουν βηχα!

Εμεις ειμαστε καλα αλλα ο μικρος εχει παψει να κοιμαται το μεσημερι! Αποκοιμιεται στην αγκαλια, τον βαζω στο κρεβατι, κοιμαται 10-20 λεπτα και ξυπναει. Μετα φτου κι απ'την αρχη. Ευτυχως τη νυχτα κοιμαται περισσοτερο τωρα και καπως ψιλοξεκουραζομαι κι εγω, αν και τον παιρνει ο υπνος 12 η ωρα. Βεβαια εχουμε ξεσκιστει κι εμεις στις βολτες να πω την αληθεια.

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σου Ρηνούλα! Και εμάς κοιμάται περισσότερο τώρα τη νύχτα και είναι ήρεμος αλλά με λίγο συνεχόμενο ύπνο τη μέρα. Οι θηλασμοί έχουν αραιώσει ή μικρύνει σε διάρκεια; Εμένα τις τελευταίες μέρες τρώει πιο λίγο σε διάρκεια και αν επιμείνω σπάνια δέχεται συνέχεια έστω και μετά από λίγο.

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια !!
Τι κάνετε ;
Ειρήνη μια απο τα ίδια παλεύω να τη Κοίμησω τη μερα κάποιες μέρες κοιμάται κάποιες όχι ...
Το βράδυ 11 με 12 κοιμάται κ ΜΕΝΑ κ ξυπνάει 5 με 5 κ καμία φορά 7 ανάλογος εκτός αν κανει κακα της κ ξυπνήσει κ πιο νωρίς ...
Σήμερα όμως πρόσεξα ότι χαζευε το παιχνιδάκι που έχω πάνω απο τη κούνια με τη μουσική σχεδόν μια ώρα χωρις να κλέψει κ να γκρίνιαξει ... Ελπιζω να συνεχίσει έτσι ...
Εμένα φταρνιζεται καθε μερα συνέχεια αλλά δεν ειναι τίποτα το έχω ρωτήσει στο γιατρο όπως επίσης κ για το βήχας ρώτησα γιατι βηχει κ ΜΕΝΑ κάποιες φορές αλλά της κάνω τη μυτουλα με το εργαλείο κ ήρεμη δεν ειναι κάτι ειναι φυσιολογικό ..
Αχ πάμε για τους 3 μήνες !!!!!! Μεγαλωνουμε !!!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σου Χρύσα! Κοιμάστε καλά το βράδυ! Μπράβο! Εμείς , αυτές τις μέρες κοιμόμαστε 12 ,ξυπνάμε 3 και έπειτα 6 ! Κάτι είναι και αυτό, προλαβαίνω να κοιμηθώ λίγο.

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να πω την αμαρτία μου μαρίνα κατα τις 19 με 11 δίνω ένα μπουκάλι 90ml μερικές φορές
Να δεν μπορω να βγάλω γάλα ... Κ δεν ξέρω τι θα κάνω γιατι θέλω να πάω για δουλειά .

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρινα ευτυχώς μια χαρά είναι σήμερα. Και ο μικρός σου ένταξη , μια χαρά, ίσως ήταν τυχαίο.
Χρύσα 90 ml είναι πολλά για το μωρό σου; Εμενα είναι φορές που πίνει 120!!!! Χαχα!!! Οσο για τον ύπνο συνήθως κοιμάται 12, ξυπνάει 4 και μετά 7-8 το πρωί. Τελευταία πάει να καταργήσει το 4 κ να το κάνει 5-6 κ μετά 9 το πρωί..

chrissa

chrissa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια καλησπέρα. Ετρεχα αυτές τις μέρες να κανόνισω την αδεια μου απ´τη δουλεια. Το φτερνισμα ειναι φυσιολογικό μου εχει πει η παιδιατρος, το κανουμε και μεις μεσα στη μερα και εχει πλάκα γιατι ο μικρουλης ξεκαρδιζεται στα γέλια. Οσο για ον ύπνο, βλέπω οι λιγο πολυ όλες μπήκαμε σε ρυθμό. Εμένα εδώ και 3 μερες κοιμάται 11 και ξυπνάει 5 με 6 για γαλα. Μας αγαπάνε πολυ τα ζουζουνακια μας και θέλουν να κοιμόμαστε και μεις τα βραδιά. Μαρίνα και σεις θα το κατάργησετε το 4 όπου νά´ναι.

tinag

tinag
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ , ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Η ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ Η ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ. ΕΙΜΑΙ Η ΤΙΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΓΕΝΝΗΣΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΩΡΑ ΣΤΙΣ 35 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 2320 ΚΑΙ 50 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ 60 ΠΟΝΤΟΥΣ 5800! ΤΡΩΕΙ ΑΝΑ 4 ΩΡΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ 180 ml , ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΙΜΙΖΕΤΑΙ 11 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΗΛΑΔΗ 5 - 6. ΤΙ ΩΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝΙΟ? ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΩΕΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ ΜΙΣΗ Ή ΣΤΙΣ 4 ΤΡΩΕΙ 150 ΜΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ? ΝΑ ΤΙΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ? ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΟΠΟΤΕ 10 Η ΩΡΑ ΕΧΩ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ.

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τινακι μου γλυκό !!!!
Γεννήσες τελικά πρόωρα ήθελε να βγει η μπουμπου σου τελικά !!δεν πειράζει μεγαλώνουν γρήγορα κ 5800 είστε μια χαραααα!!!θηλαζεις ;;τι αλλά νέα πες μου ...

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα σε σας και τα μωράκια σας! Καλά είστε; Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΕΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ Κ ΣΥΝΑΧΙ Κ ΒΗΧΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑΑΑΑ!!!!

ΤΙΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?Κ ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΟΥΜΠΥ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝ..ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ...ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΡΩΕΙ 8-9 ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙς 12 ΚΜ ΜΕΤΕ ΣΤΙς 4 Κ ΜΕΤΑ ΣΤΙς 7!!!!!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα !!!!
Τονια περαστικά σας !!
Είχε κανένα απο τα παιδάκια σου κ κόλλησε το μωρο ;αχ η ψυχούλα !!!
Εμεις θηλαζουμε ακόμα αλλά κουραστικά να πω την αλήθεια ... Κ το κακό ειναι ότι δεν μπορω να βγάλω γάλα εφόσον έχω .. Τι θα γίνει δεν ξέρω ..

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τόνια, περαστικά στη μπουμπούκα σας!Όλα να πάνε καλά και να αναρρώσει πολύ γρήγορα!
Χρύσα, υπομονή με το θηλασμό , θα μπούμε σε μια σειρά και θα στρώσει!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 20]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις