Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 20]

chrissa

chrissa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kleopatra δεν έκλαψε καθολου και έκανε εντύπωση κιόλας!! Κάναμε βέβαια τους καραγκιοζηδες και εγω και ο άντρας μου. Ολα καλα μεχρι στιγμής. Αντε να περάσει και το δεύτερο 24ωρο να λήξει ο συναγερμός!!!!!!

lizzy24

lizzy24
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
χρυσα ευχομαι μην εχει συμπτωματα το παιδι!
να σας ρωτησω...αυτο το αλλο απο το στομα το ειναι?εμενα 2 ενεσεις εκανε!

chrissa

chrissa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμένα το ενα ήταν πόσιμο. Το rotavix που του το έδινε λιγο λιγο στην πιπιλα για να μη το φτυσει. Το άλλο ήταν ενεσιμο. Τσιμπηματακι στο μπουτι. Εσείς τι κάνατε;;

chrissa

chrissa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμένα το ενα ήταν πόσιμο. Το rotavix που του το έδινε λιγο λιγο στην πιπιλα για να μη το φτυσει. Το άλλο ήταν ενεσιμο. Τσιμπηματακι στο μπουτι. Εσείς τι κάνατε;;

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρινουλα το ντεπον μπορω να το πάρω απο το φαρμακείο σε περίπτωση που κανει πυρετο ;γιατί ο γιατρός δεν μου έδωσε κάτι

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν κανει πυρετο παιρνεις το γιατρο σου και σου λεει. Ενα ντεπον σιροπι και μερικες συριγγες ειναι καλο να τις εχεις στο σπιτι (τα φαρμακα τα δινουμε με τη συριγγα χωρις βελονα)

chrissa

chrissa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια καλησπέρα. Θέλω τη βοήθεια σας. Έχω διαβάσει οτι το μητρικο γαλα διατηρείται στο ψυγείο για 24 ωρες και αν το βάλουμε στην κατάψυξη για 6 μήνες. Αν δε δώσουμε το γαλα που ειναι στη συντήρηση στο μωρο μεσα στο 24ωρο, μπορούμε να το βάλουμε στη κατάψυξη; Ποση ωρα θελει μετα να αποψυχθει;; Ξέρει καμία κοπελα που το κανει συχνά; Θα λειψω αρκετές ωρες τη Δευτέρα κ θέλω να έχω αποθέματα στο σπιτι για το μωρο. Σας ευχαριστω

eirini1985

Κορίτσια καλησπέρα!θελω μια βοήθεια;πως θα ελαττωσω την πολύ αγκαλια στη μπεμπουλα μου;

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!

Ειρηνη μου μεγαλωνοντας το μωρο θα ασχολειται και με αλλα πραγματα και θα ελαττωθουν καπως οι αγκαλιες. Τωρα εχει μονο εσας οποτε ειναι φυσικο να θελει αγκαλιτσες!

Chrissa http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_30.html

eirini1985

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι;επειδή θηλαζω και προσέχω τι τρώω για τους κολικους,καρπούζι ή πεπόνι κάνει να φάω;

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ολα τα τρωμε και αν κατι διαπιστωσουμε οτι πειραζει τοτε το κοβουμε!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ Σ/Κ Κ ΠΕΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ...Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΟΥς ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΜΕΧΡΙ ΤΙΟΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ

ΕΣΕΙΣ??

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα
Αχ αυτές οι αγκαλιές κ αυτοί οι κολικοι .... Ρε κορίτσια απο τον άλλο μήνα πιστεύω να ελλατωθουν όλα αυτά ... Ποτε αρχίζουν κ ασχολούνται κ με παιχνίδια ; Να ξεχνιούνται λίγο .

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα ! Τι κάνετε; Τα μωράκια;
Πιστεύω από τον 3ο μήνα θα ασχολούνται και με άλλα πράγματα. Εμάς έχει αρχίσει και μας "μιλάει" και χαμογελάει πιο συχνά.
Very Happy

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κ μένα μαρίνα μου συνέχεια μας γελάει ....
Πέθαινω με αυτά τα γελακια ... Τι κακό όμως ειναι ότι δεν κάθεται πουθενα ... Μόλις περνάνε 10 λεπτά αρχίζει ε γκρίνια κ κατάληγει σε κλάμα ... Πως κ πως περιμένω να αρχίσει να ασχολείται κ με αλλά πράγματα γιατί δεν με αφήνει ούτε τουαλέτα να πάω οταν ειναι ξυπνια κ μονη μου ...

chrissa

chrissa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Rinoula σε ευχαριστω πολυ για το link ήταν πολυ χρήσιμο και με βοήθησε. Κορίτσια τα μικρακια μας ειναι μια τρελα με τα γελακια τους τωρα. Σε κανά μηνα νομίζω οτι θα ασχολούνται με παιχνίδια που θα αντιλαμβάνονται καλύτερα. Ααχ, νομίζω οτι μεγαλώνει γρήγορα ο δικός μου και θα μου κακοφανει οταν δε θα θελει πολλες αγκαλιές!!!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανούλες !!!

Πως είστε;
Χάθηκα για λίγο....οι προετοιμασίες για το πάρτυ του μικρού, οι δουλειές του σπιτιού....φρίκη!
Τώρα έχω τρεχάματα με γιατρούς προκειμένου να γράψω την κορούλα μου στο δημοτικό - αχ μεγάλωσε το κορίτσι μου!
Ο μπεμπούλης μου είναι λίγο δυσκοίλιος κ έχουμε πολύ γκρίνια ορισμένες μέρες. Έχει αρχίσει εδώ κ μια εβδομάδα να βγάζει φωνούλες κ κραυγούλες....του μιλάω κ απαντάει στη γλώσσα του!!! Είναι σκέτη τρέλα! Έχει ανακαλύψει κ τα πόδια του κ όλη την ώρα ασχολείται με αυτά!
Σχεδιάζουμε να πάμε διακοπές τέλη Ιουνίου αφού ο σύζυγος μου δεν δικαιούται άδεια Ιούλιο κ Αύγουστο.

Μου λείψατε πολύ κορίτσια! Πολλά φιλάκια σε όλες σας! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανούλες τι κάνετε;
Εμείς γκρίνια όλη τη μέρα σήμερα. Χθες αφήσαμε πρώτη φορά το μωρό στα πεθερικά μου για να πάμε μία επίσκεψη και λείψαμε σχεδόν 4 ώρες...Το μωράκι έκλαιγε όλη την ώρα από ότι καταλάβαμε, άσχετα ότι στο τηλ μας είπαν ότι όλα οκ..γύρισα και το βρήκα σε ημιλυπόθυμη κατάσταση από το κλάμα...έχω φοβερές τύψεις γι αυτό, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, από τη μια λένε πρέπει να συνηθίζουν και με άλλο κόσμο, αλλά τελικά σε πια ηλικία θα πρέπει να τα αφήνουμε, τι λέτε κορίτσια οι πιο έμπειρες;;

Χριστίνα πως ήταν το πάρτυ σας; Μεγάλωσε και το κοριτσάκι σου, μπράβο μπαίνει σε άλλη φάση τώρα! Και εμένα η δικιά μου έχει αρχίσει να βγάζει φωνούλες και σα να προσπαθεί να μιλήσει χαχα!! τα ζουζούνια!! Εμείς διακοπές μόνο τον Αύγουστο αν και λίγο δύσκολο φέτος μιας και σχεδιάζουμε γάμο για το Σεπτέμβρη!
Ρινούλα πολύ χρήσιμο το λινκ, σε ευχαριστούμε!
Μαρίνα και σε μας τα γελάκια ολοένα και συχνότερα!!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια Smile

Τι κάνετε; Έχουμε χαζέψει όλες με τα μωράκια μας!!!

Είναι υπέροχο να σε κοιτάει να χαμογελάει και να σου μιλάει!!! Κι εμείς όμως ανυπομονούμε να αρχίσει να παίζει και με τα παιχνιδάκια του. Προς το παρόν χαζεύει τα κρεμαστά παιχνίδια του, και τα παρακολουθεί όταν γυρνάνε γύρω γύρω, και έχει πολύ πλάκα!

Αναρωτιέμαι τι όνειρα να βλέπει....ορισμένες φορές ενώ κοιμάται ξαφνικά κλαίει για ένα δευτερόλεπτο και την επόμενη στιγμή γελάει Smile

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα! Κλεοπατρα μου ηπιε γαλα το μωρο κι ομως εκλαιγε; Ηθελε τη μαμα του; Επρεπε να σου το πουνε παντως, παιδι σου ειναι και πρεπει να ξερεις... γνωμη μου.

Χριστινα πώς πήγε το παρτυ; Ετοιμαζεστε για διακοπες λοιπον! Μπραβο! Εμεις δε θα παμε φετος πουθενα, ειναι μακρια τα χωρια μας για τοσο μικρο μωρο και δεν μπορουμε να παμε καπου αλλου! Του χρονου!

Ελευθερια εχουν πολλη πλακα τα μωρα μας!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σας
τι κανετε?εμεις δεν κανουμε κακακια κ κλαιμε ολημερισ,,,γελαμε κ μιλαμε κ η μαμα εχει χαζεψει,,,
εμεις διαξκοπες θα παμε αυγουστο στο χωριθο μου κ ολο κ καπολυ αλλου αλλα εχουμε κ την βαπτιση οποτε οχι πολλα εξοδα
εμενα τα παιδια εχουν σχολειο μεχρι τος 31 ιουλιου κ μετα ο μεγαλος παει νηπιο...μεγαλωνουν τα παιδιαααααααα

eirini1985

Καλημέρα κορίτσια!και εμείς έχουμε αρχίσει να χαμογελαμε αρκετά και να βγάζουμε διάφορες φωνουλες!εγώ εκεί που τρελενομαι είναι όταν έχω απελπιστει που φτάνει 12 το βράδυ και δεν έχει κοιμηθεί από τη γκρίνια των κολικων ξαφνικά μου αρχίζει να γελακια

eirini1985

Καλημέρα κορίτσια!και εμείς έχουμε αρχίσει να χαμογελαμε αρκετά και να βγάζουμε διάφορες φωνουλες!εγώ εκεί που τρελενομαι είναι όταν έχω απελπιστει που φτάνει 12 το βράδυ και δεν έχει κοιμηθεί από τη γκρίνια των κολικων ξαφνικά μου αρχίζει να γελακια και τα ξεχνώ όλα και πόνους μέσης και τα πάντα!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα μανούλες!

Το πάρτυ μας ήταν τέλειο! Τα ζουζούνια μου διασκέδασαν πάρα πολύ και ο μπεμπούλης ήταν τόσο ήσυχος κ γελαστούλης που πραγματικά απόρησα Shocked με την συμπεριφορά του!
Κι εμείς την βάπτιση θα την κάνουμε στις 22 Σεπτεμβρίου οπότε ο Ιούλιος προβλέπεται να είναι ο καυτός μήνας των αναζητήσεων!
Θα ζοριστούμε οικονομικά να πάμε κ διακοπές κ να κάνουμε κ την βάπτιση αλλά αν δεν πάμε διακοπές θα τρελαθώ εγώ στο τέλος από το πολύ κλείσιμο μέσα στο σπίτι....Όμως κ τα παιδάκια μου χρειάζονται διακοπές.
Επειδή ο μπεμπούλης είναι μικρούλης κ φοβάμαι μην τυχόν μας συμβεί οτιδήποτε, δεν θα πάμε μακριά, στο Τολό κλείσαμε, σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα 2μέτρα από την θάλασσα όπου είχαμε ξαναπάει όταν είχα τον Νικόλα 2μηνών.

Σήμερα ο μπεμπάκος άρχισε να γυρίζει! Τον είχα ανάσκελα κ γύρισε μόνος του δεξιά! Ανασηκώνει την πλάτη του και πιάνεται. Θα με τρελάνει ....Δίνω επίσης μάχη για να μην πιπιλίσει το δάκτυλο του. Δεν θέλει πιπίλα κ έχει τρελαθεί με τα δάκτυλα του.

Κλεοπάτρα μου πολύ άσχημο αυτό που βίωσες. Δυστυχώς οι τύψεις δεν φεύγουν ποτέ από την μητέρα. Υπάρχουν μωράκια που νιώθουν πιο έντονα την έλλειψη της μανούλας του.Όμως τα πεθερικά σου τι σας είπαν; Τι έκαναν για να την ηρεμήσουν;

Ελευθερία μου έχεις απόλυτο δίκιο που λες ότι όλες έχουμε χαζέψει με τα μωράκια μας! Κι ακόμα είναι η αρχή. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές! Είναι τρέλα κ μόνο που μας χαμογελάνε.Φαντάσου όταν αρχίζουν να μιλάνε κ να λένε μαμά!

Ρινούλα μου πως είστε; Τι κάνουν τα ζουζούνια σου;

Τόνια μου μεγαλώνουν τα παιδάκια μας! Αν θα πας τον γιο σου σε δημόσιο νηπιαγωγείο οι εγγραφές είναι από 1 μέχρι 21 Ιουνίου. Πως τα πας με το θήλαστρο;

Ειρήνη μου κ ο δικός μου μπεμπάκος εκεί που κλαίει,σταματάει κ μου γελάει ! Πόσο μηνων είναι το μωράκι σου;

Φιλάκια πολλά σε όλες! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

eirini1985

Την αλλη Δευτέρα γίνεται 2μηνων!ειναι μικρούλα ακόμα!εμεις δεν έχουμε κάνει ούτε εμβόλιο ακόμα και έχω και άγχος για αυτό!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 20]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις