Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 20]

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρηνούλα μου καλημέρα! Θα το ήθελα πολύ αλλά αύριο μάλλον θα έρθουν 2-3 φίλοι για τα γενέθλια της Δευτέρας από το μεσημέρι. Όμως αν δε φύγετε σύντομα για διακοπές ,τα λέμε και αργότερα το καλοκαίρι! Εμείς μένουμε και κοντά Smile !Ειδικά μετά τις 18 που τελειώνω με τη δουλειά , μπορώ και καθημερινές

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ενταξει Μαρινα μου θα βουμε ευκαιρια. Καλα να περσετε!

eirini1985

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλήμερα μανουλες!τι κανετε?εμεις καναμε εμβολια τη τεταρτη και αναιβασαμε πυτερουλη το σαββατο και γι'αυτο δεν μπορεσαμε να ερθουμε στη συναντησηSad ηθελα πολυ να ερθω αλλα ειχε γκρινια και δε μπορουσα να την αφησω στη μαμα μου για να ερθω !πως περασατε?

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα μανούλες! Πώς είστε; Τα μωράκια; Βρεθήκατε τελικά; Ειρήνη, περαστικά στο μωράκι σου!

eirini1985

Ευχαριστω μαρινα μου να σαι καλα!!!

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας βρε κοπελες μετα απο τοσο καιρο μπηκα στο φορουμ διαβαζα τα μηνυματα τοτε που ηταν να γεννησω κ μεπιασε ηδη νοσταλγια κ τι ειχα πει??δεν θα κανω 2ο απο τον πονο του τοκετο???ψεμματα ειχαπει...Very Happy 
μαρινα εγω με την ειρηνη βρεθηκαμε τελικα...εισται ολες σας καλα??τα μωρουλια?ο θηλασμος???

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας! Αντωνία, καλησπέρα! Πέρασε ο πρώτος καιρός και εγώ νοσταλγώ τις πρώτες μέρες,,,Καλά είστε;

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανούλες τι κάνετε ;;;
Πως τα έχετε τα μπεμπακια;;;

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σου μαρινα γεια σου χρυσα....ολα καλα εμεις...θηλαζουμε μεγαλωνουμε,τρελαινεται η μαμα///ουφ...ευτυχιαΜαμαδες Μαρτιου - Απριλίου 2013 Νο1 - Σελίδα 18 377361 

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοπέλες! Τι κάνετε; Τα μωρά σας; Μπαίνω μετά από αρκετές μέρες λόγο του ότι ήμουν στο πατρικό μου στην Κρήτη και δεν είχα ίντερνετ! Για δέκα μέρες πήγα και τελικά έμεινα είκοσι! Είναι τέλειο να έχεις τη μαμά σου κοντά και να σε βοηθάει..ήδη είμαι λίγη ώρα στην Αθήνα και τα χω δει σκούρα. Η μικρή μου συνήθισε στο άλλο σπίτι και τώρα είναι μέσα στη γκρίνια μέχρι να προσαρμοστεί! Το απόγευμα θα πάμε και για το δεύτερο εμβόλιο. Εσείς τι κάνετε; Πήγατε τελικά στη συνάντηση;

eirini1985

Καλησπερα μανουλες!καλα ειστε;εμεις αυτες τις τρεις μερες εχουμε γκρινια λογω θηλασμου γιατι ειμαι αδιαθετη και δεν εχει μεγαλη ροη το στηθος και εχω τη μικρουλα μου συνεχως στο στηθος!μονο το πρωι τρωει αρκετα που εχει γεμισει το στηθος γιατι ολο το βραδυ κοιμαται!προτινετε να δωσω ξενο οσες μερες ειμαι αδιαθετη η να επιμενω και οσο πινει;το αλλο μου προβλημα ειναι οτι αυτες τις μερες που εχουμε γκρινια και δε τρωει καλα θελει να κοιμαται το μεσημερι μονο στο κρεβατι μου!τι θα κανω που δε θελω να μαθει στο κρεβατι μας;;

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα!
Κλεοπάτρα, ναι ,είναι καλά να σε βοηθάνε. Καλή δύναμη για το εμβόλιο. Εγώ δεν πήγα στη συνάντηση.
Ειρήνη, καλά τα πας . Κατά τη γνώμη μου είναι περιττό το ξένο. Θα την έχεις πιο πολλή ώρα στο στήθος. Όσο για τον ύπνο και εμένα κοιμάται μερικά μεσημέρια στο κρεβάτι μου, δε νομίζω να συνηθίσει. Φάση είναι ,θα περάσει!

mhtsaina

mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα, να χαίρεστε τα μωράκια σας! Είμαι μια ... λαθραναγνώστρια του θέματός σας, και πετάχτηκα για να ρωτήσω: Μαρίνα γιορτάζεις σήμερα; Αν ναι, χρόνια σου πολλά και να σου ζήσει το πλασματάκι σου!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάκια μου Smile

Μαρινάκι χρόνια σου πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ τα έχω καταφέρει με το θηλασμό και αν συνεχίσουν τα πράγματα έτσι θα τον φτάσουμε το χρόνο Smile Βέβαια πίνει και φόρμουλα 2 φορές τη μέρα. Εμείς κοιμόμαστε μαζί στο κρεβάτι, και μου έχει γίνει πολύ εύκολη η όλη διαδικασία. Το πρωί σηκωνόμαστε στις 10!!!!

Τη δευτέρα φεύγουμε διακοπούλες! Στα πεθερικά πάμε και θα πεταχτούμε και μια βόλτα από Χαλκιδική.

Σήμερα ο δικός μου είναι μέσα στη γκρίνια - κάνει κακάκια του κάθε 3-4 μέρες, και σήμερα είναι η 4η. Ελπίζω όταν αρχίσουμε φρουτάκια να στρώσει λίγο.

Σας φιλώ όλες γλυκά Μαμαδες Μαρτιου - Απριλίου 2013 Νο1 - Σελίδα 18 417472 

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ...ΠΗΓΑΜΕ Κ ΤΙΣ ΜΙΝΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ!!!
ΕΙΧΑ Κ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΟ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...
ΤΕΛΙΚΑ ΒΑΠΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ (ΑΓ.ΑΡΤΕΜΙΟΥ)

Margaritta

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια καλησπέρα και απο εμένα!! Και εγώ μανούλα Μαρτίου!! Πολύ μου αρεσει η παρεούλα που έχετε φτιάξει!!! Τώρα σας διάβασα και σας χάρηκα πάρα πολύ!!
Να τα χαιρόμαστε τα μωράκια μας!!
Να σας ρωτήσω και κάτι... απο κινητικότητα πως τα πάτε? Εχετε αρχίσει να γυρνάτε πλευρές??? Εμέις ακόμα το μόνο που κάνουμε είναι αν το βάλω στο πλάι γυρνάει ανάσκελα, ενώ διαβάζω άλλες που λένε οτι απο 3ων μηνών κάνουν σβούρες....

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα σε όλες και στο νέο μέλος! Εμάς γυρίζει από ανάσκελα μπρούμυτα πολύ καιρό και τώρα το βρίσκω να κοιμάται και έτσι μερικές φορές. Να σου ζήσει και εσένα! Το κάθε παιδάκι έχει τη δική του ανάπτυξη και επιπρόσθετα κάνουν κατορθώματα και ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη!

Καλά είστε μανούλες; Πολλή ζέστη! Κάναμε και το πρώτο μπανάκι στη θάλασσα και μετά ρίξαμε κάτι ύπνους...

Με το καλό όσες βαφτίζετε το φθινόπωρο. Εμάς μας βλέπω του χρόνου να βαφτιζόμαστε!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάκια μου Smile

Τι κάνετε; Τα μωράκια σας πως πάνε; Ελπίζω να είναι όλα καλά!

Εμείς είμαστε Χαλκιδική και αράζουμε όλη μέρα παραλία!!! Ο μικρός έκανε και τα πρώτα του μπανάκια Smile

Κι εμένα ανακάλυψε πως γυρνάμε μπρούμυτα τις τελευταίες μέρες και το κάνει συνέχεια. Βέβαια δεν ξέρει ακόμα πως να γυρίσει στο ανάσκελα μετά και ζορίζεται όταν κουράζεται, αλλά τουλάχιστον βρήκε τον τρόπο να κοιμάται αν χρειαστεί. Τον φοβάμαι βέβαια μη μου κάνει κανένα απότομο και βρεθεί κάτω από το κρεβάτι. Μόλις γυρίσω Ρόδο θα πάω να πάρω πλαίνά προστατευτικά.

Σε λίγες μέρες θα κάνουμε το τρίτο μας εμβόλιο και θα ξεκινήσουμε και τα φρουτάκια. Σήμερα του δώσαμε και έγλυφε λίγο αχλάδι και του άρεσε πάρα πολύ του γλυκούλι μου! Εσείς τα ξεκινήσατε; Τι φρούτα τους δίνετε εκτός από τα κλασσικά (αχλάδι, μήλο);

Margaritta

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Πωωω φρουτάκια??? Τόσο νωρίς???
Εμένα μου είπε η παιδίατρος σε 2 μήνες ξεκινάμε τροφες!!!

Margaritta

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΑΑααα Bluerose βάλε με και εμένα στη λίστα σου!!!! 19 Μαρτίου Αγοράκι!!!!!

eirini1985

Καλημερα μανουλες,τι κανετε;τα μωρακια σας καλα;εμεις το σαββατο γινομαστε 4ων μηνων και δοξα το θεο παμε πολυ καλα με το θηλασμο!πως περασε ο καιρος και πηγε 4ων ουτε που το καταλαβα!εμεις δεν κανουμε ακομα μπανακι,μας ειπε η παιδιατρος μεσα αυγουστου!της εβαλα βεβαια λιγο τα ποδαρακια αλλα εκλαιγε!τωρα εχουμε αρχισει σιγα σιγα και εμεις και προσπαθουμε να γυρισουμε μπρουμυτα αλλα δεν πρεπει να βολευεται και πολυ γιατι οταν την βαζω εγω δειχνει να κουραζεται και προσπαθει να γυρισει ανασκελα!ευτυχως εχει φτιαξει και ο υπνος μας το βραδυ(8ωρο γεματο) και κοιμαμαι και εγω γιατι ολη μερα κοιμαται για λιγο και δε προλαβαινω!αυτο που ηθελα να ρωτησω οποια μανουλα το εχει περασει,κατα τη διαρκεια της μερας μπορει να τρωει ανα δυοωρο για 5 λεπτα,μονο το πρωι και το βραδυ θα φαει το κανονικο της γευμα που ειναι 15 λεπτα!ειναι φυσιολογικο βρε κοριτσια;;

Margaritta

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
eirini1985 έγραψε:Καλημερα μανουλες,τι κανετε;τα μωρακια σας καλα;εμεις το σαββατο γινομαστε 4ων μηνων και δοξα το θεο παμε πολυ καλα με το θηλασμο!πως περασε ο καιρος και πηγε 4ων ουτε που το καταλαβα!εμεις δεν κανουμε ακομα μπανακι,μας ειπε η παιδιατρος μεσα αυγουστου!της εβαλα βεβαια λιγο τα ποδαρακια αλλα εκλαιγε!τωρα εχουμε αρχισει σιγα σιγα και εμεις και προσπαθουμε να γυρισουμε μπρουμυτα αλλα δεν πρεπει να βολευεται και πολυ γιατι οταν την βαζω εγω δειχνει να κουραζεται και προσπαθει να γυρισει ανασκελα!ευτυχως εχει φτιαξει και ο υπνος μας το βραδυ(8ωρο γεματο) και κοιμαμαι και εγω γιατι ολη μερα κοιμαται για λιγο και δε προλαβαινω!αυτο που ηθελα να ρωτησω οποια μανουλα το εχει περασει,κατα τη διαρκεια της μερας μπορει να τρωει ανα δυοωρο για 5 λεπτα,μονο το πρωι και το βραδυ θα φαει το κανονικο της γευμα που ειναι 15 λεπτα!ειναι φυσιολογικο βρε κοριτσια;;

Αφού έτσι χορταίνει εσένα να μη σε ανησυχεί! Εγώ έχω πάψει να κοιτάω το ρολόι απο οταν είμαστε 20 ημερών! Αποφασίζει μόνος του πότε θέλει να φάει και τότε τον ταΐζω!

tinag

tinag
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!! Η ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ 5 ΜΗΝΩΝ. ΑΧ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΑΠΟ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΒΟΥΡΕΣ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ,ΑΝΑΣΚΕΛΑ ,ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ,ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ .ΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ . ΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ!!! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΕΠΕΤΑΓΜΕΝΑ!!!!!!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟΠ Η ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ,ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΨΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ , ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΦΡΟΥΤΑ, ΠΡΩΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ , ΜΕΤΑ ΜΗΛΟ , ΜΕΤΑ ΜΠΑΝΑΝΑ , ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΘΕΛΩ ΜΕΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤΕ.ΑΧ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΣΕΙΣ ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ? ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΑΔΥΝΑΤΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 7 ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 68 ΠΟΝΤΟΥΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΛΕΕΙ ΤΡΕΛΗ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 8 ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ Κ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ 2ΔΟΝΤΑΚΙΑ...
ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ?ΕΜΕΙΣ 6ΜΗΝΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ...

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ Κ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΚΙ..

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια !!!!!
Γεια σας !!!!
Μεγαλώνουμε τα μαναρακια μωρε !!!
Εμείς έχουμε ξεκινήσει κουταλι κ μαθαίνει να τρώει προς το παρών με λίγες κουταλιτσες
Περάσαμε ένα άλμα μεγάλο ατελείωτο παραπάνω απο μήνα ελπίζω να ηρεμήσει τι μπεμπακι μου λίγο αλλά είναι κ αυτή η ζέστη ....
Εμείς λέμε να βαπτισουμε τέλη Σεπτέμβρη με Οκτώβρη δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα τίποτα
ΘηλαΖω ακόμα εγώ παντός αλλά μόλις αρχίσουμε το φαγητό κ μειωθούν λίγο τα γεύματα με το γάλα δεν θα επιδιωξω να συνεχίζω νομίζω είναι αρκετά 6 μήνες θηλασμος ....
Εχουμε κάνει αρκετά εμβόλια 4 κ στις 19 έχουμε το 5
Εσείς τι κάνετε ;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 20]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις