Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
601 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 601 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 20]

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα!!!!

Κι εμένα έχει αρχίσει ο γλυκός μου και γυρνάει μπρούμυτα, αλλά δεν ξέρει ακόμα να πάει μετά ανάσκελα και κουράζεται Smile
έχει αρχίσει τα λογάκια, και ειδικά όταν θέλει να κοιμηθεί αυτονανουρίζεται ο καημένος.

Ο παιδίατρος μας ξεκινάει τα φρούτα τον 4ο. τις υπολοιπες στερεες στον 6ο. Ήδη του δικού μου του έδωσα λίγο αχλαδάκι να δοκιμάσει και του άρεσε. Ελπίζω να τον βοηθήσουν και στο χέσιμο, γιατί όλο και πιο αραιά τα κάνει.

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου καλησπέρα!

Χαθήκατε Wink

Τι κάνουν τα μωράκια σας; Εμείς αύριο έχουμε εμβόλιο, το τρίτο μας.

Τα μωρά σας τσιρίζουν; Έχει 2-3 μέρες που έχει αρχίσει τις τσιρίδες ο δικός μας. Μάλλον ανακάλυψε ότι έχει φωνούλα, και επειδή δεν κλαίει αρκετά είπε να μας βάλει τις φωνές Wink χαχαχαχα

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια..χαθήκαμε τελείως εμείς..τώρα που γυρίσαμε σπιτάκι μας ελπίζω να τα λέμε περισσότερο..
Εμείς στις 20 γινόμαστε 5 μηνών..όλο μπρούμυτα και πλάγια εδώ και 1 μήνα..βγάζουμε και δοντάκια..
Εμβόλιο έχουμε στις 19 κι εμείς και θα μας πει τότε φαντάζομαι για φρούτα και άλλες τροφές..

Εσύ που θηλάζεις και το μωράκι σου κοιμάται 8ωρο γεμάτο για πες μου κι εμένα το μυστικό γιατί ο δικός μου ακόμα ξυπνάει ανά 3ωρο για να φάει..πώς θα το στρώσουμε το θέμα του ύπνου..

Στη θάλασσα μπήκαμε από τον 3ο μήνα και του άρεσε πολύ..

Τώρα έχουμε τις ετοιμασίες του γάμου και τρέχουμε λίγο αλλά πιστεύω πως θα χαλαρώσουμε μετά και όλα θα στρώσουν..

Σας φιλώ όλες..μου λείψατε..

eirini1985

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κατερινα μου καλησπερα!να σου ζησει καταρχην το μωρακι σου!η μικρη μου εμενα μονη της εφτιαξε το προγραμμα της!κοιμαται περιπου μιση ωρα πριν το βραδινο μπανακι της δηλαδη στις 9 με 9:39 και υστερα ξυπναει τη κανω μπανιο,μασαζακι ,τρωμε και αμεσως στη κουνια για υπνο!αρχιζει και λεει τα δικα της κσι αφου κουραστει γυριζει στο πλαι και κοιμαται!εγω βεβαια ειμαι διπλα της στο κρεβατι μου αλλα δεν της μιλαω!

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειρήνη μου καλησπέρα..να σου ζήσει κι εσένα το κοριτσάκι σου..

Κι εμένα κοιμάται μετά το μπάνιο και το φαί..το θέμα είναι όμως ότι ξυπνάει συνέχεια μέσα στο βράδυ για να φάει ή απλά να πιπιλίσει κι έτσι εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ και να ξεκουραστώ..
Κατά τα άλλα είναι υπέροχος και πολύ καλό μωρό..δεν με κουράζει σε τίποτα άλλο..

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάκια Smile

Τι κάνετε; Όλα τα μωράκια καλά;

Κατερίνα μου, κι εμένα ξυπνάει το βράδυ για να φάει, αλλά κοιμάται αμέσως ευτυχώς,, και επειδή δε σηκωνόμαστε από το κρεβάτι, συνεχίζω κι εγώ τον ύπνο μου εύκολα Wink

Ετοιμάζουμε σιγά σιγά και τη βάφτιση μας (29/9). Πρέπει να πω ότι ένα άγχος για εκείνη τη μέρα το έχω. Θα έχουμε και την εκδρομή με το καράβάκι και ελπίζω να μην είναι ανήσυχος και ταλαιπωρηθούμε.

Με τι παιχνίδια παίζουν περισσότερο τα μωράκια σας;

chrissa

chrissa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κορίτσια τι κάνετε??

τώρα που τελείωσαν οι διακοπές (λογικά για όλες μας) θα κανονίσουμε συνάντηση? να γνωριστούμε και από κοντά βρε αδερφέ..Laughing 

chrissa

chrissa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
bluerose βάλε με και μένα στη λίστα σου!!
απ' οτι είδα έχεις 20/03 και 22/03. αν θες λοιπόν βάλε και τις 21/03 που γέννησα τον ερωτά μου, το αγοράκι μου..Smile 

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας κορίτσια! Τι κάνετε; τα μωρά σας; Εγώ τελευταία δεν έμπαινα και πολύ συχνά, γιατί είχα ετοιμασίες για το γάμο μου ο οπόιος έγινε στις 21-9!!
Πως είστε εσείς; χαθήκαμε όλες και λόγο διακοπών!

eirini1985

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ;ΕΜΕΙΣ ΕΧΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 6ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ!ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ!ΕΣΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε κορίτσια !!!!
Χαμένες όλες !!!
Πως είναι τα μπεμπακια σας;;;
Σε λίγο θα γίνουν παιδάκια ...
Ε πείτε κανένα νέο ...
Εμείς λέμε για 10 Νοέμβρη τη βάπτιση Καλλιόπη θα τη πούμε με το καλό ε δεν μου πολύ άρεσει αλλά λέω να τιμήσω τη Πεθερα λόγω παράδοσης ε θα τη φωνάζουμε κελλυ οκ ...φαγακι τρώμε θηλαζουμε κ ότι έχει ένα μωρο έχουμε από όλα ....!!!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Μια χαρά κ εμείς, ξεκινήσαμε πριν μια βδομάδα ριζάλευρο και σε καμιά βδομάδα ξεκινάμε κ τη φρουτόκρεμα!
Χρύσα με το καλό η βάπτιση, εμείς λέμε για την άνοιξη του 14!
Χαθήκαμε όντως όλες...

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας γλυκές μανούλες!!Όντως χαθήκαμε...κι εγώ δεν πολυμπαίνω τελευταία!!Τι κάνουν τα ζουζουνάκια σας??Εμείς μεγαλώνουμε.....τρώμε φρούτο από τον πέμπτο,γιαουρτάκια,φρουτόκρεμα,farin lacte και σούπες τις οποίες όμως πρώτα τις δοκιμάζουμε και μετά τις κάνουμε φτου!!!Είμαστε γλυκατζίδες μάλλον!!Δοντάκια δεν έχουμε ακόμα αλλά μάλλον τα ετοιμάζουμε!!Όσο για το όνομά μας το αποκτήσαμε επισήμως στις 15 του Σεπτέμβρη!!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αννούλα να σας ζήσει και να είναι καλότυχο!!!
Και εμείς ετοιμάζουμε δοντάκια και έχουμε πολλά σαλάκια κ γκρίνια που και που! Ανοιπομωνώ να βγάλει δοντάκια, είναι πολύ χαριτωμένα τα μωράκια όταν πρωτοβγάλουν δοντάκια!!!

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου γεια σας...κι εμείς χαθήκαμε εντελώς αλλά δεν σας ξεχάσαμε..
Ο μικρούλης μου είναι γερός και δυνατός..κοντεύουμε τους 8..ακόμα φαφουτάκια..θηλάζουμε και τρώμε σούπες κρεατάκια λαχανικά και φρούτα..
Ελπίζω να σας ξαναβρώ όλες όπως ήμασταν στην εγκυμοσύνη και να τα λέμε πάλι..
Σας φιλώ!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας μανούλες! Μετά από πολύυυυυυυυ καιρό σας γράφω εδώ. Ελπίζω όλα τα μωράκια να είναι πολύ καλά! Γίναμε κιόλας 10 μηνών, έχουμε 1 δόντι - ανοιχτήρι Laughing !

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειαααααα σας !!!!!
Χαρήκαμε οντος ... Γιατι ;;;;
Τα παιδάκια σας ;;;;
Γιατι πλέον δεν ειναι μωρά
Εμείς πάλι μαρίνα μου έχουμε 2 δόντια κάτω 2 πάνω κ έχουν σκάσει εδώ κ κάτι εβδομάδες κ τα δίπλανα τους κ από πάνω κ από κάτω δηλ σύνολο 8 πήρε φορά κ δεν σταματάει μπουσουλημα φυσικά γρήγορο πλέον κ λέμε Μαμα μπαμπά μαμ κ Ντα χαχαχαχα αααα κ θηλαζω ακόμα εσείς ;;;

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλώς τες...
Κι εμείς 2 δοντάκια κάτω και ετοιμάζονται και τα πάνω τώρα-θέμα ημερών είναι δηλαδή.. Περπατάμε σχεδόν μόνοι μας..σε μια βδομάδα μπαίνουμε στον 10ο μήνα και απο λέξεις λέμε μαμά-μπαμπά-γιαγια-άιντε ντε και μαμ..επίσης χτυπάμε παλαμάκια και στελνουμε φιλάκια αφού φυσικά χαιρετίσουμε πρώτα..
Μεγάλωσαν τα σκατούλια κορίτσια..
Κι εμείς θηλάζουμε ακόμα..

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμάς λέει διάφορα ακαταλαβίστικα και μέσα σε αυτά μαμά, μπαμπά, ταπατα. Θηλάζουμε κανονικά. Χτυπάμε παλαμάκια από 6 μηνών. Μπουσουλάει και περπατάει πιασμένος από πράγματα. Πώς πέρασε ο καιρός; Very Happy 

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
όντως πέρασε ο καιρός...
Κορίτσια από τροφές τι τρώνε τώρα τα μικράκια σας?

tinag

tinag
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γειά σας αγάπες μου και από εμένα!!!! Η μπουλίτσα μου το Δεσποινάκι μου είναι 10 μηνών 10 κιλά και 78 πόντους. Μπουσουλάει σαν τον σύφουνα σηκώνεται όπου βρει και συνέχεια και είμαστε έτοιμες απο μέρα σε μέρα να περπατήσουμε !!! Έχουμε πάρει περπατούρες και όλη μέρα αλωνίζουμε!!! Λέμε μαμά μπαμπά νανά (ο αδερφός της ο Μηνάς) άτα . κάνουμε γειά κάνουμε παλαμάκια και στέλνουμε και φιλάκια!!!! Τρώμε κρέας , κοτόπουλο, ψάρι , φρούτα τα πάντα, και αυγό και φυσικά πίνουμε πολύ γάλα και σιγά σιγά αρχίζω να τις δίνω και λίγο απο τα δικά μας δηλαδή λίγο φετούλα λίγο κέικ λίγο ψωμάκι μπισκοτάκι και τέτοια.Αλλά έχει μόνο τέσσερα δόντια και φοβάμαι μήπως πνίγεται. Αυτά για το κοριτσάκι μου!!! Πείτε μου πείτε μου εσείς τα μικρά σας?? ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ 2 ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

LiaS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια. Εμείς σε λίγο κλείνουμε τον 9ο και μπαίνουμε στον 10ο. Έχουμε ένα δόντι περίφανο!!! μπουσουλάμε και περπατάμε με λίγη βοήθεια. χτυπάμε παλαμάκια αλλά από κουβέντες τίποτα!!! Τρώει διάφορα και όχι δεν θυλάζουμε. Επιτέλους δηλαδή για μένα. Μαμαδες Μαρτιου - Απριλίου 2013 Νο1 - Σελίδα 19 328109  Εύχομαι να είσαστε όλες καλά και τα μωράκια σας ακόμη καλύτερα...

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα! Εμείς σε πέντε ημέρες κλείνουμε το δέκατο! Έχουμε δύο δοντάκια κ πάμε για το τρίτο, χτυπάμε παλαμάκια, στεκόμαστε, λέμε μαμά, μπαμπά, ναι και τάτα!!! Πως πέρασε σχεδόν ένας χρόνος βρε κορίτσια! Απίστευτο μου φαίνεται!!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου γεια σας κι από εμένα!!!!

Είχα πολύ καιρό να μπω, αλλά μου λείψατε Smile Τι ωραία που τα λέγαμε στην εγκυμοσύνη....βέβαια όταν έχεις το μωρό είναι πιο δύσκολα τα πράγματα....

Πέρασε ο καιρός, γίναμε πλέον 11 μηνών!Κι εμείς έχουμε 6 δοντάκια, και αύριο που θα πάμε για εμβόλιο θα σας πω και τα υπόλοιπα στοιχεία μας!Εμένα άρχισε να σηκώνεται και να στέκεται τις τελευταίες μέρες και δεν έχει σταματημό - όπου βρει πιάνεται και σηκώνεται - τώρα νομίζω άρχισαν τα δύσκολα. Λέμε μαμά (όποτε με έχει ανάγκη), μπαμπά, παππού και γιαγιά, μαμ, πάπα (όταν τελειώνει κάτι ή σβήνει την τηλεόραση) και γεια. Χτυπάμε παλαμάκια και χαιρετάμε Smile
Θηλάζουμε ακόμη, και τρώμε τα πάντα εκτός από ψάρι που θα ξεκινήσουμε αυτό το μήνα και αυγό που θα αρχίσουμε τον επόμενο. Τρώμε ακόμη αλεσμένα, αλλά και σε μπουκιές. Δοκιμάζει από όλα τα φαγητά μας και του αρέσουν πάρα πολύ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι που τρελαίνεται για ρυζογκοφρέτα!

Σας ζάλισα!!!!!Φιλιά σε όλες και θα τα ξαναπούμε!

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελευθερία μου!!!Τι καλαλ!!Ξανάγραψε κάποιος στο θεματάκι μας!!Αχχχχ μεγαλώνουνε τα παιδάκια μας!!Εμείς χρονίσαμε στις 28!Από δοντάκια έχουμε δύο ακόμα...11 μηνών έβγαλε το πρώτο!Μπουσουλάμε και αυτές τις μέρες κάνουμε και κάποια βηματάκια μέχρι να πέσουμε κάτω!χαχα!!Απο λεξούλες και εμείς λίγα πράγματα...μαμά,μπαμπά,παππού,μαμ και κάποια κωδικοποιημένα όπως μπα που σημαίνει μπανάνα,πα που σημαίνει πάνω και εννοεί το δωμάτιό του,και Α που λένε τη μαμά!!Από τα άλλα κανουμε παλαμάκια,ευχαριστώ,πάπα,ζήλια,γεια δείχνουμε με το χεράκι και καταλαβαίνουμε τα πάντα πια!Με το φαγητό δεν είχαμε ποτέ καλές σχέσεις,αλλά το παλεύουμε...από κιλά είμαστε 9,700 ...πάλι καλά γι αυτά που τρώμε!Εμάς ο γιατρός μας έδωσε αυγό και ψάρι από τον ένατο...τίποτα όμως δεν μας έχει ενθουσιάσει ακόμα!!Αυτά και τα δικά μας νέα!!Φιλάκια και σε σένα και στον μικρούλη σου!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 20]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις