251 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 09, 2013 10:09 am
Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο Τσιριτρι τέλεια κ τα δικά σου νέα!ΜΑΛΛΟΝ κι άλλος γαμπρός λοιπόν! κι εγω για τη γυμναστική πρώτη φορά το ακούω.αλλα οτι πει ο γιατρός!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eva evaki έγραψε: tsiritrako ....TO "MALLON" TWN GIATRWN EINAI NAI...EGW LEW SE AYTH POU MOY EKANE THN AYXENIKH..OLA MAS TA EDEIXE TO PIPI MAS TO EDEIXE?KAI MOY LEEI XWRIS DEYTERH SKEPSH KORITSI EINAI...KAI STO TELOS MOY VAZEI ENA VARETO KAI KALA "MALLON"KAI SYMPLHRWNH O GIATROS MOY APO DIPLA NAI KORITSI KAI EGW TO EIDA OPOTE....MALLON KORITSI AXXAXAXXA!!!!!! SYMASIA VEVAIA PRWTA EXEI NA EINAI KALA TA MWRAKIA MAS..!KAI OSO GIA TA PSWNIA POY ANAFERATE POIO KATW EMENA H MANA MOY KAI H GIAGIA MOY DEN ME AFHNOYN OYTE NA KOITAXW OXIU NA AGORASW KIOLAS MOY LENE META TON 8 TA PSWNIA! GT OMWS GIA THN GLWSSWFAGIA ??
KAI PWS THA TO TSEKAROYME AYTO ME TO ASANSER KAI TO AYTOKHNITO??? WX ANXWTHIKA TWRA!sophia έγραψε:eva evaki έγραψε: tsiritrako ....TO "MALLON" TWN GIATRWN EINAI NAI...EGW LEW SE AYTH POU MOY EKANE THN AYXENIKH..OLA MAS TA EDEIXE TO PIPI MAS TO EDEIXE?KAI MOY LEEI XWRIS DEYTERH SKEPSH KORITSI EINAI...KAI STO TELOS MOY VAZEI ENA VARETO KAI KALA "MALLON"KAI SYMPLHRWNH O GIATROS MOY APO DIPLA NAI KORITSI KAI EGW TO EIDA OPOTE....MALLON KORITSI AXXAXAXXA!!!!!! SYMASIA VEVAIA PRWTA EXEI NA EINAI KALA TA MWRAKIA MAS..!KAI OSO GIA TA PSWNIA POY ANAFERATE POIO KATW EMENA H MANA MOY KAI H GIAGIA MOY DEN ME AFHNOYN OYTE NA KOITAXW OXIU NA AGORASW KIOLAS MOY LENE META TON 8 TA PSWNIA! GT OMWS GIA THN GLWSSWFAGIA ??
Ευακι μου εγώ στην κόρη μου μετά την β επιπέδου ξεκίνησα κ αγοραζα . Δεν ειχα τίποτα από κανένα. Ούτε μια κουβερτα που λέει ο λόγος! Τα ψωνίσάμε όλα σταδιακά και οι παππούδες φυσικά κ δεν μας φάνηκαν. Κάποια είναι ακριβουτσικα κ θέλουν και έρευνα όπως το καρότσι πχ να χωράει στο αυτοκίνητο στο ασανσέρ.
eva evaki έγραψε:AX!POLY WRAIA ..SOFAKI SYNXARHTIRIA...GIA TON GIOKA SOY.. KAI EGW FOVAMAI AKOYW KAI SYNNEXEIA THN GIAGIA MOY KAI LEW ASE ...NA MASTE KALA KAI THA TA PROLAVOYME OLA!STIS POSES EBDOMADES GINETE H B EPIPEDOY?
eva evaki έγραψε:KAI PWS THA TO TSEKAROYME AYTO ME TO ASANSER KAI TO AYTOKHNITO??? WX ANXWTHIKA TWRA!sophia έγραψε:eva evaki έγραψε: tsiritrako ....TO "MALLON" TWN GIATRWN EINAI NAI...EGW LEW SE AYTH POU MOY EKANE THN AYXENIKH..OLA MAS TA EDEIXE TO PIPI MAS TO EDEIXE?KAI MOY LEEI XWRIS DEYTERH SKEPSH KORITSI EINAI...KAI STO TELOS MOY VAZEI ENA VARETO KAI KALA "MALLON"KAI SYMPLHRWNH O GIATROS MOY APO DIPLA NAI KORITSI KAI EGW TO EIDA OPOTE....MALLON KORITSI AXXAXAXXA!!!!!! SYMASIA VEVAIA PRWTA EXEI NA EINAI KALA TA MWRAKIA MAS..!KAI OSO GIA TA PSWNIA POY ANAFERATE POIO KATW EMENA H MANA MOY KAI H GIAGIA MOY DEN ME AFHNOYN OYTE NA KOITAXW OXIU NA AGORASW KIOLAS MOY LENE META TON 8 TA PSWNIA! GT OMWS GIA THN GLWSSWFAGIA ??
Ευακι μου εγώ στην κόρη μου μετά την β επιπέδου ξεκίνησα κ αγοραζα . Δεν ειχα τίποτα από κανένα. Ούτε μια κουβερτα που λέει ο λόγος! Τα ψωνίσάμε όλα σταδιακά και οι παππούδες φυσικά κ δεν μας φάνηκαν. Κάποια είναι ακριβουτσικα κ θέλουν και έρευνα όπως το καρότσι πχ να χωράει στο αυτοκίνητο στο ασανσέρ.
sophia έγραψε:Που να πας σε τράπεζα......
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης