226 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 09, 2013 12:58 am
tsiritri
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Evini μου σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!
Κ εσύ καλή συνάντηση με το νέο σου γιατρό!
Ελπίζω να είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις!!!
Όσο για το θυροειδή δεν αγχώνομαι γαιδούρα παιδί μου!!!
Με άλλα τρελαίνομαι και με άλλα είμαι στον κόσμο μου!!!!!
Απλά ίσως σήμερα του αναφέρω και ότι είχα έναν όζο κάποτε που σταμάτησα να ασχολούμαι ότι να ναι!!!
Το ένστικτο λέει έντονα κιόλας ότι είναι γιός!
Αλλά και έξω να πέσω καθόλου δε θα με χαλάσει. Ότι θέλει να είναι το μωράκι αρκεί να είναι γερό.
Όσο για τον ύπνο αν κ έχω κάνει ελάχιστη κοιλίτσα δε με βολεύει πάρα πολύ το τελείως μπρούμυτα που κοιμόμουν πάντα.
Φοβάμαι ότι αν φουσκώσω κ λιγάκι δε θα με βολεύει καθόλου...είναι κ το στήθος που λες κ εσύ.
Κάτι ανάμεσα σε πλάι και μπρούμυτα κοιμάμαι και βοηθάει πολύ αν πάρω ένα μαξιλάρι αγκαλιά μπροστά μου κ βάλω το ένα πόδι πάνω του σαν να το καβαλάω.
Λέτε γιαυτό να βλέπω κάθε βράδυ όνειρα με sex ???? Τι κακό κ αυτό!!!
Κ μου είχε πει ο γιατρός μετά το πρώτο τρίμηνο, αλλά σήμερα κολύωμαι να τον ρωτήσω με τη μαμά μπροστά
Κ εσύ καλή συνάντηση με το νέο σου γιατρό!
Ελπίζω να είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις!!!
Όσο για το θυροειδή δεν αγχώνομαι γαιδούρα παιδί μου!!!
Με άλλα τρελαίνομαι και με άλλα είμαι στον κόσμο μου!!!!!
Απλά ίσως σήμερα του αναφέρω και ότι είχα έναν όζο κάποτε που σταμάτησα να ασχολούμαι ότι να ναι!!!
Το ένστικτο λέει έντονα κιόλας ότι είναι γιός!
Αλλά και έξω να πέσω καθόλου δε θα με χαλάσει. Ότι θέλει να είναι το μωράκι αρκεί να είναι γερό.
Όσο για τον ύπνο αν κ έχω κάνει ελάχιστη κοιλίτσα δε με βολεύει πάρα πολύ το τελείως μπρούμυτα που κοιμόμουν πάντα.
Φοβάμαι ότι αν φουσκώσω κ λιγάκι δε θα με βολεύει καθόλου...είναι κ το στήθος που λες κ εσύ.
Κάτι ανάμεσα σε πλάι και μπρούμυτα κοιμάμαι και βοηθάει πολύ αν πάρω ένα μαξιλάρι αγκαλιά μπροστά μου κ βάλω το ένα πόδι πάνω του σαν να το καβαλάω.
Λέτε γιαυτό να βλέπω κάθε βράδυ όνειρα με sex ???? Τι κακό κ αυτό!!!
Κ μου είχε πει ο γιατρός μετά το πρώτο τρίμηνο, αλλά σήμερα κολύωμαι να τον ρωτήσω με τη μαμά μπροστά