201 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Τετ Μάης 08, 2013 5:21 am
klaramaria
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι το βγάλαμε το πόρισμα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
bini έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΩ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ 1 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΩ 3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΑ ΟΖΟ ΣΤΟ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ. ΠΟΛΛΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ETHYROX 75MG ΜΙΣΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΝ 50 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟeva evaki έγραψε:bini poio xapi epernes prin kai poio soy edwse twra?
Maimou2009 έγραψε:Καλημέρα κοριτσακια!πρωινη πρωινή σημερα!σηκωθηκα στις οκτώ να πάρω ενα χάπι κ με έπιασε καταρροη,τωρα θα ετοιμαστω να πάμε στο γιατρο να δούμε τα κοριτσακια μας!εδω κρυωσε ο καιρός ,χάλια.τα λέμε μετα!
eva evaki έγραψε:KALHMERES....MAIMOUDAKI ANTE NA MAS PEIS GIA TIS MIKOYLINES SOY...! ONTOS PSYXRANE ARKETA O KAIROS... BINAKI EGW EPERNA PRIN THN EGYMOSYNH KAI MEXRI THN ARXH THS TO T4 125 KAI TWRA MOY TO PHGE STATHERA OLES TIS MERES STO T4 TWN 112..EIXA POLY ANEVASMENO THYROIDI EGW OTAN XEKINHSA THN EGKYMOSUNH! AKOYSTE TI EPATHA PRWI PRWI PHGA TON ANTRA MOY STH DOYLEIA KAI META STAMATAW STO FOYRNO THS GEITWNIAS NA PARW TO KATHUMERINO MOY GALATAKI ..KAI ME VLEPEI MIA GIAGIA KAI MOY EGKUOS EISAI KAI LEW NAI .FENETE?FENETE MOY LEEI KAI ARXISE EPI 20 LEPTA NA MOY ANALIEI TIS APOVOLES THS POY EIXE TREIS KAI NA PROSEXW MHN APOVALW KAI TETOIA FANTASTHTE ME STAURONE H FOYRNARISA..KAI EGW EMENA FTYNOMOYNA LEW TO GKANTEMOSKULO PROI PROI...ELEOS!
KALHMERA SYNANTISH PERI OPIS PROI PROI AXXAX AKOMA TO STAYRO MOY KANW! DEN THELW NA SE ANXWSW GT ANXWNESAI KAI EYKOLA ALLA TSIRITRAKI MOY MHPOS THA EPREPE EIDH NA EIXES KANEI EXETASEI TSH TWRA STHN EGKYMOSUNH SOY TRAVAW POLLA APO AYTO GI AYTO STO LEW KAI STHN EGKUMOSUNH GENIKA TON THYROIDI TOPN TSEKAROYNE SYNNEXEIA EINAI YPOULOS! KAI AN EISAI STHN ATHINA THA SOY SYSTISW EGW GIATROtsiritri έγραψε:Κοριτσάκια μου πολύ καλημέρα σας!!!
Μαιμουδάκι καλή συνάντηση με τα μωράκια σου!!!!
Περιμένουμε νέα σου όταν γυρίσεις να μας πεις τι έκαναν!!!
Εγώ έχω στις 17.10 ραντεβού, να δω πως θα περάσει η ώρα πάλι σήμερα που βαριέμαι στη δουλειά!
Σήμερα θα έρθει και η μαμά μαζί να ξεψαχνίσει το γιατρό στις ερωτήσεις.
Αφήστε δε που έχει λυσσάξει να μάθει τι μωρό θα είναι.
Τα προγνωστικά έχουν πολύ κλάμα πάντως...τη βλέπω τη δουλειά!
Βινάκι μου, όζο είχα εδώ και χρόνια ενώ οι ορμονικές μου έβγαιναν μια χαρά.
Το ίδιο είχε και η μαμά μου.
Δεν μας έχει επηρρεάσει καθόλου και σε τίποτα, μην σε φοβίζει...απλά θέλει παρακολούθηση για να μην μεγαλώσει πολύ.
Είχα ξεκινήσει κ εγώ χαπάκι παλιά μήπως και μίκραινε, θυρορμόν αν θυμάμαι καλά αλλά δεν μίκρυνε, σταμάτησα το χάπι και σταμάτησα και να το παρακολουθώ.
Βλακεία μου το ξέρω αλλά επειδή με ταλαιπωρούσε πολύ η ενδοκρινολόγος με τα ραντεβού της, περίμενα ώρες και δεν έβρισκα άλλον καλό του ταμείου, δεν άντεχα να συνεχίσω.
Ίσως πρέπει τώρα να κάνω πάλι κανένα υπέρηχο να δω τι γίνεται.
Πραγματικά πάντως μη στεναχωριέσαι δε νομίζω ότι θα σου δημιουργήσει πρόβλημα.
Έβα παιδί μου τι συνάντηση κ αυτή πρωί πρωί?
Πα πα πα πα πα πα πα!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης