576 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:44 am
bini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
δειτε μεγκα εχει πετρουλακη με ασκησεις για μολις γενναμε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evini7 έγραψε:Ευχαριστω tsiritri μου! Γελασα πολυ με την κακοκοιλια!!!! Χαχα! Δεν μπορει, κατι έχει κανει κι ο μπεμπης!
Προφανώς έχεις πολυ καλο μεταβολισμό οπότε δεν χρειάζεσαι να αγχωνεσαι για κανένα λογο.εμενα με νοιάζει να ειναι οι εξετασεις μου καλές,οσο για τα κιλα που θα παει θα τα χάσω .Paramythenia έγραψε:Χτες είπα του άνδρα μου ότι μου λείπει το γυμναστήριο και ότι όταν με το καλό έρθει το μωράκι μας σιγά σιγά θα επιστρέψω. Θα πηγαίνω το πρωι 8-9 κι όταν επιστρέφω αυτός θα φεύγει. Και μου λέει: "Αν σε δω μετά από τρελό ξενύχτι λόγο μωρού να θέλεις να χτυπιέσαι στο γυμναστήριο θα σε χωρίσω! Όχι τίποτε άλλο αλλά θα λυποθυμήσεις από την εξάντληση!!!" Αυτό ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτεί... Πάντως τα κιλά εμένα με αγχώνουν... Όχι για τα κιλά αυτά καθεαυτά αλλά γιατί ποτέ δεν είχα μεγάλες διακυμάνσεις στο βάρος μου... Ο γιατρός μου είπε για 10 κιλά και μου φαίνονται πάρα πολλά!
tsiritri έγραψε:Ρε κορίτσια, αλλαντικά δεν κάνει να τρώμε?
Διάβασα σε πολλά site ότι και το ζαμπόν κλπ έχουν κίνδυνο....
Μήπως πρέπει να κόψουμε το διάβασμα?
Επειδή μπορεί να περιέχουν βαρέα μέταλλα καλό είναι να μην τα τρώμε συνεχώς.Paramythenia έγραψε:Δεν έχω καμία πρόθεση να το κρύψω... Απλά απολαμβάνω την κοιλίτσα μου που δε γίνεται από όλους αντιληπτή ακόμη, σε λιγάκι θα αρχίσει να φαίνεται έτσι κι αλλιώς.
Και κάτι ακόμη: τόνο κονσέρβα τρώει καμιά σας; Ξέρετε αν κάνει; Ο γιατρος δε μου την απαγόρευσε αλλά διάβασα ότι έχει ψευδάργυρο ή κάτι τέτοιο, όπως και όλα τα μεγάλα ψάρια. Κι ο σολωμός, επιτρέπεται;
ioazon έγραψε:marpap έγραψε:bini έγραψε:ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ!
ΕΝΤΕΛΩΣ! το κοστος βέβαια υψηλό, περίπου 900-1000 ευρώ. ΑΛΛΑ...γίνεται σμεταξύ 10-14ης εβδομάδας και είναι με συλλογή αίματος χωρίς επεμβατική μέθοδο. Οπότε ξέρεις απο πολύ νωρίς τι γίνεται με το μωράκι. Τώρα άντε περίμενε τα αποτελέσματα + τον φοβο της ανάρρωσης...
Ψυχραιμία, κορίτσι!
Γιατί κάνεις άμνιο (αν επιτρέπεται);
tsiritri έγραψε:Δεν έχω πολύ καλή σχέση με το τηλέφωνο στο γιατρό εκτός του ότι θα είμαι πόση ώρα στο περίμενε στο τηλ, προτιμάω να παίρνω όταν είναι κάτι πιο επείγον. Βέβαια θα μου πεις σιγά τα ωά, κολλήματα παιδί μου τι να πεις...
Στις 28 που θα πάω για το a test θα τον ρωτήσω σίγουρα όμως.
Η πρώτη είναι η Πόπη που κάνει Β επιπέδου?
Βινάκι μου χαίρομαι που σου έδωσα κουράγιο!
Να είσαι αισιόδοξη και να το πιστεύεις και θα γίνει!
Ούτε ο δικός μου έχει θέμα, αλλά εγώ δεν θα νιώθω καλά.
Έχω ξαναπαχύνει κι άλλη φορά, όχι παααααααάρα πολλά, γύρω στα 7 κιλά συν αλλά ήταν αρκετά για να γίνει χάλια η ψυχολογία μου και να μην έχω όρεξη ούτε έξω να βγω. Το θέμα δεν ήταν ο άντρας μου και πάλι, εγώ ήμουν, εγώ δεν τα είχα καλά με εμένα.
ΘΑ τα χάσουμε όμως!!! Θετική σκέψη και ότι θέλουμε θα το καταφέρουμε!
Βινάκι sorry που σε ρωτάω, εσύ περπατούσες και το έχεις πάρει από άσχημο μάτι λόγω της άσχημης κατάληξης? Η΄κάτι άλλο?
bini έγραψε:οταν απεβαλλα και πηγα στο γιατρο μετα απο μια εβδομαδα να με δει βρισκω μια γνωστη ετοιμογενη και μου λεει:''αχ κριμα πωπω εγω θα επρεπε να εχω τυψεις μεχρι τον 7 κυκλοφορουσα ολη μερα με το μηχανακι απο τοτε και μεχρι σημερα με το ποδηλατο παλι καλα που δεν εχω θεμα''ελεος!!
evini7 έγραψε:Marpap καλησπέρα! Την έκανες δηλαδη; Γυρίσεις; Άντε καλα αποτελέσματα, ποτε περιμένεις απάντηση; Εγω μέχρι αύριο θα ξέρω! Μακάρι να έτρωγα μόνο δάχτυλα... Ολο το ψυγείο έχω φάει απο το άγχος....
evini7 έγραψε:Μα νομίζω mar pap αυτο ειναι το θέμα, το ρημάδι 1%.... Εγω οταν μου δώσανε να υπογράψω οτι το κάνω εν γνώση μου, δίστασα, αλλα τελικά το έκανα με βαριά καρδιά. Μετα βγήκα κι άρχισα τα κλάματα. Κουράγιο, έχεις την πείρα και τη δύναμη. Κάνουμε το παν για υγιή μωρά μια, αυτο να σκέφτεσαι. Θα πανε ολα εξαιρετικά, θα δεις! Ενημέρωσε μας!
evini7 έγραψε:Δεν είδαμε καλα το ρινικο οστο....και είχαμε πιθανότητα 1:1050 για τρισωμια 21. Η αυχενικη ήταν πολυ καλη αλλα δεν θελήσαμε να το ρισκαρουμε. Εύχομαι και αισιοδοξω να έχω ένα υγιές κοριτσάκι. Η ανάρρωση μου βαίνει καλώς! Δεν νιώθω το παραμικρό! Κουράγιο και χαμογελά!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης