Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
486 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 486 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

551ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 12:34 am

tsiritri

tsiritri
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν μπορούσα ποτέ με στενά το καλοκαιρί...καταπιεζόμουν!!
Ήθελα πάντα "χαχόλικα" ρουχαλάκια.

Παραμυθένια μου δεν μπορείς να τα αλλάξεις να μην πάνε χαμένα?
Κρίμα είναι!
Μα καλά πόσα παντελόνια σου πήρε???χααχχαχαχαχαχαχαχαα τρομερή η πεθερά!

552ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 12:35 am

Paramythenia

Paramythenia
tsiritri έγραψε:Τώρα με αυτό που λέτε για τη φέτα έχω φάει ένα κόλλημα και μια φοβία τελευταία.

Ο γιατρός δε μου είπε τίποτα για τα τυριά, μου είπε για τα φρούτα και τα λαχανικά και μάλιστα επέμενε πολύ γιατί δεν έχω αντισώματα στο τοξόπλασμα καθώς και τα κρέατα να είναι πολύ καλά ψημένα.
Αντισώματα όμως δεν έχω ούτε στη λιστέρια και διαβάζοντας είδα αυτό που λέτε ότι δεν κάνει αν το γάλα δεν είναι παστεριωμένο. Ωραία ως εδώ.
Που θα ξέρουμε όμως αν είναι ή όχι?
Πχ η φέτα που πέρνουμε χύμα από το σούπερ? Ή πρέπει πάντα να παίρνουμε συσκευασμένη? (που και πάλι δεν το αναγράφουν όλες) ή το ανθότυρο πχ?
Η κάτι τυριά τύπου spread φιλαδέλφια κλπ?
Πφφφφφφφφ......
Κ εγώ τρώω πολύ φέτα πάντως, τώρα τελευταία άρχισα να την ελαττώνω που με έπιασαν οι φοβίες μου...
Επίσης τρομοκρατήθηκα συνειδητοποιόντας ότι όλα τα λαχανικά τα πλένω σούπερ, αλλά την κάπαρη που τρώω πολύ στη χωριάτικα και τρελαίνομαι δεν την πλένω, και μπορεί φαντάζομαι κ αυτή να έχει τοξόπλασμα αφού τα "κουμπιά" της κάπαρης δεν μαγειρευόνται για να φτιαχτούν, μόνο τα φυλλαράκια βράζονται που δε βρίσκεις κ συχνά φύλλα.
Μιλάμε έχω καταναλώσει κιλά κάπαρης μέχρι να το σκεφτώ αυτό Shocked Shocked
Η φέτα που πέρνουμε στο σμ δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι παστεριωμένη! Όσο για τα τυριά-κρέμες κι εκεί δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Ξέρω σίγουρα για τα τυριά όπως το ροκφορ ότι πρέπει να μην καταναλώνονται από εγκύους. Με τα λαχανικά κι εγώ είμαι πολύ προσεκτική -ούτε κι εγώ έχω αντισώματα για τοξόπλασμα -και έξω δεν τρώω σαλάτες -οι οποίες μου έχουν λείψει πολύ δυστυχώς.
Για την κάπαρη δεν το είχα σκεφτεί... Κι εγώ βάζω αβέρτα σε χωριάτικη και ντάκο... Όμως από το συγκεκριμένο βαζάκι έτρωγα και πριν μείνω έγκυος οπότε θα είχε φανεί στις εξετάσεις. Έτσι δεν είναι;
Ώρες ώρες πάντως είναι να απορεί κανείς με όλα αυτά!!!

553ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 12:37 am

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω φέτα τρώω κανονικά απο το σούπερ μάρκετ ,πως θα φάμε τοματουλα χωρις φετουλα;;Τσιριτρι ο ορθοπεδικός δεν σε ψιλαφησε στη σπονδυλική στήλη ;εμενα αμέσως με την ψιλαφηση είδε που ειναι το πρόβλημα.παντος κι εμενα η κοιλια μου απογοητεύει τους άλλους,ολοι την περιμένουν μεγαλύτερη Rolling Eyes απο στήθος πάω καλα,έχω αλλάξει ήδη ενα νούμερο κ πάω για το δεύτερο ,κ γενικά ηταν μεγάλο κ προ εγκυμοσύνης .

554ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 12:40 am

klaramaria

klaramaria
http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp?CMRCode=11NSG9B65. Μπορείτε να δείτε εδω για τα τυρακια. Λέει τι μπορούμε και τι όχι να φαμε

555ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 12:40 am

Paramythenia

Paramythenia
tsiritri έγραψε:Δεν μπορούσα ποτέ με στενά το καλοκαιρί...καταπιεζόμουν!!

Κρίμα είναι!

Εμένα πάλι αν με έβλεπαν με χαχόλικα μου έλεγαν "μα καλά γιατί το πήρες φαρδύ, σα να είσαι έγκυος μοιάζεις!" Οπότε τώρα ρούχα γιόκ! Μου πήρε, και τι δε μου πήρε. Φουστάνια, μπλούζες, παντελόνια... Τα φουστάνια και οι μπλούζες είναι οκ, αλλά τα παντελόνια άλλα s και άλλα m -μη με ρωτήσετε γιατί αυτή η διαφορά, δεν ξέρω να σας απαντήσω!- δε μου έκανε κανένα! Άλλαξα τα 2 αλλά πλέον η benetton δε βγάζει εγκυμοσύνης και έτσι μου έμειναν! Έχω κι ένα τζιν εγκυμοσὐνης για 6 μηνών που αν μπω μέσα μοιάζω να φοράω τσουβάλι. Χάρμα οφθαλμών σας λέω!!!

556ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 12:46 am

tsiritri

tsiritri
Κι εμένα μου έχουν λείψει πολύ οι σαλατούλες από έξω!

Τώρα με την κάππαρη πχ, ξέρεις πως το σκέφτομαι? Μπορεί να έτυχε να μην πάθαμε, δε σημαίνει ότι επειδή δεν είχε ως τώρα δε θα έχει ποτέ.
Βέβαια από την άλλη θα πρέπει να πέσει πολύ γκαντεμιά ρε παιδί μου για να κάτσει τώρα.
Σκέφτομαι όμως μήπως την βάλω μέσα σε ξύδι οπότε και αν έχει μπας και το σκοτώσει και μετά την ξεπλένω λιγάκι.

Αααα και για τα ρούχα....δεν εννοώ βρε τσουβαλο-χαχόλικα, αλλά τα τύπου σαλβάρια που έχουν συνήθως λάστιχο χαλαρό στην κοιλιά και πολλές φορές έχουν λάστιχο και κάτω στο πόδι δεν τσουβαλοφέρνουν. Εγώ έχω σωθεί με αυτά!

Διαβάζω αυτό που ανέβασε το κλαραμαράκι και επανέρχομαι.

557ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 12:50 am

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα τυριά που δεν κάνει να τρώμε είναι μπρι, καμαμπέρ και ροκφόρ.
Τώρα με τη φέτα, νομίζω πως είναι υπερβολικοί οι γιατροί που την απαγορεύουν.

maimou2009,
κι εγώ έχω αλλάξει 2 νούμερα! Μπαναΐα μου, πού θα πάει το βυζί μ;;;;

Paramythenia έγραψε:
tsiritri έγραψε:Δεν μπορούσα ποτέ με στενά το καλοκαιρί...καταπιεζόμουν!!

Κρίμα είναι!

Εμένα πάλι αν με έβλεπαν με χαχόλικα μου έλεγαν "μα καλά γιατί το πήρες φαρδύ, σα να είσαι έγκυος μοιάζεις!" Οπότε τώρα ρούχα γιόκ! Μου πήρε, και τι δε μου πήρε. Φουστάνια, μπλούζες, παντελόνια... Τα φουστάνια και οι μπλούζες είναι οκ, αλλά τα παντελόνια άλλα s και άλλα m -μη με ρωτήσετε γιατί αυτή η διαφορά, δεν ξέρω να σας απαντήσω!- δε μου έκανε κανένα! Άλλαξα τα 2 αλλά πλέον η benetton δε βγάζει εγκυμοσύνης και έτσι μου έμειναν! Έχω κι ένα τζιν εγκυμοσὐνης για 6 μηνών που αν μπω μέσα μοιάζω να φοράω τσουβάλι. Χάρμα οφθαλμών σας λέω!!!

χαχαχαχαχα
Δεν θες να το πεις ακόμα πως είσαι έγκυος;

558ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 12:59 am

bini

καλα αν δεν εχετε ρουχα κατι πρεπει να παρετε αλλα κατι να μην παει χαμενο μετα ή να ειναι φτηνο βεβαια μετα που θα γεννησουμε μεχρι να επανελθει το σωμα αυτα θα φοραμε.αυτο που μου τη σπαει ειναι οταν βλεπω εγκυους να φορανε μικρα μπλουζακια και να βγαινει η κοιλια εξω το θεωρω απαραδεκτο πασαρελα θα κανω?στην τελικη καλυτερα να μην μας καταλαβαινουν γιατι ποιος το κραταει το ματι.ρε κοριτσια να σας πω τι ειχα παθει?2 μερες πριν την αποβολη βρησκω με τη μαμα μια που ουτε μας συμπαθει ουτε εμεις και μολις με βλεπει αρχιζει να με φτυνει και να λεει ποσο ομορφη εισαι δεν εχεις παρει πολλα κιλα μπραβο φτου φτου κ.α. δεν ειμαι προληπτικη ο θεουλης μα ς προστατευει αλλα δεχεται και την βασκανια η εκκλησια αφου κοριτσια εγω ακομα κρυβομαι οταν βγαινω εξω να μη φαινεται η κοιλια γιατι οι περισσοτεροι με ειχαν δει ηξεραν οτι ειμαι εγκυος αφου ειχα φτασει 6 μηνων και τωρα φοβαμαι μην ξαναπαθω τιποτα με το μωρο θα με δουνε!

για το στηθος δεν συζητω καθολου!αγελαδιτσα!

559ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:08 am

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bini έγραψε:καλα αν δεν εχετε ρουχα κατι πρεπει να παρετε αλλα κατι να μην παει χαμενο μετα ή να ειναι φτηνο βεβαια μετα που θα γεννησουμε μεχρι να επανελθει το σωμα αυτα θα φοραμε.αυτο που μου τη σπαει ειναι οταν βλεπω εγκυους να φορανε μικρα μπλουζακια και να βγαινει η κοιλια εξω το θεωρω απαραδεκτο πασαρελα θα κανω?στην τελικη καλυτερα να μην μας καταλαβαινουν γιατι ποιος το κραταει το ματι.ρε κοριτσια να σας πω τι ειχα παθει?2 μερες πριν την αποβολη βρησκω με τη μαμα μια που ουτε μας συμπαθει ουτε εμεις και μολις με βλεπει αρχιζει να με φτυνει και να λεει ποσο ομορφη εισαι δεν εχεις παρει πολλα κιλα μπραβο φτου φτου κ.α. δεν ειμαι προληπτικη ο θεουλης μα ς προστατευει αλλα δεχεται και την βασκανια η εκκλησια αφου κοριτσια εγω ακομα κρυβομαι οταν βγαινω εξω να μη φαινεται η κοιλια γιατι οι περισσοτεροι με ειχαν δει ηξεραν οτι ειμαι εγκυος αφου ειχα φτασει 6 μηνων και τωρα φοβαμαι μην ξαναπαθω τιποτα με το μωρο θα με δουνε!

για το στηθος δεν συζητω καθολου!αγελαδιτσα!

Ματακι κ σταυρο κ ειμαστε κομπλε.στο κατω κατω σε λίγο δεν θα μπορούμε να το κρύψουμε αλλο! ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 990599

560ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:11 am

tsiritri

tsiritri
Ρε κορίτσια, αλλαντικά δεν κάνει να τρώμε?
Διάβασα σε πολλά site ότι και το ζαμπόν κλπ έχουν κίνδυνο....
Μήπως πρέπει να κόψουμε το διάβασμα?

Βινάκι μου ένα ματάκι να φοράς κορίτσι μου, μη φοβάσαι. Κι εγώ πιστεύω στο μάτι αλλά μην φοβάσαι για το μωράκι σου και το μάτι.
Άλλωστε τώρα περνάς κ πολύ χρόνο μέσα.
Όταν βγαίνεις όμως βάζε ένα ματάκι, κακό δεν κάνει.

Και το θέμα ρούχα είναι πονεμένο γιατί όταν με το καλό γεννήσουμε θα είναι χειμώνας, άρα ότι πάρουμε τώρα θα είναι άχρηστο και λόγω εποχής και μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε χάσει κιλάκια και θα ψιλομπαίνουμε στα παλιά μας (ελπίζω να μην τρέφω πάλι φρούδες ελπίδες!).
Το χειμώνα νομίζω κολάν και μπλουζοφορέματα μέχρι να επανέλθουμε λιγάκι...

561ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:15 am

Paramythenia

Paramythenia
Δεν έχω καμία πρόθεση να το κρύψω... Απλά απολαμβάνω την κοιλίτσα μου που δε γίνεται από όλους αντιληπτή ακόμη, σε λιγάκι θα αρχίσει να φαίνεται έτσι κι αλλιώς.
Και κάτι ακόμη: τόνο κονσέρβα τρώει καμιά σας; Ξέρετε αν κάνει; Ο γιατρος δε μου την απαγόρευσε αλλά διάβασα ότι έχει ψευδάργυρο ή κάτι τέτοιο, όπως και όλα τα μεγάλα ψάρια. Κι ο σολωμός, επιτρέπεται;

562ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:18 am

bini

το βαπτιστικο μας σταυρο!τσιριτρακι μπορει και να μην τα χασουμε.....εγω πολυ φοβαμαι....καλα εννοειται οτι τωρα που ειμαι μεσα δεν με πλεπουν αφου οταν παω γιατρο βγαινει η μαμα να δει αν ειναι ελευθερο το πεδιο και βαζω μια ζακετα μπροστα μεχρι να μπω στο αμαξι με τις ζεστες βεβαια δεν θα μπορω αλλα οσο μπορεσω.εμενα κοριτσια μου απαγορευσε τα αλλαντικα και τη γαλοπουλα η διαιτολογος γιατι βρεθηκαν σε πολλες γνωστες εταιριες αλογο!επισης ενας γνωστος ιατροδικαστης στο στρατο μου ειχε πει οτι η γαλοπουλα ειναι χειροτερα και απο το ζαμπον!δεν ξερουμε τι τρωμε!χθες ειπαν οτι βρεθηκαν και σε βιολογικα φαρμακα ο θεος βοηθος!

τονος σολωμος ξιφιας απαγορευεται δια ροπαλου ολοι οι γιατροι μου τα ειπαν!ειναι φουλ στον ψευδαργυρο

563ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:21 am

klaramaria

klaramaria
Εγώ τρώω απ όλα ρε κορίτσια. Και αλλαντικά και απ όλα. Δε μου απαγόρευε τίποτα ο γιατρός. Μήπως όπως λες τσιριτρακι πρεπει να κόψουμε το διάβασμα;; Τόνο δε τρώω γιατι με δίαιτες και τέτοια που έχω κάνει κατα καιρούς, τον έχω σιχαθει!! Ούτε να τον βλέπω δε θέλω!! Σολωμο τρώω κανονικα.
Ας μην αγχωνομαστε για τα πάντα ρε κορίτσια!! Όλα καλα θα πανε Smile
Βινακι έχεις δίκιο για το μάτι! Αλλα αν κανουμε το Σταύρο μας και δε δίνουμε σημασία σε όλες αυτές τις κακοπροαιρετες όλα καλα θα πανε!! ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 654316

564ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:22 am

Paramythenia

Paramythenia
Ευχαριστώ Bini μου για την άμεση απάντηση! Very Happy

565ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:24 am

evini7

evini7
Καλημέρα κι απο μένα!! Συγχαρητήρια iazon για την καλη αυχενικη!!!! Κορίτσια εγω τρώω πολυ φέτα, μόνο για ροκ φορ ήξερα που έτσι κι αλλιώς δεν τρώω. Συκώτι αποφεύγω αν κ μου αρέσει πολυ...ε, εντάξει το Πάσχα έφαγα ένα κομματάκι κοκορέτσι,που αγαπώ! Τόνο έφαγα μια φορά όσο είμαι εγκυος, μετα διάβασα κ εγω κάπου οτι δεν κανει κ τον έκοψα...και τον σολωμο που μου αρέσει τόσο! Κι όλο ξεχναω να ρωτήσω γιατρό. Οσο για τα ρούχα, 1 παντελόνι εγκυμοσύνης έχω, κολλάνε και φόρμες. Βλέπουμε για μετα! Αποτελέσματα περιμένω απο σήμερα μέχρι αύριο το απόγευμα. Ουφ!!! Ας χτυπήσει το τηλ να ήσυχασω....

566ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:26 am

klaramaria

klaramaria
Όλα καλα θα πανε!! Καλα αποτελέσματα να έχεις!!

567ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:26 am

Paramythenia

Paramythenia
Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάποια πράγματα είναι υπερβολικά. Εγώ και γαλοπούλα βραστη τρώω, την καπνιστή απογεύγω και με τα υπόλοιπά αλλαντικά δεν έχω καλή σχέση, και σολωμό έχω φάει...

Εvini μου καλά αποτελέσματα και πάλι κοπέλα μου!

568ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:28 am

klaramaria

klaramaria
Ρε κορίτσια για το σολωμο είχα διαβάσει κάπου ότι κάνει να τρώμε. Με μετρό φυσικα έτσι; Επειδη έχει ωμεγα 3 λιπαρά. Τι να πω; Δε ξέρω! Mad

Έχει επεξεργασθεί από τον/την klaramaria στις Πεμ Μάης 16, 2013 1:33 am, 1 φορά

569ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:31 am

Paramythenia

Paramythenia
Ναι έχει ω3 αλλά ως ένα από τα μεγάλα ψάρια έχει ψευδάργυρο. Ο γιατρός μου, όταν τον ρώτησα για το συκώτι και τη βιταμινη Α, μου είπε: Μα καλά πόσο συκώτι πια θα φας για να πάρεις τόση ποσότητα βιταμίνης που θα βλάψει το μωρό; Υποθέω ότι το ίδιο θα ισχύει και για το σολωμό. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ μία φορά έχω φάει. Μπορείς να φας σαρδέλες για ω3.

570ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:35 am

klaramaria

klaramaria
Καλα ναι μη φανταστείς ότι ξεπατωνομαι κι εγώ στο σολωμο. Λίγες φορές έχω φάει. Αλλαντικά όμως τρώω στο τοστ συνέχεια. Τέλος πάντων ελπίζω να μην έχω θέματα Smile

571ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:35 am

evini7

evini7
Συμφωνώ ! Καλύτερα μικρά και φρέσκα ψάρια απο τις ελληνικές Θαλασσες... Απ´ την άλλη ακούς και διαβάζεις τόσα που λες αμάν. Ίσως τα πάντα με μετρο ειναι μια καλη λύση....

572ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:36 am

tsiritri

tsiritri
Κ εγώ αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω ότι έχω διαβάσει ότι κάνει με μέτρο και μετά διάβασα αυτό που είπε η Bini.

Μπλέξιμο είναι η κατάσταση....

Για τα αλλαντικά τι να πω?
Εχω φάει κ αν έχω φάει τοστ και σάντουιτς όλο αυτό το καιρό.
Μόλις πριν 10 λεπτά τσάκισα ένα γιατί τα φρουτάκια δεν μου έκαναν τίποτα, σαν να μην τα έφαγα Sad

Evini μου καλά αποτελέσματα κοπέλα μου!
Μακάρι να σε πάρουν σύντομα να μάθουμε ευχάριστα!!!!

Και Βινάκι φυσικά και θα τα χάσουμε!!!
Γιατί να μην τα χάσουμε?
Μην σκέφτεσαι έτσι, αν λέμε φοβάμαι ότι δε θα χάσω τα κιλά μάλλον θα γίνει κιόλας, θα είμαστε αισιόδοξες θα λέμε ότι θα τα χάσουμε και θα γίνει!!!!
Στο χέρι μας είναι!!! Wink

573ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:39 am

evini7

evini7
Ευχαριστω tsiritri μου! Γελασα πολυ με την κακοκοιλια!!!! Χαχα! Δεν μπορει, κατι έχει κανει κι ο μπεμπης!

574ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:41 am

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Διαβάζουμε διαφορα αλλα τελικα το τι θα φάμε κ ποσο ειναι θέμα επιλογής της κάθε μιας.αλλαντικα ο γιατρός μου είπε με μετρό κ σολωμο τον εκοψα απο μονη μου καλού κακου.αλλωστε ο σολωμος στην Ελλάδα ειναι ιχθυοτροφιου κ αυτα τα ψάρια πάντα τα αποφύγαμε στην οικογένεια κάθ οτι ψαροφαγοι!Εβινι καλα αποτελέσματα!

575ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Πεμ Μάης 16, 2013 1:43 am

bini

εβινακι καλα αποτελεσματα!για τα κιλα λεω ετσι γιατι ενω ακουω οτι με το θηλασμο χανεις πολλες φιλες μου δεν εχασαν κιλο οσο θηλαζαν γιατι πεινουσαν τι να πω ισως καθε οργανισμος παιζει ρολο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις