801 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Δευ Μάης 20, 2013 12:54 am
Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tsiritri έγραψε:Προβληματίστηκα πάλι!!!
Σκεφτόμουν να σας πω την αλήθεια να μην κοιτάξω για μωρουδιακά πριν τον Σεπτέμβρη αλλά με τις εκπτώσεις προβληματίστηκα....
Δεν είναι νωρίς όμως?
Τον Ιούλιο που βάζουν εκπτώσεις, πρώτα ο Θεός θα μπω στον 6ο.
Evinaki τώρα δεν μπορείς να τα αλλάξεις να μην σου πάνε χαμένα?
Έχει περάσει πολύς καιρός?
Παραμυθένια μου καλή συνάντηση σήμερα με το μωράκι σας!!!
Ζηλεύωωωωω...θέλω κι εγώ!!!!!
Βινάκι κ εγώ το είχα διαβάσει κάπου αυτό για την πίεση πιο παλιά γιατί σχεδόν κάθε καλοκαίρι με ζαλάδες και υπόταση ήμουν.
marpap έγραψε:καλημερα κοριτσια!! 3η μερα μετα την αμνιο. Ολα καλά, δεν έχω κάτι, μόνο εχθές το βράδυ είχα πονους έντονους (σαν σπασμούς) στην κοιλια περιφεριακα, και ήταν το εντερό μου που λόγω χορτοφαγιας που το έριξα αυτες τις μέρες για να μην έχω δυσκοιλιοτητα μετα την αμνιο με "τσακισε" στην κυριολεξία...αλλά όλα καλά δόξα το θεό. Αντε να βγούν τα αποτελέσματα να ανασάνω σαν άνθρωπος....αυριο επιστρεφω και στην δουλεια. χχχχ
ioazon έγραψε:
sophia,
μάλλον θα πάρω αυτό το κρεβατάκι για το δωμάτιό μας και θα έχω και το κανονικό στο δωμάτιό του για να το κοιμίζω μέσα στη μέρα να συνηθίζει και το χώρο του.
Περισσότερη βοήθεια θα χρειαστούμε για τα ρουχαλάκια νομίζω γιατί για εμένα τουλάχιστον είναι άγνωστο πράμα το τι και πόσα ρούχα φοράνε τα μωρά που γεννιούνται χειμώνα
paramythenia,
κάθισμα αυτοκινήτου μάλλον θα πάρω της Besafe αυτό εδώ που μπαίνει ανεστραμμένο
Λένε πως τα ανάποδα καθίσματα είναι τα πιο ασφαλή.
Έχω βρει και αυτό το blog ενός μπαμπά που το ψάχνει παθιασμένα το θέμα. Γενικά είμαι και πολύ της ασφάλειας, ούτως ή άλλως. (παλιότερα ειδική παραγγελία αυτοκίνητο με έξτρα αερόσακους κλπ)
Paramythenia έγραψε:ioazon έγραψε:
sophia,
μάλλον θα πάρω αυτό το κρεβατάκι για το δωμάτιό μας και θα έχω και το κανονικό στο δωμάτιό του για να το κοιμίζω μέσα στη μέρα να συνηθίζει και το χώρο του.
Περισσότερη βοήθεια θα χρειαστούμε για τα ρουχαλάκια νομίζω γιατί για εμένα τουλάχιστον είναι άγνωστο πράμα το τι και πόσα ρούχα φοράνε τα μωρά που γεννιούνται χειμώνα
paramythenia,
κάθισμα αυτοκινήτου μάλλον θα πάρω της Besafe αυτό εδώ που μπαίνει ανεστραμμένο
Λένε πως τα ανάποδα καθίσματα είναι τα πιο ασφαλή.
Έχω βρει και αυτό το blog ενός μπαμπά που το ψάχνει παθιασμένα το θέμα. Γενικά είμαι και πολύ της ασφάλειας, ούτως ή άλλως. (παλιότερα ειδική παραγγελία αυτοκίνητο με έξτρα αερόσακους κλπ)
Αυτό το κρεββατάκι το λιγουρεύεται ο αντρούλης μου αλλά βρε κορίτσια μας έχουν προτείνει να μας δώσουν και καλαθούνα και λίκνο και λέω τελικά να μην προβούμε σε αυτή την αγορά... Κρίμα δεν είναι;
Κι εμείς το έχουμε δει αυτό το καθισματάκι αυτοκινήτου αλλά τελικά λέμε να πάρουμε κάθισμα και καρότσι μαζί, να μην το ξυπνάμε το μικρούλι για να το βάλουμε στο αυτοκίνητο. Κι εμένα ο άντρας μου έχει τρέλα με την ασφάλεια του μωρού στο αυτοκίνητο. Εννοείται ανάποδο κάθισμα και βέβαια βάση isofix!
Αχ βρε κορίτσια μου φαίνεται σαν ψέμα που συζητάμε για όλα αυτά... Συγκινούμαι...
Επειδή δεν περίμενα να μείνω έγκυος στο 2ο σεξ, έχω κάμποσες σερβιέτες. Φαντάζομαι θα πρέπει να πάρουμε τις τεράστιες τις βραδυνές, ε;sophia έγραψε:Ενα ενα τα θυμαμαι!Αν αγορασετε πολυκαροτσι με πορτ μπεμπε δεν χρειαζεται καλαθουνα η λικνο!
Επισης πολλες πολλες πολλες ομως σερβιετες για τον πρωτο καιρο , επιθεματα στηθους κ τουλαχιστον 3 σουτιεν θηλασμου!
Αντε δευτερο τριτο μανουλες πειτε και εσεις...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης