876 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Δευ Μάης 20, 2013 5:08 am
bini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
και το μαρακι αγορι εχει!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Κι εγώ προαίσθημα για κοριτσάκι έχω.klaramaria έγραψε:Λοιπόν ιαζον νομίζω θα έχεις κοριτσακι στατιστικά άμα το δεις
Πότενες γεννάει;evini7 έγραψε:Επ! Ξεχάσατε και την evaevaki με το κοριτσάκι της! Ωραία τα site με τα μωρουδιακά! Αλλά είναι πολλά! Χάνεσαι!
Εσύ είσαι μελετηρήηηη!!!!Maimou2009 έγραψε:Ούτε εγω έχω άσπρες τρίχες κ δεν βάφω τα μαλλιά,στο βιβλίο της Πατσουρου λέει οτι κατα τη διάρκεια του θηλασμου μια χαρα μπορούμε να τα βαψουμε.
Αμε!διαβαζω κ αυτα που δεν με ενδιαφέρουν!ioazon έγραψε:Εσύ είσαι μελετηρήηηη!!!!Maimou2009 έγραψε:Ούτε εγω έχω άσπρες τρίχες κ δεν βάφω τα μαλλιά,στο βιβλίο της Πατσουρου λέει οτι κατα τη διάρκεια του θηλασμου μια χαρα μπορούμε να τα βαψουμε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την klaramaria στις Δευ Μάης 20, 2013 5:29 am, 1 φορά
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΥΛΑΖΕΙΣ??? ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΤΕ... ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚ.klaramaria έγραψε:Εγώ δεν έχω άσπρα αλλα έχω μαύρη ριζα σε ξανθο μαλλι. Οχι άσπρο ξανθο, αλλα χτυπάει πολυ . Φοβάμαι να τα βαψω. Ολο απο αύριο σε αύριο το πάω αλλα ρώτησα 2 γιατρούς και μου είπαν οκ. Και μετα άμα θηλα ζούμε κιόλας τέλος. Εκεί ειναι που δε μπορείς ούτε ανταυγειες να κανεις. Φυσικα ας γεννηθούν όλα τα μωρακια καλα κι αυτο ειναι το τελευταίο.. Αλλα δε ξέρω. Λέω τουλαχιστον με καμία φυτική.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioazon στις Δευ Μάης 20, 2013 9:21 am, 1 φορά
Popisofia έγραψε:ΙΑΖΟΝ ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΓΟΡΑΚΙ Κ ΜΥΤΙΛΗΝΗ! ΚΛΑΡΑΜΑΡΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ!!!
ioazon έγραψε:Ρε κορίτσια,
θα αγοράσετε μεγαλύτερο μαγιώ;
Δεν ξέρω καθόλου τι να κάνω....
bini έγραψε:εμενα μια φιλη μου ειπε οτι οσο θηλαζε της ειπε ο γιατρος οκ εκανε ανταυγειες αλλα το πρωτο γαλα το εβγαλε και μετα εδινε στο μωρο.
τυχερουλα θα πας θαλασσα?παρε κανενα ολοσωμο μπορει να το βαλεις και του χρονου αν σου εχει μεινει κανενα κιλακι παραπανω ή αν η κοιλια ειναι ακομα λιγο χαλαρη.
ρε κοριτσια εγω δεν ξερω τι να κανω ολη μερα στο σπιτι βαριεμαι μενω με τους γονεις μου και ο αντρας μου πηγαινοερχεται στα ρεπο γιατι μενουμε σε αλλη πολη αλλα λογω της καταστασης μου επρεπε να με βοηθαει η μαμα και ο γιατρος μου που του εχω εμπιστοσυνη ειναι εδω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης