901 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v2 Δευ Μάης 20, 2013 10:51 am
ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ σκόπευα να εφαρμόσω από φέτος ωράριο μωρού στον ήλιο: πριν τις 12 και μετά τις 5
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Paramythenia στις Δευ Μάης 20, 2013 11:17 pm, 1 φορά
bini έγραψε:καλημερα μανουλες πως ειστε?εγω χθες εφαγα το πρωτο τσιμπημα απο κουνουπι.τι κανει να βαζουμε ξερετε?και αντικουνουπικο και για μετα το τσιμπημα?
bini έγραψε:καλημερα μανουλες πως ειστε?εγω χθες εφαγα το πρωτο τσιμπημα απο κουνουπι.τι κανει να βαζουμε ξερετε?και αντικουνουπικο και για μετα το τσιμπημα?
Paramythenia έγραψε:Καλημέρα κουκλίτσες μου!!!
Πώς μου είστε;
Είδαμε χτες το μωρούλι μας! 300 ολόκληρα γραμμάρια είναι! Είδαμε σπονδυλική στήλη, πλευρά, χεράκια και ποδαράκια-καλά αυτά τα είχαμε ξαναδεί- δαχτυλάκια ποδιών και στομαχάκι... Δε χορταινα να κοιτάζω την οθόνη... Ο άνδρας μου δε κόντευε να την πάρει αγκαλιά! Όλα πάνε καλά μας είπε-δόξα τω Θεώ. Και είναι βέβαιο πως έχουμε κοριτσάκι! Είχα πάει άλλωστε προετοιμασμένη, ντυμένη στα ροζ!!! Μας έγραψε εξετάσεις -τις συνηθισμένες- και πριν από λίγο έκλεισα και τη β' επιπέδου για 6/6. Ο γιατρός μου είπε πως μπορώ να περπατάω όσο θέλω, να κολυμπάω όσο θέλω -γυμναστήριο no- μας επέτρεψε το σεξ -ναι τόσο καιρό γιοκ! Αναφορικά με τη θάλασσα ήταν κάθετος για τον ήλιο. Μπάνιο όση ώρα θέλω και σπιτάκι μου είπε. Πώς θα γίνει αυτό δεν ξέρω... Εμείς συνδυάζαμε μπανάκι και φαγάκι, ειδικά το ΣΚ. Κάτι θα κάνουμε... Όσο για μαγιώ εγώ σίγουρα θα πάρω γιατί ναι μεν τα κάτω μου κάνουν αλλά τα πάνω δε χωράνε με τίποτα αυτό τον όγκο. Το σκέφτομαι πάντως για ολόσωμο. Αυτά ήταν τα νέα μας! Σας φιλώ γλυκά γλυκά όλες!
tsiritri έγραψε:Καλημέρα κουκλίτσες!!!
Παραμυθένια μου μπράβο!!!!!!!
300 ολόκληρα γραμμάρια κορίτσαρος?????
Με το καλό να την ανταμώσεις και από κοντά!!!!
Τώρα για τον μπάνιο και τον ήλιο, αν είσαι κάτω από ομπρέλα στην παραλία και μετά πας και κάτσεις σε ταβερνούλα σε σκιά πειράζει? Αφού δε θα σε βλέπει ο ήλιος.
tsiritri έγραψε:Παραμυθένια μου πολύχρονη κορίτσι μου και του χρόνου με το μωράκι σου!!!!
Ότι καλύτερο σου εύχομαι!!!
Έχουμε άλλα κοριτσάκια να γιορτάζουν σήμερα???
Paramythenia έγραψε:tsiritri έγραψε:Καλημέρα κουκλίτσες!!!
Παραμυθένια μου μπράβο!!!!!!!
300 ολόκληρα γραμμάρια κορίτσαρος?????
Με το καλό να την ανταμώσεις και από κοντά!!!!
Τώρα για τον μπάνιο και τον ήλιο, αν είσαι κάτω από ομπρέλα στην παραλία και μετά πας και κάτσεις σε ταβερνούλα σε σκιά πειράζει? Αφού δε θα σε βλέπει ο ήλιος.
Τσιριτρί μου κι εμείς αυτό τον ρωτήσαμε αλλά ήταν κάθετος! Μας είπε ότι η ακτινοβολία που βλάπτει το μωρό περνάει...
evini7 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!! Χρόνια πολλά Παραμυθένια! Είδες το κοριτσάκι σου?
Με το καλό η μπουμπου σου να γιορτάσετε μαζί του χρόνου!
εμείς σήμερα έχουμε γιατρό. Πάλι θα δω το μωράκι μου. Στην άμνιο πέρα από το υγρό που πήραν κάναμε και πάνω από μισή ώρα έλεγχο με σούπερ υπέρηχο στο μπεμπε και το χόρτασα. Να που ήρθε πάλι η ώρα!
το μόνο που μου χαλάει το κέφι είναι τα κιλά μου. Ζυγίστηκα σήμερα. Τι απογοήτευση. είμαι στον 5ο μήνα και ήδη + 7 κιλα!
ούτε που το χα καταλάβει. Ρε κορίτσια το στήθος μου μόνο πρέπει να ζυγίζει 2-3 κιλά συν. πήγα από το Β στο D! Που θα φτάσω??? τέρμα από σήμερα διατροφή. Αλλιώς θα έχω πρόβλημα....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης