26 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #114 Σαβ Μάης 04, 2013 3:58 am
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
ΕΧΕΤΕ ΛΙΑΚΑΔΑ?ΤΙ ΚΑΛΑ??ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!!!ΕΓΩ Κ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ..ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ Ο ΝΙΚΟΣ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:ναι εχουμε μπαλκονι μεγαλο κιολας!!!ειμαστε τυχεροι!αυτη η πολυκατοικια ειναι παλια κ ειναι η μοναδικη παλια στην περιοχη με μεγαλα μπαλκονια!τωρα βεβαια οι καινουριες εχουν ολες μπαλκονια.δεν πειραζει μωρε...σπιτι ησυχα με τα παιδακια σου!
Alexandra23 έγραψε:μμμμ ωραιο βασουλα μου!!!!!
ναι μια χαρα...αν και εφτιαξα σπανακοπιτα για αυριο και κεφτεδακια...αυριο θα σουβλισουμε αρνακι αλεξανδρα μου στο σπιτι της μαμας μου...θα ερθουν και τα πεθερικα μου...Alexandra23 έγραψε:α ωραια αρα δεν ειχες μαγειρεμα σημερα!αυριο τι θα κανετε?κ εμεις θα φαμε μαγειριτσα μετα την ανασταση που θα φτιαξει η πεθερα μου!
ωραιο φαγακι και εσυ βασουλα μου!!!!!vasoula1 έγραψε:
Μπιφτεκάκια με πουρέ κορίτσια μου!!
Alexandra23 έγραψε:τι θα κανετε σημερα κοριτσακι μου?τι λεει το προγραμμα?
viki1988 έγραψε:ωραιο φαγακι και εσυ βασουλα μου!!!!!vasoula1 έγραψε:
Μπιφτεκάκια με πουρέ κορίτσια μου!!
ναι βασουλα μπαινουμε στις γονιμες...για να δουμε τι θα δειξει αυτος ο μηνας!!!!vasoula1 έγραψε:
Ναι πουλάκι μου και μένα μου αρέσει πολύ!!Εμείς σε λίγο μπαίνουμε σε γόνιμες ε!
viki1988 έγραψε:ναι βασουλα μπαινουμε στις γονιμες...για να δουμε τι θα δειξει αυτος ο μηνας!!!!vasoula1 έγραψε:
Ναι πουλάκι μου και μένα μου αρέσει πολύ!!Εμείς σε λίγο μπαίνουμε σε γόνιμες ε!
ναι αλεξανδρα μου καθε χρονο απο τοτε που αρραβωνιαστηκαμε μια χρονια κανουμε στους γονεις μου μια στα πεθερικα μου..φυσικα δεν υπαρχουν και αποστασεις και γι'αυτο το κανουμε ετσι!!!!Alexandra23 έγραψε:πολυ ωραια βικυ μου!ολοι μαζι οικογενειακα οπως πρεπει!!θα παμε στην ανασταση κ μετα στην πεθερα μου θα φαμε μαγειριτσα ολοι μαζι!
μακαρι βασουλα μου να βγει κατι καλο!!!!ας μας βοηθησει ο Θεουλης αυτες τις αγιες μερες!!!!vasoula1 έγραψε:
Αυτό το μήνα τι να πω βρε παιδί μου επειδή καλοκαίριασε το βλέπω πολύ χαλαρά!!Κάτι καλό θα βγει πάντως έτσι αισθάνομαι!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kallia24 στις Σαβ Μάης 04, 2013 7:08 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΛΑΘΟΣ)
χαχα μα μπαλιτσα αλεξανδρα μου η κοιλιτσα σου?Alexandra23 έγραψε:χιχι καλλια μου ναι η μπαλιτσα μου κ εγω θα παω για μπανακι σε λιγο!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #114
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης