76 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #114 Τρι Μάης 07, 2013 10:34 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα καλλια μου!!!πως εισαι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλησπερα νταρσελ!χρονια πολλα και σε σενα και με το καλο ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!darsel έγραψε:καλησπερα κορες! χρονια πολλα και καλα με υγεια και φωτιση! ελπιζω να ειστε ολες καλα φιλακια πολλα
kallia24 έγραψε:καλησπερα νταρσελ!χρονια πολλα και σε σενα και με το καλο ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!darsel έγραψε:καλησπερα κορες! χρονια πολλα και καλα με υγεια και φωτιση! ελπιζω να ειστε ολες καλα φιλακια πολλα
το ειπες κ μονη σου "ολα καλα θα πανε"!!!δν χρειαζεται να πω κτ αλλο!!!darsel έγραψε:kallia24 έγραψε:καλησπερα νταρσελ!χρονια πολλα και σε σενα και με το καλο ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!darsel έγραψε:καλησπερα κορες! χρονια πολλα και καλα με υγεια και φωτιση! ελπιζω να ειστε ολες καλα φιλακια πολλα
απο το στομα σου και στου Θεουλη το αυτι αλλα μας εχει ριξει τρελλη πορτα!!!!! ολα καλα θα πανε παντως!
καλως ορισες κοριτσακι μου...συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου κουκλιτσα μου και με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου!!!!Μαρίνα Τ έγραψε:Καλώς σας βρήκα Βασούλα.Ξέρεις το άγχος είναι ύπουλο.Όσο λες οτι δεν αγχώνεσε τόσο το χειρότερο γίνεται,χωρίς να το καταλάβεις.Δεν πιάνεται το άτιμο να το πετάξεις.
μια χαρα ειμαι αλεξανδρα μου...σημερα ειχα παει για μπανακι...τελεια περασαμε!!!μπραβο κοριτσακι μου καλα κανεις και ετοιμαζεσαι περναει ο καιρος...θα σκασει μυτη σε λιγο η μπουμπου!!!!!Alexandra23 έγραψε:νταρσελ μου κ βικακυ μου χρονια πολλα με υγεια!!!καλα ειστε?καλλια μου καλα ειμαστε κ εμεις!!ναι καναμε τα ψωνια μας,θελουμε να ολοκληρωσουμε ολες τις προετοιμασιες!!εσυ πως τα περνας?
γεια σου καλλια μου...λογικο κοριτσακι μου ειναι η αρχη...θα συνηθισεις σιγα σιγα και θα κουραζεσαι οταν θα καθεσαι...στο λεω απο προσωπικη εμπειρια....kallia24 έγραψε:βικακυ μου αλεξανδρα μου εγω περναω καλα βεβαια ειμαι κουρασμενη λογω δουλειας αλλα θα συνηθησω και μετα δν θα νιωθω τπτ!!!
ναι ναι....το νερο ηταν υπεροχο καθολου κρυο....κοσμο ειχε αλλα οχι πολυ...ηταν τελεια αλεξανδρα μου...μου ειχε λειψει τοσο πολυ η θαλασσα!!!!!Alexandra23 έγραψε:αχ κανατε μπανακι στη θαλασσα βικυ μου?αχ τελεια!!!!!πως ητανε το νερο?ειχε κοσμο?
ειναι η αρχη κοριτσακι μου....θα στρωσει... θα πας καλλια μου εσυ που την εχεις και διπλα....kallia24 έγραψε:να φανταστειτε κοριτσια την πρωτη μερα πηγα για 5 ωρες και ξεραθηκα στον υπνο μολις γυρισα λες κ εσκαβα 24 ωρες αλλα το ξερω οτι ετσι θα ναι στην αρχη μεχρι ν συνηθησισει ο οργανισμος μετα απο τοσο καιρο που καθομουν!!! αχ βικυ μου κ εγω θελω να παω για μπανιο,αλλα δν προλαβαινω...
χαχαχαχα ...εισαι φοβερη lillybell!!!!!Lillybell έγραψε:Γεια σας κοριτσια ομορφα! Ολες καλα βλεπω και χαιρομαι!
λοιπον προς ενημερωση σας το θεματακι "Εγκυουλες Φεβρουαριου 2014" το εχει καπαρωσει να το ανοιξει η φιλτατη darsel και για τον Μαρτιο 2014 το εχει καπαρωσει η αφεντομουτσουναρα μου!!
Θα χαρουμε βεβαια πολυ να σας δουμε εκει!!
βικακυ μου πολυ το θελω να παω θαλασσιτσα να κανω το μπανακι μου και να αραξω για ατελειωτες ωρες εκει!!!αλλα που τετοια τυχη φετος?βεβαια προτιμω λιγο παραπανω τη δουλιτσα απο το μπανιο αλλα ενταξει θα μου λειψει!!!viki1988 έγραψε:ειναι η αρχη κοριτσακι μου....θα στρωσει... θα πας καλλια μου εσυ που την εχεις και διπλα....kallia24 έγραψε:να φανταστειτε κοριτσια την πρωτη μερα πηγα για 5 ωρες και ξεραθηκα στον υπνο μολις γυρισα λες κ εσκαβα 24 ωρες αλλα το ξερω οτι ετσι θα ναι στην αρχη μεχρι ν συνηθησισει ο οργανισμος μετα απο τοσο καιρο που καθομουν!!! αχ βικυ μου κ εγω θελω να παω για μπανιο,αλλα δν προλαβαινω...
viki1988 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου....τι κανετε;;;
χρονια πολλα με υγεια κοριτσια μου....
καλλια μου,βασουλα μου αλεξανδρα μου,darsel μου ολα καλα;;;;
φιλακια πολλα καλλια μου...θα τα πουμε γλυκια μου!!!!!kallia24 έγραψε:κοριτσακια μου εγω σας αφηνω παω για δν την παλευω αλλο!!!καλο βραδυ σε ολες και !!!!!!!!
μια χαρα ειμαι βασουλα μου....εδω χαζευω...το γλενταμε αυτες τις μερες μιας και ειμαστε στις γονιμες!!!!!vasoula1 έγραψε:viki1988 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου....τι κανετε;;;
Καλά βικούλα μου εσύ τι κάνεις?
viki1988 έγραψε:μια χαρα ειμαι βασουλα μου....εδω χαζευω...το γλενταμε αυτες τις μερες μιας και ειμαστε στις γονιμες!!!!!vasoula1 έγραψε:viki1988 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου....τι κανετε;;;
Καλά βικούλα μου εσύ τι κάνεις?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #114
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης