526 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 Σαβ Μάης 18, 2013 6:57 am
vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Κουκλίτσες τι κάνετε?εγώ μόλις ξύπνησα από τον μεσημεριανό μου ύπνο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σε ευχαριστω για την απαντηση Αλεξανδρα μου ,μα φοβαμε πως παλι αρνητικο θα ειναι...δεν πειραζει μπορει να μασ κατσει την αλλη φορα..Alexandra23 έγραψε:κοριτσακι μου περιμενε λιγες μερες κ αν δεν σου ερθει η περιοδος επανελαβε το τεστακι!!!
Alexandra23 έγραψε:κοριτσια μου συγνωμη που εξαφανιστηκα ετσι αλλα πηρα την αποφαση να το κανω το κεικ.καλουτσικο εγινε για πρωτη φορα!βασουλα μου τι κανεις?
Alexandra23 έγραψε:σε εχει πιασει υπνηλια σημερα βασουλα μου?εγω ολη μερα τριγυρνουσα στο σπιτι ολο κ κατι εβρισκα να κανω αλλα τωρα καθησα!
Alexandra23 έγραψε:χμμμμ ωστε ετσι ε?με βαζεις σε σκεψεις με αυτο που λες!!!για να δουμε
viki1988 έγραψε:κοριτσια μου και εγω τωρα μολις ξυπνησα...πωπω επεσα σε ληθαργο...δεν ειχα κοιμηθει καλα το βραδυ και εδωσα ρεστα!!!!!!
βασουλα μου.....απο οτι διαβαζω εισαι καλυτερα τωρα...μπραβο κοριτσακι μου!!!!!
αλεξανδρα μου τελειο το κεκακι...πω θελω να φαω κατι γλυκο!!!!!
Alexandra23 έγραψε:ε ναι!!για να δουμε!κοιτα να εισαι οσο μπορεις χαλαρη κ ο,τι ειναι να γινει θα γινει!!
vasoula1 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:ε ναι!!για να δουμε!κοιτα να εισαι οσο μπορεις χαλαρη κ ο,τι ειναι να γινει θα γινει!!
Προσπαθώ να το καταπολεμήσω!!
vasoula1 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:σε εχει πιασει υπνηλια σημερα βασουλα μου?εγω ολη μερα τριγυρνουσα στο σπιτι ολο κ κατι εβρισκα να κανω αλλα τωρα καθησα!
Ουου μόνο σήμερα?Εδώ και λίγο καιρό όπου σταθώ κοιμάμαι!!Σαν ζαβλακομένο είμαι!!
mμπραβο βασουλα μου πολυ χαιρομαι για σενα!!!!!vasoula1 έγραψε:
Ναι ναι είμαι καλύτερα
και καλα κανεις darsel μου....θα δεις το σπορακι θα ερθει τωρα που δεν το σκεφτεσαι καν......darsel έγραψε:
εγω αυτο τον μηνα το αφησα τελειως στο φλου, δεν εκανα και τις ενεσεις, ο συζυγος ελειπε τις καλες μερες οποτε ευτυχως δεν υπαρχει αγχος. το ειχα πολυ αναγκη να ηρεμησω λιγο. λεω να αφησω και τον αλλο μηνα ετσι.
καλλια μου που χαθηκες εσυ;;;;;;;kallia24 έγραψε:καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια μου!!!τι κανετε τσουπρες? να καλοσωρισο και τα καινουργια κοριτσια και να τυς ευχηθω συντομα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα τους!!!τι κανετε πειτε μου εχω πολλες μερες να μπω κ σας εχω χασει!κανενα ευχαριστω ειχαμε?
δουλεια να υπαρχει και θα κανεις και μπανακι.....μακαρι καλλια μου απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι.....kallia24 έγραψε:βικακυ μου δουλεια δν λες τπτ!!οχι δν εχω κανει μπανακι ακομα αντε κοριτσακια μου να ακουσουμε απο σας κανενα ευχαριστο!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης