551 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 Σαβ Μάης 18, 2013 11:30 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
καλλια μου γλυκια καλησπερα!!τι κανεις κοριτσακι μου?πως παει η δουλεια?ολα καλα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αχ τι κανει το αναστασακι μας?γτ δν μπαινει πλεον?Alexandra23 έγραψε:καλα ειμαι κ εγω κ η αποστολια μου σοφακι μου!!!μεγαλωνουμεεεεεεεε εφτιαξα κεκακι σοφακι μου εγινε νοστιμο αλλα δεν εγινε εμφανισιμο δεν πειραζει την επομενη φορα θα το πετυχω κ στην εμφανιση!!!τι αλλα νεα εσυ?δεν βγαινετε τα σαββατα?εμεις βλεπουμε γιουροβιζιον καλλια μου ναι το βαψαμε!!!παει κ αυτο!!!κ εμας μας λειπεις κοριτσακι μου!να ξερετε ξεχασα να σας πω εχετε ολες φιλια απο την αναστασια μας!της ειχα στειλει πμ γιατι ανησυχησα...
darsel έγραψε:vasoula1 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:σε εχει πιασει υπνηλια σημερα βασουλα μου?εγω ολη μερα τριγυρνουσα στο σπιτι ολο κ κατι εβρισκα να κανω αλλα τωρα καθησα!
Ουου μόνο σήμερα?Εδώ και λίγο καιρό όπου σταθώ κοιμάμαι!!Σαν ζαβλακομένο είμαι!!
ε ρε γλεντια!!!! 22/5 ειχες πει??? αντε μετρας αναποδαααααααααααα
viki1988 έγραψε:mμπραβο βασουλα μου πολυ χαιρομαι για σενα!!!!!vasoula1 έγραψε:
Ναι ναι είμαι καλύτερα
Σοφία83 έγραψε:Κοριτσάκια μου καλησπέρααααα !!!Ναι λοιπόν είναι γεγονός έχω πλέον ίντερνετ και στο σπίτι !!!
Τι κάνετε;;;;Βασούλα , Βικάκι πλησιάζουν οι μερες ε;;;;Άντε κάντε την αρχήηηηηηηηηη!!!
Κάλλια μου που είσαι εσύ;;;Όλα καλά με τη δουλειά;;
Φιλιά και στις υπόλοιπες !!!Τι κάνετε κοριτσούδια μου;;
Alexandra23 έγραψε:καλη ξεκουραση καλλια μου! αχ τι υπεροχα που θα γινεις νονα σοφακι μου!!!ειναι η πρωτη φορα?βασουλα μου κ εσυ εδω?τι κανεις?
Alexandra23 έγραψε:αχ θα με σκασεις εσυ αυτη τη φορα!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης