601 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 Σαβ Μάης 18, 2013 2:37 pm
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο την ελλαδαρα μας δεν το περιμενα με τιποτα!!!6η θεση παρα πολυ καλα!!!!καληνυχτα κοριτσακια μου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
viki1988 έγραψε:αλεξανδρουκο μου φτου σου κοπελαρα μου!!!!οσο παει και γινεται πιο ωραια η κοιλιτσα σου!!!!!!
viki1988 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου που ειστε χαμενες ολες;;;;;αραζετε και πινετε το καφεδακι σας ε;;;;εγω ψηνω κατι μπακλαβαδακια και περιμενω να βγουν για να τα σιροπιασω!!!!!!
τπτ αλεξανδρα μου την αληθεια λεω εχεις υπεροχη κοιλιτσα!!!!!Alexandra23 έγραψε:
σε ευχαριστω πολυ βικακυ μουυυυ!!!!τι κανεις κοριτσι μου?δεν εχει βολτιτσα κυριακατικη σημερα?
τι επαθες κουκλιτσα μου;;;;;;τι σου κανω τωρα ε;;;;;ελα εγκυουλα μου κερναω οσα θες!!!!!!Alexandra23 έγραψε:viki1988 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου που ειστε χαμενες ολες;;;;;αραζετε και πινετε το καφεδακι σας ε;;;;εγω ψηνω κατι μπακλαβαδακια και περιμενω να βγουν για να τα σιροπιασω!!!!!!
οκ οτι πεις εγκυουλα μου!!!!!!!σε ευχαριστουμε πολυ αν και θα ειναι το δευτερο τωρα...να παρουμε και λιγο χρωματακι για το γαμο!!!!!!!τι καλο φαγατε ομορφια μου;;;;;Alexandra23 έγραψε:μην μου τα ξανα αναφερεις τα μπακλαβαδακιααααααα καλη αρχη στα μπανακια σας βικακυ μου!!εμεις μολις φαγαμε κ τωρα χωνευω!
ναι το φυσικο ειναι οτι καλυτερο και χωρις λαδι για μαυρισμα κραταει πολυ καιρο!!!!εγω μια χρονια ειχα μαυρισει ετσι και κρατησε και τον χειμωνα!!!!μια χαρα πολυ ωραιο το φαγακι σου αλεξανδρα μου!!!!!!!μου τρεχουν τα σαλια!!!!Alexandra23 έγραψε:αχ ναι δεν το συζητω δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο το φυσικο μαυρισμα καρμποναρα φαγαμε ειχαμε παρει τις προαλλες φρεσκα μανιταρια κ μπεικον για να κανουμε καρμποναρα κ δεν τα καναμε ολα με την μια,ειπαμε θα κανουμε κ αλλη μερα καρμποναρα κ την καναμε σημερα!
εννοειται αγαπη μου οτι πεις εσυ!!!!!Alexandra23 έγραψε:θα σου δωσω εγω το φαγακι μου κ εσυ τα μπακλαβαδακια σου!!!
μπα δεν νομιζω αλεξανδρα μου....home sweet home....ξεκουρασου λιγο κοριτσακι μου και μετα πας και βολτουλα αν εχεις ορεξουλα!!!!!!!Alexandra23 έγραψε: θα βγειτε καθολου σημερα?εγω θα ηθελα μια βολτιτσα αλλα για την ωρα εχω βαρυνει που εχω φαει κ βαριεμαι...
καλησπερα κουκλι....τι κανεις;;;;τελειωσε η δουλιτσα για σημερα;;;;;kallia24 έγραψε:κοριτσακια μου ομορφα καλησπερα!!!τι κανετε?
καλησπερα βικακυ μου!!!οχι δν τελειωσε 7 ηωρα ξαναπαω!!viki1988 έγραψε:καλησπερα κουκλι....τι κανεις;;;;τελειωσε η δουλιτσα για σημερα;;;;;kallia24 έγραψε:κοριτσακια μου ομορφα καλησπερα!!!τι κανετε?
καλησπερα αλεξανδρα μου σε σενα και την πανεμορφη κοιλιτσα σου!!! εγω καλα ειμαι νυσταζω αλλα σε λιγο πρεπει να φυγω για δουλεια...ναι γεμιζει η μερα μου δν εχω παραπονο!Alexandra23 έγραψε:μπα δεν θα παω βικακυ μου ουτε αργοτερα!εφαγα το μεσημεριανο μου τωρα εφαγα κ την φρουτοσαλατα μου κ εχω λιωσει........μονο καναπε θελω....
καλλια μου τι κανεις?στις 7 ξανα δουλιτσα ε?ειναι ωραια που γεμιζει η μερα σου ετσι πρεπει!!!
αλεξανδρα μου ειμαστε τελεια καλυτερα απο ποτε εχω κ εγω με κτ να ασχολουμε κ εχω κοψει την γκρινια που προκαλουσε πολλους τσακωμους οταν βρισκομαστε ειναι το κτ αλλο!!!Alexandra23 έγραψε:διαβασα οτι εισαι πολυ καλα με το παλικαρι σου τωρα που δουλευεις ε?τωρα εισαι κ εσυ καλα ψυχολογικα ενω οταν δεν ειχες τι να κανεις σε χαλουσε κ ειναι λογικο!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης