776 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115 Δευ Μάης 20, 2013 11:30 am
darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κουκου!!!!
τι μου κανετε κορες?
τι μου κανετε κορες?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:γεια σου νταρσελ μου!!!καλα εισαι?
irene-_- έγραψε:viki μου τα παρήγγειλα ..παραδοση λεει σε 24-48 ωρες 20 τεστ ωορρηξιας κ 5 εγκυμοσυνης μαζι με εξοδα αποστολης 23.20€
darsel έγραψε:Alexandra23 έγραψε:γεια σου νταρσελ μου!!!καλα εισαι?
αν εξαιρεσεις οτι δουλευα απο τις 6 το πρωι, γυρισα σπιτι στις 9 το βραδυ, τωρα φτιαχνω μακαρονια με κιμα και ειμαι ακομα ορθια και ακμαια, τοτε ΝΑΙ μπορεις να πεις οτι ειμαι και καλα!!!!
εσυ κοριτσαρα μου τι κανεις???
μπραβο irene μου μια χαρα και πολυ οικονομικα.....για να δουμε....ποτε πρεπει να κανεις για την ωορρηξια;;;;;;irene-_- έγραψε:viki μου τα παρήγγειλα ..παραδοση λεει σε 24-48 ωρες 20 τεστ ωορρηξιας κ 5 εγκυμοσυνης μαζι με εξοδα αποστολης 23.20€
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...
ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΠΤ!!!
viki1988 έγραψε:καλημερα και πολλα φιλακια σε ολα μου τα κοριτσακια!!!!!!
σοφακι μου ποπακι μου χθες δεν σας προλαβα....αν δεν σας προλαβω και σημερα σας φιλω γλυκα!!!!!!
vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;
ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΠΤ!!!
Καλημέρα Πόπη περαστικά σου πουλάκι μου!!
poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ;;;ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ;;;
vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ;;;ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ;;;
Μπα τίποτα ακόμη περιμένω..Το πρωί πόνεσα αρκετά οπότε μάλλον την βλέπω σήμερα να έρχεται την κυρία...
poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;
Μπα τίποτα ακόμη περιμένω..Το πρωί πόνεσα αρκετά οπότε μάλλον την βλέπω σήμερα να έρχεται την κυρία...
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΒΑΣΟΥΛΑ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΒΑΣΟΥΛΑ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
Προσπαθώ προσπαθώ η ταλαίπωρη!!
Εσύ τι λέει άλλο για πες μου τα νέα σου?
poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;
Προσπαθώ προσπαθώ η ταλαίπωρη!!
Εσύ τι λέει άλλο για πες μου τα νέα σου?
ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΑΣΟΥΛΑ. ΠΗΡΑ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΦΡΟΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ!
αναλογα με την διαρκεια του κυκλου..καπου διαβασα απο ποια μερα ξεκινας αλλα δ θυμαμαι που..χαχα οτι να ναι ειμαι!!!λογικα θα το ειδα εκει στο site..οταν τα παραλαβω θα σου πω..viki1988 έγραψε:μπραβο irene μου μια χαρα και πολυ οικονομικα.....για να δουμε....ποτε πρεπει να κανεις για την ωορρηξια;;;;;;irene-_- έγραψε:viki μου τα παρήγγειλα ..παραδοση λεει σε 24-48 ωρες 20 τεστ ωορρηξιας κ 5 εγκυμοσυνης μαζι με εξοδα αποστολης 23.20€
σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια....φευγω για τα σεμιναρια...θα τα πουμε το μεσημερακι αν εισαι μεσα....φιλακια πολλα!!!!!!
irene-_- έγραψε:βασουλα μου καλησπερα..τι κανεις??ειδα οτι δ ηρθε ακομα η ακατανομαστη!!!
εχω εναν πονοκεφαλο ολα τα λεφτα!!!ολο το πρωι στην εφορια την εβγαλα.για μια βεβαιωση εκανα 3 ωρες!!!!μακαρι να πονας γιατι κατι τρυπωσε μεσα σου κ φτιαχνει την φωλιτσα τουvasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:βασουλα μου καλησπερα..τι κανεις??ειδα οτι δ ηρθε ακομα η ακατανομαστη!!!
Καλησπέρα Ειρήνη μου τι κάνεις?Ακόμη δεν μου ήρθε αλλά θα έρθει πονάω πάρα πολύ...
irene-_- έγραψε:εχω εναν πονοκεφαλο ολα τα λεφτα!!!ολο το πρωι στην εφορια την εβγαλα.για μια βεβαιωση εκανα 3 ωρες!!!!μακαρι να πονας γιατι κατι τρυπωσε μεσα σου κ φτιαχνει την φωλιτσα τουvasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:βασουλα μου καλησπερα..τι κανεις??ειδα οτι δ ηρθε ακομα η ακατανομαστη!!!
Καλησπέρα Ειρήνη μου τι κάνεις?Ακόμη δεν μου ήρθε αλλά θα έρθει πονάω πάρα πολύ...
ασε τις 3 μερες κ τρεξε για χοριακη... εισαι!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ζωντανεψαμε εδω μεσα!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..καλα η χαρα μου δ περιγραφεται!!!συγχαρητηρια κουκλιτσα μ!!!!!stel87 έγραψε:κοριτσια μου γεια σας.τι κανετε??
κοριτσια εκανα σημερα test αφου η ακατονομαστη δεν ελεγε να ερθει και μου βγηκε με 2 γραμουλες αλλα η μια ειναι αχνη,με την ωρα γινοταν πιο εντονη αλλα οχι οπως την αλλη γραμμουλα.Διαβασα στισ οδηγειες οτι μαλλον ειναι η αρχη της εγκυμοσυνης και για αυτο η μια ειναι αχνη και να το επαναλαβς το test σε 3 μερες.Δεν μπορω να το πιστεψω οτι μπορει να ειμαι εγκυος κοριτσιααα
δεν ξερω αν θα αντεξω 3 μερες η αυριο θα κανω ξανα τεστ.....
stel87 έγραψε:κοριτσια μου γεια σας.τι κανετε??
κοριτσια εκανα σημερα test αφου η ακατονομαστη δεν ελεγε να ερθει και μου βγηκε με 2 γραμουλες αλλα η μια ειναι αχνη,με την ωρα γινοταν πιο εντονη αλλα οχι οπως την αλλη γραμμουλα.Διαβασα στισ οδηγειες οτι μαλλον ειναι η αρχη της εγκυμοσυνης και για αυτο η μια ειναι αχνη και να το επαναλαβς το test σε 3 μερες.Δεν μπορω να το πιστεψω οτι μπορει να ειμαι εγκυος κοριτσιααα
δεν ξερω αν θα αντεξω 3 μερες η αυριο θα κανω ξανα τεστ.....
οσο δ την βλεπεις την κυρια ολα παιζουν..για να δουμε...vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:εχω εναν πονοκεφαλο ολα τα λεφτα!!!ολο το πρωι στην εφορια την εβγαλα.για μια βεβαιωση εκανα 3 ωρες!!!!μακαρι να πονας γιατι κατι τρυπωσε μεσα σου κ φτιαχνει την φωλιτσα τουvasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:βασουλα μου καλησπερα..τι κανεις??ειδα οτι δ ηρθε ακομα η ακατανομαστη!!!
3 ώρες???Α ρε αθάνατο ελληνικό δημόσιο!!Μακάρι πουλάκι μου αλλά δεν το κόβω πονάω πολύ σαν να μου έρχεται από ώρα σε ώρα αλλά δεν με πειράζει καλύτερα να σου πω σε 10 μέρες φέυγουμε ταξίδι και θα το είχα έννοια!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #115
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης