Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
330 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 330 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μαρίζα

Μαρίζα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
38 δεν είσαι καθόλου μεγάλη.

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
soyltana έγραψε:μου δινετε απιστευτο κουραγιο να ειστε ολες καλα.ιδιως η jellyfish που μου ειπες για την κοπελα που ξαναπαντρευτηκε χαρηκα γιατι μου εδωσες ελπιδα.
Γιατί έσυ έχεις την εντύπωση ότι θα μονάσεις? εχετε βρισει ποτε την πεθερα σας??????? - Σελίδα 2 966307 και για΄τι η ζωή σου δεν μπορεί να είναι μια χαρά φτιαγμένη χωρίς να είσαι παντρεμένη? Έχουμε δει μερικές παντρεμένες τι ΄΄φτιάξιμο΄΄ ζωής έχουν. ΄Αντε βρε που θα με κάνει ο μπούλης να πάθω κατάθλιψη. Κάνε μια σούπερ ανανέωση του εαυτού σου και μέσα έξω και πάρε γρήγορα ένα ωραιότατο διαζύγιο για έναν πολύ απλό λόγο ''Κάποιος στην γωνία περιμένει να τον κάνεις ευτυχισμένο ,μην του στερείς πολύτιμο χρόνο''. Φιλιά!!!!

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και μια έρωτηση (εντάξει το παραδέχομαι κουτσομπολίστικη) Razz με το παιδί αυτούς τους 7 μήνες έχει επαφή πατέρας και μάνα? Σου έχει πει τίποτα η πεθερά όλο αυτό το διάστημα? Έχουν γίνει νύξεις για επανασύνδεση? Μια ερ΄ωτηση είπα έτσι? Μου ήρθαν και άλλες στην πορεία και δεν αντιστάθηκα Razz

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εχω πολυ καλη σχεση με την πεθερα μου. Οποτε δεν μπορω να φανταστω οτι θα εκανε κατι τοσο χοντρο που θα με αναγκαζε να τη βρισω. Θα ηθελα ομως να πω κατι, παρατειρω οτι οι περισσοτερες απο εδω μεσα εχετε προβληματα με την πεθερα σας (δεν με αφορουν οι λογοι, μπορει να εχετε και απολυτο δικιο) Ομως, νομιζω οτι εμεις ως νυφες, επειδη αναγκαζομαστε ξαφνικα να εχουμε σχεσεις με μια αλλη οικογενεια, που δεν μας λεει απολυτως τιποτα, πολλες φορες παραβλεπουμε το γεγονος οτι η πεθερα μας ειναι η μανουλα του αντρα μας. Του αντρα που αγαπησαμε και επιλεξαμε να δημιουργησουμε οικογενεια. Και ξεχναμε πως οτι ειναι για εμας η δικη μας η μαμα ειναι και γι εκεινον η πεθερα μας. Πως οτι δικαιωματα και αγαπη εχει η μαμα μας στα παιδια μας εχει και η πεθερα μας (μιλω για νορμαλ περιπτωσεις παντα). Και μιας και σημερα ειναι η ημερα της μητερας και εγω ειμαι μακρια απο τη μαμα μου, να σας πω οτι χαρηκα απιστευτα που βγηκα με την κορη μου και την πεθερα μου εξω για φαγητο! Γιατι μπορει να μην ειναι η μαμα μου, ειναι ομως η μητερα του αντρα που λατερυω και πατερα της κορης μου.

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annamaria_i έγραψε:Εχω πολυ καλη σχεση με την πεθερα μου. Οποτε δεν μπορω να φανταστω οτι θα εκανε κατι τοσο χοντρο που θα με αναγκαζε να τη βρισω. Θα ηθελα ομως να πω κατι, παρατειρω οτι οι περισσοτερες απο εδω μεσα εχετε προβληματα με την πεθερα σας (δεν με αφορουν οι λογοι, μπορει να εχετε και απολυτο δικιο) Ομως, νομιζω οτι εμεις ως νυφες, επειδη αναγκαζομαστε ξαφνικα να εχουμε σχεσεις με μια αλλη οικογενεια, που δεν μας λεει απολυτως τιποτα, πολλες φορες παραβλεπουμε το γεγονος οτι η πεθερα μας ειναι η μανουλα του αντρα μας. Του αντρα που αγαπησαμε και επιλεξαμε να δημιουργησουμε οικογενεια. Και ξεχναμε πως οτι ειναι για εμας η δικη μας η μαμα ειναι και γι εκεινον η πεθερα μας. Πως οτι δικαιωματα και αγαπη εχει η μαμα μας στα παιδια μας εχει και η πεθερα μας (μιλω για νορμαλ περιπτωσεις παντα). Και μιας και σημερα ειναι η ημερα της μητερας και εγω ειμαι μακρια απο τη μαμα μου, να σας πω οτι χαρηκα απιστευτα που βγηκα με την κορη μου και την πεθερα μου εξω για φαγητο! Γιατι μπορει να μην ειναι η μαμα μου, ειναι ομως η μητερα του αντρα που λατερυω και πατερα της κορης μου.
Εδώ Αννα μαρία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την πεθερά Razz Υπάρχει με τον άντρα της στην ουσία. Τώρα για να φτάσει μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία (συγχωρέστε με οι μικρότερες αλλά οι νεαρότερες ηλικίες έιναι συχνά πιο παρορμητικές )να τα χώσει έτσι σκέψου σε τι σημείο ήρθε. Υπο φυσιολογικές συνθήκες όμως συμφωνώ μαζί σου. και επίσης να σου πω ότι εμείς οι γυναίκες όταν η μαμάς ανακατεύεται έχουμε περισσότερο θάρρος να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους ένω οι άντρες όχι.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ede στις Κυρ Μάης 12, 2013 7:43 am, 1 φορά

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μάκαρι να έρθει ο, τι καλύτερο. Είμαστε όλοι ελεύθεροι άνθρωποι, και όποιος δε σέβεται την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του άλλου και αρεσκεται να τον "πατάει" για τους δικούς του, προσωπικούς λόγους, τότε είναι καλύτερα να μην υπάρχουν επαφές με αυτό το άτομο που μας ρουφάει όλη τη θετική ενέργεια!!!!!

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ede έγραψε:
annamaria_i έγραψε:Εχω πολυ καλη σχεση με την πεθερα μου. Οποτε δεν μπορω να φανταστω οτι θα εκανε κατι τοσο χοντρο που θα με αναγκαζε να τη βρισω. Θα ηθελα ομως να πω κατι, παρατειρω οτι οι περισσοτερες απο εδω μεσα εχετε προβληματα με την πεθερα σας (δεν με αφορουν οι λογοι, μπορει να εχετε και απολυτο δικιο) Ομως, νομιζω οτι εμεις ως νυφες, επειδη αναγκαζομαστε ξαφνικα να εχουμε σχεσεις με μια αλλη οικογενεια, που δεν μας λεει απολυτως τιποτα, πολλες φορες παραβλεπουμε το γεγονος οτι η πεθερα μας ειναι η μανουλα του αντρα μας. Του αντρα που αγαπησαμε και επιλεξαμε να δημιουργησουμε οικογενεια. Και ξεχναμε πως οτι ειναι για εμας η δικη μας η μαμα ειναι και γι εκεινον η πεθερα μας. Πως οτι δικαιωματα και αγαπη εχει η μαμα μας στα παιδια μας εχει και η πεθερα μας (μιλω για νορμαλ περιπτωσεις παντα). Και μιας και σημερα ειναι η ημερα της μητερας και εγω ειμαι μακρια απο τη μαμα μου, να σας πω οτι χαρηκα απιστευτα που βγηκα με την κορη μου και την πεθερα μου εξω για φαγητο! Γιατι μπορει να μην ειναι η μαμα μου, ειναι ομως η μητερα του αντρα που λατερυω και πατερα της κορης μου.
Εδώ Αννα μαρία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την πεθερά Razz Υπάρχει με τον άντρα της στην ουσία. Τώρα για να φτάσει μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία (συγχωρέστε με οι μικρότερες αλλά οι νεαρότερες ηλικίες έιναι συχνά πιο παρορμητικές )να τα χώσει έτσι σκέψου σε τι σημείο ήρθε. Υπο φυσιολογικές συνθήκες όμως συμφωνώ μαζί σου.

δεν διαβασα ολο το θεμα, μονο το αρχικο, και νομιζα πως ηταν γενικη ερωτηση ετσι οπως ειναι διατυπωμενη!

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JELLYFISH έγραψε:Μάκαρι να έρθει ο, τι καλύτερο. Είμαστε όλοι ελεύθεροι άνθρωποι, και όποιος δε σέβεται την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του άλλου και αρεσκεται να τον "πατάει" για τους δικούς του, προσωπικούς λόγους, τότε είναι καλύτερα να μην υπάρχουν επαφές με αυτό το άτομο που μας ρουφάει όλη τη θετική ενέργεια!!!!!
Respect Respect Πες τα ντε. Αρκετά προβλήματα έχω να έχω και τον πρήχτη πάνω στο κεφάλι μου. Εντάξει την κάναμε την κοπέλα...........Την ψηλώσαμε 10 πόντους. εχετε βρισει ποτε την πεθερα σας??????? - Σελίδα 2 654316

soyltana

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ναι ο μπαμπας τησ την εβλεπε οποτε ηθελε στην αρχη δεν εχω το δικαιωμα να την του στερισω αν και να πω την αλιθεια οταν την πηγαινε στην μανα του απο μεσα μου νευριαζα παρα πολυ,αλλα τι να κανω.για εκεινη δεν ημουν καλη για το παιδι της αλλα αυτη μπορει να εχει το δικο μου.φυσικα δεν μπορω να κανω κατι.ε και δεν ειναι καλο για το παιδι.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
...............

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ευάκι στις Σαβ Αυγ 10, 2013 6:54 am, 1 φορά

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
............
...........

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ευάκι στις Σαβ Αυγ 10, 2013 6:54 am, 1 φορά

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
soyltana έγραψε:ναι ο μπαμπας τησ την εβλεπε οποτε ηθελε στην αρχη δεν εχω το δικαιωμα να την του στερισω αν και να πω την αλιθεια οταν την πηγαινε στην μανα του απο μεσα μου νευριαζα παρα πολυ,αλλα τι να κανω.για εκεινη δεν ημουν καλη για το παιδι της αλλα αυτη μπορει να εχει το δικο μου.φυσικα δεν μπορω να κανω κατι.ε και δεν ειναι καλο για το παιδι.

παρεπιπτοντως να απαιτησεις να την βλεπει παρουσια σου την μικρη!μια γυναικα που διελυσε τη σχεση σου με το να βαζει λογια στον αντρα σου τι σε κανει να πιστευεις οτι δε θα βαζει και στο παιδι σου λογια????λεω εγω τωρα..... Rolling Eyes
Σωστήηηηηηη. τι λες εσύ τώρα???? Εννοείται αυτό πως θα το κάνει. Twisted Evil Αν και νομίζω ότι αν κρίνει το δικαστήριο να πέρνει το παιδί ο μπαμπάς κάδε ΣΚ δεν μπορείς να επέμβεις για το που θα το πάει και ποιον θα δει εκτός αν έχεις χαρτί εισαγγελέα ότι αυτός ο άνθρωπος έιναι επικηνδυνος για το παιδί σου (που εδώ που τα λέμε δεν θα κρίνει κάτι τέτοιο μόνο και μόνο επειδή η νύφη υποστηρίζει ότι έβαλε λόγια)ή το πάει σε ακατάλληλα μέρη με αποδείξεις και όχι απλά λόγια.

wondergirl

wondergirl
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δεν την εχω βρισει ΠΟΤΕ κι ουτε προκειται να το κανω, δε θα μπορουσα να κανω κατι τετοιο και μετα να την κοιταξω στα ματια. Δε σας κρυβω ομως οτι δεν τη γουσταρω, εχει κανει κι εχει πει πολλα στο παρελθον κι αυτο με εκανε να κραταω τυπικες σχεσεις μαζι της για να εχω ησυχο το κεφαλι μου. Μακρια απο μενα κι ας κανει ο,τι θελει!

soyltana

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εχουμε κανει χαρτι μεταξυ μας,ηθελα να αποφυγω αντιδικιες που ειναι ψυχοφθορες για ολους και δαπανηρες.ετσι συμφωνισα αν και μικρο το παιδι και κανενα δικαστηριο δεν θα του το εδινε -2 φορες την εβδομαδα σπιτι μου και 2 σε σπιτι δικο τους(με την πεθερα εννοειται)οταν γινει1 ετους και ενα σκ.ολα αυτα μονο για την μπεμπα.τι να εκανα να ημουν συνεχεια στα δικαστηρια????λυπαμαι το παιδακι μου.

soyltana

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
και φυσικα νιωθω οργη εγω θα τραβιξω ολο το λουκι-μονη μου.αλλα αυτοι εχουν μια ασπιδα το δικο μου μωρο.γιαυτο κανω υποχωρισεις.ποιος θαζα το λυπηθει η πρωην πεθερα .εκεινη το μονο που την νοιαζει ειναι οι κρεμες αδυνατισματος πως θα βαψει τα νυχια και να παει για καφε.τετοια ηταν.θα ηθελα να ημουν μονο ποιο εξυπνη αλλα ειμαι παρορμητικη και με κανονισε μια χαρα

soyltana

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
παντως κοριτσια χαρικα τοσο πολυ τα λογια σας και σας ευχαριστω που αφησατε λιγο τις δουλειες σας και τα παιδακια σας και ασχοληθικατε με το προβλημα μου ακι την ψυχολογια μου.

kitty29

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Mενω 7 χρονια με πεθερο και πεθερα!!!!ειναι μεγαλοι σε ηλικια.......75 και οι δυο......και εγω 29......αναμεσα μας υπαρχει μεγαλο χασμα.........ποσες φορες εχω κρατηθει να μην μιλισω......... Twisted Evil .......καποια στιγμη θα γινει ομως.......δεν γινεται........ειναι παλιας κοπης τα πεθερικα μου παλια μυαλα.......7 χρονια δεν ειδα καμια ουσιαστικη βοηθεια απο κανενα τους!!!!ουτε με την μικρη με βοηθησαν ουτε χρηματικα ουτε τιποτα!!!!ισα ισα αφηνουν να εννοηθει στους γυρω και οταν εννοω γυρω τα κουνιαδια μου οτι αυτοι μας συντηρουν........ Twisted Evil.ο αντρας μου ειναι με το μερος μου τους εχει μιλησει πολλες φορες αλλα δεν καταλαβαινουν............!!!!!δεν μπορουμε και να φυγουμε αν και το θελουμε πολυ,λογω οικονομικων.......οποτε αρκουμαι στα τυπικα...........!!!!!!καμια μερα ομως θα ανοιξω το στομα μου και οποιον παρει ο χαρος!!!!και ας γινω κακια νυφη!!!!!!πρεπει απο την αρχη τελικα να μιλας γιατι μετα βρισκουν και σε πατανε......!!!!αυτα τα δικα μου με τα πεθερικα!!!!!

wondergirl

wondergirl
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kitty29 έγραψε:Mενω 7 χρονια με πεθερο και πεθερα!!!!ειναι μεγαλοι σε ηλικια.......75 και οι δυο......και εγω 29......αναμεσα μας υπαρχει μεγαλο χασμα.........ποσες φορες εχω κρατηθει να μην μιλισω......... Twisted Evil .......καποια στιγμη θα γινει ομως.......δεν γινεται........ειναι παλιας κοπης τα πεθερικα μου παλια μυαλα.......7 χρονια δεν ειδα καμια ουσιαστικη βοηθεια απο κανενα τους!!!!ουτε με την μικρη με βοηθησαν ουτε χρηματικα ουτε τιποτα!!!!ισα ισα αφηνουν να εννοηθει στους γυρω και οταν εννοω γυρω τα κουνιαδια μου οτι αυτοι μας συντηρουν........ Twisted Evil.ο αντρας μου ειναι με το μερος μου τους εχει μιλησει πολλες φορες αλλα δεν καταλαβαινουν............!!!!!δεν μπορουμε και να φυγουμε αν και το θελουμε πολυ,λογω οικονομικων.......οποτε αρκουμαι στα τυπικα...........!!!!!!καμια μερα ομως θα ανοιξω το στομα μου και οποιον παρει ο χαρος!!!!και ας γινω κακια νυφη!!!!!!πρεπει απο την αρχη τελικα να μιλας γιατι μετα βρισκουν και σε πατανε......!!!!αυτα τα δικα μου με τα πεθερικα!!!!!
Χαρα στο κουραγιο σου Kitty μου! Ειναι αληθεια οτι εχετε μεγαααλη ηλικιακη διαφορα με τα πεθερικα σου κι αυτο κανει τη συμβιωση μαζι τους ακομα δυσκολοτερη. Αφου ειναι παλια μυαλα και κανουν τα δικα τους τοτε κι εσυ κρατα αποστασεις οσο περισσοτερο μπορεις. Δυστυχως, τα μυαλα και οι αντιληψεις δεν αλλαζουν σε αυτη την ηλικια, επομενως εσυ να τους εχεις απο μακρια (οσο γινεται βεβαια, μια που μενετε μαζι). Ευτυχως ο αντρας σου ειναι με το μερος σου! Καλη δυναμη!

soyltana

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kitty29 καλημερα .εγω θα σου ελεγα να εισαι εξυπνη και πονηρη αν αγαπας τον αντρας σου και αλλο προβλημα δεν εχετε και σε υποστιριζει κανε υπομονη και κανε οτι κανουν οι πεθερες ...αυτα απο εμενα με αγαπη.

maroula

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια.
Σουλτανα δεν σε κανονισε καθολου.Χαρη σου κανε...Θα περνουσες μια ζωη μαυρη μ αυτους τους 2 μεσα στο σπιτι σου.
Εχω παρει διαζυγιο στα 31 με 2 διδυμες κορουλες 1,5 χρ. και δεν το μετανιωσα στιγμη κι ας εχω περασει και δυσκολα.Περασα ομως ηρεμα και μεγαλωσα τα παιδια μου ακριβως οπως ηθελα.
Μην αμφισβητεις οτι θα βαζουν λογια στο παιδι.Εγω την απειλησα την πρωην πεθερα μου οτι δε θα τις ξαναδει ετσι και ξαναπει κουβεντα και να δεις πως εγινε τυπος και υπογραμμος...
Και τωρα?Εχω ξαναφτιαξει την ζωη μου μ εναν τελειο αντρα και περιμενω και το τριτο μου κοριτσακι.
Οποτε ψυχραιμια και μην λουφαζεις. Smile

soyltana

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
maroula έγραψε:Γεια σας κοριτσια.
Σουλτανα δεν σε κανονισε καθολου.Χαρη σου κανε...Θα περνουσες μια ζωη μαυρη μ αυτους τους 2 μεσα στο σπιτι σου.
Εχω παρει διαζυγιο στα 31 με 2 διδυμες κορουλες 1,5 χρ. και δεν το μετανιωσα στιγμη κι ας εχω περασει και δυσκολα.Περασα ομως ηρεμα και μεγαλωσα τα παιδια μου ακριβως οπως ηθελα.
Μην αμφισβητεις οτι θα βαζουν λογια στο παιδι.Εγω την απειλησα την πρωην πεθερα μου οτι δε θα τις ξαναδει ετσι και ξαναπει κουβεντα και να δεις πως εγινε τυπος και υπογραμμος...
Και τωρα?Εχω ξαναφτιαξει την ζωη μου μ εναν τελειο αντρα και περιμενω και το τριτο μου κοριτσακι.
μπραβο τα καταφερες με το καλο το παιδακι σου.να εχεις την υγειας σου και να τα χαρεις ολα.εγω ακομη δεν τα βλεπω ετσι..ποσο καιρο σου πηρε για να το ξεπερασεις????

Ορνοστάρ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Είμαι πολύ "μικρή" και βλαμμένη για να βρίσω τη πεθερά μου.Έχουμε άριστη σχέση αλλά και να μην είχαμε ποτέ δεν θα έβριζα την μάνα του άντρα μου.

maroula

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
soyltana έγραψε:
μπραβο τα καταφερες με το καλο το παιδακι σου.να εχεις την υγειας σου και να τα χαρεις ολα.εγω ακομη δεν τα βλεπω ετσι..ποσο καιρο σου πηρε για να το ξεπερασεις????

Κοιτα εμεις πριν παντρευτουμε ειμασταν 9 χρονια μαζι οποτε ηξερα τι κουμασι παιρνω..Εγω τον χωρισα γιατι δεν τους αντεχα αλλο κι αυτον και την οικογενεια του.Οποτε δε μου πηρε καθολου.Μια χαρα ημουν απ την αρχη που εφυγε αφου ειχα την ησυχια μου!

soyltana

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
maroula έγραψε:
soyltana έγραψε:

Κοιτα εμεις πριν παντρευτουμε ειμασταν 9 χρονια μαζι οποτε ηξερα τι κουμασι παιρνω..Εγω τον χωρισα γιατι δεν τους αντεχα αλλο κι αυτον και την οικογενεια του.Οποτε δε μου πηρε καθολου.Μια χαρα ημουν απ την αρχη που εφυγε αφου ειχα την ησυχια μου!
μακαρι να ερθουν τα πραγματα ετσι κα σε μενα αλλα λιγο πιο γρηγορα γιατι δεν εχω τα δικα σου περιθωρια και παλι σε ευχαριστω για τα λογια σου.

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ (ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ),ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΓΥΦΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Very Happy Very Happy Ε...ΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο Κ@@ΟΣ ΤΟΥ Twisted Evil Twisted Evil !!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις