Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
770 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 770 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πλάκα πλάκα Νατάσα εσύ και η Γιώτα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσετε προετοιμασία για την βαλίτσα του μαιευτηρίου....πότε μπαίνεις στον ένατο ;;
μία χαρά καιρό θα έχει αυτό το σ/κ ,τώρα για το άλλο που είναι ο γάμος ,πιθανότατα να είναι καλοκαίρι τέζα....
τελικά φόρεμα βρήκες ;;;;;;;;;;;

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κοριτσι μου την αλλη εβδομαδα αρχηζω τα δικα μου ψωνια εχω παρει 3 ωραιες μπιτζαμες για το νοσοκομειο και μια νυχτικια τωρα θερω να παρω τα σουτιεν θυλασμου εσωρουχα σερβιετες λεχονας τα καληντυκα μου τα σαπουαν μου και αλλα πολλα και μετα να βαλω και τα ρουχαλακια του μικρου..........ποσα φορμακια θα παρετε μαζι σας στο νοσοκομειο γεννικοτερα ποσα ρουχαλακια του μωρου

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αν το πάμε ημερολογιακά Κατερίνα (με τις εβδομάδες μπερδεύομαι, βέβαια η απόκλειση είναι μικρή) αφού έχουμε ΠΗΤ 4/8, στις 4 Ιουλίου μπαίνουμε στον μήνα μας!!
Αλλά η βαλίτσα καλό είναι να είναι έτοιμη στον 7ο, σε περίπτωση που το μωράκι είναι βιαστικό!

Φόρεμα βρήκα ένα λεμονί που είναι όλο πλισέ γύρω γύρω! Από μαγαζί με ρούχα one size Very Happy
θα βάλω για αρχή κ μια τακούνα, αλλά μετά θα τιμήσω πλατφόρμες κ στο τέλος με βλέπω με μπαλαρίνες ή σπορτέξ! Razz

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
σε φαντάζομαι με το ωραίο σου το φορεματάκι ,την κοιλίτσα σου την όμορφη και απο κάτω το αθλητικό να σέρνεις τον χορο...αχαχαχαχαχα
γιατί να μην μένεις πιο κοντά να λιώναμε στα γέλια κάθε μέρα ;;;;;;;;;;;;

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
freskia mama έγραψε:ναι κοριτσι μου την αλλη εβδομαδα αρχηζω τα δικα μου ψωνια εχω παρει 3 ωραιες μπιτζαμες για το νοσοκομειο και μια νυχτικια τωρα θερω να παρω τα σουτιεν θυλασμου εσωρουχα σερβιετες λεχονας τα καληντυκα μου τα σαπουαν μου και αλλα πολλα και μετα να βαλω και τα ρουχαλακια του μικρου..........ποσα φορμακια θα παρετε μαζι σας στο νοσοκομειο γεννικοτερα ποσα ρουχαλακια του μωρου

Αχ Γιώτα δεν ξέρω ακριβώς! Αν όλα πάνε καλά κ γεννήσω Φ.τ. θα μείνω μεσα 2 βράδια. Οπότε νομίζω πως για κάθε μέρα αν υπολογίσω 2 εσωρουχάκια κ 2 φορμάκια, είναι καλά. Επίσης 3 πάνες (αυτές που τυλίγεις το μωρό).
Αλλά πάλι δεν ξέρω. Το καλό με μενα είναι πως η κλινική από το σπίτι μας είναι περίπου 3 λεπτά με το αμάξι! Οπότε θα έχω κ άλλα ρουχαλάκια έτοιμα, καθαρά στο σπίτι κ αν χρειαστεί θα μου τα φέρουν!

Για τα προσωπικά είδη (σαμπουάν, αποσμητικό, οδοντόβουρτσα κ τέτοια) το είχα ξεχάσει, καλά που το ανέφερες Γιώτα! Να κάνω ένα νεσεσέρ κ με αυτά!!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
katerina83 έγραψε:μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
σε φαντάζομαι με το ωραίο σου το φορεματάκι ,την κοιλίτσα σου την όμορφη και απο κάτω το αθλητικό να σέρνεις τον χορο...αχαχαχαχαχα
γιατί να μην μένεις πιο κοντά να λιώναμε στα γέλια κάθε μέρα ;;;;;;;;;;;;

χαχααα ξέρεις μακιγιάζ άψογο, μαλλί σινιόν, νύχι υπερπαραγωγή κ τα αγαπημένα μου ξεχειλωμένα πρώην ροζ νυν μαύρα αθλητικά, πόδι όχι πολύ καλά ξυρισμένο γιατί δεν φτάνω, μασχαλίτσα λίγο τριχωτή καθώς ξυρίζομαι το μεσημέρι, το βράδυ έχουν βγει (αχ αυτός ο σίδηρος) κ κάθε τρεις κ λίγο να ψάχνω απεγνωσμένα τουαλέτα! ΤΕΛΕΙΑ!!

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χα χα χα χα χα γιατί βρε κουτό; ίσα ίσα
που θα λανσάρεις και νέα μόδα....
και το καλύτερο θα είναι να πετάξεις το αθλητικό και να μην έχεις προλάβει να κάνεις πεντικιούρ.....χαχαχαχα
πέρα από την πλάκα οι εγκυούλες πάντα τραβάνε τα βλέματα (με την καλή έννοια)άρα μην αγχώνεσαι μια κούκλα θα είσαι Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 604962 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 604962 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 604962 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 604962

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχα όχι μόνο να μην έχω κάνει πεντικιούρ, αλλά να κάνω την κλασσική λύση ανάγκης, όταν φοράω πιτ το γόβα, βάφω μόνο το μεγάλο δάχτυλο που φαίνεται! χαχαχαχα!!!!

Εντάξει μωρέ, είπαμε δεν νιώθουμε κ σεξ σίμπολς αυτό το διάστημα, αλλά υπερισχύει η χαριτωμενιά Razz

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κλαιώ απ τα γέλιαα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αχαχαχαχαχαα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect
λίγο εσύ ,λίγο η μπέμπα θα με κάνετε να κατουρηθώ ....χαχαχαχαχα
έκανα εικόνα το μεγάλο δάχτυλο βαμμένο και τα άλλα τραγικά και αβαφα...αχαχαχαχαχαχαχαχαχ Respect Respect Respect Respect Respect Respect

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλο θα ειναι να εχεις και μια κρεμα σωματος χεριων ενα μπιστολακια για τα μαλλια γεννηκοτερα σαν θα πας βολτα φαντασου .....και εγω δεν θα παρω πολλα ο αντρας μου θα μου φερει οτι αλλο χρειαζομαι εμεις μενουμε μια εβδομαδα αναγκαστικα εγω θα εχω οτι εχω στην βαλιτσα και θα εχω και σε ενα σηρταρι και αλλα και αν χρειαστο θα μου τα φερει...........

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 215994
Κατερίνα τι καλά να πηγαίναμε για καφεδάκι να λιώναμε στο γέλιο!!

Γιώτα μια βδομάδα????? Πολλές μέρες ρε συ! Άρα πρέπει όντως να σκεφτείς περισσότερα πράγματα κ να έχεις προμήθειες!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρεσ συγνωμη που εξαφανιστηκα ετσι!!!ειχα ενα σοβαρο τηλεφωνημα κ μου πηρε ωρα !!! τωρα ομως επναηλθα κ γελασα κ γω αρκετα με την κουβεντουλα σας!!!!! Νατς που ακριβως βρισκεται η Αριδαία? οπωσ νοιωθεις εσυ κουκλα μου πιο ανετα κ θα ντυθεις κ θα βαφτεις!!!!τωρα το ξυρισμα ειναι απο τωρα ενα θεματακι!!!βαζουμε τα ποδαρακια μας κ καθομαστε ομορφα στην μπανιερα κ ο,τι μπορουμε κανουμε!!!! Wink Wink Κατερινακι μου πολυ τρελλο το μπουφανακι κ ολα τα πραγματακια!!!κ η κουνια πολυ ωραια φαινεται!!!τι καλα!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 215994 εμας για αρχη θα μας φερουν μια πολυ ωραια καλαθουνα κ ολα τα σεντονακια της κ ελαφρυα κουβερτουλα της εποχης!!!ανυπομονω κ γω!!!! Γιωτακι μου εγω θα παρω 2-3 απλα φορμακια για μεσα,αλλα θα εχω κ στο σπιτι καθαρα κ σιδερωμενα αν χρειαστει να μου φερουν!!!!βεβαια μουειπαν οτι στο μαιευτηριο που θα παω θα μου τα παρεχουν ολα τα του μωρου,κ γι μενα σερβιετες,πετσετες....δλδ σαμπουαν πυτζαμακια,παντοφλιτες.....θα δω ομως μεχρι τοτε μην ξεμεινω κ απο κατι!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσια μου εριξα εναν ωραιο υπνο κ τωρα ειμαι φρεσκαδουρα!!!ντουρασελ!!!το χρειαζομουν τελικα...υπεροχη η συζητηση που εχετε κοριτσια μου I love you I love you I love you I love you I love you I love you κατερινα μου υπεροχη η κουνια κ τα πραγματακια της πριγκηπεσσας σου!!!εχετε βαψει ηδη το δωματιο?ειδα τον τειχο φυστυκι γιαυτο σε ρωταω!!νατασσα μου δεν υπαρχεις...εχω σκασει στα γελια Laughing Laughing Laughing Laughing κ τι γλυκια που εισαι που αφιερωσες τραγουδακι στην πεσμενη ψυχολογικα τζουλια μας!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 40746 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 40746 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 40746 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 40746

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δημητρούλα η Αριδαία είναι κάπου δίπλα στην Έδεσσα ψηλά, στα σύνορα με Σκόπια αν δεν κάνω λάθος Embarassed
Η απόσταση Δράμα-Αριδαία είναι κανένα 3ωρο με το αμάξι. Οπότε θα κάνουμε 3 ώρες να πάμε, θα μας κάνουν εκεί τραπέζι κ μετά βουρ 3 ώρες επιστροφή!
Ελπίζω να αντέξω!!

Χθες έκανα μια σαλάτα κ σε σκεφτόμουν που είσαι πεπονομανής.
Έβαλα μαρούλι, αγγούρι, κομμένα κορόμηλα κ πεπόνι. Λίγο αλάτι, λίγο λεμόνι κ ήταν ΜΟΥΡΛΙΑ!!!

Κ τώρα είδα αυτό
http://www.happytv.gr/afti-ine-i-salata-tou-kalokeriou-pou-protini-i-tatiana-stefanidou/
Φαντάζομαι θα είναι ωραίο!

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δράμα να είσαι μακριά μου Νατασάκι μουουουουουουου....θα γεννήσουμε με το καλό και θα έρθει η ώρα που θα βρεθούμε οποσδήποτε !!!!!!
χαίρομαι που σας αρέσουν τα πράγματά μας κορίτσια μου Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 328109
μου φαίνεται ότι πρέπει να το ρίξω και γω στην πεπονοφαγία γιατί το φαγητό αρχίζει και μου κάθεται σαν τσιμέντο στο στομάχι... No No
Αλεξ welcome back φρεσκια φρέσκια και λαχταριστή Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 654316

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου τι καλο φαγατε εγω εβρασα αρνακι και εκανα πιλαφακι

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αααα!!!!!ξέχασα !!!!
ήταν φρεσκοβαμμένος ο τοίχος Αλεξ μου ...είναι ένα φυστυκί περίεργο....αλλά μια χαρά με βολεύει... Wink Wink

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρεσ συγνωμη που εξαφανιστηκα ετσι!!!ειχα ενα σοβαρο τηλεφωνημα κ μου πηρε ωρα !!! τωρα ομως επναηλθα κ γελασα κ γω αρκετα με την κουβεντουλα σας!!!!! Νατς που ακριβως βρισκεται η Αριδαία? οπωσ νοιωθεις εσυ κουκλα μου πιο ανετα κ θα ντυθεις κ θα βαφτεις!!!!τωρα το ξυρισμα ειναι απο τωρα ενα θεματακι!!!βαζουμε τα ποδαρακια μας κ καθομαστε ομορφα στην μπανιερα κ ο,τι μπορουμε κανουμε!!!! Wink Wink Κατερινακι μου πολυ τρελλο το μπουφανακι κ ολα τα πραγματακια!!!κ η κουνια πολυ ωραια φαινεται!!!τι καλα!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 215994 εμας για αρχη θα μας φερουν μια πολυ ωραια καλαθουνα κ ολα τα σεντονακια της κ ελαφρυα κουβερτουλα της εποχης!!!ανυπομονω κ γω!!!! Γιωτακι μου εγω θα παρω 2-3 απλα φορμακια για μεσα,αλλα θα εχω κ στο σπιτι καθαρα κ σιδερωμενα αν χρειαστει να μου φερουν!!!!βεβαια μουειπαν οτι στο μαιευτηριο που θα παω θα μου τα παρεχουν ολα τα του μωρου,κ γι μενα σερβιετες,πετσετες....δλδ σαμπουαν πυτζαμακια,παντοφλιτες.....θα δω ομως μεχρι τοτε μην ξεμεινω κ απο κατι!!!!

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σοβαρό τηλεφώνημα έ;;;; χμμμμμ !!!
λέω και γω που χάθηκε ξαφνικά η Δήμητρα.....
έλα ρε σου δινουν σερβιέτες πετσέτες και όλα τα συναφή ;; σε ιδιωτικό θα γεννήσεις ;

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ(ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΡΙΝ 18ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ)Κ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!!! ΣΤΟ ΡΕΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Κ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ!!!!ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΥΤΖΑΜΑΚΙΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΡΟΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια τι καλο φαγατε εγω εκανα κρητικο γαμοπιλαφο αν ξερετε και ο μικρος τρελενετε

klaramaria

klaramaria
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 990599
Τι κάνετε; Μεγαλώνουν οι κοιλιτσες; Όλα τα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 567772 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 49454 καλα;
Πω πω γαμοπιλαφο; Τελειο!! Μου αρέσει παρα πολυ!! Αλλα μόνο στην Κρήτη το ετρωγα Sad
Ειναι εύκολο να γίνει; Εμείς φαγαμε μπιφτεκακια με πουρε σημερα.

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ ωραιο το χρωμα αυτο κατερινα μου!!υπεροχο!!θα το αφησετε ετσι αρα ε?ειναι ολοι οι τειχοι σε αυτο το χρωμα η εχετε διχρωμια?

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΩΤΑΚΙ ΕΙΣΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΜΑΓΕΙΡΙΣΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 215994 ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!!!!! ΕΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΤΙ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΡΥΖΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΑΣ(3)ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ Κ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΦΑΩ ΚΕΜΠΑΠ Κ ΠΕΡΙΠΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ!!!! Wink Wink (Ε,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ Κ ΜΕΙΣ ΑΠ'ΕΞΩ.....) Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.10 - Σελίδα 15 328109

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κλαραμαρια μου!!τι κανεις κοριτσακι μου?το μπεμπε σου?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις