26 Απ: Χαμηλη β χοριακη Πεμ Μάης 30, 2013 8:21 am
smurf
Σιωπηλή δύναμη
melimpa έγραψε:Smurf μου καλη επιτυχια για αυριο!!!
Ολα να πανε καλα.......
Σε ευχαριστω πολυ!! Θα στειλω αυριο να σας πω τι εγινε...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
melimpa έγραψε:Smurf μου καλη επιτυχια για αυριο!!!
Ολα να πανε καλα.......
klaramaria έγραψε:Νομίζω ότι τα νεα σου ειναι πολυ καλα! Αφου ανεβαίνει η χοριακη, πιστεύω ότι όλα βαίνουν καλώς!! Με το καλο να πας και στο γιατρο , να κανεις υπερηχο και να ακούσεις τα ευχάριστα!!
Θα το έβλεπε το εξωμήτριο βρε.smurf έγραψε:Καλησπερα! Πηγα την Κυριακη στο μαιευτηριο επειδη πονουσα χαμηλα και ειχα και λιγο καφε αιμα. Μου εκαναν γενικη αιματος και β χοριακη η οποια εδειξε να εχει ανεβει λιγακι απο 550 στα 860.. Ο γιατρος μου εκανε και κολπικο υπερυχο και ειδε σακο και ενα εμβρυακι μες την μητρα. Σημερα το πρωι μου ειπε να κανω παλι χοριακη πιστευοντας πια οτι θα ανεβει αλλα δυστυχως πηγε 1050! Δεν εχει γινει ποτε διπλασιασμος της τιμης απο τις 12 Μαιου που εκανα την πρωτη. Ξερεις τι φοβαμαι;; Επειδη ολα εχουν γινει με εμβρυομεταφορα 3 εμβρυων μηπως καποιο απο τα αλλα 2 δεν τα εχει αποροφησει ο οργανισμος και εχω και εξωμητριο μαζι.. Δεν μπορω να εξηγησω αλλιως γιατι δεν ανεβαινει η χοριακη!
Ολα καλα θα πανε Smurf μου!!!smurf έγραψε:Θα ξαναπαω το Σαββατο για τελευταια μετρηση β χοριακης και υπερυχο απο την επομενη εβδομαδα... Ευχομαι να πανε ολα καλα! Αυτη η αναμονη παντως ειναι οτι χειροτερο.. Ειμαι εγκυος και δεν μπορω να το χαρω!!
melimpa έγραψε:Ολα καλα θα πανε Smurf μου!!!smurf έγραψε:Θα ξαναπαω το Σαββατο για τελευταια μετρηση β χοριακης και υπερυχο απο την επομενη εβδομαδα... Ευχομαι να πανε ολα καλα! Αυτη η αναμονη παντως ειναι οτι χειροτερο.. Ειμαι εγκυος και δεν μπορω να το χαρω!!
Τα καφε που ειπες και τα πονακια σταματησαν?
Αντε την αλλη εβδομαδα θα ακουσεις και την καρδουλα του και ολες αυτες οι μερες αγωνιας θα ειναι παρελθον!!!
mary 30 έγραψε:Εμενα πρωτη χοριακη ηταν 56 μοναδες μετα 72 μετα 120 κ μετα πηγε 386 κ μετα 900 κατι τετοιο απλα καποια μωρακια αργουν να παρουν μπροστα χιχι μην αγχωνεσαι θετικη χοριακη = μωρακι ! Καλη επιτυχια ολα να πανε σουπερ!!!!
smurf έγραψε:mary 30 έγραψε:Εμενα πρωτη χοριακη ηταν 56 μοναδες μετα 72 μετα 120 κ μετα πηγε 386 κ μετα 900 κατι τετοιο απλα καποια μωρακια αργουν να παρουν μπροστα χιχι μην αγχωνεσαι θετικη χοριακη = μωρακι ! Καλη επιτυχια ολα να πανε σουπερ!!!!
Καλησπερα! Να σε ρωτησω κατι; Οταν ο γιατρος σου εβλεπε οτι η β χοριακη δεν ανεβαινει οπως πρεπει πως το αντιμετωπιζε; Τι σου ελεγε; Γιατι εγω ακομη δεν εχω παρει συγκεκριμενη απαντηση!
maraki_iraklio έγραψε:Γλυκιά στρουμφίτα ήθελα να σου ευχηθώ και γω ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου!!Μην σε παίρνει από κάτω!Αφού η χοριακή σου ανεβαίνει και είδατε και εμβρυάκι όλα θα πάνε καλά!Έχω περάσει και γω παρόμοια κατάσταση αλλά εμένα δεν ανέβαινε η χοριακή..κατέβαινε μέχρι που τελικά δεν προχώρησε.Εσένα αφού αυξάνεται είναι πολύ θετικό!Απλά το μωράκι σου έχει τους δικούς του ρυθμούς!Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι γιατί στεναχωρείς το μωράκι σου!Περιμένουμε αύριο τα ευχάριστα!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης