Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
545 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 545 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κωνσταντινα μου αυτο που κανεις ειναι αρα πολυ επικυνδυνο για τον οργανισμο σου. Μπορει να σου επιφερει πολυ σοβαρατορα προβληματα απο οτι θεωρεις οτι ειναι τωρα τα κιλα σου. Ναι τα κιλα μπορει να γινουν εμμονη. Και εμενα μου εγιναν οταν γεννησα. Και εγω ειχα θεμα και εψαχνα τροπους να χασω τα κιλα οσο πιο γρηγορα γινεται. Και σε καταλαβαινω απολυτα. Ομως καλη μου τις εμμονες μας πρεπει να προσπαθουμε να τις εξαψανιζουμε οχι να τις διογκονουμε δημιουργοντας προβληματα στον εαυτο μας.Δεν υπαρχει αυτο το θα παρω τα χαπια για λιγο και μετα θα τα σταματισω. Και ουτε υπαρχει το οτι θα χαθουν τα κιλα μεσα σε ενα μηνα. Δεν γινεται αυτο με φυσικο και υγειη τροπο. Πρεπει να βαλεις πρωτεραιοτητα την υγεια σου και οχι την εικονα σου.

KONSTADINA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσι καταλαβαινω ποσο σοβαρο και ασχημο μπορει να ειναι το να περνω χαπια ενω στην πραγματικοτητα ξερω οτι ειναι επικυνδηνα απλα δεν μπορω να κανω κατι.πωσ δλδ να σταματησω την εμμονη που εχω οταν για π.χ βλεπω καθε μερα ολεσ τις διασημες ετσι οπως ειναι μαμαδες και μη?και οχι μονο αυτες και αλλες γυναικες της καθημερινοτητας μας να ειναι μανουλες και να ειναι σουπερ,οταν μας δειχνουν αυτες τισ γυναικες και μας τις βαζουνε να τις εχουμε για προτυπα, πως μπορω λοιπον να νιωθω εγω οταν ο αντρας μου οπως και ολοι οι αντρες λενε ποσο ομορφες ειναι και τη τελειεσ αναλογιες εχουν και ειναι κ μαμαδες και εγω ειμαι ετσι και καθομαι κ σκεφτομαι οτι εγω φταιω που εγινα ετσι δεν ηξερα δεν με εβλεπα και ολο ετρωγα δεν καταλαβαινα οτι παχενα τοσο...και γι'αυτο εφτασα σε αυτο το σημειο.πεσ λοιπον πως μπορω να σταματησω τισ εμμονες μου ρε κοριτσακι μου.. Sad .ξερω οτι δεν ειμαι καλα καθολου και ισως χρειαζεται να παω σε ενα ψυχολογο αλλα φοβαμαι κι'ολας...οχι κατι συγκεκριμενο αλλα δεν ξερω τι φοβαμαι...επισεις τωρα που πηρα τα χαπια τωρα αρχιζω να αισθανομαι λιγο καλυτερα που βλεπω οτι χανω αλλαζει η διαθεση μου σιγα σιγα...

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι ισως να χρηαζεσα ψυχολογο. Δεν ειναι καθολου κακο αυτο;; Γιατι φοβασαι να πας;; Αφου και μονη σου εντοπιζεις οτι εχεις ενα θεμα και το οποιο σε οδηγει σε μια επικυνδυνη λυση. Δεν εναι ευκολο ολο αυτο και σε καταλαβαινω. Ομως θεωρω οτι το εχεις παρει στραβα το ολο θεμα.

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kωνσταντίνα μου

κατάρχην να χαίρεσαι που εσύ και το παιδάκι σου είστε υγιείς.όλα τα άλλα λύνονται!τα δέκα σου κιλάκια χάνονται και οι ράγαδές σου με το καιρό και με τη γυμνάστική δε θα φαίνονται (σου το λέω εκ πείρας ).Άρα πρόβλημα που λύνεται δεν είναι πρόβλημα. Σου έγραψα και πάραπανω κάποιες συμβούλες αλλά μάλλον δεν σου πολυάρεσαν ...
το καταλαβαίνω γιατί δεν σου προσφέρω καμμία μαγική λύση άλλα δεν υπάρχει..και τα χαπάκια δεν είναι μαγικά το ξέρεις καλύτερα σταμάτα τα μη δημιουργήσεις οργανικό πρόβλημα από το πουθένα και μέτα θα τρέχεις και δε θα φτάνεις ή έφοσον τα πήρες από φαρμακείο ακολούθα σώστα τις οδηγίες και προς θεού μη παραγγέλνεις ότι βλακεία βλέπεις (είμαι σε σχετικό επαγγέλμα και ξέρω)
τώρα γι αυτό που λές ότι υπάρχουν κοπε΄λες με πολύ ωραιο σώμα κτλ να ι προφανως υπάρχουν αλλά να ξέρεις ότι αυτό αντικατροπτίζει ένα τρόπο ζωής και όχι μία παροδική προσπάθεια εξάντλησης και υπερβολής .Ακολούθα τις συμβούλες μου και δε θα χάσεις, στο υπόσχομαι !! μη θέτεις υψηλές προσδοκίες και μέτα απογοητεύσαι άδικά . Κάνε τα πάντα με μέτρο και θα είσαι όμορφη , υγιής και χαρούμενη πάντα

margdimitra

margdimitra
Δεν έχω διαβάσει τα παραπάνω αλλά ήθελα να ρωτήσω αν έχεις κάνει μια δίαιτα που τη λένε Ντουκάν. Είναι πολύ στα φόρτε της τώρα τελευταία.

KONSTADINA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αυτη τη διαιτα κανω κοριτσι ειναι τα χαπια που περνω σε συνδθιασμο με ολα τα αλλα...το ξερω ιουλιαννα μου οτι ειναι χαζο αυτο που κανω ειναι εισ γνωση μου ολα αυτα απλα ειχα ενθουσιαστει που εβλεπα οτι εχανα γι'αυτο και αλλαξα λιγο εσωτερικα μου η διαθεση μου....καποιεσ συμβουλεσ τισ ακολουθησα αλλα δεν ειναι μαγικεσ και εγω χρειαζομαι μαγικα,,,χαχαχαχα!απλα θελω να χασω περισσοτερα μεχρι την βαφτιση του γιου μου...

iouliana

iouliana
KONSTADINA έγραψε:αυτη τη διαιτα κανω κοριτσι ειναι τα χαπια που περνω σε συνδθιασμο με ολα τα αλλα...το ξερω ιουλιαννα μου οτι ειναι χαζο αυτο που κανω ειναι εισ γνωση μου ολα αυτα απλα ειχα ενθουσιαστει που εβλεπα οτι εχανα γι'αυτο και αλλαξα λιγο εσωτερικα μου η διαθεση μου....καποιεσ συμβουλεσ τισ ακολουθησα αλλα δεν ειναι μαγικεσ και εγω χρειαζομαι μαγικα,,,χαχαχαχα!απλα θελω να χασω περισσοτερα μεχρι την βαφτιση του γιου μου...
α και επίσης βλέποντας την ηλικία σου ήθελα να σου πω ότι τωρα κοντα ο μεταβολισμος σου λογικα θα αλλαξει λιγο παλι.Προφανώς θα παρατήρησες ότι δεν είναι το ίδιο όπως όταν ήσουν 15 και 20 χρονών και επομενως για να διατηρείς το βαρος σου κατι πρέπει να κοψεις.Έγω αυτο που έκανα που είμαι και αρκέτα μεγαλύτερη (δεν έχω γεννησει αλλα είμαι μόνιμα 53 κιλα με 1,75 υψος) είναι να μην τρωω το μεσημέρι πολυ ψωμι και φετα, και γενικα να αποφευγω (συνήθως )τα πολλά ψωμοειδη που μα αρεσουν πολυ .Τωρα εσυ ξέρεις καλυτερα τον εαυτό σου και τις δικές σου @αμαρτωλές@ συνήθειες Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις