226 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.12 Πεμ Μάης 23, 2013 1:51 am
natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Χαχα! Καημένη Αλεξάνδρα μου!! Με την όρεξη έμεινες!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sunset έγραψε:Γεια σας κοπέλες!!!
Τι μου κάνετε??? Εγώ χάθηκα γιατί τρέχουμε με διάφορα πράγματα που πρέπει να γίνουν και κάνουμε συγχρόνως και έρευνα αγοράς για όλα αυτά που θα χρειαστούμε για το μωρό.
Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας, ελπίζω να καταφέρω να το κάνω κάποια στιγμή.
Εγώ πήγα χθες και είδα τη μπεμπούλα μου και είναι μια χαρά, έχει φτάσει τα 770gr και τώρα ραντεβού σε ένα μήνα πάλι.
Μπήκα στον 7ο μήνα και δεν το πιστεύω!!!
Πώς περνάει ο καιρός??
Άλλες β' επιπέδου γίνανε? Όλα καλά?
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ Κ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΚΟΜΑnatasathess έγραψε:Sunset έγραψε:Γεια σας κοπέλες!!!
Τι μου κάνετε??? Εγώ χάθηκα γιατί τρέχουμε με διάφορα πράγματα που πρέπει να γίνουν και κάνουμε συγχρόνως και έρευνα αγοράς για όλα αυτά που θα χρειαστούμε για το μωρό.
Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας, ελπίζω να καταφέρω να το κάνω κάποια στιγμή.
Εγώ πήγα χθες και είδα τη μπεμπούλα μου και είναι μια χαρά, έχει φτάσει τα 770gr και τώρα ραντεβού σε ένα μήνα πάλι.
Μπήκα στον 7ο μήνα και δεν το πιστεύω!!!
Πώς περνάει ο καιρός??
Άλλες β' επιπέδου γίνανε? Όλα καλά?
Τι ωραία!! Μεγάλωσε πολύ η μπουμπού σας!! Με το καλό και τα ψώνια!! Βρήκατε τίποτα;
natasathess έγραψε:Λες, Ελιζάκι; αχ,δεν ξέρω!
Σήμερα έχει η ΚλάραΜαρία β' επιπέδου και μία ακόμα κοπέλα, δε θυμάμαι όμως ποια..Νομίζω η Κάλι!
Ναι, τα κλείσαμε όλα! Κρεβάτι πήραμε από το beboulino και όλα τα υπόλοιπα από ένα άλλο μαγαζί εδώ στη γειτονιά!
Alexandra23 έγραψε:sunset μου τι κανεις?τα γραμμαρια της μπουμπους σου ειναι ενταξει ειπε ο γιατρος?φρουφρου μου σε καταλαβαινω ειναι ατιμες οι γατες...ελισα μου το συγκεκριμενο κομμα δεν θα σε εδερνε στα καλα καθουμενα αλλα δερνει αυτους που θελουν το ξυλο αν καταλαβα το κομμα που λες!!! η τηλεοραση τελικα κ τα μυνηματα που θελουν να περασουν στον κοσμο τα περνανε!!!...μας εχουν χαζεψει!τεσπα αλλη συζητηση αυτη ασχετη! κ μη νομιζεις οτι το ονειρο μου ητανε καλο γιατι δεν προλαβα να φαω τη μπουγατσααααααααα!!!!!
elisa87 έγραψε:Σανσετ εμας ηταν 745γρ την προηγουμενη βδομαδα!!!
Εμεις θα κανουμε το αναποδο- κουνια απο τα mothercare και συρταριερα ΙΚΕΑ..
elisa87 έγραψε:Δεν ειναι λιγα Σανσετ, μια χαρα ειναι.. πως σου ρθε?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης