551 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v3 Τετ Μάης 29, 2013 12:04 am
ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Ξαναδες την προηγούμενη ανάρτησή μου! χαχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioazon έγραψε:Ξαναδες την προηγούμενη ανάρτησή μου! χαχαχα
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα και από μένα κορίτσια!!!
tsiritri μου τι ωραία νέα!!Ο πυθμένας της μήτρας είναι η κορυφή.Ψηλά δηλ. οπότε μην σε ανησυχεί καθόλου!Την ανατομία την έχω φάει με το κουτάλι λόγω επαγγέλματος!!
Πολλές διακοπές στο νησί μου ακούω!!Τι καλά!!Ιωάννα μου λες να συναντηθούμε?Και εμείς Αύγουστο θα κάνουμε διακοπές στα Χανιά μάλλον!
Άσχετο αλλά ρε κορίτσια είδατε χτες στις ειδήσεις που μια στην Κίνα γέννησε και πέταξε το μωράκι της στην αποχέτευση??? Το βρήκαν από τα κλάματα του το καημένο!!Σοκ έπαθα όταν το είδα!!
ioazon έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα και από μένα κορίτσια!!!
tsiritri μου τι ωραία νέα!!Ο πυθμένας της μήτρας είναι η κορυφή.Ψηλά δηλ. οπότε μην σε ανησυχεί καθόλου!Την ανατομία την έχω φάει με το κουτάλι λόγω επαγγέλματος!!
Πολλές διακοπές στο νησί μου ακούω!!Τι καλά!!Ιωάννα μου λες να συναντηθούμε?Και εμείς Αύγουστο θα κάνουμε διακοπές στα Χανιά μάλλον!
Άσχετο αλλά ρε κορίτσια είδατε χτες στις ειδήσεις που μια στην Κίνα γέννησε και πέταξε το μωράκι της στην αποχέτευση??? Το βρήκαν από τα κλάματα του το καημένο!!Σοκ έπαθα όταν το είδα!!
Μάλλον θα μείνουμε Παλαιόχωρα... Το συσκεπτόμαστε ακόμα το θέμα. Αλλά εισιτήρια είμαι έτοιμη να κλείσω!
Στην Κίνα έχουν και τον περιορισμό του 1 παιδιού... Δεν ξέρεις τι δράμα περνάει ο καθένας..... Γεμάτα τα ορφανοτροφεία και εκεί.....
Maimou2009 έγραψε:Παραμυθένια μου κ μένα εκτός απο τον αιματοκριτη ειναι πεσμένα κ τα ερυθρα κ η αιμοσφαιρινη αυτα τα τρία πανε μαζι.οσο για το ζαχαρο ποσο χαμηλό ηταν; Εμενα 67 αλλα ο γιατρός δεν το σχολιάζει καν!
ioazon έγραψε:Γιατί δεν το σχολιάζει;
Μια χαρά δεν είναι;
Paramythenia έγραψε:Με φοβίζει το δεύτερο χάπι σιδήρου. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με την τουαλέτα και που και που ζορίζομαι.Τέλοσπάντων... Αφού είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα έχει καλώς. Θα προσπαθήσω απλά να βάλω περισσότερο μοσχάρι στη διατροφή μου και να αυξήσω τα αυγά. Και θα πίνω μετά το χάπι και ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι που το πίνω έτσι κι αλλιώς αλλά πιο αργά και ίδωμεν...
Μαράκι ο γιατρός τι σου έχει πει για το ζάχαρο;
Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρετε αν σε περίπτωση που έχεις χαμηλό ζάχαρο αποφεύγεις την καμπύλη;
Paramythenia έγραψε:Μήπως είναι κληρονομικό; Η αλήθεια είναι ότι θέλει προσοχή αλλά αφού το έχεις ρυθμίσει με τη διατροφή σου όλα καλά θα πάνε!
Maimou2009 έγραψε:Παραμυθένια σε δυο εργαστήρια που έχω παει το κατώτερο όριο για το ζαχαρο μου το βγάζουν 65 τωρα τι να σου πω μπορει να διαφέρει απο εργαστήριο σε εργαστήριο.εχω κι εγω κληρονομικοτητα για διαβήτη αλλα μεχρι στιγμής δεν εχει εμφανιστεί κατι.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης