576 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v3 Τετ Μάης 29, 2013 8:40 am
evini7
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Paramythenia! Ορίστε στο λέει κι ο οργανισμός σου! Άσε τα γιαουρτάκια και πιάσε κανά γλυκάκι! Ευχαριστήσου τα εσύ που μπορείς!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioazon έγραψε:Κορίτσια,
και η δική μου κοιλιά σαν να παραπετάχτηκε εδώ και 2 μέρες.
Με είδαν οι κοπέλες στην ομάδα στην ψυχολόγο και κουφάθηκαν!
Είμαι φούσκα!
Αλήθεια Εβίνι; Φαίνεται πια ε; Εμένα παρόλο που έχει μεγαλώσει αρκετά δεν το καταλαβαίνεις εύκολα. Μπορείς μόνο να το υποψιαστείς. Υπάρχουν πολλοί μαθητές μου που δεν το έχουν αντιληφθεί καν!evini7 έγραψε:Λογικό! Εμ τι νόμιζες κυρία Iazon! Περνάει ο καιρός! Εμένα μου παραχωρούν και θέση στο μετρό πια...
κοριτσακια ξερετε μηπωσ η marpap που γενναει στο ελενα ποιον γιατρο εχει?(αν εχει πει δλδ)γτ κ γω εκει 8α γεννησωioazon έγραψε:ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ!
pely 11/9 αγοράκι
klaramaria 26/9 αγοράκι (μάλλον)
popisofia 28/9 αγοράκι Γ.Ν.Μυτιλήνης
Maimou2009 4/10 δίδυμα κοριτσάκια Ιασώ (Λάρισας)
maraki85 5/10 αγοράκι
bini 7/10 αγοράκι Γ.Ν. Τρικάλων
paramythenia 11/10 κοριτσάκι Γ.Ν. Ζακύνθου
evini 7 18/10 κοριτσάκι ΛΗΤΩ
marpap 20/10 κοριτσάκι μάλλον Έλενα
asteraki1989 30/10 αγοράκι Ρίο (Πάτρα)
evaevaki 6/11 κοριτσάκι
triritri 8/11 αγοράκι (μάλλον) ΙΑΣΩ
maroula 11/11 κοριτσάκι Γενική (Θεσ/νικη)
sophia 11/11 αγοράκι (μάλλον) ΡΕΑ
ioazon 23/11 δεν μας έδειξε τα προσόντα του/της Μητέρα
Δώκετε στοιχεία ή διορθώστε με
(Η ληξίαρχος των φθινοπωρινών γεννήσεων)
Paramythenia έγραψε:Ζάχαρο νηστείας; Τι είναι αυτό; Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην είναι επικίνδυνο για το μικρό που είναι τόσο χαμηλά. Τέλοσπάντων, θα ρωτήσω το γιατρό την Τρίτη αν και οι ειδικευόμενοι που είδαν τις εξετάσεις είπαν ότι είναι τέλειες.
Να σαι καλα κουκλιτσα!απλα τα λέω για να μην ανησυχείς,βεβαια για λεπτομέρειες στου γιατρούς μας!Paramythenia έγραψε:Μάλιστα... Ευχαριστώ Μαϊμού μου που με κατατόπισες!
Φτου και πάλι φτου για τη γλυκύτατη κοιλίτσα σου!
tsiritri έγραψε:Ααααααα και ξέχασα, παραμυθένια δε μπορεί να μη βοηθήσει το μοσχαράκι όλο και κάτι θα κάνει.
Επίσης σπανάκι, φακές και ακόμη καλύτερα φακόρυζο που είναι και πιο θρεπτικό.
Βέβαια παλιά όταν είχα πρόβλημα με το σίδηρο μου (εποχή εφηβείας και όχι μόνο με σίδηρο στα τάρταρα) μας είχαν πει ότι μόνο η διατροφή δεν κάνει τίποτα σε τόσο χαμηλό σίδηρο και έπρεπε να τον ανεβάσω με χάπια.
Φαντάζομαι όμως ότι όλο και κάτι θα κάνει και το κρεατάκι δε μπορεί!
Δε σου αρέσει καθόλου το μοσχάρι???
Κοκκινιστό με μακαρόνια και μανιτάρια???
Κοκκινιστό με πατατούλες τηγανιτές?
Λεμονάτο με πατατούλες τηγανιτές??
Ούτε σε εμένα αρέσει καθόλου όπως θα καταλάβατε!!!
Μπιφτεκάκια ή κιμάς έστω?
Αχ κοριτσάκι μου... Είναι λογικό να σε πιάνει που και που το παράπονο αλλά σκέψου πιο θετικά. Έχεις μέσα στην κοιλίτσα σου ένα υγιέστατο καθώς φαίνεται παιδάκι, εσύ είσαι υγιέστατη, ο μπαμπας του είναι καλά και όλα δείχνουν να βαίνουν πολύ καλά. Μη στενοχωριέσαι για το παρελθόν. Καλώς ή κακώς δεν αλλάζει κάτι. Σκέψου το παρόν και το ακόμη καλύτερο μέλλον!bini έγραψε:γεια σας κοριτσια μου!μαιμουδακι τελεια ηκοιλιτσα σου με τα κοριτσια!εγω σημερα ημουνα στα προθυρα καταθλιψης χωρις να εχω κατι με επιασε το παραπονο και το κλαμα δεν ξερω ισως ειναι οι ορμονες ισως επειδη η επομενη εβδομαδα που θα κανω τη β επιπεδου μου θυμιζει τα δυσαρεστα...δεν ξερω ρε κοριτσια οσο και να προσπαθω δεν μπορω να ξεχασω το μωρακι που εχασα που γεννησα.ενταξει ειχα κι αλλη αποβολη αλλα ηταν στην 9 εβδομαδα τοτε ηταν αλλιως τι να πω ευτυχως μολις μιλησα με τον αντρουλη μου και με εφερε λιγο στα ισια μου!μου λειπει κι αυτος...χαιρομαι ομως για τα νεα σας !
bini έγραψε:δεν το θελω αλλα το σκεφτομαι.ελπιζω μολις περασουν αυτοι οι 2 μηνες και μετα μπαινουμε στην τελικη ευθεια να ειμαι καλυτερα ισως και τοτε αν βγαινω και για ψωνια να συνειδητοποιησω οτι πανε ολα καλα.
οσο για τα αυγα ναι 4 τη βδομαδα με μια ντοματα λιγο τυρακι και 2 φρυγανιες και να σας πω δεν το περιμενα αλλα ειναι πολυ χορταστικο
Paramythenia έγραψε:bini έγραψε:δεν το θελω αλλα το σκεφτομαι.ελπιζω μολις περασουν αυτοι οι 2 μηνες και μετα μπαινουμε στην τελικη ευθεια να ειμαι καλυτερα ισως και τοτε αν βγαινω και για ψωνια να συνειδητοποιησω οτι πανε ολα καλα.
οσο για τα αυγα ναι 4 τη βδομαδα με μια ντοματα λιγο τυρακι και 2 φρυγανιες και να σας πω δεν το περιμενα αλλα ειναι πολυ χορταστικο
Απλά Βινακι μου, και συγγνώμη που στο λέω, δε θέλω να με παρεξηγήσεις... Μην αγωνιάς να περάσουν οι μήνες... Καταλαβαίνω ότι οι αναμνήσεις του παρελθόντος κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι. Όμως χάνεις έτσι την κάθε μέρα της εγκυμοσύνης σου. Αυτές οι ημέρες δε θα ξαναέρθουν...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης