876 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v3 Κυρ Ιουν 02, 2013 8:26 am
eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Koritsia kalhspera thelw mia xarh mphte sthn omada manoules noemvriou k diafwtistemai an eimai lathos ..tha skasw sthn 40+41 selida
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
miapetite έγραψε:Ναι Αλεξ απλα επειδη δεν το υπολογιζει με τις εβδομαδες ειπα να μην τη μπερδεψω κι αλλο.Αν κι εγω προτιμω τις εβδομαδες σαν μετρηση
AYTO AKRIVOS PROSPATHW NA PW TOSH WRA OXI TIPOTA ALLO TROMAXA ME TON EAYTO MOU.. K ANXOTHIKA..bini έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΤΙ ΔΙΑΝΥΩ ΚΑΙ ΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΩ?ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΣΑΙ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΣΑΙ 24 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗ ΔΙΑΝΥΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΔΙΑΝΥΩ ΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΤΟ ΕΒΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ 4 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ Ο 4 ΕΦΥΓΕ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ 40 ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
Maimou2009 έγραψε:Το κάναμε λίγο νιανια η αλήθεια ειναι!
Alexandra23 έγραψε:bini μου συμφωνω μαζι σου δεν εχει σημασια η λεπτομερεια αλλα να κυλανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη στο κατω κατω αλλα επειδη τεθηκε το θεμα ειπαμε να το αναλυσουμε!επειδη πολλες κοπελες μπερδευονται κ εγω μπερδευομουν κ το εψαξα κ επιτελους καταλαβα..εννοειται η καθε μια μπορει να λεει ο,τι θελει απλα μπηκαμε στη διαδικασια να το αναλυσουμε αρα ας γινει σωστα η αναλυση καλη συνεχεια κορτσουδια!!με το καλο τα μωρακια σας!!!!
bini έγραψε:Alexandra23 έγραψε:bini μου συμφωνω μαζι σου δεν εχει σημασια η λεπτομερεια αλλα να κυλανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη στο κατω κατω αλλα επειδη τεθηκε το θεμα ειπαμε να το αναλυσουμε!επειδη πολλες κοπελες μπερδευονται κ εγω μπερδευομουν κ το εψαξα κ επιτελους καταλαβα..εννοειται η καθε μια μπορει να λεει ο,τι θελει απλα μπηκαμε στη διαδικασια να το αναλυσουμε αρα ας γινει σωστα η αναλυση καλη συνεχεια κορτσουδια!!με το καλο τα μωρακια σας!!!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΩΡΑΙΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑΚΙΑ ΣΑΣ!
Alexandra23 έγραψε:κοιταξε μπινι μου αλλο τι λεμε κ αλλο τι ισχυει ετσι?εμεις πολλα λεμε κ η καθε μια λεει κ οτι της κατεβει αλλα συγνωμη αν πω εγω τωρα οτι ειμαι 24 ετων ενω δεν τα εχω κλεισει δεν ειναι σωστο ετσι?η κανω λαθος?εγω μπορει επειδη βιαζομαι να φτασω στον ενατο μηνα να προσθετω κ εναν μηνα καθε φορα κ να λεω ο,τι θελω.η κοπελα ειχε απορια κ καλο ειναι να εξηγουμε το σωστο κ απο κει κ περα ας λεει ο,τι θελει μετα.κ οχι οταν μπεις στον 9ο δεν λες ειμαι 9 μηνων κ αν το λες ειναι λαθος.αν δεν εχεις κλεισει τον μηνα δεν μπορεις να εισαι.αλλο τι λεμε κ αλλο τι ισχυει...δεν ειναι κακο νομιζω που προσπαθησα να της εξηγησω να καταλαβει τον τροπο που μετριουνται οι εβδομαδες...απο κει κ περα ας πει οτι ειναι κ 6 μηνων!αλλωστε ναι ποιος θα κοιταξει την λεπτομερεια απλα οταν αναλυουμε ενα θεμα πρεπει να γινεται σωστα.φιλακια!
Alexandra23 έγραψε:κοιταξε μπινι μου αλλο τι λεμε κ αλλο τι ισχυει ετσι?εμεις πολλα λεμε κ η καθε μια λεει κ οτι της κατεβει αλλα συγνωμη αν πω εγω τωρα οτι ειμαι 24 ετων ενω δεν τα εχω κλεισει δεν ειναι σωστο ετσι?η κανω λαθος?εγω μπορει επειδη βιαζομαι να φτασω στον ενατο μηνα να προσθετω κ εναν μηνα καθε φορα κ να λεω ο,τι θελω.η κοπελα ειχε απορια κ καλο ειναι να εξηγουμε το σωστο κ απο κει κ περα ας λεει ο,τι θελει μετα.κ οχι οταν μπεις στον 9ο δεν λες ειμαι 9 μηνων κ αν το λες ειναι λαθος.αν δεν εχεις κλεισει τον μηνα δεν μπορεις να εισαι.αλλο τι λεμε κ αλλο τι ισχυει...δεν ειναι κακο νομιζω που προσπαθησα να της εξηγησω να καταλαβει τον τροπο που μετριουνται οι εβδομαδες...απο κει κ περα ας πει οτι ειναι κ 6 μηνων!αλλωστε ναι ποιος θα κοιταξει την λεπτομερεια απλα οταν αναλυουμε ενα θεμα πρεπει να γινεται σωστα.φιλακια!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης