901 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v3 Κυρ Ιουν 02, 2013 9:26 am
maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κάνεις Β επιπέδου αύριο μαιμού μου?Τι καλά!!!Καλά αποτελέσματα!Θα κάνεις το έγχρωμο ή το απλό?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
bini έγραψε:ΜΑΙΜΟΥ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ?ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!
maraki_iraklio έγραψε:Κάνεις Β επιπέδου αύριο μαιμού μου?Τι καλά!!!Καλά αποτελέσματα!Θα κάνεις το έγχρωμο ή το απλό?
Maimou2009 έγραψε:bini έγραψε:ΜΑΙΜΟΥ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ?ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!
Έχω άγχος μωρε να ειναι τα μικρα καλα κ οι πλακουντες να εχουν ανεβεί κ ο τραχηλος να ειναι οκ!μολις μου τα πει ολα αυτα μετα θα το απολαυσω κ θα χαζευω με την ησυχία μου σπιτι.
Maimou2009 έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Κάνεις Β επιπέδου αύριο μαιμού μου?Τι καλά!!!Καλά αποτελέσματα!Θα κάνεις το έγχρωμο ή το απλό?
Σε ευχαριστω!δεν έχω ιδέα!δεν ήξερα οτι ειναι δυο!εννοεις αν θα τις δώ 3D?
bini έγραψε:ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ ΑΠΛΑ ΜΕ 3D ΣΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΤΩ ΠΩΡΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΞΑΠΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ?
Maimou2009 έγραψε:Μάλλον θα μου βγάλουν κ 3d αλλα κ να μη μου βγάλουν αυριο εχει ο γιατρός μου τέτοιον υπερηχο κ καποια στιγμή θα μου κανει!
ioazon έγραψε:Ωραία τα συζητήσατε. Εγώ ακόμα μπερδεμένη είμαι με τους μήνες οπότε λέω ότι θέλω
ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!
KAI EGW AUTO PISTEYW. H ALHTHEIA EINAI AYTH KAI AN ME RWTHSOUN POSO EIMAI TWRA LEW SE PENTE MERES PENTE MHNWN KAI AN ME RWTHSOUN SE 20 MERES PALI PENYE MHNWN THA PW K 6/7 PRWTA O THEOS THA LEW EIMAI 6 ETSI TO KATALAVAINW EGW K AS EIMAI XAZH.K TON SEMPTEVRI EXW GENNETHLIA K TA KERIA POU THA PARW THA EINAI 23 K THA LRW OTI EIMAI 23 K STA MHSA THA LEW K THA ME GRAFOUN 24 SUMVAINEI ALOSTE. Sugnwmh pou sas evala se auth yhn diadikasia k euxaristw gia to endiaferwn pou dixate....!mmmakia sasbini έγραψε:ΕΒΑΚΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΩ? ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΛΕΩ? 31 ΛΕΩ!ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΙ 30 ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ?ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΑ ΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ 31 ΧΡΟΝΩΝ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 10 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΜΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ.
ΜΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΣΤΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΞΑΠΛΑ ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΑΝΕΙ ΣΗΜΑ ΚΑΙ Η ΤΙΒΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!
KALHMERA KOYKLOMANOYLES...PARAMYTHENIA MOY EIPA OTI SE PENTE MERES POU ALAZW MHNA MPAINW STON PEMPTO KAI THA EIMAI 5 MHNWN ETSI THA LEW AFOU XEMPERDEYW TON TETARTO...O KATHE MHNAS EXEI SXEDON 4 EVDOMADES APO 18-21...DEN SHMAINEI OTI EPIDEI MPAINW STIS 18 + ESY EISAI STHN 21 OTIEGW DEN EIMAI PENTE MHNWN..KAI esu nomizw mpaineis ston ekto swsta?gt fenonte tosoduskola auta pou lew mhpws apo ta greeklish????Paramythenia έγραψε:Εvaki μου με συμπάθεια πάντα πρόσεξε το παράλογο του πράγματος:
Εγώ είμαι 21 και 2, σωστά; Την Παρασκευή κλείνω τον πέμπτο και θα μπω στον έκτο. Θα είμαι δηλαδή 5 μηνών.
Εσύ είσαι 17 και 4. Πώς γίνεται κι εσύ να είσαι 5 μηνών; Τέλοσπάντων αυτό που μετράει είναι να είναι τα μωράκια μας καλά. Αλλά καμιά φορά για να συνενοούμαστε οφείλουμε να είμαστε ακριβεις.
Maimou μου καλή επιτυχία αύριο στον υπέρηχό σου! Με το καλό να δεις τις κουκλίτσες σου και να πάνε όλα τέλεια!!!
Εγώ κοριτσάκια πέθανα σήμερα. Είχα από τις 4 μάθημα και μπήκα σπίτι μετα τις 10 και μισή. Άσε που δεν είχαν διαβάσει τίποτε, αύριο δίνουν και τα νεύρα μου τσατάλια! Μόλις έφαγα ένα γιαουρτάκι με μηλαράκι και μέλι και ξάπλωσα για να ανακουφίσω την πονεμένη πλατούλα μου!
Ioazon μου πραγματικά έχεις γίνει εξπέρ! Που να ολοκληρώσεις και τα μαθήματα δηλαδή! Με το καλό να πάτε Κρήτη!
Δε θυμάμαι αν ήθελα να σχολιάσω κάτι άλλο...
Φιλάκια σε όλες, γλυκά!
Δε φαίνονται δύσκολα Εvaki μου! Παράλογα φαίνονται! Αφού θα κλείσεις τον 4ο και θα μπεις στον 5ο θα είσαι 4 μηνών, όχι 5! Εγώ που θα κλείσω τον 5ο και θα μπω στον 6ο θα είμαι 5 μηνών-22 εβδομάδες κεισμένες. Αν είσαι 5 μηνών σημαίνει ότι σε 4 μήνες περίπου γεννάς. Ισχύει αυτό για την περίπτωσή σου;eva evaki έγραψε:KALHMERA KOYKLOMANOYLES...PARAMYTHENIA MOY EIPA OTI SE PENTE MERES POU ALAZW MHNA MPAINW STON PEMPTO KAI THA EIMAI 5 MHNWN ETSI THA LEW AFOU XEMPERDEYW TON TETARTO...O KATHE MHNAS EXEI SXEDON 4 EVDOMADES APO 18-21...DEN SHMAINEI OTI EPIDEI MPAINW STIS 18 + ESY EISAI STHN 21 OTIEGW DEN EIMAI PENTE MHNWN..KAI esu nomizw mpaineis ston ekto swsta?gt fenonte tosoduskola auta pou lew mhpws apo ta greeklish????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης