Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
672 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 672 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 20]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Ευάκι θέλω ανέκδοτο και από σένα.
Δε θα μας τη γλιτώσεις...

να γραψω αυτα που εγραψα την προηγουμενη φορα να τα διαβασουν ολες?

ειναι τρεις φιλοι που εδω και πολλα χρονια πηγαινουν καθε χρονο τις ιδιες παντα μερες στο βουνο και κυνηγαν αγριογουρουνα.φετος ομως τα πραγματα ειναι δυσκολα πολυ!!!η γυναικα του γιαννη δεν τον αφηνει με τιποτα να παει.βρε την πιασαν με το καλο βρε αγριεψε ο γιαννης τιποτα αυτη.τελικα το πηραν αποφαση οτι θα πανε οι 2 τους χωρις τον γιαννη.
φτανουν την προκαθορισμενη μερα στο βουνο,στο γνωστο σημειο και βλεπουν τον γιαννη!!!!!!!!!!!!!ειχε στησει σκηνη,ειχε μαζεψει ξυλα,ειχε αναψει φωτια!!!καλα ρε, του λενε, αφου δε θα ερχοσουν!!!τι εγινε???
που να σας τα λεω παιδια λεει ο αλλος,χθες βραδυ η γυναικα μου ετοιμασε (καλη ωρα η δεσποινα)δειπνο,κερια,η μπανιερα γεματη αιθερια ελαια και αυτη φορουσε κατι πολυ διαφανα εσωρουχακια!!!καποια στιγμη με παει στην κρεβατοκαμαρα και ειχε χειροπεδες και σκοινια!μου λεει "δεσε με" ε την δενω κι εγω!και μετα λεει "τωρα κανε οτι γουσταρεις!!!"
ε τα μαζεψα και να'μαι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz μου αυτο για σενα!!!

ειναι τωρα ο αγιος πετρος και θελει να παει τουαλετα.δε μπορει ομως να αφησει τον παραδεισο αφυλακτο τοση ωρα!τι να κανει λοιπον?φωναζει τον Χριστο!παει ο Χριστος καθεται στην πυλη.ξαφνου ερχεται ενας γερος και τον ρωταει ο Χριστος: πως σε λενε και γιατι νομιζεις οτι πρεπει να μπεις στον παραδεισο???
λεει λοιπον ο γερακος: αν ζουσα στην αγγλια θα με φωναζανε τζοζεφ.ειχα ενα γιο,δεν ηταν δικο μου παιδι αλλα το αγαπουσα πανω κι απο τη ζωη μου.οι ανθρωποι δεν τον καταλαβαν,τον χλευασαν,τον χτυπησαν...αλλα αυτος ηταν τοσο καλος...εδωσε τη ζωη του για μενα...ετσι νομιζω πως αν μπω στον παραδεισο θα μπορεσω να ειμαι μαζι του...
ο Χριστος απορημενος λεει "πατερα εσυ???"
κι ο γερακος "αχ πινοκιο ποσο χαιρομαι που σε βρισκω!!!!!!!!!!!!"

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing Laughing Laughing

Που ήσουν χθες να το βάλεις εκεί που λέγαμε για τους παπάδες και τη θρησκεία!!!???

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 215994

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε: Laughing Laughing Laughing

Που ήσουν χθες να το βάλεις εκεί που λέγαμε για τους παπάδες και τη θρησκεία!!!???

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 215994

αχ αστα να πανε,ειχαμε διακοπη ρευματος χθες το βραδυ και ενω ειχα κανει καταληψη στο λαπτοπ δε μπορεσα να σας μιλησω!!!!ο γρουσουζης ο αντρας μου το ματιασε!!!αφου δεν θα ειχε αυτος το λαπτοπ δεν επρεπε να το εχει κανεις!!!!!!!!! Mad

markellajohny

markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλα κοριτσια γραψατε παλι!!!! Respect Respect Respect

naysika

naysika
GEODATOU έγραψε:ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ:
Δυο συνεργάτες συζητούν στο γραφείο
-Βρε Γιάννη, ακόμη εδώ είσαι; δεν πηγές στην κηδεία της πεθεράς σου;
-Πρώτα η δουλειά και... μετά η διασκέδαση.

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ:
Είναι λοιπόν ένας τύπος σε ένα ταξί , οπότε θέλει να πει κάτι στον ταξιτζή . Όπως είναι από πίσω του λοιπόν , κάνει λίγο μπροστά και τον χτυπάει ευγενικά στον ώμο με τα δάχτυλα . Ο ταξιτζής τρελαίνεται ! Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου , πέφτει πάνω σε ένα σκουπιδοτενεκέ , ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο , περνάει ξυστά από μία γριούλα , και σταματάει λίγα εκατοστά μπροστά από μία βιτρίνα σε ένα μαγαζί . Γυρίζει στον πελάτη έξαλλος και του λέει :
" Μα είσαι τρελός ; Κόντευα να πάθω καρδιακή προσβολή ! "
" Μα κύριε , απλά σας ακούμπησα λίγο στον ώμο για να σας μιλήσω ! "
" Χμ .. Ναι , ξέρετε , δίκιο έχετε , αλλά είναι η πρώτη μέρα που δουλεύω ταξιτζής . Τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια οδηγούσα νεκροφόρα !

μα που τα βρισκεις?πολυ πλακα εχουν!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:Tziz μου αυτο για σενα!!!

ειναι τωρα ο αγιος πετρος και θελει να παει τουαλετα.δε μπορει ομως να αφησει τον παραδεισο αφυλακτο τοση ωρα!τι να κανει λοιπον?φωναζει τον Χριστο!παει ο Χριστος καθεται στην πυλη.ξαφνου ερχεται ενας γερος και τον ρωταει ο Χριστος: πως σε λενε και γιατι νομιζεις οτι πρεπει να μπεις στον παραδεισο???
λεει λοιπον ο γερακος: αν ζουσα στην αγγλια θα με φωναζανε τζοζεφ.ειχα ενα γιο,δεν ηταν δικο μου παιδι αλλα το αγαπουσα πανω κι απο τη ζωη μου.οι ανθρωποι δεν τον καταλαβαν,τον χλευασαν,τον χτυπησαν...αλλα αυτος ηταν τοσο καλος...εδωσε τη ζωη του για μενα...ετσι νομιζω πως αν μπω στον παραδεισο θα μπορεσω να ειμαι μαζι του...
ο Χριστος απορημενος λεει "πατερα εσυ???"
κι ο γερακος "αχ πινοκιο ποσο χαιρομαι που σε βρισκω!!!!!!!!!!!!"

Razz Razz Razz έλα ρε!!!!!!! Razz Razz

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να κιάλλο ανεκδοτάκι:

Πάει ένας άνδρας στον ψυχίατρο και τον ρωτάει:
- Γιατρέ, πώς μπορώ να καταλάβω αν ένας άνθρωπος είναι τρελός;
- Κοίτα, λέει ο ψυχίατρος. Για παράδειγμα γεμίζουμε μια μπανιέρα με νερό. Δίνουμε στον άνθρωπο ένα κουταλάκι, ένα φλυτζάνι και έναν κουβά και του ζητάμε να αδειάσει την μπανιέρα...
- Α, κατάλαβα. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα έπαιρνε τον κουβά.
- Όχι, ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα τραβούσε την τάπα της μπανιέρας. Θέλετε κρεβάτι δίπλα σε παράθυρο?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:να κιάλλο ανεκδοτάκι:

Πάει ένας άνδρας στον ψυχίατρο και τον ρωτάει:
- Γιατρέ, πώς μπορώ να καταλάβω αν ένας άνθρωπος είναι τρελός;
- Κοίτα, λέει ο ψυχίατρος. Για παράδειγμα γεμίζουμε μια μπανιέρα με νερό. Δίνουμε στον άνθρωπο ένα κουταλάκι, ένα φλυτζάνι και έναν κουβά και του ζητάμε να αδειάσει την μπανιέρα...
- Α, κατάλαβα. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα έπαιρνε τον κουβά.
- Όχι, ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα τραβούσε την τάπα της μπανιέρας. Θέλετε κρεβάτι δίπλα σε παράθυρο?

χαχαχα τελειο!!!!να θυμηθω να το πω αυριο στους ψυχιατρους μας να τσεκαρω αν ακομη κι αυτοι περναν το τεστ!!!!!!!!!!!ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!

35ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 Empty ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ... Πεμ Αυγ 26, 2010 1:14 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν και το θέμα είναι παλιό ... θα γράψω έβα ανεκδοτάκι για όσες τα διαβάζουν εκ των υστέρων...

Ηταν μια φορα κι εναν καιρο ένα κύριος που τον έλεγαν Χιόνη. Αποφάσισε λοιπόν ένα καλοκαίρι να πάει διακοπές μόνος του σε ένα νησί. Όταν έφτασε λοιπόν στο νησί πήγε στο ξενοδοχείο του , άφησε τις βαλίτσες του ντύθηκε στολίστηκε και βγήκε για την βραδινή του έξοδο. Αφού ήταν ήδη κάπως αργά κι αφού δεν ήξερε και το νησί στο πρώτο μπαρ που βρήκε μπήκε. Κοιτάει γύρω του και βλέπει μια πανέμορφη κοπέλα. Χωρίς να χάσει χρόνο πάει και της πιάνει κουβέντα.

-Καλησπέρα σας ... ονομάζομαι Δημήτρης Χιόνης ... θα θέλετε να μου χαρίσετε το ονοματάκι σας?
- Καλήσπέρα ... του λέει κι αυτη. Εμένα με λένε Άνοιξη.
-Ω! Μα τι ωραίο όνομα!!! Θα γινόμασταν σπουδαίο ζευγάρι εμείς οι δυο!!! Αν τα φτιάχναμε μέχρι και στις ειδήσεις θα το έλεγαν!!!
-Γιατί ? Ρωταεί αυτή...
-Φαντάσου της λέει τον τίτλο των ειδήσεων.... "20 πόντοι "Χιόνη" μέσα στην " Άνοιξη" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χι Χι ελπίζω να σας άρεσε!! Smile

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Αν και το θέμα είναι παλιό ... θα γράψω έβα ανεκδοτάκι για όσες τα διαβάζουν εκ των υστέρων...

Ηταν μια φορα κι εναν καιρο ένα κύριος που τον έλεγαν Χιόνη. Αποφάσισε λοιπόν ένα καλοκαίρι να πάει διακοπές μόνος του σε ένα νησί. Όταν έφτασε λοιπόν στο νησί πήγε στο ξενοδοχείο του , άφησε τις βαλίτσες του ντύθηκε στολίστηκε και βγήκε για την βραδινή του έξοδο. Αφού ήταν ήδη κάπως αργά κι αφού δεν ήξερε και το νησί στο πρώτο μπαρ που βρήκε μπήκε. Κοιτάει γύρω του και βλέπει μια πανέμορφη κοπέλα. Χωρίς να χάσει χρόνο πάει και της πιάνει κουβέντα.

-Καλησπέρα σας ... ονομάζομαι Δημήτρης Χιόνης ... θα θέλετε να μου χαρίσετε το ονοματάκι σας?
-Ω! Μα τι ωραίο όνομα!!! Θα γινόμασταν σπουδαίο ζευγάρι εμείς οι δυο!!! Αν τα φτιάχναμε μέχρι και στις ειδήσεις θα το έλεγαν!!!
-Γιατί ? Ρωταεί αυτή...
-Φαντάσου της λέει τον τίτλο των ειδήσεων.... "20 πόντοι "Χιόνη" μέσα στην " Άνοιξη" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Razz Razz Razz καλό!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Αν και το θέμα είναι παλιό ... θα γράψω έβα ανεκδοτάκι για όσες τα διαβάζουν εκ των υστέρων...

-Γιατί ? Ρωταεί αυτή...

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 328109 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 328109 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 328109 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 536304 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 536304 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 536304 Respect Respect Respect

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 328109 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 328109 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 328109 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 536304 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 536304 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 536304 Respect Respect Respect [/quote]

Χα χα!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 604962

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου stefy!!
Ωραίο το ανέκδοτο!
Laughing Laughing

Και το θέμα δεν είναι παλιό. Είπαμε πως εδώ θα γράφουμε ανέκδοτα, γενικώς...

despoinag

despoinag
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αντρόγυνο σε παραλία.
Εκείνη, ξαπλωμένη μπρούμυτα, εκείνος από πάνω την περιεργάζεται.
- Γυναίκα, να σου πω κάτι; Έχεις παχύνει! Ο πισινός σου είναι μεγάλος σαν ψησταριά!
Η γυναίκα φορτώνει αλλά δεν απαντά.
Το βράδυ είναι καλεσμένοι σε σπίτι φίλων για μπάρμπεκιου. Μόλις βλέπει ο άντρας την ψησταριά, τη μετράει και ψιθυρίζει στη γυναίκα του:
- Είχα δίκιο, ο πισινός σου είναι σαν ψησταριά ακριβώς!
Χαμηλών τόνων η γυναίκα, πάλι δεν απαντά.
Το βράδυ γυρίζουν στο σπίτι, πέφτουν για ύπνο.
Ο σύζυγος όμως έχει "ορεξούλες".
Και η γυναίκα του:...

- Δεν πιστεύω να θες να ανάψω ολόκληρη ψησταριά για ένα λουκανικάκι τόσο δα;

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
despoinag έγραψε:Αντρόγυνο σε παραλία.
Εκείνη, ξαπλωμένη μπρούμυτα, εκείνος από πάνω την περιεργάζεται.
- Γυναίκα, να σου πω κάτι; Έχεις παχύνει! Ο πισινός σου είναι μεγάλος σαν ψησταριά!
Η γυναίκα φορτώνει αλλά δεν απαντά.
Το βράδυ είναι καλεσμένοι σε σπίτι φίλων για μπάρμπεκιου. Μόλις βλέπει ο άντρας την ψησταριά, τη μετράει και ψιθυρίζει στη γυναίκα του:
- Είχα δίκιο, ο πισινός σου είναι σαν ψησταριά ακριβώς!
Χαμηλών τόνων η γυναίκα, πάλι δεν απαντά.
Το βράδυ γυρίζουν στο σπίτι, πέφτουν για ύπνο.
Ο σύζυγος όμως έχει "ορεξούλες".
Και η γυναίκα του:...

- Δεν πιστεύω να θες να ανάψω ολόκληρη ψησταριά για ένα λουκανικάκι τόσο δα;

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 536304

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάρτε και το σημερινό ανεκδοτάκι.
Για τις "πονεμένες".

Ένας μπαμπάς μπαίνει στο φαρμακείο μαζί με τον 13χρονο γιο του. Ο γιος βλέπει τα κουτάκια των προφυλακτικών και ρωτάει:
- Τι είναι αυτά, μπαμπά;
Κι ο μπαμπάς, απαντάει ειλικρινά:
Αυτά, γιόκα μου, τα λένε προφυλακτικά. Οι άντρες τα χρησιμοποιούν για να κάνουν ασφαλές σεξ.
- Ααα.. κατάλαβα!, απαντάει το αγόρι. Μας έδειξαν και στο σχολείο, στο μάθημα της σεξουαλικής αγωγής.
Μετά κοιτάει ένα πακέτο των 3 και ρωτάει:
- Γιατί έχει μόνο 3 αυτό το πακέτο, μπαμπάκα;
- Αυτό, αγόρι μου, είναι για τα παιδιά του γυμνασίου. Ένα για την Παρασκευή, ένα για το Σάββατο κι ένα για την Κυριακή.
Τότε ο μικρός κοιτάει το άλλο πακέτο που έχει μέσα 6.
- Κι αυτό, μπαμπά; Γιατί έχει 6 μέσα;
- Αυτό είναι για τους φοιτητές: δύο για την Παρασκευή, δύο για το Σάββατο και δύο για την Κυριακή.
Τότε ο μικρός βλέπει εκείνο το πακέτο που έχει μέσα 12. Και γεμάτος απορία ρωτάει:
- Κι αυτό, μπαμπά, που έχει μέσα 12;
Κι ο μπαμπάς, αναστενάζει και του εξηγεί:
- Αυτά παιδί μου, είναι για παντρεμένους. Ένα τον Ιανουάριο, ένα τον Φεβρουάριο...

Mamma El

Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Athin@ έγραψε:

-Γιατί ? Ρωταεί αυτή...

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 328109 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 328109 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 328109 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 536304 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 536304 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 536304 Respect Respect Respect

Respect Respect Respect Respect Respect

http://mammael.blogspot.com/

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Respect Respect Respect Respect Respect [/quote]

XAXA Χαιρομαι που σας άρεσε...!!!
Αλλο ένα λοιπόν....

Ηταν μια φορά ένα αντρόγυνο και είχαν μια γάτα που ο άντρας τη σιχαινότανε... δεν ήθελε ούτε να τη βλέπει. Πήρε λοιπόν την αποφαση να την ξεφορτοθεί. Μια μέρα και καθώς η γυναίκα του ήταν στον μπάνιο παιρνει τη γάτα τη βάζει στο αυτοκίνητο την πάει 5 τετράγωνα πιο κάτω και την παρατάει. Γυρνάει σπίτι χαρουμένος και τι να δει ... η γάτα είχε γυρίσει ήδη σπίτι. Τα έπαιξε! Την επόμενη μέρα λοιπόν με το που πηγε η γυναίκα του για ψώνια βάζει τη γάτα μες το αυτοκίνητο την πάει 10 χλμ μακριά και την παρατάει. Γυρίζει σπίτι μες την καλή χαρά οτι την ξεφορτώθηκε. Κι όμως μετα από 1 ώρα η γάτα επέστρεψε! Τι να κάνει κι αυτός. ... αποφασισε την επόμενη μέρα να μην πάει στη δουλεια ωστε την ώρα που η γυναικα του θα δουλευε να την ξεφορτωνότανε μια και καλη. Όντως την επόμενη μέρα παίρνει τη γάτα τη βάζει στο αυτοκίνητο και αρχίζει το ταξίδι... Διανυει χιλιόμετρα ... περνάει βουνά περνάει λαγκαδια και αφου σιγουρευτηκε οτι πλεον ήταν πααααααααααρα πολύ μακρια από το σπίτι την παραταει.
Γυρνάει η γυναίκα απο τη δουλειά βρίσκει το σπίτι άδειο. Πουθενά ο άντρας πουθενά η γάτα... Περνάει η νύχτα και την επόμενη μέρα εμφανίζεται η γάτα. Η γυναίκα είχε πανικοβλήθει.... ώσπου χτυπάει το τηλέφωνο.
-Ναι?
-Έλα γυναικα...
-Που είσαι αντρα μου?
-Ασε μην τα ρωτας... δεν μου λες... η γάτα είναι εκει?
-Ναι αντρα μου εδώ είναι...
-Ωραία ... για δωσε μου τη λίγο στο τηλέφωνο γιατι χάθηκα....

Χι χι.... ελπίζω να σας άρεσε κι αυτό..

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολύ καλό!!
Ρε τη γάτα!

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήταν 2 κατάδικοι και τους κλείσανε μαζί στο ίδιο κελί. Ο ένας απο τους 2 ήταν λεπρος αλλα ο άλλος δεν το ήξερε. Εκεί που καθόντουσαν λοιπόν ξαφνικά του λεπρού του πέφτει το δεξί αυτί.... Τσουπ Τσουπ το μαζευει στα κρυφα προσπαθωντας να μην το δει ο άλλος και το πεταει απο παράθυρο. Ο άλλος το είδε αλλα δεν είπε τιποτα. Μετα απο λίγη ώρα του πέφτει και το αριστερό αυτι... πάλι αυτος... τσου τσουπ το μαζεύει και το πεταει έκω απο το παράθυρο μουλωχτα...! Πάλι τον πήρε γραμμή ο άλλος αλλα πάλι δεν είπε τιποτα. Περνανε άλλες 2-3 ώρες ξαφνικά του πέφτει η μύτη του λεπρού. ΤΗ μαζευει τσουπ τσουπ από κάτω την πετάει κι αυτη απο το παραθυρο.... Ε εκεί δεν άντεξε ο άλλος και γυρνάει και του λέει...:
- Φιλαράκι την κάνουμε σιγά σιγά από δω μέσα ε??????

Χι Χι ελπίζω να σας άρεσε... φιλιά σε όλες

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Ήταν 2 κατάδικοι και τους κλείσανε μαζί στο ίδιο κελί. Ο ένας απο τους 2 ήταν λεπρος αλλα ο άλλος δεν το ήξερε. Εκεί που καθόντουσαν λοιπόν ξαφνικά του λεπρού του πέφτει το δεξί αυτί.... Τσουπ Τσουπ το μαζευει στα κρυφα προσπαθωντας να μην το δει ο άλλος και το πεταει απο παράθυρο. Ο άλλος το είδε αλλα δεν είπε τιποτα. Μετα απο λίγη ώρα του πέφτει και το αριστερό αυτι... πάλι αυτος... τσου τσουπ το μαζεύει και το πεταει έκω απο το παράθυρο μουλωχτα...! Πάλι τον πήρε γραμμή ο άλλος αλλα πάλι δεν είπε τιποτα. Περνανε άλλες 2-3 ώρες ξαφνικά του πέφτει η μύτη του λεπρού. ΤΗ μαζευει τσουπ τσουπ από κάτω την πετάει κι αυτη απο το παραθυρο.... Ε εκεί δεν άντεξε ο άλλος και γυρνάει και του λέει...:

Razz Razz να ένας τρόπος να αποδράσει κανείς! τι ελικόπτερα και αηδίες! Wink
μία είναι η λύση: αποσυναρμολόγηση! Laughing

sktv

sktv
stefy έγραψε:Ήταν 2 κατάδικοι και τους κλείσανε μαζί στο ίδιο κελί. Ο ένας απο τους 2 ήταν λεπρος αλλα ο άλλος δεν το ήξερε. Εκεί που καθόντουσαν λοιπόν ξαφνικά του λεπρού του πέφτει το δεξί αυτί.... Τσουπ Τσουπ το μαζευει στα κρυφα προσπαθωντας να μην το δει ο άλλος και το πεταει απο παράθυρο. Ο άλλος το είδε αλλα δεν είπε τιποτα. Μετα απο λίγη ώρα του πέφτει και το αριστερό αυτι... πάλι αυτος... τσου τσουπ το μαζεύει και το πεταει έκω απο το παράθυρο μουλωχτα...! Πάλι τον πήρε γραμμή ο άλλος αλλα πάλι δεν είπε τιποτα. Περνανε άλλες 2-3 ώρες ξαφνικά του πέφτει η μύτη του λεπρού. ΤΗ μαζευει τσουπ τσουπ από κάτω την πετάει κι αυτη απο το παραθυρο.... Ε εκεί δεν άντεξε ο άλλος και γυρνάει και του λέει...:

αν κ στην αρχη ανατριχιασα αλλα καλο ητανε!!!!!! Razz

GEODATOU

GEODATOU
Μια μέρα στο μεγάλο δάσος κυκλοφορεί η φήμη ότι άνοιξε μία καντίνα. Όλα τα ζώα του δάσους έτρεξαν και με σειρά ιεραρχίας παρατάχτηκαν το ένα πίσω από το άλλο για να ψωνίσουν. Μετά από λίγη ώρα να σου σκάει και ο λαγός. Βλέπει την τεράστια ουρά που έχει δημιουργηθεί και πολύ άνετα τους προσπερνάει και πηγαίνει πρώτος πρώτος μπροστά από το λιοντάρι.
-Τι κάνεις ρε μαλάκα λαγέ, λέει το λιοντάρι...
-Να, εγώ για την καντίνα ήρθα, απαντάει ο λαγός..
-Κι εμείς τι είμαστε εδώ που περιμένουμε στην σειρά, μαλάκες; αποκρίνεται το λιοντάρι και του τραβάει μια ανάποδη και τον στέλνει πίσω.
Σηκώνετε ο λαγός εκνευρισμένος και αφού προσπερνάει όλα τα ζώα, πάει και μπαίνει δεύτερος μπροστά από την αρκούδα..
-Τι κάνεις ρε μα**κα λαγέ, λέει η αρκούδα..
-Να, εγώ για την καντίνα ήρθα..
-Καλά ρε πουσ**ρά και ποιος νομίζεις ότι είσαι και έρχεσαι δεύτερος λέει η αρκούδα και του κόβει μια μπουνιά και να σου ο λαγός τελευταίος.
Σηκώνεται στραβωμένος ο λαγός και γυρίζει την πλάτη του να φύγει φωνάζοντας..
-Δε γαμ**στε όλοι σας μωρέ...Δεν την ανοίγω σήμερα....

ΑΠΑΙΧΤΟΣ Ο ΛΑΓΟΣ!!!

sktv

sktv
GEODATOU έγραψε:Μια μέρα στο μεγάλο δάσος κυκλοφορεί η φήμη ότι άνοιξε μία καντίνα. Όλα τα ζώα του δάσους έτρεξαν και με σειρά ιεραρχίας παρατάχτηκαν το ένα πίσω από το άλλο για να ψωνίσουν. Μετά από λίγη ώρα να σου σκάει και ο λαγός. Βλέπει την τεράστια ουρά που έχει δημιουργηθεί και πολύ άνετα τους προσπερνάει και πηγαίνει πρώτος πρώτος μπροστά από το λιοντάρι.
-Τι κάνεις ρε μαλάκα λαγέ, λέει το λιοντάρι...
-Να, εγώ για την καντίνα ήρθα, απαντάει ο λαγός..
-Κι εμείς τι είμαστε εδώ που περιμένουμε στην σειρά, μαλάκες; αποκρίνεται το λιοντάρι και του τραβάει μια ανάποδη και τον στέλνει πίσω.
Σηκώνετε ο λαγός εκνευρισμένος και αφού προσπερνάει όλα τα ζώα, πάει και μπαίνει δεύτερος μπροστά από την αρκούδα..
-Τι κάνεις ρε μα**κα λαγέ, λέει η αρκούδα..
-Να, εγώ για την καντίνα ήρθα..
-Καλά ρε πουσ**ρά και ποιος νομίζεις ότι είσαι και έρχεσαι δεύτερος λέει η αρκούδα και του κόβει μια μπουνιά και να σου ο λαγός τελευταίος.
Σηκώνεται στραβωμένος ο λαγός και γυρίζει την πλάτη του να φύγει φωνάζοντας..
-Δε γαμ**στε όλοι σας μωρέ...Δεν την ανοίγω σήμερα....

ΑΠΑΙΧΤΟΣ Ο ΛΑΓΟΣ!!!
ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!! Very Happy cheers ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 536304 Respect κανουν κ μετακομιση απεναντι κ με βλεπουν να γελαω ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 328109 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 328109 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... - Σελίδα 2 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 20]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις