26 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 Τετ Μάης 22, 2013 10:56 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
αντε καλα λιλλυ μου για σενα το 300 αλλα για τις αλλες το 200 παει κ τελειωσε!!!!γκαστρωθειτε γιατι δεν το κουναω απο εδωωωωωωωωωω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
darsel έγραψε:katerina1983 έγραψε:ωπα κοριτσια τι βλεπω!!!!!καινουργιο θεματακι?!!!!!αντε καλοριζικο....με το καλο ολες μας εγγυουλες!!!! τα φιλια μου σε ολες σας...δεν μπαινω καθε μερα αλλα σας διαβαζω!!!!!καλη επιτυχια σε ολες μασ!!!!
να μπαινεις, να μας διαβαζεις και να γραφεις!!! εχουμε πλακα!!!!
Lillybell έγραψε:Η darsel απλοχερα δινει το 2056... Να παραδειγμα!
katerina1983 έγραψε:darsel έγραψε:katerina1983 έγραψε:ωπα κοριτσια τι βλεπω!!!!!καινουργιο θεματακι?!!!!!αντε καλοριζικο....με το καλο ολες μας εγγυουλες!!!! τα φιλια μου σε ολες σας...δεν μπαινω καθε μερα αλλα σας διαβαζω!!!!!καλη επιτυχια σε ολες μασ!!!!
να μπαινεις, να μας διαβαζεις και να γραφεις!!! εχουμε πλακα!!!!
το ξερω darsel μου!!!!αλλα οι ωρες που μπαινω δεν βρισκω καμια σας!!!!! οσο για το 2056 κρατα μια θεση και για μενα!!!!!!
Alexandra23 έγραψε:αντε καλα λιλλυ μου για σενα το 300 αλλα για τις αλλες το 200 παει κ τελειωσε!!!!γκαστρωθειτε γιατι δεν το κουναω απο εδωωωωωωωωωω
Alexandra23 έγραψε:αντε καλα λιλλυ μου για σενα το 300 αλλα για τις αλλες το 200 παει κ τελειωσε!!!!γκαστρωθειτε γιατι δεν το κουναω απο εδωωωωωωωωωω
darsel έγραψε:Alexandra23 έγραψε:αντε καλα λιλλυ μου για σενα το 300 αλλα για τις αλλες το 200 παει κ τελειωσε!!!!γκαστρωθειτε γιατι δεν το κουναω απο εδωωωωωωωωωω
αααααα καλα!!!!!! αν περιμενεις απο μας, οταν εσυ εχεις φτασει στο 4ο μωρο εμεις θα φτανουμε στο 2056 ετσι οπως το παμε!!!!!!
Alexandra23 έγραψε:darsel έγραψε:Alexandra23 έγραψε:αντε καλα λιλλυ μου για σενα το 300 αλλα για τις αλλες το 200 παει κ τελειωσε!!!!γκαστρωθειτε γιατι δεν το κουναω απο εδωωωωωωωωωω
αααααα καλα!!!!!! αν περιμενεις απο μας, οταν εσυ εχεις φτασει στο 4ο μωρο εμεις θα φτανουμε στο 2056 ετσι οπως το παμε!!!!!!
νταρσελακι θα σε δειρω τωρα!!!δεν θελω να ακουω χαζα αντε!αν δεν το πιστεψεις δεν θα σε πιστεψει κ αυτο!!!
Alexandra23 έγραψε:darsel έγραψε:Alexandra23 έγραψε:αντε καλα λιλλυ μου για σενα το 300 αλλα για τις αλλες το 200 παει κ τελειωσε!!!!γκαστρωθειτε γιατι δεν το κουναω απο εδωωωωωωωωωω
νταρσελακι θα σε δειρω τωρα!!!δεν θελω να ακουω χαζα αντε!αν δεν το πιστεψεις δεν θα σε πιστεψει κ αυτο!!!
Lillybell έγραψε:Alexandra23 έγραψε:darsel έγραψε:Alexandra23 έγραψε:αντε καλα λιλλυ μου για σενα το 300 αλλα για τις αλλες το 200 παει κ τελειωσε!!!!γκαστρωθειτε γιατι δεν το κουναω απο εδωωωωωωωωωω
Γερα Αλεξανδρα!! Βαλε την darsel στο εγκυομνημονιο με διορια να ξεπληρωσει το χρεος της μεχρι το 200!! Ουτε νουμερο παραπανω σ'αυτη!!
Lillybell έγραψε:Alexandra23 έγραψε:darsel έγραψε:Alexandra23 έγραψε:αντε καλα λιλλυ μου για σενα το 300 αλλα για τις αλλες το 200 παει κ τελειωσε!!!!γκαστρωθειτε γιατι δεν το κουναω απο εδωωωωωωωωωω
Γερα Αλεξανδρα!! Βαλε την darsel στο εγκυομνημονιο με διορια να ξεπληρωσει το χρεος της μεχρι το 200!! Ουτε νουμερο παραπανω σ'αυτη!!
valgreg έγραψε:Καλησπέρα σας και από εμένα,
καλή επιτυχία εύχομαι σε όλες μας που προσπαθούμε για μωράκι καθώς και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όσες κοπέλες ήδη έχουν στη κοιλίτσα τους το θαυματάκι.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας.
Προσπαθούμε με τον άντρα μου για μωράκι,τον Οκτώβρη έμεινα έγκυος αλλά δυστηχώς τον Νοέμβριο το μωρό μας παλλινδρόμησε.
Ο γιατρός μας είπε πως πρέπει να περάσουν δύο μήνες και μετά να προσπαθήσουμε ξανά.
Φυσικά αφήσαμε να περάσει λίγο παραπάνω καθώς η ψυχολογία μου δεν ήταν η καλύτερη.
Έχω ξεκινήσει από τις 03/04 και παίρνω feliccin ένα κάθε πρωί σύμφωνα με το γιατρό λέει πως βοηθάει.
Ο κύκλος μου είναι λίγο άστατος και μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 35 μέρες.
Τελευταία φορά αδιαθέτησα 14/04 και ήρθαμε σε ελεύθερες επαφές με τον άντρα μου από 30/04 έως 11/05.
Στις 6&7/04 είδα λίγο αχνό ροζ,πολύ αχνό.
Άρχισε να πονάει ελάχιστα το στήθος μου πριν μερικές μέρες και πίστεψα πως έρχεται η ώρα να αδιαθετήσω.
Κάτι όμως με έτρωγε και σήμερα το πρωί έκανα ένα τεστ Clear Blue.
Το παραθυράκι στο παράθυρο αποτελέσματος έδειξε μια πολύ αχνή κάθετη γραμμή.
Η ερώτηση μου λοιπόν μετά από οοολο αυτό το κατεβατό (ειλικρινά συγνώμη αν σας κούρασα)είναι τελικά να αρχίσω να χαίρομαι ή όχι?
Alexandra23 έγραψε:valgreg καλως ηρθες στην παρεα μας!αχνη γραμμουλα διαβασα????η αχνη γραμμη σημαινει οτι ειναι θετικο το τεστακι απλα ειναι ακομη λιγο νωρις γιαυτο ειναι αχνη η γραμμουλα!!!!εγω πιστευω πως ναι πρεπει να χαιρεσαι!!!!να το επαναλαβεις σε 2 3 μερουλες!επικοινωνησες με τον γιατρο?
Ναιιιιι!!! Κοπελα μου εισαι εγκυος!! Η αχνη γραμμη δειχνει εγκυμοσυνη και τα clear blue ειναι πολυ καλα τεστακια!valgreg έγραψε:Καλησπέρα σας και από εμένα,
καλή επιτυχία εύχομαι σε όλες μας που προσπαθούμε για μωράκι καθώς και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όσες κοπέλες ήδη έχουν στη κοιλίτσα τους το θαυματάκι.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας.
Προσπαθούμε με τον άντρα μου για μωράκι,τον Οκτώβρη έμεινα έγκυος αλλά δυστηχώς τον Νοέμβριο το μωρό μας παλλινδρόμησε.
Ο γιατρός μας είπε πως πρέπει να περάσουν δύο μήνες και μετά να προσπαθήσουμε ξανά.
Φυσικά αφήσαμε να περάσει λίγο παραπάνω καθώς η ψυχολογία μου δεν ήταν η καλύτερη.
Έχω ξεκινήσει από τις 03/04 και παίρνω feliccin ένα κάθε πρωί σύμφωνα με το γιατρό λέει πως βοηθάει.
Ο κύκλος μου είναι λίγο άστατος και μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 35 μέρες.
Τελευταία φορά αδιαθέτησα 14/04 και ήρθαμε σε ελεύθερες επαφές με τον άντρα μου από 30/04 έως 11/05.
Στις 6&7/04 είδα λίγο αχνό ροζ,πολύ αχνό.
Άρχισε να πονάει ελάχιστα το στήθος μου πριν μερικές μέρες και πίστεψα πως έρχεται η ώρα να αδιαθετήσω.
Κάτι όμως με έτρωγε και σήμερα το πρωί έκανα ένα τεστ Clear Blue.
Το παραθυράκι στο παράθυρο αποτελέσματος έδειξε μια πολύ αχνή κάθετη γραμμή.
Η ερώτηση μου λοιπόν μετά από οοολο αυτό το κατεβατό (ειλικρινά συγνώμη αν σας κούρασα)είναι τελικά να αρχίσω να χαίρομαι ή όχι?
Alexandra23 έγραψε:τσιγαρακι ντασελ μου ε?σε ζηλευωωωωωωωω!!!!
valgreg έγραψε:Σας ευχαριστώ από καρδιάς για το καλωσόρισμα και τις άμεσες απαντήσεις σας.
Όχι δεν πήρα ακόμα τον γιατρό,σκεφτόμουν όμως να κάνω μια χοριακή.
Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω,να χαρώ,να μη χαρώ?Φοβάμαι πολύ κορίτσια στη περίπτωση που είναι θετικό,φοβάμαι πολύ μην έχει την ίδια κατάληξη.
Να φανταστείτε πως στο πρώτο μάθαμε για την παλλινδρόμηση λίγο πριν ακούσουμε καρδούλα
Lillybell έγραψε:valgreg έγραψε:Σας ευχαριστώ από καρδιάς για το καλωσόρισμα και τις άμεσες απαντήσεις σας.
Όχι δεν πήρα ακόμα τον γιατρό,σκεφτόμουν όμως να κάνω μια χοριακή.
Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω,να χαρώ,να μη χαρώ?Φοβάμαι πολύ κορίτσια στη περίπτωση που είναι θετικό,φοβάμαι πολύ μην έχει την ίδια κατάληξη.
Να φανταστείτε πως στο πρώτο μάθαμε για την παλλινδρόμηση λίγο πριν ακούσουμε καρδούλα
Να σκεφτεσαι θετικα, να βγαινεις εξω να διασκεδαζεις, να διαβαζεις μονο ευχαριστα βιβλια και περιοδικα, μακρια απο κακες ιστοριες στο ιντερνετ και να εχεις πιστη....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης