651 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 Τετ Μάης 29, 2013 9:33 am
katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Lillybell έγραψε:ΤΣΟΥΥΥΥΠΠ!!!! Να μαι κι εγω! Τι εχουν τα κοριτσακια μου;;;;;;;;
ΚΑΛΩΣΤΗΝ!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lillybell έγραψε:ΤΣΟΥΥΥΥΠΠ!!!! Να μαι κι εγω! Τι εχουν τα κοριτσακια μου;;;;;;;;
irene-_- έγραψε:ετοινη τελικα η βαλιτσα?αποφασισες?vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:χαλαρωνω τωρα κ μπηκα να δω τι κανετε..vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:επ!!!να τη κ η βασουλα..τι κανεις κοριτσι μου?
Καλά πουλάκι μου μόλις γύρισα από βολτίτσα πήγαμε για περπάτημα!Εσύ τι κάνεις?
Μια από τα ίδια!!
darsel έγραψε:σας αφηνω για λιγο, μπαινω για μπανιο (ξερω οτι το ειχατε εννοια για αυτο και σας το λεω)!!!!
μην φυγει καμια θα σας τσακισω τα κοκαλα!!!
φιλακιαααααααααααα
valgreg έγραψε:Ξεκίνησα μια χαρά σήμερα για τη δουλίτσα πήγα όλα καλά χωρίς κούραση,ηρεμία μέχρι που πήγα στο μπάνιο και την ώρα του σκουπίσματος είδα ροζ πολύ αχνό κάτι που το έχω μέχρι και τώρα.
Πονάει η μέση μου και πολύ ελάχιστα η κοιλιά μου,σαν να περιμένω να αδιαθετήσω.
Πήρα αμέσως τον γιατρό και το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι αν έχει ξεπρηστεί καθόλου το στήθος μου.Του είπα όχι και πως πονάει όπως πόναγε.
Μου είπε πως είναι φυσιολογικό να δω ροζ ακόμα και αίμα και να μην ανησυχώ.
Βέβαια είπε πως αν δω (μακριά από εμάς) μεγάλη ποσότητα αίματος και νιώσω έντονο κοιλιακό πόνο να τον πάρω αμέσως.
Αφήστε κορίτσια είμαι να σκάσω,μα γιατί έτσι?
χαλαρωσε κ ξεκουρασου οσο μπορεις..το ειχε κ η κολλητη μου αυτο κ τωρα ο μπεμπης ειναι 11 μηνων!!βεβαια εκεινη της εδωσε utrogestan αν το λεω σωστα μολις ειπε στον γιατρο για το αιμα..η θετικη μας σκεψη ειναι μαζι σου..ολα καλα θα πανε..την παρασκευη θα πας στον γιατρο,ε?valgreg έγραψε:Ξεκίνησα μια χαρά σήμερα για τη δουλίτσα πήγα όλα καλά χωρίς κούραση,ηρεμία μέχρι που πήγα στο μπάνιο και την ώρα του σκουπίσματος είδα ροζ πολύ αχνό κάτι που το έχω μέχρι και τώρα.
Πήρα αμέσως τον γιατρό και το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι αν έχει ξεπρηστεί καθόλου το στήθος μου.Του είπα όχι και πως πονάει όπως πόναγε.
Βέβαια είπε πως αν δω (μακριά από εμάς) μεγάλη ποσότητα αίματος και νιώσω έντονο κοιλιακό πόνο να τον πάρω αμέσως.
τπτ βασουλα μου πολυ βαρεμαρα..αχ να δω πως θα περνανε οι μερες τωρα που θα ειμαι μονη κ δεν θα εγω τον αντρουλη μου να μου το βρωμιζει το σπιτι για να εχω δουλεια χαχαχαχαvasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:ετοινη τελικα η βαλιτσα?αποφασισες?vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:χαλαρωνω τωρα κ μπηκα να δω τι κανετε..vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:επ!!!να τη κ η βασουλα..τι κανεις κοριτσι μου?
Καλά πουλάκι μου μόλις γύρισα από βολτίτσα πήγαμε για περπάτημα!Εσύ τι κάνεις?
Μια από τα ίδια!!
Ναι ναι αποφάσισα!!Άλλο τι κάνεις εσύ?
δε μπορει να σου αλλαξει το ραντεβου για αυριο για να χαλαρωσεις λιγο???παντως δεν το λεω για να σου το απλα αλλα ειναι πολυ συχνο φαινομενο το λιγο αιματακιvalgreg έγραψε:Ναι την Παρασκευή...κορίτσια μου ανησύχησα τόσο πολύ και ακόμα ανησυχώ.
Πάω στη τουαλέτα και λέω Παναγιά μου σε παρακαλώ ας μην δω κάτι....
εγω η σχετικη δ ηξερα καν οτι εχει chat!!!!katerina1983 έγραψε:κοριτσια εχω μια απορια δεν ξερω αν ειναι βλακεια η οχι!!!!γιατι δεν μπαινουμε στο chat να μιλαμε?δεν ειναι το ιδιο??
valgreg έγραψε:Ξεκίνησα μια χαρά σήμερα για τη δουλίτσα πήγα όλα καλά χωρίς κούραση,ηρεμία μέχρι που πήγα στο μπάνιο και την ώρα του σκουπίσματος είδα ροζ πολύ αχνό κάτι που το έχω μέχρι και τώρα.
irene-_- έγραψε:εγω η σχετικη δ ηξερα καν οτι εχει chat!!!!katerina1983 έγραψε:κοριτσια εχω μια απορια δεν ξερω αν ειναι βλακεια η οχι!!!!γιατι δεν μπαινουμε στο chat να μιλαμε?δεν ειναι το ιδιο??
Lillybell έγραψε:
Γεια σου Χρυσοβαλαντη μου! Κατ'αρχην μην μου αγχωνεσαι! Θα ξαπλωσεις, για λιγες μερουλες δεν θα κανεις δουλειες, και αν εργαζεσαι θα παρεις αναρρωτικη. Το ροζακι δεν μας ανησυχει. Καλο θα ηταν βεβαια να σου εδινε να παιρνεις και utrogestan και ισως και λιγο μαγνησιο... Αλλα να ξερεις οτι την περισσοτερη δουλεια την κανει η αναπαυση. Θα σηκωνεσαι μονο για τουαλετα.
οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω..να μοιραζεσαι οτι θελεις εμενα ειναι σημερα η τελευταια νυχτα με τον αντρουλη μου..valgreg έγραψε:Αχ κορίτσια μου σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση αλλά σε ποιόν άλλον να τα πω,δεν θέλω να αγχώνω πολύ και τον αντρούλη μου.
Αλεξανδρούκο μου εσύ και η Αποστολία σου είστε καλά?
Ειρήνη μου εσύ?
Βασούλα ετοιμάζεις βαλιτσούλα ε?Άντε αύριο φεύγετε τι καλά!
Lillybell μου εσείς καλά,κανένα νέο με τη μετάθεση?
Darselaki μου καλό μπανάκι εδώ σου είμαστε μην ανησυχείς.
Βικάκι μου να μην σηκώνεσαι απότομα για να μη σου έρχονται τέτοιες ζαλάδες,το παθαίνα και εγώ αλλά βρήκα το κόλπο!
valgreg έγραψε:Lillybell έγραψε:
Δεν μου έδωσε τίποτα κορίτσι μου αλλά αν συνεχιστεί και αύριο θα τον πάρω τηλέφωνο.
Δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο να λείψω από τη δουλειά,δουλεύω και αύριο και μετά Δευτέρα πια.
irene-_- έγραψε:Αχ οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω..να μοιραζεσαι οτι θελεις εμενα ειναι σημερα η τελευταια νυχτα με τον αντρουλη μου..
valgreg έγραψε:Lillybell έγραψε:
Γεια σου Χρυσοβαλαντη μου! Κατ'αρχην μην μου αγχωνεσαι! Θα ξαπλωσεις, για λιγες μερουλες δεν θα κανεις δουλειες, και αν εργαζεσαι θα παρεις αναρρωτικη. Το ροζακι δεν μας ανησυχει. Καλο θα ηταν βεβαια να σου εδινε να παιρνεις και utrogestan και ισως και λιγο μαγνησιο... Αλλα να ξερεις οτι την περισσοτερη δουλεια την κανει η αναπαυση. Θα σηκωνεσαι μονο για τουαλετα.
Δεν μου έδωσε τίποτα κορίτσι μου αλλά αν συνεχιστεί και αύριο θα τον πάρω τηλέφωνο.
Δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο να λείψω από τη δουλειά,δουλεύω και αύριο και μετά Δευτέρα πια.
Alexandra23 έγραψε:καλα ειμαστε χρυσοβαλαντω μου!τι δουλεια κανεις ειπαμε?καλα σου λεει η λιλλυ αυτο που χρειαζεσαι ειναι ξεκουραση!
irene-_- έγραψε:οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω..να μοιραζεσαι οτι θελεις εμενα ειναι σημερα η τελευταια νυχτα με τον αντρουλη μου..valgreg έγραψε:Αχ κορίτσια μου σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση αλλά σε ποιόν άλλον να τα πω,δεν θέλω να αγχώνω πολύ και τον αντρούλη μου.
Αλεξανδρούκο μου εσύ και η Αποστολία σου είστε καλά?
Ειρήνη μου εσύ?
Βασούλα ετοιμάζεις βαλιτσούλα ε?Άντε αύριο φεύγετε τι καλά!
Lillybell μου εσείς καλά,κανένα νέο με τη μετάθεση?
Darselaki μου καλό μπανάκι εδώ σου είμαστε μην ανησυχείς.
Βικάκι μου να μην σηκώνεσαι απότομα για να μη σου έρχονται τέτοιες ζαλάδες,το παθαίνα και εγώ αλλά βρήκα το κόλπο!
valgreg έγραψε:Ναι την Παρασκευή...κορίτσια μου ανησύχησα τόσο πολύ και ακόμα ανησυχώ.
Πάω στη τουαλέτα και λέω Παναγιά μου σε παρακαλώ ας μην δω κάτι....
darsel έγραψε:valgreg έγραψε:Lillybell έγραψε:
πολυ ωραια! αυριο δεν θα πας στην δουλεια γιατι πολυ απλα πρεπει να ξεκουραστεις. οσο σκατοαφεντικο και να εχεις αποκλειται να ειναι τοσο κακος ανθρωπος που δεν θα καταλαβει!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης