701 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 Τετ Μάης 29, 2013 10:25 am
valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σωστα επραξες!!!κ εμεις θα ειμαστε εδω να σου κραταμε παρεουλα!!![/quote]irene-_- έγραψε:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
σωστα επραξες!!!κ εμεις θα ειμαστε εδω να σου κραταμε παρεουλα!!![/quote]irene-_- έγραψε:
οχι κ περιγελος!!!!ειμαστε πρωταγωνιστριεςAlexandra23 έγραψε:darsel έγραψε:Δεν ξερω αν το εχετε προσεξει αλλα το θεμα μας ειναι συνεχεια πανω πανω!!!! Εχουμε γινει ο περιγελος του φορουμ!!!!!!!
ο περιγελος χαχαχαχαχαχαχαχαχαα
irene-_- έγραψε:η κουμπαρα εκανε τρελιτσες σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης της..το εκοψε μια δυο εβδομαδες πριν γεννησει λογω της κοιλιας!!!χαχαAlexandra23 έγραψε:βασουλα μου το σεξ επιτρεπεται σε μια καλη εγκυμοσυνη οπως εχω εγω δοξα τον θεο αλλα ο αντρας μου δεν μου καθεται φοβαται!!!!συνεχεια κολλαει το χερι του στην κοιλιτσα μου κ ειναι τρυφερος,προσπαθω να τον προστυχιασω αλλα τιποτα αυτος αχ!!!!!
valgreg έγραψε:Mόλις ενημέρωσα τον προιστάμενο μου πως δεν θα πάω αύριο μη μου ανησυχείτε κοριτσάκια μου!!!!
καλε ναι!!!δε πτοηθηκε..ντουρασελ!!Alexandra23 έγραψε:irene-_- έγραψε:η κουμπαρα εκανε τρελιτσες σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης της..το εκοψε μια δυο εβδομαδες πριν γεννησει λογω της κοιλιας!!!χαχαAlexandra23 έγραψε:βασουλα μου το σεξ επιτρεπεται σε μια καλη εγκυμοσυνη οπως εχω εγω δοξα τον θεο αλλα ο αντρας μου δεν μου καθεται φοβαται!!!!συνεχεια κολλαει το χερι του στην κοιλιτσα μου κ ειναι τρυφερος,προσπαθω να τον προστυχιασω αλλα τιποτα αυτος αχ!!!!!
μπραβο στον κουμπαρο χαχαχα
Lillybell έγραψε:
Ναι κοριτσι μου γλυκο..Αυτο ειναι το σωστο! Να δωσουμε μια ευκαιρια στα νινακια μας να "πιαστουν " καλα...Ξαπλωμενη λοιπον συνεχεια, χαλαρα, καλη παρεα εδω καιαμα θες και καμια φιλη στο σπιτι και μια χαρα θα περασει και η Πεμπτη και την Παρασκευη θα δεις και το μικρακι σου!
irene-_- έγραψε:καλε ναι!!!δε πτοηθηκε..ντουρασελ!!Alexandra23 έγραψε:irene-_- έγραψε:η κουμπαρα εκανε τρελιτσες σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης της..το εκοψε μια δυο εβδομαδες πριν γεννησει λογω της κοιλιας!!!χαχαAlexandra23 έγραψε:βασουλα μου το σεξ επιτρεπεται σε μια καλη εγκυμοσυνη οπως εχω εγω δοξα τον θεο αλλα ο αντρας μου δεν μου καθεται φοβαται!!!!συνεχεια κολλαει το χερι του στην κοιλιτσα μου κ ειναι τρυφερος,προσπαθω να τον προστυχιασω αλλα τιποτα αυτος αχ!!!!!
ειρηνη μου πολλοι αντρες φοβουνται!ειδικα οταν αρχισει κ μεγαλωνει η κοιλια!κ γινονται πιο τρυφεροι απο ποτε!ειναι στον ανθρωπο..
μπραβο στον κουμπαρο χαχαχα
valgreg έγραψε:σωστα επραξες!!!κ εμεις θα ειμαστε εδω να σου κραταμε παρεουλα!!!irene-_- έγραψε:
πως ειναι σωστα το ονομα σου??γιατι εμενα με λενε χρυσοβαλαντου ειρηνη [/quote]irene-_- έγραψε:
irene-_- έγραψε:αντεχω βασουλα αντεχω γιατι σκεφτομαι οτι με το που θα γυρισει δ θα παρει ανασα!!!θελω να γινω μαμα!!!τελοςςςςςςςςςς χαχαχαχαχαχαvasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:
Κατάλαβα!!Αφού κάνει πλάκα ψυχολογικά είμαστε καλά ακόμη!
valgreg έγραψε:πως ειναι σωστα το ονομα σου??γιατι εμενα με λενε χρυσοβαλαντου ειρηνηirene-_- έγραψε:
valgreg έγραψε:Mόλις ενημέρωσα τον προιστάμενο μου πως δεν θα πάω αύριο μη μου ανησυχείτε κοριτσάκια μου!!!!
irene-_- έγραψε:η κουμπαρα εκανε τρελιτσες σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης της..το εκοψε μια δυο εβδομαδες πριν γεννησει λογω της κοιλιας!!!χαχαAlexandra23 έγραψε:βασουλα μου το σεξ επιτρεπεται σε μια καλη εγκυμοσυνη οπως εχω εγω δοξα τον θεο αλλα ο αντρας μου δεν μου καθεται φοβαται!!!!συνεχεια κολλαει το χερι του στην κοιλιτσα μου κ ειναι τρυφερος,προσπαθω να τον προστυχιασω αλλα τιποτα αυτος αχ!!!!!
μονο ντουρασελ??η ντουρασελ θα κοκκινησει απο ντροπη!!!θα της βαλω τα γυαλια!!!!χαχαχαχαχαvasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:αντεχω βασουλα αντεχω γιατι σκεφτομαι οτι με το που θα γυρισει δ θα παρει ανασα!!!θελω να γινω μαμα!!!τελοςςςςςςςςςς χαχαχαχαχαχαvasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:
Έτσι σε θέλω ντουρασελ
irene-_- έγραψε:μονο ντουρασελ??η ντουρασελ θα κοκκινησει απο ντροπη!!!θα της βαλω τα γυαλια!!!!χαχαχαχαχαvasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:αντεχω βασουλα αντεχω γιατι σκεφτομαι οτι με το που θα γυρισει δ θα παρει ανασα!!!θελω να γινω μαμα!!!τελοςςςςςςςςςς χαχαχαχαχαχαvasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:
Έτσι σε θέλω ντουρασελ
irene-_- έγραψε:
σε φωναζουν ετσι η το "εκοψες" καπως?εγω μονο το ειρηνη χρησιμοποιω αν κ ο μπαμπακας μου κ η γιαγια μου με λενε καμια φορα χρυσοβαλαντου
α η γιαγια με λεει κ χρυσοβαλεντινα!!!χαχα οτι να ναι!!valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:
σε φωναζουν ετσι η το "εκοψες" καπως?εγω μονο το ειρηνη χρησιμοποιω αν κ ο μπαμπακας μου κ η γιαγια μου με λενε καμια φορα χρυσοβαλαντου
Οι γονείς μου με φωνάζουν Βαλεντίνα δεν ξέρω πως τους ήρθε αλλά εγώ και ο άντρας μου προτιμούμε το Χρυσοβαλάντη
irene-_- έγραψε:α η γιαγια με λεει κ χρυσοβαλεντινα!!!χαχα οτι να ναι!!valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:
Οι γονείς μου με φωνάζουν Βαλεντίνα δεν ξέρω πως τους ήρθε αλλά εγώ και ο άντρας μου προτιμούμε το Χρυσοβαλάντη
οταν πηγαινα γυμνασιο κ δεν ειχαμε ακομα κινητα κ με περνανε την στο σταθερο φωναζε:χρυσοβαλαντου χρυσοβαλεντινα νινα τηλεφωνο...τι γελιο!!!!σα χθες το θυμαμαι!!!ολα τα λεφτα η γιαγιαvalgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:α η γιαγια με λεει κ χρυσοβαλεντινα!!!χαχα οτι να ναι!!valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:
χαχαχα πολύ γέλασα με αυτό!!ειλικρινά δεν το φανταζόμουν,μπράβο στη γιαγιάκα!!!
valgreg έγραψε:οταν πηγαινα γυμνασιο κ δεν ειχαμε ακομα κινητα κ με περνανε την στο σταθερο φωναζε:χρυσοβαλαντου χρυσοβαλεντινα νινα τηλεφωνο...τι γελιο!!!!σα χθες το θυμαμαι!!!ολα τα λεφτα η γιαγιαirene-_- έγραψε:
irene-_- έγραψε:οταν πηγαινα γυμνασιο κ δεν ειχαμε ακομα κινητα κ με περνανε την στο σταθερο φωναζε:χρυσοβαλαντου χρυσοβαλεντινα νινα τηλεφωνο...τι γελιο!!!!σα χθες το θυμαμαι!!!ολα τα λεφτα η γιαγια
απο την μερια της μαμας μου ειναι πολλοι νεοι..η γιαγια ειναι 61 κ ο παππους 66 απο την μερια του μπαμπα εχω μονο την γιαγια που ειναι 75 αλλα πολυ τσαχπινα..αυτη με μεγαλωσεvalgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:
χαχα τι καλά!!!εμένα δυστυχώς δεν είναι εν ζωή κανένας από τους παππούδες μου,για την ακρίβεια γνώρισα μόνο τη μία από τους 4 αλλά ακόμα τη θυμάμαι με πολύ αγάπη!!!!
απο την μερια της μαμας μου ειναι πολλοι νεοι..η γιαγια ειναι 61 κ ο παππους 66 απο την μερια του μπαμπα εχω μονο την γιαγια που ειναι 75 αλλα πολυ τσαχπινα..αυτη με μεγαλωσε [/quote]irene-_- έγραψε:
χαχα τι καλά!!!εμένα δυστυχώς δεν είναι εν ζωή κανένας από τους παππούδες μου,για την ακρίβεια γνώρισα μόνο τη μία από τους 4 αλλά ακόμα τη θυμάμαι με πολύ αγάπη!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης