876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116 Πεμ Μάης 30, 2013 8:10 am
valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
bourboulithra έγραψε:Σ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΜ!
μόλις είδα το μηνυματάκι σου.δεν έχω έρθει ποτέ αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ όμορφα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
bourboulithra έγραψε:Σ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΜ!
valgreg έγραψε:bourboulithra έγραψε:Σ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΜ!
μόλις είδα το μηνυματάκι σου.δεν έχω έρθει ποτέ αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ όμορφα!!!
darsel έγραψε:Μισο λεπτο να φτιασω (που ελεγε κι η γιαγια μου)τα φασολια κι εφτασα....!!!!!!!
κοριτσακι μου ολα θα πανε καλα να το ξερεις.....καλα κανεις και ξεκουραζεσαι....πως εισαι τωρα;;;;;;valgreg έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου!!!
Ελπίζω να είστε καλά όλες σας.
Εγώ ξεκουράζομαι σήμερα.
Βασούλα μου έφτασε η μεγάλη μέρα ε?Φεύγετε
Άντε κοριτσάκι μου να περάσετε καλά!!!
Βικάκι καλά ψώνια.Και εγώ έχω το Σάββατο γάμο και βάφτιση μαζί,του ανηψιού μου!!!!Μη σκέφτεσαι άσχημα πράγματα γτ το ίδιο λάθος κάνω και εγώ.Εγώ χτές είδα και ροζ στο χαρτί τι να πώ,αλλά όπως είπαν και τα κορίτσια ξεκούραση και θετική σκέψη.
Πόπη μου για τη δουλίτσα του αντρούλη σου,χαίρομαι που όλα περαστικά με το έντερο σου.
Lillybell έγραψε:Ουουυυυυ!!! Κοριτσιααα!!
τι κανετε μετα τη...μεσημεριανη σιεστα;;
ετοιμες να φτασουμε το θεματακι στο 50 και να ανοιξει το γουρλιδικο μας το επομενο;;;;;;
Για να βλεπω συμμετοχες!!!
viki1988 έγραψε:
κοριτσακι μου ολα θα πανε καλα να το ξερεις.....καλα κανεις και ξεκουραζεσαι....πως εισαι τωρα;;;;;;
valgreg έγραψε:Lillybell έγραψε:Ουουυυυυ!!! Κοριτσιααα!!
ετοιμες να φτασουμε το θεματακι στο 50 και να ανοιξει το γουρλιδικο μας το επομενο;;;;;;
ΠΑΡΟΥΣΑ
Lillybell έγραψε:valgreg έγραψε:Lillybell έγραψε:Ουουυυυυ!!! Κοριτσιααα!!
ΠΑΡΟΥΣΑ
Γλυκια εγκυουλα
ΠΑΡΟΥΣΑ
kallia24 έγραψε:κοριτσαρες μου ομορφες καλησπερα!!!τι κανετε???καλα αλεξανδρα μου εχω πεθανει με την τελεια κοιλιτσα σου φτου φτου!!!και τι ωραια τα κορμακια της μικρης αποστολιας!!!
bourboulithra έγραψε:γεια σας μελλοντικες μανουλες και απο εμενα!!!!
valgreg έγραψε:Lillybell έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!
Αλεξανδρα μου, υπερρρρρρρρρρρρρροχη η φωτο σου!!!
Χρυσοβαλαντη μου,πολυ χαιρομαι που δεν υπαρχει τιποτα περιεργο σημερα... Εσυ ομως συνεχισε την ξαπλα, μην ξεθαρρευεις ετσι;;;;;
Βασουλα, καλο ταξιδι κοπελα μου και στην επιστροφη μην ξεχασετε να κλεισετε και τριτο εισητηριο, γιατι δεν θα ειστε πια οι δυο σας
Ειρηνη κι εγω μονη απο αυριο, τελειωσε η αδεια του συζυγου, επιστρεφει στο νησι....
Αχ! καταραμενη μεταθεση ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Καλησπέρα κοριτσάκι μου,πόσο μα πόσο σε καταλαβαίνω!Άτιμη απόσταση!!Θα έρθει η μετάθεση μάτια μου και μακάρι να είναι κοντά σας.Σήμερα ναι είμαι καλύτερα και περιμένω πως και πως το πρωί να πάω να δω το νινάκι μουυυυυυυυ
ΠΑΡΟΥΣΑ
vasoula1 έγραψε:Κοριτσάκια μου γλυκά πάω να την πέσω μερικές ωρίτσες γιατί θα ξυπνήσουμε νωρίς,τα λέμε την δευτέρα σας φιλώ μία μία ξεχωριστά!!
βασουλα καλη ξεκουραση και καλο βραδυ να χεις!!!να περασετε τελεια στο ταξιδακι σας!!!vasoula1 έγραψε:Κοριτσάκια μου γλυκά πάω να την πέσω μερικές ωρίτσες γιατί θα ξυπνήσουμε νωρίς,τα λέμε την δευτέρα σας φιλώ μία μία ξεχωριστά!!
kallia24 έγραψε:καλησπερα βαλγκρεγκ!τι κανεις?εγω μια χαρα!!!ναι οντως η κοιλητσα ειναι για φιλακια κ αγκαλιτσες!!!!
χαρηκα χρυσοβαλαντω!!συγχαρητηρια για το μωρακι σας!!valgreg έγραψε:kallia24 έγραψε:καλησπερα βαλγκρεγκ!τι κανεις?εγω μια χαρα!!!ναι οντως η κοιλητσα ειναι για φιλακια κ αγκαλιτσες!!!!
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ,ΛΕΓΕ ΜΕ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ.ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΑΣ!!!!
kallia24 έγραψε:χαρηκα χρυσοβαλαντω!!συγχαρητηρια για το μωρακι σας!!valgreg έγραψε:kallia24 έγραψε:καλησπερα βαλγκρεγκ!τι κανεις?εγω μια χαρα!!!ναι οντως η κοιλητσα ειναι για φιλακια κ αγκαλιτσες!!!!
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ,ΛΕΓΕ ΜΕ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ.ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΑΣ!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης