176 Απ: ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !! Πεμ Ιουλ 18, 2013 11:03 pm
nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερουδια !!!!
ελπιζω να ναι μια καλη και ηρεμη μερα για ολες μας!!!
ελπιζω να ναι μια καλη και ηρεμη μερα για ολες μας!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
theanw έγραψε:Καλημερα κ γω το ιδιο ελπιζω!!!!Σημερα καθισιο κ καφε εχω βαλει το φαγητο εχω κανει τις δουλειες μου και ολα καλα!!!!
nanakaboubou έγραψε:theanw έγραψε:Καλημερα κ γω το ιδιο ελπιζω!!!!Σημερα καθισιο κ καφε εχω βαλει το φαγητο εχω κανει τις δουλειες μου και ολα καλα!!!!
εγω παλι εχω τρεξιμο.. περιμενω την αφεντικινα μου μετα εχω να παω σουπερ μετα στη λοσγιστρια μου μετα παιδιατρο καλο βραδυ ξανα θα κατσω!!!
ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΑtheanw έγραψε:Na τους χαιρεσαι κ μην χαλιεσαι θα πουνε μωρε!!!!!!!!!!!!!!!
mariloy έγραψε:ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΑtheanw έγραψε:Na τους χαιρεσαι κ μην χαλιεσαι θα πουνε μωρε!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΘΕΛΕΙ !!!theanw έγραψε:mariloy έγραψε:ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΑtheanw έγραψε:Na τους χαιρεσαι κ μην χαλιεσαι θα πουνε μωρε!!!!!!!!!!!!!!!
Τωρα τι να σου απαντησω.Απλα μπορει να απαντανε σε οτι τους ενδιαφερει μονο
mariloy έγραψε:ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΘΕΛΕΙ !!!theanw έγραψε:mariloy έγραψε:ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΑtheanw έγραψε:Na τους χαιρεσαι κ μην χαλιεσαι θα πουνε μωρε!!!!!!!!!!!!!!!
Τωρα τι να σου απαντησω.Απλα μπορει να απαντανε σε οτι τους ενδιαφερει μονο
nanakaboubou έγραψε:καλημερουδια!! πωε ειστε κοριτσια??
theanw έγραψε:nanakaboubou έγραψε:καλημερουδια!! πωε ειστε κοριτσια??
Μια χαρα θα θελα παρα πολυ καλα!!!εσυ τι κανεις η κορουλα σου ειναι καλα?
nanakaboubou έγραψε:theanw έγραψε:nanakaboubou έγραψε:καλημερουδια!! πωε ειστε κοριτσια??
ωραια θεανω μου χερομαι πολυ..
καλα ειναι χθες καναμε το εμβολιακι μας.. πονεσε το ζουζουνι εκλεγε χαχα και σημερα ξεκιναμε φρουτακια σε κρεμες για τη ακριβεια αχλαδι.. και το εχω ενα αγχος γιατι θα χαλασει και το προγραμματακι μας και οχι αν θα φαει καλα η γιατρος με ειπε 2-3 κουταλια για αρχη και συμπληρωμα γαλα... κατα τισ 12 θα την δωσω να δω αντιδρασεις! εσενα ο μπουμπουκος πως τα παει συνηθισε το δωματιακι του? με τον αποεγευματικο του υπνο?
theanw έγραψε:nanakaboubou έγραψε:theanw έγραψε:nanakaboubou έγραψε:καλημερουδια!! πωε ειστε κοριτσια??
καλα ειναι χθες καναμε το εμβολιακι μας.. πονεσε το ζουζουνι εκλεγε χαχα και σημερα ξεκιναμε φρουτακια σε κρεμες για τη ακριβεια αχλαδι.. και το εχω ενα αγχος γιατι θα χαλασει και το προγραμματακι μας και οχι αν θα φαει καλα η γιατρος με ειπε 2-3 κουταλια για αρχη και συμπληρωμα γαλα... κατα τισ 12 θα την δωσω να δω αντιδρασεις! εσενα ο μπουμπουκος πως τα παει συνηθισε το δωματιακι του? με τον αποεγευματικο του υπνο?
Τι ωρα σου ειπε η γιατρος να της δωσεις κρεμουλα?12 αργα δεν ειναι?
Καλα ειναι κ ο μπουμπουκος μου με το δωματιο ολα καλα αλλα με τον υπνο το απογευμα αστα να πανε.Δεν πειραζει θα περασει κ αυτο.
nanakaboubou έγραψε:theanw έγραψε:nanakaboubou έγραψε:theanw έγραψε:nanakaboubou έγραψε:καλημερουδια!! πωε ειστε κοριτσια??
Τι ωρα σου ειπε η γιατρος να της δωσεις κρεμουλα?12 αργα δεν ειναι?
Καλα ειναι κ ο μπουμπουκος μου με το δωματιο ολα καλα αλλα με τον υπνο το απογευμα αστα να πανε.Δεν πειραζει θα περασει κ αυτο.
επειδη το γαλατακι το πρωι το πινει 9 με ειπε γυρω στις 11 με 12 τωα θα παω να αλεσω...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης