101 Απ: ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !! Τετ Ιουλ 03, 2013 9:20 pm
mariloy
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
BABAS_ANTONIS έγραψε:Καλημέρα .Μετά από μία μεταμεσονύκτια μικρή ταλαιπωρία τελικά στο νοσοκομείο μου έκαναν μία ένεση και με δύο ειδικά τσιμπιδάκια έβγαλαν το κεντρί από το σέρσεγκα ή σερσέγκι που με τσίμπησε εχθές.
Βέβαια η περιοχή γύρω από τον αστραγαλο μου είναι πρησμένη αλλά ελαφρώς καλύτερα από εχθές βράδυ.
Έβαλαν και δύο αλοιφές μετά την ένεση και έβαλαν και μία γάζα με την οποία μοιάζω με τραυματία πολέμου !
Μου είπαν να την αφήσω για τρεις μέρες και να κάνω αλλαγές αλλά εγώ δεν τη μπορώ και θα τη βγάλω σύντομα.
Αυτά τα νέα από το τσίμπημα.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΗ !!!!
BABAS_ANTONIS έγραψε:Έμααααα !
Με γλωσσόφαγαν μερικές εδώ μέσα.Πάλι καλά που δεν εμφανίστηκε και κανένας καρχαρίας να μου κόψει κανένα άκρο !
Άσε τη φαγούρα μιλάμε έπαθα πλάκα
Επιστρέφοντας όλο έσκυβα και ξυνόμουν και μου λέει ο μικρός από το κάθισμα του πίσω, "μπαμπά γιατί σκύβεις,ψάχνεις κάτι" ,"έπεσε το monsuno " ; ΧΑ! ΧΑ! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΩΝΗ !!!
Ο καθένας με το πόνο του δηλαδή !
ΠΩ !ΠΩ ! ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΚΟΥΚΛΑ !!!nanakaboubou έγραψε:καλημερουδια και απο μενα!! σε ολες και ολους!!!! αντε να μας παει καλα η εβδομαδα αυτη!!!!!!!!!!!!!!!!!
mariloy έγραψε:ΠΩ !ΠΩ ! ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΚΟΥΚΛΑ !!!nanakaboubou έγραψε:καλημερουδια και απο μενα!! σε ολες και ολους!!!! αντε να μας παει καλα η εβδομαδα αυτη!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ???BABAS_ANTONIS έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
theanw έγραψε:Καλημερα κ απο μενα!!!ΠΟλυ ζεστη σημερα για βουτιες ειναι η μερα!!!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Σ/Β ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ 38 ΒΑΘΜΟΥΣtheanw έγραψε:Καλημερα κ απο μενα!!!ΠΟλυ ζεστη σημερα για βουτιες ειναι η μερα!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης