76 Απ: ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !! Παρ Ιουν 28, 2013 11:27 pm
nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα και απο μενα κοριτσια μου...οντως να χερεστε τα ονοματακια σας οσοι γιορταζετε σημερα!! καλο μας σαββατοκυριακο!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
theanw έγραψε:Καλημερα και απο μενα που ελπιζω να ειναι καλη μετα απο μια δυσκολη νυχτα!!!Καλο σ/κ να εχουμε !!!
nanakaboubou έγραψε:theanw έγραψε:Καλημερα και απο μενα που ελπιζω να ειναι καλη μετα απο μια δυσκολη νυχτα!!!Καλο σ/κ να εχουμε !!!
πως ειναι το μικρακι σου κοριτσι μου?? ολα καλα μετα την τουμπιτσα του??
nanakaboubou έγραψε:αχ μωρε το πουλακι μου.. ολα μαζι... υπομονη κουκλιτσα μου.. θα βγουν τα πρωτα και θα ηρεμησει.. καλα ειναι μωρε να χθες καναμε λιγο μαλακα πολυ κακακια.. μαλλον ειναι επειδη ιδρωνει υπερβολικα και γω εχω αλοιχτες πορτες και εκανε η κοιλιτσα της τωρα την εχω λιγο σε ''καραντινα'' να μην με κανει τιποτα ξαφνικα!! εχω ετοιμασει το καρπουζακι της εξω απο το ψυγειο και περιμενω να με πει της καλημερες της κοιμαται ακομα!!
ΠΕΡΑΣΤΚΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !!theanw έγραψε:nanakaboubou έγραψε:theanw έγραψε:Καλημερα και απο μενα που ελπιζω να ειναι καλη μετα απο μια δυσκολη νυχτα!!!Καλο σ/κ να εχουμε !!!
Καλα ειναι μωρε εφυγε το καρουμπαλακι του μωρε.Απλα νανα εχουμε τα δοντια τωρα το ενα βγηκε κ τωρα ετοιμαζεται το αλλο κ ειναι μεσα στην γκρινια.Εχθες το βραδυ καθε μια ωρα ξυπνουσε ο καημενος.Εσενα η δικια σου πως παει?Μτην πιπιλα αυτοταισμου τι εγινε της εδωσες?
theanw έγραψε:nanakaboubou έγραψε:αχ μωρε το πουλακι μου.. ολα μαζι... υπομονη κουκλιτσα μου.. θα βγουν τα πρωτα και θα ηρεμησει.. καλα ειναι μωρε να χθες καναμε λιγο μαλακα πολυ κακακια.. μαλλον ειναι επειδη ιδρωνει υπερβολικα και γω εχω αλοιχτες πορτες και εκανε η κοιλιτσα της τωρα την εχω λιγο σε ''καραντινα'' να μην με κανει τιποτα ξαφνικα!! εχω ετοιμασει το καρπουζακι της εξω απο το ψυγειο και περιμενω να με πει της καλημερες της κοιμαται ακομα!!
Αντε με το καλο.Θαγελασρις πολυ με τις αντιδρασεις τις παντως.ΤΙ κοιμαται απο το βραδυ μεχρι τωρα?
ΝΑΙ 2 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ Η ΚΟΡΗ 11 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ 6 ΕΤΩΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑnanakaboubou έγραψε:marilou μου εχεις παιδακι εσυ δεν θυμαμαι?? καλα ειναι??
mariloy έγραψε:ΝΑΙ 2 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ Η ΚΟΡΗ 11 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ 6 ΕΤΩΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑnanakaboubou έγραψε:marilou μου εχεις παιδακι εσυ δεν θυμαμαι?? καλα ειναι??
Σ ευχαριστω πολυ mariloy αλλο κακο να μην συμβειmariloy έγραψε:ΠΕΡΑΣΤΚΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !!theanw έγραψε:nanakaboubou έγραψε:theanw έγραψε:Καλημερα και απο μενα που ελπιζω να ειναι καλη μετα απο μια δυσκολη νυχτα!!!Καλο σ/κ να εχουμε !!!
Καλα ειναι μωρε εφυγε το καρουμπαλακι του μωρε.Απλα νανα εχουμε τα δοντια τωρα το ενα βγηκε κ τωρα ετοιμαζεται το αλλο κ ειναι μεσα στην γκρινια.Εχθες το βραδυ καθε μια ωρα ξυπνουσε ο καημενος.Εσενα η δικια σου πως παει?Μτην πιπιλα αυτοταισμου τι εγινε της εδωσες?
nanakaboubou έγραψε:theanw έγραψε:nanakaboubou έγραψε:αχ μωρε το πουλακι μου.. ολα μαζι... υπομονη κουκλιτσα μου.. θα βγουν τα πρωτα και θα ηρεμησει.. καλα ειναι μωρε να χθες καναμε λιγο μαλακα πολυ κακακια.. μαλλον ειναι επειδη ιδρωνει υπερβολικα και γω εχω αλοιχτες πορτες και εκανε η κοιλιτσα της τωρα την εχω λιγο σε ''καραντινα'' να μην με κανει τιποτα ξαφνικα!! εχω ετοιμασει το καρπουζακι της εξω απο το ψυγειο και περιμενω να με πει της καλημερες της κοιμαται ακομα!!
Αντε με το καλο.Θαγελασρις πολυ με τις αντιδρασεις τις παντως.ΤΙ κοιμαται απο το βραδυ μεχρι τωρα?
κοιμαται απο τις 12 μεχρι της 8 και μετα κανει ενα ταιμ αουτ μια ωρα τρωει κανει κακακια και μετα της δινει παλι.. ε σε κανα μισαωρο ειναι η ωρα της να σηκωθει!!
mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΕΙΣ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΕΛΛΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ !!!!
ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !!!theanw έγραψε:Καλημερα ολη μερα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης