326 Απ: ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !! Παρ Οκτ 18, 2013 10:35 pm
viki1988
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου.....ευχομαι σε ολες να εχετε ενα υπεροχο σκ.............
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mhtsaina έγραψε:Καλημέρα! Κορίτσια, αυτό το μήνα προσπαθώ να μείνω έγκυος κι ειμαι στις γόνιμες, κάντε μια ευχή αν θέλετε να πιάσει τόπο η προσπάθεια!
ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΕΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΑΚΓΑΛΙΤΣΕΣ !!!mhtsaina έγραψε:Καλημέρα! Κορίτσια, αυτό το μήνα προσπαθώ να μείνω έγκυος κι ειμαι στις γόνιμες, κάντε μια ευχή αν θέλετε να πιάσει τόπο η προσπάθεια!
Μην σου πω ότι είναι και καλύτερο το σεξ τώραmhtsaina έγραψε:
Τrilly μου, όταν το άκουσα πρώτα έκανα κι ύστερα ρώτησα "δηλαδή αυτό το κομμάτι της σχέσης σας παραμένει ζωντανό;"
extra bonus για σένα η δική της απάντηση "Ναι καλέ, γιατί;"
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ !!!JELLYFISH έγραψε:καλημεραααα!!! μαριλού καλη επιτυχία στο μπουμπουκάκι σου.
Μήτσαινα να πάνε όλα κατ ευχην!
Καλημέρα κι από μένα! Ατονία εδώ και μέρες, να κοιμάμαι 10ωρα και να μη μου φτάνει και μια πείνα άλλο πράγμα, μπορώ να φάω ελέφαντα! Άτιμο φθινόπωρο, μας κατάστρεψες!theanw έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!Που να μαστε εγω προσωπικα δουλειες πολλες σημερα κ εχω μια ατονια αλλο πραγμα!!Αλλα που να ξεκουραστω με το ταρζανακι μου το βρΑΔΥ ΠΙΑ
Τι 10ωρα παλακα κανεις κ γω δεν ξερω απο ποτε εχω να κοιμηθω καλα .Εισαι προκλητικη μην τα πες αυτα τα πραγματαmhtsaina έγραψε:Καλημέρα κι από μένα! Ατονία εδώ και μέρες, να κοιμάμαι 10ωρα και να μη μου φτάνει και μια πείνα άλλο πράγμα, μπορώ να φάω ελέφαντα! Άτιμο φθινόπωρο, μας κατάστρεψες!theanw έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!Που να μαστε εγω προσωπικα δουλειες πολλες σημερα κ εχω μια ατονια αλλο πραγμα!!Αλλα που να ξεκουραστω με το ταρζανακι μου το βρΑΔΥ ΠΙΑ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης