Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
497 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 497 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

mpougatsoula24

mpougatsoula24
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
na saw zhsei mairoula η μικρουλα σας γερη κ καλοτυχη να ειναι να την χαιρεστε Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!! - Σελίδα 3 215994

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βαρβαρουλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σ'ευχαριστω παρα πολυυυυυ εισαι μια γλυκα καιρο εχω να σε δω φιλακια στις κουκλιτσες σου! Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!! - Σελίδα 3 215994 Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!! - Σελίδα 3 215994

δεν πειραζει για τις παυλες! χαχαχα Laughing Laughing

μπουγατσουλα μου σευχαριστω πολυυυ να χαιρεσαι την τσαχπινουλα σου! Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!! - Σελίδα 3 328109

Μαιρουλα πολυ κλαμα ε? τι ωραιες στιγμες I love you I love you I love you

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωτηρία ταλαιπωρήθηκες κοπέλα μου αλλά μπορώ να σε φανταστώ στη μέση της τουαλέτας να νομίζεις ότι έχεις κατουρηθεί ... η αδερφή μου που τα σφουγγάριζε κιόλας !και όσο σφουγγάριζε τόσο αυτά έβγαιναν ..ρε κορίτσια εγω γέννησα με ολική νάρκωση μια χαρά ούτε πόνο ούτε τίποτα στις 6,20 το πρωί γέννησα στις 8,30 στο δωμάτιο και στις 12,00 έκοβα βόλτες τελικά όλα είναι θέμα οργανισμού

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια μου ασε πολυ γελιο με τα νερα Laughing Laughing
η αδερφη σου τα εκανε και φασινα? χαχαχαχα Laughing

οσο για τους πονους τους εφαγα καλα! γιατι μετα οταν ξυπνησα δεν ξερανε τι να μου δωσουν για τον πονο , επειδη ειμαι αλλεργικη σε πολλα φαρμακα αστα, αλλα περασανε ενταξει!

με παναντολ την εβγαζα φαντασου Laughing Laughing Laughing

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tattooed_snowhite έγραψε:την εγραψα και στην ομαδουλα μου αλλα θα την βαλω και εδω,αντε να ξαναγεμισει αυτο το τοπικ Very Happy

7 Δεκεμβρη ξυπναω στις 6 το πρωι με φοβερο πονο στην μεση... και τρομερη ορεξη για.. ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ!
κανω το σπιτι ολο τζαμι, αδειαζω ντουλαπια, μαγειρευω, σε καποια φαση με περνει ο αδερφος μου τηλ. (μενει σε αλλη πολη) και μου λεει ''Σωτηρια ποτε να ερθω, περιπου ποτε γεννας?'' και του απαντω '' ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ εχουμε ακομαααααα''

μετα απο μια ωρα γυρω στις 5.30 το απογευμα, καθομασταν με τον αντρα στον καναπε και λεγαμε ανεκδοτα αρχιζα να γελαω τοσο πολυ που σε καποια φαση του λεω
'' αγαπη μου βοηθαμε λιγο να σηκωθω να παω τουαλετα γιατι θα κατουρηθω απ τα γελια''

με σηκωνει (ποναγα κιολλας ΠΟΛΥ στη μεση) απ το χερι και παμε προς την τουαλετα, σταματαμε απ'εξω και με πιανει νευρικο γελιο! γελαει και αυτος πολυ! τον βλεπω να γελαει και γελαω ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ και νιωθω να κατουριεμαι πανω μου!
τρεχαν στα ποδια μου! τα εβλεπα και συνεχιζα να γελαω και εγω και αυτος!

σε καποια φαση συνηδητοποιω οτι δεν μπορω να το σταματησω! και μεχρι να το σκεφτω καλα καλα τρεχαν και αλλα!!!!!!

μου κοβετε το γελιο και του λεω '' Δημητρη σταματα! νομιζω μου σπασαν τα νερα!''

τρεχω στο ντους πεταω ρουχα παππουτσια και μπανιαριζομαι μια στα γρηγορα!
βαζω καθαρα ρουχα, και οστωσω προσπαθουσα να καταλαβω ΑΝ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ Η ΑΝ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!

περνω το γιατρο και του λεω, ''hello νομιζω μου σπασαν τα νερα, τι να κανω?''
περνα απ την κλινικη να σε δω μου λεει!

χωρις αγχος και πανικο , παμε με τον αντρα μου στην κλινικη, ΕΝΤΕΛΩς ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ'' (ημουν στην 36w 6d) και σκεφτομουν οτι τζαμπα ηρθαμε , και θα γινω και ΡΕΖΙΛΙ που κατουρηθηκα απ τα γελια

ερχετε η μαια με εξεταζει με τον τροπο που ολες ξερουμε στραβομουτσουνιαζει , και μου λεει ΄΄ σου σπασαν τα νερα,ο τραχηλος ψηλα και κλειστος, σε μια ωρα θα γινεις μανα! σε ετοιμαζω για καισαρικη''
εμεινα κοκκαλο εκεινη την ωρα, και κατι αλλα ελεγε αλλα δεν ακουγα τιποτα, ενα κενο στα ματια μου και στο μυαλο μου , σαν να παγωσε ο χρονος!
δεν προλαβα να νιωσω τιποτα! ουτε χαρα, ουτε φοβο!

ερχετε και ο γιατρος με ετοιμαζουν , μπαινω χειρουργειο και ξεκιναμε την διαδικασια για την επισκληρηδιο,πρωτο τσιμπημα... ξεφησουσε η αναισθησιολογος, δευτερο τσιμπημα... τριτο τσιμπημα... ξαπλωνω και περιμενουμε... αρχιζει και με ρωταει αν νιωθω, οτι με τσιμπαει σε διαφορα σημεια του σωματος (ξερετε)
ξεκιναμε? ξεκιναμε!

με το που με ακουμπησε το νυστερι και αρχιζε να με κοβει, σπαρταρουσα απο τον πονο! τα ενιωσα ολα,νομιζα θα σβησω! το τελευταιο πραγμα που θυμαμαι ηταν εμενα να σπαρταραω και το μωρο μεσα μου να χτυπιεται και να εχει ανεβασει παλμους, μετα σκοταδι..

ανοιγω τα ματια μου , κοιταω το ρολοι απεναντι και σκεφτομαι ''γαμω το κερατο μου ολικη μου εκαναν?''
ρωταω που ειναι το μωρο και αν ειναι καλα, μου τα μασαγαν λιγο στην αρχη (αργησε να παρει αναπνοη οταν γεννηθηκε , και ζοριστηκαν)

με πανε στο δωματιο με περιμενε ο αντρας μου εκει, ηθελα να τον ρωτησω για το μωρο και δεν μου εβγαινε φωνη απ την ναρκωση...
το μωρο μου ηταν καλα, βγηκε λιγο μικρουλα και μου την κρατησαν 4 μερες στην θερμοκητιδα, δεν την φιλησα και δεν την κρατησα καθολου αυτες τις 4 μερες,χαιδευα την κοιλια μου και ενιωθα κενο,αλλα προσπαθουσα να σκεφτω θετικα και οτι ολα πηγαν καλα και οτι εγινα μανουλα αλλα οι ρουφιανες οι ορμονες ειχαν αλλα σχεδια...

τελος... την 4η μερα μου την φερνουν αγγαλια! κοιταζομαστε και νααααα τα ζουμια η μανα!
ερχετε η μαια και με βοηθαει να τη βαλουμε λιγο στηθος, με το που επιασε θηλη και αρχιζε να πινει, ολα εσβησαν γυρω μου, ημασταν μονο εγω και αυτη στον κοσμο!

συγνωμη για το μεγαλο ποστ, την ιστορια μου θα την θυμαμαι λιγο γλυκοπικρα, εγινα ομως μανουλα και αυτο δεν θα αλλαξει ποτε!

Να σου ζήσει η μικρούλα σου!!! Καλότυχη και γερή να είναι! Πάντως πολύ γρήγορα έγιναν όλα ε? Εμένα μόλις μου είπαν καισαρική άρχισα να κλαίω, τόσες ώρες λέω ταλαιπωρία για να κάνω καισαρική?!?!!? Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!! - Σελίδα 3 534787 Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!! - Σελίδα 3 534787

Σημασία έχει να είναι γερά τα παιδάκια μας και όχι το πως ήρθαν στον κόσμο!!

Φραουλένια να σου ζήσει και εσένα το παιδακι σου!!!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να σας ζησουν τα αγαπακια σας κοριτσια Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!! - Σελίδα 3 215994

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωτηρία φασίνα δεν λες τίποτα αν μπορούσε θα έκανε και παρκέ . Εγώ πήγα στο Ιασώ με σπασμένα νερά έφτιαξα και τα μαλλιά μου βάφτηκα και βέβαια με τον καφέ στο χέρι . Δεν είχα καθόλου πόνους οπότε όταν πέφτανε οι παλμοί του παιδιού μετά από 2 ώρες ο γιατρός μου είπε καισαρική και με ολική δεν μπορούσα να κάνω επισκληρίδιο λόγω καθίζησης σπονδύλων και αλλεργίας , εμένα Σωτηρία μου είχαν βάλει στο μαξιλάρι ένα αυτοκόλλητο που έλεγε Αλλεργική και πρόσεχαν τη μου έδιναν επειδή είμαι αλλεργική στο ponstan και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω καθόλου bendadin Έπαθα και ένα βράδυ ένα αλλεργικό σόκ μάλλον απο τα λουλούδια που είχαν παρόλο που το βράδυ τα έβγαζαν όλη την ημέρα ήταν μέσα και μάλλον αυτό με πείραξε . Πάντως η αλλεργία είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να ξέρεις που είσαι αλλεργική εγω στο τσακ τους θύμισα όταν με έτοιμαζαν για τη καισαρική ο γιατρός μου ήταν πιο πέρα και πριν με κοιμήσουν ήταν έτοιμη να μου βάλουν αλλά ευτυχώς...

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:Βαρβαρουλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σ'ευχαριστω παρα πολυυυυυ εισαι μια γλυκα καιρο εχω να σε δω φιλακια στις κουκλιτσες σου! Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!! - Σελίδα 3 215994 Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!! - Σελίδα 3 215994

δεν πειραζει για τις παυλες! χαχαχα Laughing Laughing

μπουγατσουλα μου σευχαριστω πολυυυ να χαιρεσαι την τσαχπινουλα σου! Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!! - Σελίδα 3 328109

Μαιρουλα πολυ κλαμα ε? τι ωραιες στιγμες I love you I love you I love you

nai swthria polu klama ...ti perases omws ki esy ekei me to nysteri anatrixiasa vre koritsaki ..paei perase kai kratame ta mpempidia mas mono omorfes stigmes se oles tis manoulites Very Happy

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

zizou

zizou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΧΑ 9/9/11 ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ 12/8/11 ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΗΤΑΝ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΩΡΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ 1 ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ.ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΙΣΧΙΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ. ΕΤΣΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΜΠΗΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ .ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΣ 6 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΩ, ΕΓΩ ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΟΥΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΣ 10(ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΟ ΜΕΤΑ)ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΙΣΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΕΥΤΥΧΩΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΚΙΤΙΔΑ ΕΚΑΤΣΕ ΜΕΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΗΓΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΓΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι Μαιρουλα ταλαιπωρια λιγο πολυ ολες αλλα αξιζει να τα περασεις 100 φορες για το αποτελεσμα! η ευτηχια μετα τα καλυπτει ολα! Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!! - Σελίδα 3 215994

Βανια και συ ταλαιπωρια με αλλεργιες? πακετο αρα με καταλαβαινεις, θελω να κανω και τεστ αλλεργιας στο παιδι μου αλλα δεν ξερω απο ποτε μπορω, θα ρωτησω γιατι εγω πρωσοπικα ειμαι καμμενη με το θεμα αλλεργιας

φιλια και καλημερα!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σου ζησει ζιζου το ομορφο νινακι! τελος καλο ολα καλα τωρα τα χαιρομαστε Very Happy και εγω σχεδον ενα μηνα νωριτερα γεννησα

zizou

zizou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:να σου ζησει ζιζου το ομορφο νινακι! τελος καλο ολα καλα τωρα τα χαιρομαστε Very Happy και εγω σχεδον ενα μηνα νωριτερα γεννησα
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ flower

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σωτηρια διαβαζοντας την ιστορια σου στην αρχη γελουσα μετα φρικαρα και στο τελος συγκινηθηκα.να σου ζησει κουκλα μου η κουκλιτσα σου,γερη και καλοτυχη να ειναι.

μαιρουλα και ζιζου να σας ζησουν τα καμαρια σας γερα κα ικαλοτυχα να ειναι.

zizou

zizou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:σωτηρια διαβαζοντας την ιστορια σου στην αρχη γελουσα μετα φρικαρα και στο τελος συγκινηθηκα.να σου ζησει κουκλα μου η κουκλιτσα σου,γερη και καλοτυχη να ειναι.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:σωτηρια διαβαζοντας την ιστορια σου στην αρχη γελουσα μετα φρικαρα και στο τελος συγκινηθηκα.να σου ζησει κουκλα μου η κουκλιτσα σου,γερη και καλοτυχη να ειναι.

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου να εισαι καλα!!!!! σορυ τωρα ειδα το μυνημα Embarassed

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

eyxaristw toyrtitsa ki esy na tis deis opws po8eis

Tina_1982

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να σου ζήσει η φραουλίτσα σου.Κι εγώ με καισαρική γέννησα και ευτυχώς πήγαν όλα καλά και χωρίς να ταλαιπωρηθώ και να πονέσω πολύ.

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
na sou zhsei tina omorfes matares ftou ftou

despoinaki_k

despoinaki_k
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
fraoulenia έγραψε:koritsia i diki mou empiria einai apli,katanoiti kai apisteyta kali!!
piga deytera 16 aygoustou 6 kai misi to apogeyma gia na doume an gyrise i mpoumpou apo tin egkarsia thesi pou eixe labei..
i kyria itan se egkarsia thesi alla eixe gyrei to kefalaki tis kata katw ,opote me synexes perpathma mporei kai na katebaine eipe kai o giatros
pame loipon kai blepoume oti i zouzounitsa den brike ton dromo pros ta katw gi ayto kai anebike pros ta panw
mia stigmi apelpisias me epiase i alitheia einai,alla o giatros den me afhse na polistenaxorithw afou ekane tin eksis erotisi poli grigora kai poli anapantexa
:
theleis na tin kratas ayrio proi proi i.....
den prolabe o anthropos na tin pei na tin afisoume akoma 2 ebdomades mipos kai parei to dromo tis
kai petaxtike o o antroulis mou
ayrio ayrio!!!
ayto to brady den tha to ksexasw pote
mas eipe na eimaste 7 i ora to proi ekei kai epesa gia ypno psixraimi stis 12..pige 1 ,pige 2,pige 3 tipota to mati garida
pige 4 ,5 ,6 kai skeftomounan mipos kati stis eksetaseis den itan kalo kai den to prosekse kaneis
imoun etoimi na sikotho na ksanadw to b epipedou ,alla gia kali mou tyxi imouna stis mamas mou kai den to eixa mazi
eytyxws 6kai 30 me epiase ypnos gia misi ora kai mou perase i zalada
piga loipon stin kliniki
eida to domatio mou pou itan yperoxo ,mpouzi kai roz kai mou eipan na me ksirisoun
aplo poli aplo
ena xruso ksirafaki kai ena antisiptiko ekanan tin douleia tous eno i nosokoma ekane plaka gia to nyxtiko mou pou eixe anebei poli psila logo megalis koilias
ena lepto dierkise kai mou ebale to klisma
mou eipe na paw sto dvmatio ,mou perpatontas kai to afiso toulaxiston 7 lepta gia na drasei
to ekana kai ayto
oi kopeles tis klinikis me eidopoiisan na paw stin aithousa toketou me ena brakaki kai 2 serbietes
piga sxetika psixraimi mexri pou me anelabe o anaisthiologos,pou re paidia theoro oti einai o anthropos pou elegxei tin katastasi ,an kai allos xeirourgei
thes na dwseis ena filaki ston antra sou me rotise/....ti ithela kai eipa nai..prin mou balei tin xeirourgiki rompitsa me bgazei ligo eksw..mpampas,mamas ,adelfos ,pethera kai petheros kai fysika o antras mou itan eksw kai me perimenan
mou edwsan apo ena filaki ,oloi dakrysmeni kai lew ston anaisthiosolo pare me giati tha mou anebei i piesi kai ontos mou anebike sto 15
ekana tin episkliridio pou itan san ena kounoupaki pou me tsimpaei kai ena trabigma mia piesi otan bgainei i siragga kai arxisa na moudiazw
mou bazoun ena prasino pani mprosta gia na min blepw kai ksekinaei to showww
9 me balane sto krebati 9 kai 10 bgike to mpempaki mou tou koutiou
mou tin dinei tin fylaw kai akouw apo eksw dynata: apokleietai na einai i dikia mas!!!!!kai omos itan toso roz kai toso azoristi pragmatika san fraoula
ti na ginei re koritsia gia allo piga ,allios kateliksa simasia exei oti prospathisa
kai min akouso na leei kanenas oti me kaisariki den niotheis tin genna kai einai allios...kathe ena exei ta dika tou
makari na gennousa fysiologika,alla isos an gennousa etsi na min eixa tora mazi mou ayto to uperoxo aggeloudi pou synexeia xamogelaei kai dn gkriniazei katholou...
ps i diplani mou ston kardiotokografo boggouse san treli gt gennouse fysioologika den ithele episliridio kai fonaze les kai tin eixe plakosei fortigo...
eyxaristw koritsia gia tis eyxes sas!!!
tin proti mera apo tin genna elega oti den thelo allo paidaki kai tha meinoume oi treis mas ,alla tora ta ksexasa ola kai eimai etoimi gia osa paidakia kai an mou erhoune me to kalo
filakia se olesssss
oses einai na gennisoun makari na gennisoun eykola kai aytes me kaisariki sas eyxomai taa dika mou koritsia
na einai toso eyxaristi oso i diki mou kaisariki
ps 2 oi giatroi milousan se kapoia fasi germanika gia na min tous katalabo,alla itan atyxi gt iksera germanikaaaaaa Smile)))))

να σ ζησει να τη χαιρεσαι τη φραουλενια σ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις