376 Απ: Περιμένωντας το μικρο μου θαυματάκι! Πεμ Ιουλ 04, 2013 10:51 pm
stelloula
Πανταχού παρούσα!
Άντε βρε...εμάς μας βλέπω μαζί ...και το παρεάκι δεν χαλάει...στο χέρι μας είναι...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
matinaki1990 έγραψε:amazona stelloula tzenaki ας ειναι τυχερο το 13 να πιασετε τα σπορακια σας!!!!!!!!!
matinaki1990 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου!!! ναι ναι ολα τελειααααααα...μολις πηγαμε το πιστευετε κοριτσια οτι το ζουζουνι σηκωσε το χερακι κ μας χαιρετουσε;;; για παρα πολυ ωρααααααα..τρελαθηκαμε με τον αντρουλη μου!!!!!!! ηταν τοσο τελειαααααααααααααα....τωρα υπομονη μεχρι τις 23 του μηνα που εχω την αυχενικη..αντε να περασουν οι μερες...ειναι κ πολλες.... σε 9 μερες εχω γενεθλια....
amazona έγραψε: εγώ πάντως σου εύχομαι να περιμένεις μετά από 9 μήνες ξανα την περίοδο!
έχω πάθει φοβία ότι κάτι δεν πάει καλά και όταν γυρίσω πίσω θα ξαναπάω στον γιατρό...στεναχωρέθηκα χθές με την energy που δεν ανεβαίνει η χοριακή της....καρμπόν η δική μου 2η αποβολή...μακάρι να της πάνε όλα καλα΄...
δεν πέφτουμε όμως!σ.κ έρχεται!πρέπει να περάσουμε καλα΄!
Tzeni84 έγραψε:Ματινακι μου να εισαι καλα!!! Ειδες που ολα πανε μια χαρα;;; Το τριημερο στα Γιαννενα μετατεθηκε την αλλη εβδομαδα και ετοιμαζομαστε να φυγουμε σε λιγο για μπανακι στην Λεπτοκαρυα. Κοριτσια, εχετε facebook;;
amazona έγραψε:γειά σας κι απο μένα!τζενη προσοχή στον ήλιο!τώρα...γιαουρτάκια! ματινάκι θέλει κριτσινάκια το νινάκι; στελλουλαααααα;;;που χαθηκες;
εγώ τα ίδια... αφού τελείωσε η περίοδος μετά από 7 μέρες!!! έβγαλα ... ένα σπυράκι τεράστιο!τα έχει παίξει ο οργανισμός μου!
άντε ένας μήνας ακόμη να γυρίσουμε σπίτι μας...
stelloula έγραψε:Καλημέρα κορίτσια...
τι κάνετε?
Εγώ λέω καλά...
δεν σας έγραψα για κάποιες μέρες γιατί δεν ήμουνα (και δεν είμαι) και πολύ καλά ψυχολογικά και δεν ήθελα να σας ρίξω...τα πράγματα στη δουλειά φαίνονται πολύ άσχημα και δεν βλέπω και φως και με το θέμα του παιδιού... δεν έχω όρεξη για τπτ, το πρωί με το ζόρι σηκώνομαι από το κρεβάτι...Τέλος πάντων...δεν θέλω και να σας φορτώνομαι...
Τζενάκι χαίρομαι που περασες καλά στη θάλασσα..να προσέχεις όμως με τα εγκάυματα, γιατί είναι πολύ επικίνδυνα..
Ματινάκι, να μας δώσεις τη συνταγή για τα κριτσίνια...και για τα κιλά μην αγχώνεσαι, ότι πει ο γιατρός...
Amazona, τώρα βγάζεις σπυρί και στην αρχή του κύκλου???
Λοιπόν αφού σου έμεινε 1 μήνας ακόμα στην εξοχή, βάλτον κάτω τον καλό σου και δώστου να καταλάβει...δεν χρειάζονται περιπτύξεις και τέτοια...τα απολύτως απαράιτητα...
Tzeni84 έγραψε:Κοριτσια sos!! Ειχαμε επαφη με τον αντρουλη μου Σαββατο βραδυ και ολα καλα και... καθαρα!! Σημερα κι ενω ξεκινησαμε για... αγαπουλες, ειδα πολυ πολυ μικρα ασπρακια στο ευαισθητο σημειο του. Λιγα αλλα υπαρκτα και ορατα. Ειπε οτι του βγηκαν μετα την θαλασσα και δεν εχει καμια ενοχληση. Επιμενω να βαλει travocort και δεν με ακουει!! Ανησυχησα γιατι εχω και ιστορικο μυκητηασεων... Και απαγοητευτηκα γιατι αν μπλεξουμε με τετοια παει και αυτο το μηνα η προσπαθεια. Και ειμαι και στην 14η μερα...
Φοβηθηκα μην ειναι καμια μυκητιαση. Αλλα καμια ενοχληση. Ουτε εγω εχω κατι. Ουτως η αλλως αρχες Αυγουστου εχω το καθιερωμενο τεστ Πα οποτε εκει θα φανει αν εχω καμια κολπιτιδα. Ματινακι μου εσυ ολα καλα;;; Πως παει το μπουμπουκακι σου;;;matinaki1990 έγραψε:Tzeni84 έγραψε:Κοριτσια sos!! Ειχαμε επαφη με τον αντρουλη μου Σαββατο βραδυ και ολα καλα και... καθαρα!! Σημερα κι ενω ξεκινησαμε για... αγαπουλες, ειδα πολυ πολυ μικρα ασπρακια στο ευαισθητο σημειο του. Λιγα αλλα υπαρκτα και ορατα. Ειπε οτι του βγηκαν μετα την θαλασσα και δεν εχει καμια ενοχληση. Επιμενω να βαλει travocort και δεν με ακουει!! Ανησυχησα γιατι εχω και ιστορικο μυκητηασεων... Και απαγοητευτηκα γιατι αν μπλεξουμε με τετοια παει και αυτο το μηνα η προσπαθεια. Και ειμαι και στην 14η μερα...
τζενακι μακαρι να πιασετε το ζουζουνακιιιιιι .....δε ξερω γι αυτα τα ασπρακια που λες..αν κανει μπανιο δε θα του φυγουν;;; μηπως ειναι τα δεε ξερω πως λεγονται που βγαινουν λιγο πριν τελειωσει;; υγρα καταλαβες;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης