201 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 Κυρ Ιουν 02, 2013 2:34 am
valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
katerina1983 έγραψε:
ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ
......ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ...
ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katerina1983 έγραψε:
ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ
......ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ...
katerina1983 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ (ΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ)ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΩ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ.....................
Alexandra23 έγραψε:χρυσοβαλαντω μου καλα ειμαι κ εγω κ η μπεμπα μου!ναι ερχεται η τριτη επιτελους δεν κρατιεμαι!!!!κ πολυ καλα κανεις που δεν αγχωνεσαι,το αγχος μονο κακο κανει δεν βοηθαει σε τιποτα.αλλωστε ο γιατρος σου ειπε να μην ανησυχεις!ολα καλα!καλη ορεξη κοριτσακι μου!κατερινα μου καλες δουλιτσες!ποππακη μου καλα να περασεις με τους γονεις σου κ καλοφαγωτος ο μουσακας!!!
Alexandra23 έγραψε:βρε δεν θα φυγω!!πουθενα δεν θα παω!!!θα μιλαμε κανονικοτατα απλα δεν θα μπορω ολη μερα να ειμαι μεσα οπως τωρα!αλλα θα μιλαμε κανονικα! σαφηνω εσενα εγκυουλα κιολας μονη σου?μαζι θα περασουμε την εγκυμοσυνη σου θα μαζετειτε κ εκει σιγα σιγα ολες καρδουλα μου!
Alexandra23 έγραψε:ναι καρδουλα μου αλλαξε γιατι αλλαξες εβδομαδα σημερα!!!καθε κυριακη θα αλλαζεις εβδομαδα κ θα αλλαζει η φωτο!!!μεγαλωνει κ αλλαζει γρηγορα το νινι!!!
Alexandra23 έγραψε:ναι βεβαια!ηδη απο 6 βδομαδων ακους καρδουλα!
valgreg έγραψε:Alexandra23 έγραψε:ναι καρδουλα μου αλλαξε γιατι αλλαξες εβδομαδα σημερα!!!καθε κυριακη θα αλλαζεις εβδομαδα κ θα αλλαζει η φωτο!!!μεγαλωνει κ αλλαζει γρηγορα το νινι!!!
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 17 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ Ε
Lillybell έγραψε:
Γεια σου κι αποδω χρρυσοβαλαντη μου!! Στις 8 εβδομαδες θα το δειτε να...χοροπηδαει!!
Πολυ χαρηκα που σταματησε το αιματακι. Πρεπει να παρεις λιγη αδεια και να ξαπλωνεις. Μην ξεγελιεσαι
Lillybell έγραψε:κοριτσια μου ομορφα τι κανετε αλλο;;; Αλεξανδρα μου;
Χρυσοβαλαντω μου εσυ οπως ειπαμε....ξαπλα και τα ποδια ψηλα!!
Lillybell έγραψε:Ακου σκηνικο Χρυσοβαλαντη μου: Καναπες, ανετα μαξιλαρια, περιοδικα, λαπτοπ και συνδεση μ'εμας, ενας δροσερος χυμος, κανενα γλυκακι μικρο....αδεια απο τη δουλεια και ξααααπλα.........Ε οχι πες μου, υπαρχει κατι καλυτερο;;;;
Και οταν θα περασουν αρκετες μερες χωρις να εμφανιστει ουτε ιχνος απο ροζ, καφε, κοκκινο και τετοιες αποχρωσεις, τοτε, βολτιτσες στα μαγαζια, εξω καφεδακι με τις φιλες, αντε και λιιιιγη δουλιτσα ετσι για να ξεπιανεσαι!
irene-_- έγραψε:τζααααα σας ελειψα κοριτσακια ομορφα??τι μου κανετε?χρυσοβαλαντη χαιρομαι που εισαι καλυτερα σημερα και να παρεις τον γιατρο σου να κλεισει και ενα ραντεβου μες τη βδομαδα για να ηρεμησεις!!ομορφη η αλλαγη της εικονας!!!λιλλυ,αλεξανδρα μου εσεις τι κανετε?εγω μολις εβαλα φαγακι να φαμε μαζι σημερα
καλη ξεκουραση κουκλι μου...valgreg έγραψε:ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΝΩΡΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 13¨30 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑirene-_- έγραψε:
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης