Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
425 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 425 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annamaria_i έγραψε:
demaki88 έγραψε:
annamaria_i έγραψε:ΜΑ δεν ειναι οτι μενει με τα λαδια 3 μερες. μενει και απλυτο τρεις μερες. Εγω το λυπαμαι το παιδακι μου να το αφησω απλυτο 3 !!!! μερες.
ελα βρε!μια φορα θα γινει!!υπομονη!!! Smile

Μια φορα, μια φορα! Εγω δεν προκειται να το τηρισω το εθιμο αυτο το βρισκω βαρβαρο!! Ασε που ειναι και θεμα υγειηνης.
οπως θες κοπελια!!!να σου πω εγω οχι???

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annamaria_i έγραψε:
demaki88 έγραψε:
annamaria_i έγραψε:ΜΑ δεν ειναι οτι μενει με τα λαδια 3 μερες. μενει και απλυτο τρεις μερες. Εγω το λυπαμαι το παιδακι μου να το αφησω απλυτο 3 !!!! μερες.
ελα βρε!μια φορα θα γινει!!υπομονη!!! Smile

Μια φορα, μια φορα! Εγω δεν προκειται να το τηρισω το εθιμο αυτο το βρισκω βαρβαρο!! Ασε που ειναι και θεμα υγειηνης.
Χε@#@καμε. εσύ θα καείς στην κόλαση. Μέχρι και εγω το τήρησα. Laughing Εντάξει όχι ακριβώ. Το πρωι το βάφτισα και το μεθεπόμενο πρωι το έκανα μπάνιο. και τα λαδόπανα τα έπλυνα και στην θάλασσα. Αμεεεεεεεεεε. Του δευτερου όχι ακόμα αλλά θα το κάνω.

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annamaria_i έγραψε:Συγνωμη ρε κοριτσια, δεν τα λυπαστε να τα αφησετε 3 μερες απλυτα και με λαδια;; Εσεις θα αντεχατε;
ΚΑΛΑ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ ?? ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ . ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΒΑΖΑΝΕ ΚΕΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariloy έγραψε:
annamaria_i έγραψε:Συγνωμη ρε κοριτσια, δεν τα λυπαστε να τα αφησετε 3 μερες απλυτα και με λαδια;; Εσεις θα αντεχατε;
ΚΑΛΑ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ ?? ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ . ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΒΑΖΑΝΕ ΚΕΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.
ναι μαριλου τωρα που το εγραψες το θυμηθηκα για τα κερματα Very Happy demaki αυτο που λες με το λαδι και εμενα στον τριτο μου ο ιερεας ηταν απο ελλαδα και του εβαλε ενα ποτηρι λαδι,στους αλλους το εβαλε με βαμβακι συγνωμη οχι με πινελο

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariloy έγραψε:
καλά αυτό παίζετε.............γριές και μωρά απο το ίδιο κουτάλι της κοινωνίας...........φάτε με αλλά.........................

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ε ας καω! Μου φαινεται απανθρωπο!! Πηρα και τη μητερα μου τηλεφωνο να την ρωτησω αν το εκανε σε εμας και γελαγε 10 λεπτα! Το ειχε ξανακουσει βεβαια αλλα δεν το τηρισε ουτε εκεινη!

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ede έγραψε:
mariloy έγραψε:
καλά αυτό παίζετε.............γριές και μωρά απο το ίδιο κουτάλι της κοινωνίας...........φάτε με αλλά.........................
χαχα εδε δικαιο εχεις δεν θα σε φαει κανεις πολλης κοσμος το λεει αυτο .παντος οι παπαδες λενε οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα να κολλησεις κατι.

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariloy έγραψε:

ΝΑι κολλησα γιατι αρχικα πρωτη φορα το ακουω αυτο το εθιμο. Και δευτερον γιατι θεωρο οτι δεν ειναι υγειηνο να μενει καποιος 3 μερες απλυτος και ειδικα αν εχει και λαδακι πανω του. Και φυσικα η εκκλησεια δεν βασει σε κινδυνο τη ζωη καποιου, αλλα ουτε και σημαινει πως πρεπει να τιρουμε ολα τα εθιμα απερισκεπτα. Στο παρελθον στο κατω κατω δεν ειχαν την δυναοτηα να πληθουν καθημερινα, συνεπως τα σωματα ηταν πιο ανθεκτικα. Δεν ισχυει το ιδιο τωρα.

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia78 έγραψε:
ede έγραψε:
mariloy έγραψε:
χαχα εδε δικαιο εχεις δεν θα σε φαει κανεις πολλης κοσμος το λεει αυτο .παντος οι παπαδες λενε οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα να κολλησεις κατι.
Εεεε άμα το λένε οι παπάδες εγγύηση. Οπως λένε και ότι η εκκλησία δεν έχει μεγάλη περιουσία. Razz

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με το ιδιο κουταλι λενε πως δεν κολλας κατι λογω του οτι το κρασι περιεχει οινοπνευμα και αποστιρωνει. Τωρα τι να σας πω δεν ξερω κατα ποσο γινεται αυτο..

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
mariloy έγραψε:
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΜΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΝ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΚΓΥΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
annamaria_i έγραψε:Ε ας καω! Μου φαινεται απανθρωπο!! Πηρα και τη μητερα μου τηλεφωνο να την ρωτησω αν το εκανε σε εμας και γελαγε 10 λεπτα! Το ειχε ξανακουσει βεβαια αλλα δεν το τηρισε ουτε εκεινη!
οχι ρε σει να καεις !!!ενα εθυμο ειναι αν θελεις το κανεις και να σου πω την αληθεια και εγω δεν θα το εκανα αν δεν το εκαναν στον τοπο μου.απλα σε μας ετσι γινετε απο πολυ πολυ παλια .δεν νομιζω να ειναι υποχρεοτικο δεν ειμαι και πολυ της εκκλησιας για να ξερω

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annamaria_i έγραψε:
mariloy έγραψε:

ΝΑι κολλησα γιατι αρχικα πρωτη φορα το ακουω αυτο το εθιμο. Και δευτερον γιατι θεωρο οτι δεν ειναι υγειηνο να μενει καποιος 3 μερες απλυτος και ειδικα αν εχει και λαδακι πανω του. Και φυσικα η εκκλησεια δεν βασει σε κινδυνο τη ζωη καποιου, αλλα ουτε και σημαινει πως πρεπει να τιρουμε ολα τα εθιμα απερισκεπτα. Στο παρελθον στο κατω κατω δεν ειχαν την δυναοτηα να πληθουν καθημερινα, συνεπως τα σωματα ηταν πιο ανθεκτικα. Δεν ισχυει το ιδιο τωρα.
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΑΔΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ???ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΟΣΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ Shocked ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Very Happy

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annamaria_i έγραψε:Με το ιδιο κουταλι λενε πως δεν κολλας κατι λογω του οτι το κρασι περιεχει οινοπνευμα και αποστιρωνει. Τωρα τι να σας πω δεν ξερω κατα ποσο γινεται αυτο..
Δεν ξέρω αν κολάς. αλλά είναι λίγο σιχαμένο. Θα άφηνες το παιδί σου να πιεί απο το ποτήρι ένος άγνωστου γέρου? Εντάξει το παω και εγω κοινωνάω αλλά μου έρχεται κάπως ρε παιδιά. Το ξέρω ότι τυπικά είναι πρώτα τα μωρά αλλά πάντα σε όλους τους ναούς το κραταέι η μαμά η ή γιαγιά και μόλις κοινωνάει το μωρό ανοίγει και η άλλη το στόμα απο δίπλα. και μετά το δικό μου μωρό.............Εντάξει εγω έιμαι σιχασιάρα. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να πω την γνωμη(γβωνη ηθελα να πω) μου για την μεταλαβια,αλλα μην με κραξετε εεεε!!!!εγω οιστευω οτι οποιος πιστευει στην Θεια Κοινωνια δεν μπορει να παθει τιποτα!τα παιδακια μου μεταλαμβανουν καθε κυριακη κ δεν παθαν τιποτα!αν πας να μεταλαβεις χωρις να το πιστευεις ειναι σαν να απαξιωνεις το μυστηριο,το θαυμα που αλλαζει το κρασι και το ψωμι σε αιμα και σωμα Χριστου.οποτε δεν θα παρεις Θεια Κοινωνια αλλα απλο κρασακι με ψωμι οποτε μπορει και να κολλησεις.

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariloy έγραψε:
annamaria_i έγραψε:
mariloy έγραψε:

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΑΔΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ???ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΟΣΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ Shocked ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Very Happy

Δεν ειναι μονο το λαδι ειναι και οτι μενει απλυτο το μωρο 3 μερες!! Τι δεν καταλαβαινεις σε αυτο που λεω! Δεν πιστευω οτι θα παθει κατι προφανως! Αλλα το θεωρω λιγο βασανιστηριο να αφησω το μωρο μου ετσι 3 μερες. Σεβαστο το εθιμο, που πρωτη φορα το ακουω βεβαια, προσωπικα δεν θα το τηρισω, αλλωστε απο οτι εμαθα ουτε η μητερα μου το τηρισε και αμφιβαλλω αν το εκαναν και οι γιαγιαδες μου γιατι θα το ειχα ξανακουσει. Μπορει να ειναι εθιμο σε καποια μερη της Ελλαδας.

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
georgia78 έγραψε:
annamaria_i έγραψε:Ε ας καω! Μου φαινεται απανθρωπο!! Πηρα και τη μητερα μου τηλεφωνο να την ρωτησω αν το εκανε σε εμας και γελαγε 10 λεπτα! Το ειχε ξανακουσει βεβαια αλλα δεν το τηρισε ουτε εκεινη!
οχι ρε σει να καεις !!!ενα εθυμο ειναι αν θελεις το κανεις και να σου πω την αληθεια και εγω δεν θα το εκανα αν δεν το εκαναν στον τοπο μου.απλα σε μας ετσι γινετε απο πολυ πολυ παλια .δεν νομιζω να ειναι υποχρεοτικο δεν ειμαι και πολυ της εκκλησιας για να ξερω

καλο υποχρεωτικο δεν μπορει να ειναι! Δεν γινεται καποιο εθιμο να ειναι υποχρεωτικο!!

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:να πω την γνωμη(γβωνη ηθελα να πω) μου για την μεταλαβια,αλλα μην με κραξετε εεεε!!!!εγω οιστευω οτι οποιος πιστευει στην Θεια Κοινωνια δεν μπορει να παθει τιποτα!τα παιδακια μου μεταλαμβανουν καθε κυριακη κ δεν παθαν τιποτα!αν πας να μεταλαβεις χωρις να το πιστευεις ειναι σαν να απαξιωνεις το μυστηριο,το θαυμα που αλλαζει το κρασι και το ψωμι σε αιμα και σωμα Χριστου.οποτε δεν θα παρεις Θεια Κοινωνια αλλα απλο κρασακι με ψωμι οποτε μπορει και να κολλησεις.
Δεν σε κράζουμε ρε ντεμάκι αλλά εγώ δεν τα βλέπω έτσι τόσο ρομαντικά.............Και πιστεψε με στην Θρησκεία και στον θεό με έναν δικό μου τρόπο πιστεύω αν θέλεις(παπάδες και εκκλησία αποφεύγω) αλλά δεν το λέω γιατι φοβάμαι να κολήσω κάτι. Σαν εικόνα όμως ε είναι λίγο κάπως. Γιατί να έιναι μόνο στην ελληνοορθόδοξη εκκλησία? οι υπόλοιποι είναι με το ''χαπάκι''.

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demaki88 έγραψε:να πω την γνωμη(γβωνη ηθελα να πω) μου για την μεταλαβια,αλλα μην με κραξετε εεεε!!!!εγω οιστευω οτι οποιος πιστευει στην Θεια Κοινωνια δεν μπορει να παθει τιποτα!τα παιδακια μου μεταλαμβανουν καθε κυριακη κ δεν παθαν τιποτα!αν πας να μεταλαβεις χωρις να το πιστευεις ειναι σαν να απαξιωνεις το μυστηριο,το θαυμα που αλλαζει το κρασι και το ψωμι σε αιμα και σωμα Χριστου.οποτε δεν θα παρεις Θεια Κοινωνια αλλα απλο κρασακι με ψωμι οποτε μπορει και να κολλησεις.

Δεν υπαρχει λογος να σε κραξει κανεις σε αυτο που λες. Ειναι απολυτα σεβαστο. Και προσωπικα το θεωρω απιθανο να κολλησει κανεις κατι. Απλα δεν πιστευουμε ολοι οι ανθρωποι με τον ιδιο τροπο. Εμενα το μονο που με ενοχλει στη θρησκεια μας (και φανταζομαι οτι θα το εχουν και οι αλλες θρησκειες αυτο) ειναι η ενοια του υποχρεωτικου. ΘΕωρω οτι δεν πρεπει να υπαρχει κατι υποχρεωτικο σε αυτα τα θεματα.

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariloy έγραψε:ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ

Καλα φυσικα και ο καθενας κανει οτι πιστευει. Αυτο ειναι και το νοημα της πιστης. Ανεφερα οτι μπορει να ειναι τοπικο εθιμο, χωρις φυσικα να ειμαι απολυτη σε αυτο γιατι δεν το ειχα ξανακουσει, και επειδη μιλισα με διαφορους σημερα κανεις δικος μου δεν το ειχε ξανακυσει η κανει.

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
Δεν σε κράζουμε ρε ντεμάκι αλλά εγώ δεν τα βλέπω έτσι τόσο ρομαντικά.............Και πιστεψε με στην Θρησκεία και στον θεό με έναν δικό μου τρόπο πιστεύω αν θέλεις(παπάδες και εκκλησία αποφεύγω) αλλά δεν το λέω γιατι φοβάμαι να κολήσω κάτι. Σαν εικόνα όμως ε είναι λίγο κάπως. Γιατί να έιναι μόνο στην ελληνοορθόδοξη εκκλησία? οι υπόλοιποι είναι με το ''χαπάκι''.
και εγω με δικο μου τροπο πιστευω!στην εκκλησια τα παιδια μου τα στελνω με τις γιαγιαδες καθε κυριακη.εγω σπανια πηγαινω.οτι πιστευω στον θεο και διαβαζω πολλα για τον χριστο και την πιστη μου δεν σημαινει πως πιστευω στην εκκλησια και στους παπαδες.για το ρομαντικα που λες,δεν ειναι οτι τα βλεπω ρομαντικα..ειναι θεμα πιστης και σεβασμου στην μεταλαβια χωρις να θελω να πω πως εσυ η ο οποιοςδηποτε που σιχαινετε δεν την σεβαιτε.ειναι αποψη του καθενως!!αν πας να μεταλαβεις κ δεν πιστευεις στο θαυμα αυτο τοτε δεν αξιζει και να το λαβεις!!πηγαινε σπιτι,βαλε ψωμι στο κρασι σου και πιες το!καταλαβες τι θελω να πω??

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annamaria_i έγραψε:

Δεν υπαρχει λογος να σε κραξει κανεις σε αυτο που λες. Ειναι απολυτα σεβαστο. Και προσωπικα το θεωρω απιθανο να κολλησει κανεις κατι. Απλα δεν πιστευουμε ολοι οι ανθρωποι με τον ιδιο τροπο. Εμενα το μονο που με ενοχλει στη θρησκεια μας (και φανταζομαι οτι θα το εχουν και οι αλλες θρησκειες αυτο) ειναι η ενοια του υποχρεωτικου. ΘΕωρω οτι δεν πρεπει να υπαρχει κατι υποχρεωτικο σε αυτα τα θεματα.
μα δεν ειναι τιποτα υποχρεωτικο στην θρησκια μας βρε αννα μαρια!κανεις δεν σε υποχρεωνει να κανεις κατι και οσο για τους σημερινους παπαδες??πολυ που τους ενοιαξε για το αν εισαι σωστη χριστιανη!αυτοι κανουν τρισχειροτερα απο εμας τους απλους χριστιανους,με λιγες εξαιρεσεις βεβαια γιατι υπαρχουν και ιεροις που ειναι αξιοι σεβασμου!

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demaki88 έγραψε:
annamaria_i έγραψε:

μα δεν ειναι τιποτα υποχρεωτικο στην θρησκια μας βρε αννα μαρια!κανεις δεν σε υποχρεωνει να κανεις κατι και οσο για τους σημερινους παπαδες??πολυ που τους ενοιαξε για το αν εισαι σωστη χριστιανη!αυτοι κανουν τρισχειροτερα απο εμας τους απλους χριστιανους,με λιγες εξαιρεσεις βεβαια γιατι υπαρχουν και ιεροις που ειναι αξιοι σεβασμου!

Ναι μωρε, απλα αναφερομαι σε διαφορα που ακουω (οχι απο παππαδες, δεν συναναστρεφομαι με αυτον τον κλαδο) απο πολλους"καλους χριστινυς" οτι πρεπει να κανεις εκινο, πρεπει να κανεις το αλλο κλπ κλπ. Εχω διαβασει πολυ για τη θρησκεια μας αλλα και για αλλες γιατι με ενδιαφερει φιλοσοφικα το θεμα. Τα εθιμα τα οποια τηρουμε στην πλειοψηφια τους ειναι περισσοτερο θεμα Ελλνικης παραδοσης απο οτι Χριστιανικης. Και παλι δεν υπαρχει τιποτα κακο σε αυτο.

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βρηκα αυτο για τα εθυμα ...αυτο που δεν εκανα ηταν με τις τρεις κυριακες για κοινωνια http://www.yeskid.gr/baptisi-party/mystirio/proetoimasia/baptisi-paradoseis-meta-tin-teleti

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις