Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
391 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 391 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annamaria_i έγραψε:
demaki88 έγραψε:
annamaria_i έγραψε:
demaki88 έγραψε:να πω την γνωμη(γβωνη ηθελα να πω) μου για την μεταλαβια,αλλα μην με κραξετε εεεε!!!!εγω οιστευω οτι οποιος πιστευει στην Θεια Κοινωνια δεν μπορει να παθει τιποτα!τα παιδακια μου μεταλαμβανουν καθε κυριακη κ δεν παθαν τιποτα!αν πας να μεταλαβεις χωρις να το πιστευεις ειναι σαν να απαξιωνεις το μυστηριο,το θαυμα που αλλαζει το κρασι και το ψωμι σε αιμα και σωμα Χριστου.οποτε δεν θα παρεις Θεια Κοινωνια αλλα απλο κρασακι με ψωμι οποτε μπορει και να κολλησεις.

Δεν υπαρχει λογος να σε κραξει κανεις σε αυτο που λες. Ειναι απολυτα σεβαστο. Και προσωπικα το θεωρω απιθανο να κολλησει κανεις κατι. Απλα δεν πιστευουμε ολοι οι ανθρωποι με τον ιδιο τροπο. Εμενα το μονο που με ενοχλει στη θρησκεια μας (και φανταζομαι οτι θα το εχουν και οι αλλες θρησκειες αυτο) ειναι η ενοια του υποχρεωτικου. ΘΕωρω οτι δεν πρεπει να υπαρχει κατι υποχρεωτικο σε αυτα τα θεματα.
μα δεν ειναι τιποτα υποχρεωτικο στην θρησκια μας βρε αννα μαρια!κανεις δεν σε υποχρεωνει να κανεις κατι και οσο για τους σημερινους παπαδες??πολυ που τους ενοιαξε για το αν εισαι σωστη χριστιανη!αυτοι κανουν τρισχειροτερα απο εμας τους απλους χριστιανους,με λιγες εξαιρεσεις βεβαια γιατι υπαρχουν και ιεροις που ειναι αξιοι σεβασμου!

Ναι μωρε, απλα αναφερομαι σε διαφορα που ακουω (οχι απο παππαδες, δεν συναναστρεφομαι με αυτον τον κλαδο) απο πολλους"καλους χριστινυς" οτι πρεπει να κανεις εκινο, πρεπει να κανεις το αλλο κλπ κλπ. Εχω διαβασει πολυ για τη θρησκεια μας αλλα και για αλλες γιατι με ενδιαφερει φιλοσοφικα το θεμα. Τα εθιμα τα οποια τηρουμε στην πλειοψηφια τους ειναι περισσοτερο θεμα Ελλνικης παραδοσης απο οτι Χριστιανικης. Και παλι δεν υπαρχει τιποτα κακο σε αυτο.
ε καλα!!!!τιποτα δεν πρεπει!ο καθενας καλα θα κανει να κοιταει τον εαυτο του και οτι μπορει για να σωσει την δικη του ψυχη!τωρα τα εθιμα καλως η κακως υπαρχουν!οποιος θελει τα ακλουθει,οποιος δεν θελει οχι!

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia78 έγραψε:βρηκα αυτο για τα εθυμα ...αυτο που δεν εκανα ηταν με τις τρεις κυριακες για κοινωνια http://www.yeskid.gr/baptisi-party/mystirio/proetoimasia/baptisi-paradoseis-meta-tin-teleti
Το έκανα αυτό. Αλλά 2. Τα βάφτησα στην Τήνο και έκει μόλις το βαφτίζεις γίνεται στο καπάκι η κοινωνία.

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αμα πω στη φιλη μυ που θα βαφτισει την κορη μυ να παει να πληνει τα ρουχα στη θαλασσα δεν την γλειτωνω τη μουτζα Razz Razz

Περα απο την πλακα, δεν ξερω κατα ποσο ειναι γνωστα ολα αυτα τα εθιμα, η μητερα μου που μιλησα μου ειπε οτι δεν εκανε τιποτα απο τα παραπανω σε κανενα απο τα 3 παιδια της!

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demaki88 έγραψε:
annamaria_i έγραψε:
demaki88 έγραψε:
annamaria_i έγραψε:
demaki88 έγραψε:να πω την γνωμη(γβωνη ηθελα να πω) μου για την μεταλαβια,αλλα μην με κραξετε εεεε!!!!εγω οιστευω οτι οποιος πιστευει στην Θεια Κοινωνια δεν μπορει να παθει τιποτα!τα παιδακια μου μεταλαμβανουν καθε κυριακη κ δεν παθαν τιποτα!αν πας να μεταλαβεις χωρις να το πιστευεις ειναι σαν να απαξιωνεις το μυστηριο,το θαυμα που αλλαζει το κρασι και το ψωμι σε αιμα και σωμα Χριστου.οποτε δεν θα παρεις Θεια Κοινωνια αλλα απλο κρασακι με ψωμι οποτε μπορει και να κολλησεις.

Δεν υπαρχει λογος να σε κραξει κανεις σε αυτο που λες. Ειναι απολυτα σεβαστο. Και προσωπικα το θεωρω απιθανο να κολλησει κανεις κατι. Απλα δεν πιστευουμε ολοι οι ανθρωποι με τον ιδιο τροπο. Εμενα το μονο που με ενοχλει στη θρησκεια μας (και φανταζομαι οτι θα το εχουν και οι αλλες θρησκειες αυτο) ειναι η ενοια του υποχρεωτικου. ΘΕωρω οτι δεν πρεπει να υπαρχει κατι υποχρεωτικο σε αυτα τα θεματα.
μα δεν ειναι τιποτα υποχρεωτικο στην θρησκια μας βρε αννα μαρια!κανεις δεν σε υποχρεωνει να κανεις κατι και οσο για τους σημερινους παπαδες??πολυ που τους ενοιαξε για το αν εισαι σωστη χριστιανη!αυτοι κανουν τρισχειροτερα απο εμας τους απλους χριστιανους,με λιγες εξαιρεσεις βεβαια γιατι υπαρχουν και ιεροις που ειναι αξιοι σεβασμου!

Ναι μωρε, απλα αναφερομαι σε διαφορα που ακουω (οχι απο παππαδες, δεν συναναστρεφομαι με αυτον τον κλαδο) απο πολλους"καλους χριστινυς" οτι πρεπει να κανεις εκινο, πρεπει να κανεις το αλλο κλπ κλπ. Εχω διαβασει πολυ για τη θρησκεια μας αλλα και για αλλες γιατι με ενδιαφερει φιλοσοφικα το θεμα. Τα εθιμα τα οποια τηρουμε στην πλειοψηφια τους ειναι περισσοτερο θεμα Ελλνικης παραδοσης απο οτι Χριστιανικης. Και παλι δεν υπαρχει τιποτα κακο σε αυτο.
ε καλα!!!!τιποτα δεν πρεπει!ο καθενας καλα θα κανει να κοιταει τον εαυτο του και οτι μπορει για να σωσει την δικη του ψυχη!τωρα τα εθιμα καλως η κακως υπαρχουν!οποιος θελει τα ακλουθει,οποιος δεν θελει οχι!
Καλως και υπαρχουν τα εθιμα δεν το συζητω! και ο καθενας πρατει αναλογα με αυτα που πστευει και θελει.

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annamaria_i έγραψε:αμα πω στη φιλη μυ που θα βαφτισει την κορη μυ να παει να πληνει τα ρουχα στη θαλασσα δεν την γλειτωνω τη μουτζα Razz Razz

Περα απο την πλακα, δεν ξερω κατα ποσο ειναι γνωστα ολα αυτα τα εθιμα, η μητερα μου που μιλησα μου ειπε οτι δεν εκανε τιποτα απο τα παραπανω σε κανενα απο τα 3 παιδια της!
και ομως αννα μαρια ειναι γνωστα!!βρε κοπελα μου δεν ξερεις τις χαντρες,δεν ξερεις τα περι βαπτισματως,πες μας αγορασες κανα πλανιτη και μεγαλωσες εκει???? Smile Smile

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demaki88 έγραψε:
annamaria_i έγραψε:αμα πω στη φιλη μυ που θα βαφτισει την κορη μυ να παει να πληνει τα ρουχα στη θαλασσα δεν την γλειτωνω τη μουτζα Razz Razz

και ομως αννα μαρια ειναι γνωστα!!βρε κοπελα μου δεν ξερεις τις χαντρες,δεν ξερεις τα περι βαπτισματως,πες μας αγορασες κανα πλανιτη και μεγαλωσες εκει???? Smile Smile

χαχαχαχ δεν εχω αγορασει πλανιτη ακομα!! Αλλα ενταξει δεν προερχομαι και απο το πιο παραδοσιακο και κυριως θρησκευαμενο περιβαλλον η αληθεια ειναι. Ειμαστε λιγο πιο free σε αυτα τα θεματα και απο οτι φαινεται οχι μονο η οικογενεια μου αλλα και γενικα οι γνωστοι μου.

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="annamaria_i"]αμα πω στη φιλη μυ που θα βαφτισει την κορη μυ να παει να πληνει τα ρουχα στη θαλασσα δεν την γλειτωνω τη μουτζα Razz Razz

Περα απο την πλακα, δεν ξερω κατα ποσο ειναι γνωστα ολα αυτα τα εθιμα, η μητερα μου που μιλησα μου ειπε οτι δεν εκανε τιποτα απο τα παραπανω σε κανενα απο τα 3 παιδια της![/quotαν αν δεν ξερει η νονα τα εθυμα κερδισες Very Happy να τις πεις οτι πρεπει να πλυνει ολα τα απλητα ρουχα και να σιδερωσει τι λογια λενε οταν λουζει η νονα το μωρο μετα την βαφτιση;; - Σελίδα 3 93981 τι λογια λενε οταν λουζει η νονα το μωρο μετα την βαφτιση;; - Σελίδα 3 517142σε πειραζω βεβαια...μην το σκεφτεσε κοριτσι μου αν δεν το εχετε σαν εθυμο μην το κανεις φτανει που θα βαφτισεις το μωρακι σου

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annamaria_i έγραψε:
demaki88 έγραψε:

χαχαχαχ δεν εχω αγορασει πλανιτη ακομα!! Αλλα ενταξει δεν προερχομαι και απο το πιο παραδοσιακο και κυριως θρησκευαμενο περιβαλλον η αληθεια ειναι. Ειμαστε λιγο πιο free σε αυτα τα θεματα και απο οτι φαινεται οχι μονο η οικογενεια μου αλλα και γενικα οι γνωστοι μου.
εμ ο αλλος αγορασε αστερι εσυ ακομη???αντε οταν θα θες θα εχουν πουληθει!! Razz Razz

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="georgia78"]

Περα απο την πλακα, δεν ξερω κατα ποσο ειναι γνωστα ολα αυτα τα εθιμα, η μητερα μου που μιλησα μου ειπε οτι δεν εκανε τιποτα απο τα παραπανω σε κανενα απο τα 3 παιδια της![/quotαν αν δεν ξερει η νονα τα εθυμα κερδισες Very Happy να τις πεις οτι πρεπει να πλυνει ολα τα απλητα ρουχα και να σιδερωσει τι λογια λενε οταν λουζει η νονα το μωρο μετα την βαφτιση;; - Σελίδα 3 93981 τι λογια λενε οταν λουζει η νονα το μωρο μετα την βαφτιση;; - Σελίδα 3 517142σε πειραζω βεβαια...μην το σκεφτεσε κοριτσι μου αν δεν το εχετε σαν εθυμο μην το κανεις φτανει που θα βαφτισεις το μωρακι σου

καλα πλακα κανω! εννοειτε πως δεν θα το κανω το συγκεκριμενο εθιμο!! Και αποκλειεται να το ξερει και η φιλη μου. Σαν και εμενα ειναι και αυτη!!

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demaki88 έγραψε:
annamaria_i έγραψε:
demaki88 έγραψε:

εμ ο αλλος αγορασε αστερι εσυ ακομη???αντε οταν θα θες θα εχουν πουληθει!! Razz Razz

Δεν εχω διαλεξει ακομα ποιο θελω.. Ειμαι και στη διαπραγματευση για να αγορασω ενα νησακι τωρα.. Πολλα τα εξοδα αστα!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annamaria_i έγραψε:
demaki88 έγραψε:
annamaria_i έγραψε:
demaki88 έγραψε:

Δεν εχω διαλεξει ακομα ποιο θελω.. Ειμαι και στη διαπραγματευση για να αγορασω ενα νησακι τωρα.. Πολλα τα εξοδα αστα!
αμα θες τον σκορπιο σε προλαβαν!!!

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annamaria_i έγραψε:
demaki88 έγραψε:
annamaria_i έγραψε:
demaki88 έγραψε:

Η μακρόνησος σου κάνει? Έχει και γλάρρρρρρρους. Laughing

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demaki88 έγραψε:
annamaria_i έγραψε:
demaki88 έγραψε:
annamaria_i έγραψε:
demaki88 έγραψε:

αμα θες τον σκορπιο σε προλαβαν!!!

ναι καλε το ξερω!! θα τη Σπετσοπουλα διαπραγματευομαι, ειναι και ο αντρας μου απο τις Σπετσες θα εχει και συναισθηματικη αξια!

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ede έγραψε:
annamaria_i έγραψε:
demaki88 έγραψε:
annamaria_i έγραψε:
demaki88 έγραψε:

Η μακρόνησος σου κάνει? Έχει και γλάρρρρρρρους. Laughing

Δεν μου κανει απο θεμα ενεργειας! θα ειναι επιφορτισμενη με κακα βαιμπς!

kateuro

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τελικα την λουσαμε και μαλιστα ενω δεν το ηξερα οπως ειπαν καποιες κοπελες αρχισαν να πετανε κερματα μεσα στην μπανιεριτσα και να λενε σιδερενια-σιδερενια.Ωραιο εθιμο αυτο....αμεσως μαζεωψαμε καμια 30αρια ευρω τι λογια λενε οταν λουζει η νονα το μωρο μετα την βαφτιση;; - Σελίδα 3 215994

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kateuro έγραψε:Τελικα την λουσαμε και μαλιστα ενω δεν το ηξερα οπως ειπαν καποιες κοπελες αρχισαν να πετανε κερματα μεσα στην μπανιεριτσα και να λενε σιδερενια-σιδερενια.Ωραιο εθιμο αυτο....αμεσως μαζεωψαμε καμια 30αρια ευρω τι λογια λενε οταν λουζει η νονα το μωρο μετα την βαφτιση;; - Σελίδα 3 215994
αντε μια χαρα!!μωρε δεν το χανω αυτο το εθιμο!!!! Smile

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πάντως κι εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό με το λούσιμο και τη νονά, ούτε όταν έγινα νονά μου ανέφερε κάτι η κουμπάρα μου, ούτε έχει τύχει να το ακούσω ποτέ πριν απο κάποια φίλη ή συγγενή.

Αυτό με τις τρεις κοινωνίες ναι, το έχω ακούσει απ όλους, το λούσιμο στις τρεις μέρες απ τη νονά πάλι όχι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις