1 6 μερες καθυστερηση και τεστ αρνητικο Τετ Ιουν 05, 2013 12:44 am
stellisa
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσακια μου εχω 6 μερεσ καθυστερηση και εκανε τεστ αλλα οχι με τα πρωινα και βγηκε αρνητικο τι μπορει να συμβαινει?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katerina1983 στις Τετ Ιουν 05, 2013 1:07 am, 1 φορά
απο οτι εχω διαβασει και απο αλλες κοπελες μπορεις να την κανεις την χοριακη τωρα αλλα εφοσον το τεστ βγεικε αρνητικο περιμενε αλλες 5 μερουλες μην δωσεις και τζαμπα τα λεφτα 5 μερες ακομα υπομονη και αν δεν σου ερθει πειγενε γεια χοροιακι πιστευω πως το τεστ θα εδειχνε αμα εισουν εγκυος 6 μερες ειναι αυτες τι στο καλο δεν θα ειχε τουλαχιστον μια αχνη γραμη το τεστ. εχεις σταθερο κυκλο?μπορει να σου αλαξε ο κυκλος λογο καλοκαιριου ξερω γω τι να σου πω.εγω λεω να μην χαλασεις παλι λεφτα περιμενε λιγο ακομαstellisa έγραψε:να περιμενω να περασουν και αλλες μερες η οχι ? δε τα γνωριζω αυτα πρωτη μ φορα ειναι..
stellisa έγραψε:λεω να περιμενω καλυτερα και απο δευτερα να παω για χοριακη..εχω λεω λιγη υπομονη... εχω σταθερο κυκλο απο την αρχη ποτε δεν ειχα αλλαγη..τωρα στα ξαφνικα να εγινε δε νομιζω..ισως κατι αλλο να συμβαινει...αλλα τι???
kala den ginete na peires amesos kila sou eipa to test tha edixne toulaxiston mia axnh grami me 6 meres kathisterisis perimene 5 meres akoma kai ksanakane ta test gia mena prosopika ta theoro aksiopista giati na se ksegelasoun ama hsoun kati tha edixne den yparxi periptossi na min edixne kati esi pos niothis niothis re paidi mou katholou oti tha sou erthi periodos?h tipota.koita kalokairh einai o kyklos alazh.makari na eisai alla min tros to kefali sou me simptomata gia auto se leo perimene ligo akoma kai an mexri thn deytera den soy exei erthi phgene gia xoriaki........stellisa έγραψε:και εκτοσ απο αυτο ανεβηκα σημερα στη ζυγαρια χωρις να εχω φαει παραπανω χωρις τιποτα ηζυγαρια μου μ εδειχνε 3 κιλα πανω//????αυτο γιατι?
auto na kaneis kali mou perimene mexri tin deytera entaksi kai min anxonese kai ego etsi kano panta perimeno kai den kano test kai spao ta neura ton koritsion edo mesa xaxax ase ase kai eimai se anamoni vevea xtes kai proxtes mou edikse oti tha mou erthi kai leo mpa tha mou erthi kai shmera den mou dixnh oti tha moy erthi ax ayth h anamonh se skotonh.....stellisa έγραψε:τιποτα απολυτος δε νιωθω ενω οταν περιμενω παντα πριζεται το στηθοσ,βγαζω κανα σπυρακι και εχω πονο στη μεση ...τποτα αυτη τη φορα μονο η μεση μ με ποναει ωρες ωρες τιποτα αλλο...θα περιμενω και θα δειξει απο βδομαδα...
kai ego pou nomiza oti eimai h monadiki pou den mporei na kanei paidia exo enamisi xrono tora sxedon. ta ginekologika mou ola kala den exo kanena provlima gonimopoihshs kai to mono provlima pou exo einai to anxos esi vre oute xrono den perases exeis xrono akoma mprosta sou kalokairaki exoume ama to thelete kai h dio poli tha ginei to thaymataki ego meta ton 6 mina prospathion arxisa na anxonome efoson den evlepa apotelezmata kai apo tote me exei katakirieysi to anxos.alla tora xalara den mas piran kai ta xronia poso eisai an epitrepete...stellisa έγραψε:τοσες μερεσ δεν εμαπινα να γραψω γιαυτο το λογο για να μην αγχωθω αλα νομιζω αρκετα αντεξα οποτε εδω θα δινουμε κουραγιο ια να μην αγχωνομαστε.... αναμπελ σ ευχομαι να μην σ ερθει....και να σ ερθει ενα νινακι....
xalara oso den fantazese alla otan einai na sou erthi h atimi periodos eki einai pou anxonese kai kaneis skepsis na eimai na min eimai tha mou erthi dn tha mou erthi kai emena h ksaderfh mou eixe poli anxos meta apo 5 xronia epiase pedi afou apofasise oti den mporei kai oti den tha ginei pote mana to paratise telios to thema kai tsoup emeine kai to thema einai oti eimaste ygiestates kai kanoume san treles re si..........kai ego mikroula eimai 22 alla anxonome toso poli kai oso vlepo oti exei perasi enamisi xronos les ma giati re gamoto den meno kai kathe mina kano to idio prama anxos anxos anxos.......na po oti to mina marti pou mas perase piga proti fora ginekologo efoson mou eipe oti eimai kala ego anti na xaro exo mpi pio dinamika sto thema paidiou alla tora leo oxi oxi oxi stamata. kai stis meres periodou anxonomai kai pali auto exo pathi tora anxonome konda stin perioodo.........giati kanoume san treles eno eimaste kala na xa me kai kana provlima tha elega entaksi alla giati afou to theloume toso poli kai auto to simpan ti kanei pia giati exei xalarosi etsi...xaxaxstellisa έγραψε:δεν αγχωνομαι γιατι εχω μια γνωστη παιδευοταν παρα πολλα χρονια γιατρουσ,εξετασεισ,τρεξιματα και τιποτα μεχρι που βρεθηκε μια γιατρος και την ειπε καθε πρωι που θα ξυπνασ θα λεσ οτι εγω θα γινω μανα και ναι θα γινεισ..και ετσι στον επομενο μηνα ειχε τα ευχαριστα..οποτε χαλαρα... ειμαι 26 παρα ενα μηνα...χαχα σε ενα μηνα κλεινω τα 26..οποτε δε με αγχωνει τον αλλο μηνα γυριζουμε και πισω στη θεσσαλονικη στην καθημερινοτητα μας οποτε χαλαρα...και θα ερθει
σιγα καλε τα ιδια λεφτα εχουν το τεστ με την χοριακη.15 ευρω κανει ε και 12-13 το τεστ.σιγα τα ωα!!!χοριακη κανε....τα πιο σιγουρα!και τεστ να κανεις παλι ο γυναικολογος το πιπ πιθανο ειναι να σε στειλει και για χοριακη οποτε δεν το γλυτωνεις!!!anampel έγραψε:απο οτι εχω διαβασει και απο αλλες κοπελες μπορεις να την κανεις την χοριακη τωρα αλλα εφοσον το τεστ βγεικε αρνητικο περιμενε αλλες 5 μερουλες μην δωσεις και τζαμπα τα λεφτα 5 μερες ακομα υπομονη και αν δεν σου ερθει πειγενε γεια χοροιακι πιστευω πως το τεστ θα εδειχνε αμα εισουν εγκυος 6 μερες ειναι αυτες τι στο καλο δεν θα ειχε τουλαχιστον μια αχνη γραμη το τεστ. εχεις σταθερο κυκλο?μπορει να σου αλαξε ο κυκλος λογο καλοκαιριου ξερω γω τι να σου πω.εγω λεω να μην χαλασεις παλι λεφτα περιμενε λιγο ακομαstellisa έγραψε:να περιμενω να περασουν και αλλες μερες η οχι ? δε τα γνωριζω αυτα πρωτη μ φορα ειναι..
αν θυμαμαι καλα δεν παιζει ρολο!τωρα δεν θυμαμαι σιγοτυρα γιατι κανω σχετικα συχνα εξετασεις οποτε δεν θυμαμαι σε ποιες χρειαζετε..μηπως θυμαται καποια αλλη κοπελα??stellisa έγραψε:demaki to exo katalavei oti einai peripou idia i aksia toys test m xoriaki giayto tha pao apeutheias gia xoriaki poy einai k pio sigouri... prepei na pao proi-proi gia na tin kano?na min exio faei k tetoia i de paizei rolo?eimai asxeti m me koroideupseis
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης