Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
475 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 475 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

ELENI23

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stellisa έγραψε:Καλημερα Κοριτσια ξυπνησα πριν λιγο και νιωθω τη κοιλια μου καπως..λες μετα απο 7μερες πλεο ν μ ερθει η ακατανομαστη...ντροπηηηη δε θελω....
???? ΑΡΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΟ !!

stellisa

stellisa
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ναι οτι εξετασεις θα εκανα θα εκανα απο δευτερα ουτο συ αλλος....Wink και τωρα ξεκιναει το αγχος θα μ ερθει δε θα μ ερθει...χαχαχα

MAMA LOCA

MAMA LOCA
Καλημέρα stellitsa... απο προσωπική πείρα θα σου πω ότι τσάμπα λεφτά έδωσες σε τεστάκι....όταν δείχνει αρνητικό πολύ πιθανό να κάνει λάθος..
Θα σου έλεγα να πας ακόμα και τώρα για χοριακή αλλά αφού αντέχεις την αναμονή , οκ...
Εγω από ένα τελείως κουλό σύμπτωμα που είχα και στην πρώτη εγκυμοσύνη μου πήγα και έκανα χοριακή 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και παρόλ΄αυτά μου έδειξε ότι ήμουν έγκυος....
Καλά αποτελέσματα!!!

anampel

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MAMA LOCA έγραψε:Καλημέρα stellitsa... απο προσωπική πείρα θα σου πω ότι τσάμπα λεφτά έδωσες σε τεστάκι....όταν δείχνει αρνητικό πολύ πιθανό να κάνει λάθος..
Θα σου έλεγα να πας ακόμα και τώρα για χοριακή αλλά αφού αντέχεις την αναμονή , οκ...
Εγω από ένα τελείως κουλό σύμπτωμα που είχα και στην πρώτη εγκυμοσύνη μου πήγα και έκανα χοριακή 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και παρόλ΄αυτά μου έδειξε ότι ήμουν έγκυος....
Καλά αποτελέσματα!!!
vre giati ta exete kakopari ta test egkimosinis to idio eipa kai ego stin kopela na perimenei mexri tihn deytera ama theli kai meta na pai gia xoriaki.giati ego den eixa 15 meres kathisterisi?ekana test kai den eimoun kai thn epomenh mera mou hrthe perimene xriso mou den to leo gia kakia makari na einai to koritsi kai ego stin idia katastasi eimai me thn kopela alla den to vlepo xlomo den peirazh omos ton epomeno mina....kai ego tora niotho oti tha mou erthi arketa kratise h xara mou alla den ptooume xalara pleon..........

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anampel έγραψε:
MAMA LOCA έγραψε:Καλημέρα stellitsa... απο προσωπική πείρα θα σου πω ότι τσάμπα λεφτά έδωσες σε τεστάκι....όταν δείχνει αρνητικό πολύ πιθανό να κάνει λάθος..
Εγω από ένα τελείως κουλό σύμπτωμα που είχα και στην πρώτη εγκυμοσύνη μου πήγα και έκανα χοριακή 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και παρόλ΄αυτά μου έδειξε ότι ήμουν έγκυος
Καλά αποτελέσματα!!!
vre giati ta exete kakopari ta test egkimosinis to idio eipa kai ego stin kopela na perimenei mexri tihn deytera ama theli kai meta na pai gia xoriaki.giati ego den eixa 15 meres kathisterisi?ekana test kai den eimoun kai thn epomenh mera mou hrthe perimene xriso mou den to leo gia kakia makari na einai to koritsi kai ego stin idia katastasi eimai me thn kopela alla den to vlepo xlomo den peirazh omos ton epomeno mina....kai ego tora niotho oti tha mou erthi arketa kratise h xara mou alla den ptooume xalara pleon..........
ετσι αναμπελ!!!να σε βλεπω να ανεβαινεις ψυχολογικα!

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και απο μένα.εγω είχα κάνει ληγμενο τεστ με 2 μέρες καθυστέρηση και μου είχε βγει θετικό.φυσικα όμως έκανα και χωριακη μετα γιατι οι γιατροί θέλουν να συγκρίνουν τις μονάδες με τον υπέρυχο αν συμβαδίζουν.οποτε η χωριακη ειναι απαραίτητη.καλυτερα να την κανείς σε μικροβιολογικό και οχι σε μεγάλο κέντρο γιατι ειναι πολυ πιο ακριβή απ'οτι ξέρω.

anampel

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:
anampel έγραψε:
Εγω από ένα τελείως κουλό σύμπτωμα που είχα και στην πρώτη εγκυμοσύνη μου πήγα και έκανα χοριακή 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και παρόλ΄αυτά μου έδειξε ότι ήμουν έγκυος
Καλά αποτελέσματα!!!
nai vre mou simparasthathikan poli ta koritsia edo kai as min tis ksero kai as eimaste oles piso apo ena kompiouter kai ti egine den xalase kai o kozmos ama mou erthi pou tha erthi alla xalara tha kopso kai to tsigaro miipos vlapti kai auto tha troo poio ygihna tha gimnazome tha vro kamia asxolia na ksefigo apo to thema. kai opote theli o theoulis tha me kanei kai emena manoula

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anampel έγραψε:
demaki88 έγραψε:
anampel έγραψε:
Καλά αποτελέσματα!!!
nai vre mou simparasthathikan poli ta koritsia edo kai as min tis ksero kai as eimaste oles piso apo ena kompiouter kai ti egine den xalase kai o kozmos ama mou erthi pou tha erthi alla xalara tha kopso kai to tsigaro miipos vlapti kai auto tha troo poio ygihna tha gimnazome tha vro kamia asxolia na ksefigo apo to thema. kai opote theli o theoulis tha me kanei kai emena manoula
η υγιηνη τροφη παιζει πολυ συμαντικο ρολο!αλλα εκτως απο αυτο αν δεν εχεις κανει εξετασεις κανε να δεις και που βρισκεσαι βρε παιδι μου!θα χαλαρωσεις περισσοτερο!δεν αναφερομαι σε τεστ παπ!!

anampel

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:
anampel έγραψε:
demaki88 έγραψε:
anampel έγραψε:
Καλά αποτελέσματα!!!
η υγιηνη τροφη παιζει πολυ συμαντικο ρολο!αλλα εκτως απο αυτο αν δεν εχεις κανει εξετασεις κανε να δεις και που βρισκεσαι βρε παιδι μου!θα χαλαρωσεις περισσοτερο!δεν αναφερομαι σε τεστ παπ!!
den exo vivliario omos kai ton marti edosa eidh ena 100stariko gia to pap kai mia alli eksetasi na di an exo provlima......

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anampel έγραψε:
demaki88 έγραψε:
anampel έγραψε:
demaki88 έγραψε:
anampel έγραψε:
Καλά αποτελέσματα!!!
den exo vivliario omos kai ton marti edosa eidh ena 100stariko gia to pap kai mia alli eksetasi na di an exo provlima......
χμ δυσκολα τα πραγματα!!οτι σε φωτισει ο θεος λοιπον!!!

anampel

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anampel έγραψε:
demaki88 έγραψε:
anampel έγραψε:
demaki88 έγραψε:
anampel έγραψε:
Καλά αποτελέσματα!!!
kai den ksero ti akoma prepei na kano kaiposo stixizei alla oikogeneiakos den exoume tetia themata re kai eimai mikri na po kai kati allo tixenh kai emeis na vriskomaste mono 2 fores to mina ayton ton mina 4 kai emeis alla tora omos o antroulis mou einai pou thheli paidi toso kairo mono ego hthela tora theli kai aytos opote to pame apo thn arxh pote den kaname mera para mera 2 me 3 kaname kamia fora kai katholou alla tora theli kai aytos paidaki opote re koritsia apo auton ton mina na arxiso na metrao ts prospathies e?sthn arxh den hthele paidi alla tora katalave pragmatika oti thelo tin eipa kai thn alli misi alhthia..........

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρωτα τον γυναικολογο σου βρεκοριτσι μου ποσο κοστιζουν αυτες οι εξετασεις να ξερεις!δεν χρειαζετε να ειναι κληρονομικο το θεμα!και ο αντρας σου πρεπει να κανει εξετασεις!και αμα ντεπετε ε δεν θα το βγαλετε και ντελαλη!εννοειτε οτι δεν πρεπει να βαλεις τον εαυτο σου στην διαδικασια να μετρας μερες.τα δυο μου παιδια δεν τα επιασα σε γονιμες μερες.τωρα το τριτο το επιασα με 4 επαφες μεσα σε εναν μηνα και οχι με ελευθερη επαφη!

stellisa

stellisa
εχω υπομονη και θα περιμενω μεχρι δευτερα και αφου ουτο συ αλλος η χοριακη ειναι απαραιτητη σε περιπτωση εγγκυμοσυνησ θα παω απευθειασ εκει... αναμπελ κοριτσακι μου εισαι μικρη δε χρειαζεται αγχος και κατα την γνωμη μου αν τρεχεις σε γιατρους απο τωρα για να δεις αν μπορεις η δε μπορεις ειναι χειροτερο... οποτε χαλαρωσε τωρα ερχεται και καλοκαιρακι θα παμε διακοπουλες θα πιουμε κανα ποτακι θα χαλαρωσουμε και θα ειναι πιο ευκολο μιλαω και για μενα σε περιπτωση που δεν ειμαι τελικα εγω...δε χρειαζεται αγχος..εγω τωρα αγχωθηκα απο την καθυστερηση και μετα...οποτε χαλαρα... και θα ερθει το νινι που περιμενουμε.. Very Happy Very Happy

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing Laughing Laughing Laughing βλακεία έκανα

stellisa

stellisa
ede τι επαθες καλε?

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stellisa έγραψε:ede τι επαθες καλε?
εγραψα κάτι που ήταν για άλλο thread. Θα με κοιτούσατε έτσι Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing

stellisa

stellisa
μαλλον το εσβησες και δε προλαβαμε να το διαβασουμε..γιατι το μονο που φαίνεται είναι ότι πάλι βλακεία έκανες...

stellisa

stellisa
Μαλλον θα μου λυθει η απορια μεχρι την δευτερα..μ ερχετε η ακατανομαστη....Sad

anampel

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stellisa έγραψε:Μαλλον θα μου λυθει η απορια μεχρι την δευτερα..μ ερχετε η ακατανομαστη....Sad
kai ego apo deutera omos arxizo na metrao tis meres kathisterisis........ti niothis na sou erxete?

stellisa

stellisa
Περιοδος ... Sad νιωθω εντονο πονο χαμηλα...

anampel

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stellisa έγραψε:Περιοδος ... Sad νιωθω εντονο πονο χαμηλα...
afou sou eipa perimene ligo akoma eides tha peigenes kai tzampa gia xoriaki ante vre sira mou tora 4 meres mou minane kai emena mexri na mou erthi periodos deytera perimeno ego gia na doume......

ViGe13

ViGe13
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Βρε ζουζούνες, δεν είπαμε απασχολούμε το μυαλουδάκι μας με άλλα πράγματα μέχρι τη Δεύτέρα και από Τρίτη αρχίζουμε να ψαχνόμαστε? Wink
ΣΚ έρχετε, όλο και κάτι χαλαρωτικό θα προκύψει!!! Οι δουλειές του σπιτιού δε μετράνε χαχαχαχαχαχαα Very Happy

anampel

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ViGe13 έγραψε:Βρε ζουζούνες, δεν είπαμε απασχολούμε το μυαλουδάκι μας με άλλα πράγματα μέχρι τη Δεύτέρα και από Τρίτη αρχίζουμε να ψαχνόμαστε? Wink
ΣΚ έρχετε, όλο και κάτι χαλαρωτικό θα προκύψει!!! Οι δουλειές του σπιτιού δε μετράνε χαχαχαχαχαχαα Very Happy
nai alla oso mou plisiazoun oi meres exo poio poli xara tha elega tora para anxos den ksero kapos niotho oti o pelargos den argi.........gia auton ton mina.........

ViGe13

ViGe13
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
anampel έγραψε:nai alla oso mou plisiazoun oi meres exo poio poli xara tha elega tora para anxos den ksero kapos niotho oti o pelargos den argi.........gia auton ton mina.........

Ο πελαργός δεν αργεί αν δεν τον περιμένεις συνέχεια στην πόρτα Wink
Καλύτερα να σκέφτεσαι ότι δε θα έρθει και θα πρέπει να περάσουν γρήγορα οι μέρες να τελειώσει η περιόδος και να ξαναρχίσετε τις προσπάθειες...ετσι μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι πέρασαν οι μέρες και η "λεγάμενη" άφαντη!!
Έτσι για αλλαγή γιατί δεν το προσπαθείς? Και που ξέρεις? Μπορεί και να πιάσει 6 μερες καθυστερηση και τεστ αρνητικο - Σελίδα 2 328109

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anampel έγραψε:
ViGe13 έγραψε:Βρε ζουζούνες, δεν είπαμε απασχολούμε το μυαλουδάκι μας με άλλα πράγματα μέχρι τη Δεύτέρα και από Τρίτη αρχίζουμε να ψαχνόμαστε? Wink
nai alla oso mou plisiazoun oi meres exo poio poli xara tha elega tora para anxos den ksero kapos niotho oti o pelargos den argi.........gia auton ton mina.........
Κοίτα σοβαρά τώρα.....πελαργός δεν θα έρθει με μωρό στο μπόγο ούτε σε 100 χρόνια .Στο λέω με σιγουριά. Laughing Μακάρι να έισαι αυτή τη φορά. Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις