1 μπορεις να μεινεις εγκυος μολις σου τελειωσει η περιοδος; Πεμ Ιουν 06, 2013 10:10 pm
try 30
Πανταχού παρούσα!
υπαρχει αυτη η πιθανοτητα;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
try τσεκαρε http://www.hometest.gr/el/el/order?ipa=16 συμφερει βεβαια να παραγγειλεις πολλα για να μην εχεις μεταφορικα.εμεις με τη φιλη μου καναμε μια βαρβατη παραγγελια.συμφερει!!try 30 έγραψε:κοιτα να δεις...ειχα περιοδο τις προηγουμενες μερες και δεν μπορουσα να δω αν εχω υγρα αρκετα...εβλεπα καφε εχθες που εγινε και η πραξη..δεν καταλαβα κατι αλλο...βεβαια πηγα και πηρα τεστ που δειχνουν την ωορηξια...54 ευρω κοριτσια αλλα εχει 7 μεσα....αντε να δουμε
try 30 έγραψε:ρε κοριτσια πιστευεται οτι υπαρχει πιθανοτητα στο τελειωμα της περιοδου ή τσαμπα χαιρομαι...βεβαια θα συνεχισω τις προσπαθειες και τις επομενες μερες
εγω δεν θελω να σου δινω ετσι ελπιδες αλλα την πρωτη φορα που προσπαθησαμε να συλλαβουμε μετρουσα ωορηξια και προσπαθουσαμε τοτε τζιφος.μετα οσες φορες συλλαβαμε ηταν μετα την περιοδο. ευχομαι να εχεις ευχαριστα νεα!try 30 έγραψε:ρε κοριτσια πιστευεται οτι υπαρχει πιθανοτητα στο τελειωμα της περιοδου ή τσαμπα χαιρομαι...βεβαια θα συνεχισω τις προσπαθειες και τις επομενες μερες
diladi as poume posa paraggilate kai den sas hrthan eksoda apostolis epeidh kai ego endiaferome na exo ena karo test egkimosinhs.......kai kati allo auta einai aksiopista?opos tou farmakiou?eilikrina an exo tosa test sto ntoulapi tha stamatiso na exo anxos........bourboulithra έγραψε:try τσεκαρε http://www.hometest.gr/el/el/order?ipa=16 συμφερει βεβαια να παραγγειλεις πολλα για να μην εχεις μεταφορικα.εμεις με τη φιλη μου καναμε μια βαρβατη παραγγελια.συμφερει!!try 30 έγραψε:κοιτα να δεις...ειχα περιοδο τις προηγουμενες μερες και δεν μπορουσα να δω αν εχω υγρα αρκετα...εβλεπα καφε εχθες που εγινε και η πραξη..δεν καταλαβα κατι αλλο...βεβαια πηγα και πηρα τεστ που δειχνουν την ωορηξια...54 ευρω κοριτσια αλλα εχει 7 μεσα....αντε να δουμε
anampel έγραψε:diladi as poume posa paraggilate kai den sas hrthan eksoda apostolis epeidh kai ego endiaferome na exo ena karo test egkimosinhs.......kai kati allo auta einai aksiopista?opos tou farmakiou?eilikrina an exo tosa test sto ntoulapi tha stamatiso na exo anxos........bourboulithra έγραψε:try τσεκαρε http://www.hometest.gr/el/el/order?ipa=16 συμφερει βεβαια να παραγγειλεις πολλα για να μην εχεις μεταφορικα.εμεις με τη φιλη μου καναμε μια βαρβατη παραγγελια.συμφερει!!try 30 έγραψε:κοιτα να δεις...ειχα περιοδο τις προηγουμενες μερες και δεν μπορουσα να δω αν εχω υγρα αρκετα...εβλεπα καφε εχθες που εγινε και η πραξη..δεν καταλαβα κατι αλλο...βεβαια πηγα και πηρα τεστ που δειχνουν την ωορηξια...54 ευρω κοριτσια αλλα εχει 7 μεσα....αντε να δουμε
nai giath den tha rotao synexia esas edo mesa gia to an eimai h den eimai upaxh promplem?annamaria_i έγραψε:anampel έγραψε:diladi as poume posa paraggilate kai den sas hrthan eksoda apostolis epeidh kai ego endiaferome na exo ena karo test egkimosinhs.......kai kati allo auta einai aksiopista?opos tou farmakiou?eilikrina an exo tosa test sto ntoulapi tha stamatiso na exo anxos........bourboulithra έγραψε:try τσεκαρε http://www.hometest.gr/el/el/order?ipa=16 συμφερει βεβαια να παραγγειλεις πολλα για να μην εχεις μεταφορικα.εμεις με τη φιλη μου καναμε μια βαρβατη παραγγελια.συμφερει!!try 30 έγραψε:κοιτα να δεις...ειχα περιοδο τις προηγουμενες μερες και δεν μπορουσα να δω αν εχω υγρα αρκετα...εβλεπα καφε εχθες που εγινε και η πραξη..δεν καταλαβα κατι αλλο...βεβαια πηγα και πηρα τεστ που δειχνουν την ωορηξια...54 ευρω κοριτσια αλλα εχει 7 μεσα....αντε να δουμε
δηλαδη εσενα το αγχος προκαλειται απο το αδειο απο τεστ εγκυμοσυνης ντουλαπι;;
anampel έγραψε:nai giath den tha rotao synexia esas edo mesa gia to an eimai h den eimai upaxh promplem?annamaria_i έγραψε:anampel έγραψε:diladi as poume posa paraggilate kai den sas hrthan eksoda apostolis epeidh kai ego endiaferome na exo ena karo test egkimosinhs.......kai kati allo auta einai aksiopista?opos tou farmakiou?eilikrina an exo tosa test sto ntoulapi tha stamatiso na exo anxos........bourboulithra έγραψε:try τσεκαρε http://www.hometest.gr/el/el/order?ipa=16 συμφερει βεβαια να παραγγειλεις πολλα για να μην εχεις μεταφορικα.εμεις με τη φιλη μου καναμε μια βαρβατη παραγγελια.συμφερει!!try 30 έγραψε:κοιτα να δεις...ειχα περιοδο τις προηγουμενες μερες και δεν μπορουσα να δω αν εχω υγρα αρκετα...εβλεπα καφε εχθες που εγινε και η πραξη..δεν καταλαβα κατι αλλο...βεβαια πηγα και πηρα τεστ που δειχνουν την ωορηξια...54 ευρω κοριτσια αλλα εχει 7 μεσα....αντε να δουμε
mma den grafo tipota kako re kopela mou alla to anxos den mpoorei na sou figei apo thn mia mera sthn allh aman poia mia aplh erothsh ekana,,,,,,,,annamaria_i έγραψε:anampel έγραψε:nai giath den tha rotao synexia esas edo mesa gia to an eimai h den eimai upaxh promplem?annamaria_i έγραψε:anampel έγραψε:diladi as poume posa paraggilate kai den sas hrthan eksoda apostolis epeidh kai ego endiaferome na exo ena karo test egkimosinhs.......kai kati allo auta einai aksiopista?opos tou farmakiou?eilikrina an exo tosa test sto ntoulapi tha stamatiso na exo anxos........bourboulithra έγραψε:try τσεκαρε http://www.hometest.gr/el/el/order?ipa=16 συμφερει βεβαια να παραγγειλεις πολλα για να μην εχεις μεταφορικα.εμεις με τη φιλη μου καναμε μια βαρβατη παραγγελια.συμφερει!!try 30 έγραψε:κοιτα να δεις...ειχα περιοδο τις προηγουμενες μερες και δεν μπορουσα να δω αν εχω υγρα αρκετα...εβλεπα καφε εχθες που εγινε και η πραξη..δεν καταλαβα κατι αλλο...βεβαια πηγα και πηρα τεστ που δειχνουν την ωορηξια...54 ευρω κοριτσια αλλα εχει 7 μεσα....αντε να δουμε
Απο εμενα κανενα.. Δεν πα να κανεις και ενα τεστ την ημερα.. Την αποψη μου στην εχω πει, και επιβεβαιωνεται και απο αυτα που γραφεις!
anampel έγραψε:mma den grafo tipota kako re kopela mou alla to anxos den mpoorei na sou figei apo thn mia mera sthn allh aman poia mia aplh erothsh ekana,,,,,,,,annamaria_i έγραψε:anampel έγραψε:nai giath den tha rotao synexia esas edo mesa gia to an eimai h den eimai upaxh promplem?annamaria_i έγραψε:anampel έγραψε:diladi as poume posa paraggilate kai den sas hrthan eksoda apostolis epeidh kai ego endiaferome na exo ena karo test egkimosinhs.......kai kati allo auta einai aksiopista?opos tou farmakiou?eilikrina an exo tosa test sto ntoulapi tha stamatiso na exo anxos........bourboulithra έγραψε:try τσεκαρε http://www.hometest.gr/el/el/order?ipa=16 συμφερει βεβαια να παραγγειλεις πολλα για να μην εχεις μεταφορικα.εμεις με τη φιλη μου καναμε μια βαρβατη παραγγελια.συμφερει!!try 30 έγραψε:κοιτα να δεις...ειχα περιοδο τις προηγουμενες μερες και δεν μπορουσα να δω αν εχω υγρα αρκετα...εβλεπα καφε εχθες που εγινε και η πραξη..δεν καταλαβα κατι αλλο...βεβαια πηγα και πηρα τεστ που δειχνουν την ωορηξια...54 ευρω κοριτσια αλλα εχει 7 μεσα....αντε να δουμε
Απο εμενα κανενα.. Δεν πα να κανεις και ενα τεστ την ημερα.. Την αποψη μου στην εχω πει, και επιβεβαιωνεται και απο αυτα που γραφεις!
annamaria_i έγραψε:anampel έγραψε:diladi as poume posa paraggilate kai den sas hrthan eksoda apostolis epeidh kai ego endiaferome na exo ena karo test egkimosinhs.......kai kati allo auta einai aksiopista?opos tou farmakiou?eilikrina an exo tosa test sto ntoulapi tha stamatiso na exo anxos........bourboulithra έγραψε:try τσεκαρε http://www.hometest.gr/el/el/order?ipa=16 συμφερει βεβαια να παραγγειλεις πολλα για να μην εχεις μεταφορικα.εμεις με τη φιλη μου καναμε μια βαρβατη παραγγελια.συμφερει!!try 30 έγραψε:κοιτα να δεις...ειχα περιοδο τις προηγουμενες μερες και δεν μπορουσα να δω αν εχω υγρα αρκετα...εβλεπα καφε εχθες που εγινε και η πραξη..δεν καταλαβα κατι αλλο...βεβαια πηγα και πηρα τεστ που δειχνουν την ωορηξια...54 ευρω κοριτσια αλλα εχει 7 μεσα....αντε να δουμε
oxi more etsi grafo na pairnai h ora kokona mou nai to ksexnao alla otan vriskomai me ton antra mou akrivos ekeina ta lepta pou einai na,,,,,mou erxete sto myalo ti na kano ego ekeinei th stigmh.......ti na leo to proi pou tha ksipnao na mhn gino pote mana h na gino kai otan thelis kati poli to palevis kai to skeftese gia na to apokthshs etsi den einai etsi einai kai me ayto to thema........annamaria_i έγραψε:anampel έγραψε:mma den grafo tipota kako re kopela mou alla to anxos den mpoorei na sou figei apo thn mia mera sthn allh aman poia mia aplh erothsh ekana,,,,,,,,annamaria_i έγραψε:anampel έγραψε:nai giath den tha rotao synexia esas edo mesa gia to an eimai h den eimai upaxh promplem?annamaria_i έγραψε:anampel έγραψε:diladi as poume posa paraggilate kai den sas hrthan eksoda apostolis epeidh kai ego endiaferome na exo ena karo test egkimosinhs.......kai kati allo auta einai aksiopista?opos tou farmakiou?eilikrina an exo tosa test sto ntoulapi tha stamatiso na exo anxos........bourboulithra έγραψε:try τσεκαρε http://www.hometest.gr/el/el/order?ipa=16 συμφερει βεβαια να παραγγειλεις πολλα για να μην εχεις μεταφορικα.εμεις με τη φιλη μου καναμε μια βαρβατη παραγγελια.συμφερει!!try 30 έγραψε:κοιτα να δεις...ειχα περιοδο τις προηγουμενες μερες και δεν μπορουσα να δω αν εχω υγρα αρκετα...εβλεπα καφε εχθες που εγινε και η πραξη..δεν καταλαβα κατι αλλο...βεβαια πηγα και πηρα τεστ που δειχνουν την ωορηξια...54 ευρω κοριτσια αλλα εχει 7 μεσα....αντε να δουμε
Οχι απο την μια μερα στην αλλη το αγχος δεν φευγει.. Αμα ομως εχεις στο ντουλαπι σου τεστακια ε;; Οπως βολευεται ο καθενας, αλλα θα σου ξαναπω αυτο με ολη μου την καρδια, αν δεν χαλαρωσεις εγκυος δεν θα μεινεις. Και καθε μερα σε διαβαζω και ξεφευγεις ολο και πιο πολυ!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » μπορεις να μεινεις εγκυος μολις σου τελειωσει η περιοδος;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης