76 Απ: μπορεις να μεινεις εγκυος μολις σου τελειωσει η περιοδος; Σαβ Ιουν 08, 2013 2:13 am
darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τελικα μπορεις να μεινεις εγκυος μολις σου τελειωσει η περιοδος;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
darsel έγραψε:τελικα μπορεις να μεινεις εγκυος μολις σου τελειωσει η περιοδος;
annamaria_i έγραψε:demaki88 έγραψε:θα αρχισω να ανησυχω για τον αντρουλη μου αφου και αυτος ετσι το γραφει παντα και με θεωρει ανορθογραφη που το γραφω αγχος!!!θα ειναι εγκυος και αυτος!!!annamaria_i έγραψε:ede έγραψε:Κάτι άσχετο. γιατί ολες οσες έχουν άγχος για εγκυμοσύνη ή ειναι στην τσιτα γενικότερα γράφουν ΄΄αΝχος''? Είναι μήπως και αυτό σημάδι?
χαχαχχαχ ελα ρε!!!!
μην ανισυχεις! αν ειναι θα βγαλετε και λεφτα!!
ioazon έγραψε:darsel έγραψε:τελικα μπορεις να μεινεις εγκυος μολις σου τελειωσει η περιοδος;
Φυσικά και μπορείς.
Δεν μπορείς να μείνεις έγκυος αν έχεις φρικάρει από το άγχος.
Και αν μείνεις, το πιο πιθανό είναι να τρελάνεις το παιδί σου μόλις το γεννήσεις από τη λαλακία σου...
αμα γράψεις ανχος να το ξανασκεφτείς.annamaria_i έγραψε:Παντως δεν μπορει να ειναι η ορθογραφια σημαδι!! Εγω ειμαι εντελως ανορθογραφη!! Αλλα δεν ειμαι εγκυος 100%!!
ede έγραψε:αμα γράψεις ανχος να το ξανασκεφτείς.annamaria_i έγραψε:Παντως δεν μπορει να ειναι η ορθογραφια σημαδι!! Εγω ειμαι εντελως ανορθογραφη!! Αλλα δεν ειμαι εγκυος 100%!!
try 30 έγραψε:τις διαβασα τις οδηγιες κανονικα και λειτουργησε δεν ημουν σε γονιμη μερα..απλα ακουσα οτι μπορεις να μεινεις εγκυος αν κανεις ελευθερα μετα την περιοδο και ειπα να το δοκιμασω..αλλα απο τι φαινεται δεν ημουν στις γονιμες....
try 30 έγραψε:καλα δεν ειπαμε οτι λυσσαω κιολας μην τρελαθουμε
annamaria_i έγραψε:try 30 έγραψε:καλα δεν ειπαμε οτι λυσσαω κιολας μην τρελαθουμε
καλε δεν αναφερθηκα σε σενα!!! Γενικα μιλαω! Που να ξερω τι κανεις εσυ; υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις.
ioazon έγραψε:annamaria_i έγραψε:try 30 έγραψε:καλα δεν ειπαμε οτι λυσσαω κιολας μην τρελαθουμε
καλε δεν αναφερθηκα σε σενα!!! Γενικα μιλαω! Που να ξερω τι κανεις εσυ; υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις.
Και περιπτωσΑΡΕΣ!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » μπορεις να μεινεις εγκυος μολις σου τελειωσει η περιοδος;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης