Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
765 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 765 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ρε συ κι εγω εχω βρει μεγαλες διαφορες σε πολλα..!!!Οντως πρεπει να το ψαχνουμε πριν καταληξουμε..!!!
Την μικρουλα σου πως την νιωθεις??Ειναι ζωηρουλα??

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι το καμάρι μου είναι αρκετά ζωηρή! Πολύ χαίρομαι όταν τη νιώθω γιατί ξέρω ότι είναι καλά!! Στις 22/6 θα πάμε να την ξαναδούμε!
Εσύ τη δική σου? Τη νιώθεις έντονα ή όχι ακόμα?
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το βράδυ που ξαπλώνουμε δεν κουνιέται καθόλου, κοιμάται κι εκείνη μαζί μας. Εύκολο μωρό από τη κοιλιά!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οχι κλωτσιες αλλα πλεον την νιωθω και γω πολυ εντονα που κατι κανει εκει μεσα..!!!Εχω προσθιο πλακουντα και απορροφα τα χτυπηματα της...Ειναι σαν μαξιλαρακι..!!!Αλλα εχει ζωηρεψει κι εμενα πολυ..!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Epaniltha koritsia mou!!!teleiwse to Basket!!!Mphka apo to kinhto omws giati exei o antras mou ton upologisth na dei ta athlitika tou!ti lete ti lete???paw na diavasw ti exasa!

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ έχω οπίσθιο. Μπράβο να δεις αργότερα όσο περνάει ο καιρός χαρές και πανηγύρια! Θα σε τρελάνει( με τη καλή έννοια πάντα)

Πολύ θα ήθελα να κάτσω λίγο ακόμα να τα πούμε αλλά πρέπει να βγω. Ευτυχώς από τέλος του μήνα θα έχω κι εγώ ιντερνετ στο σπίτι και τηλέφωνο! Ανυπομονώ! Θα μπαίνω πιο συχνά να τα λέμε!

Καληνύχτα και χαιρετισμούς σε όλα τα κορίτσια και στις κοιλίτσες σας!!!

Φιλάκια πολλά!!! Καλό ξημέρωμα!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σαι καλα Σανσετ μου...καλα να περνας και μην χανεσαι...Πολλα πολλα φιλακια...!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sas diavasa!!!sunset mou lupamai gia to atuxhma tou antra sou omws eutuxws einai kala twra!tzoulia mou eisai kalutera twra e?aurio ti wra exeis rantevou?koritsaki einai den tha sto allaksei mh fovasai!!froufrou mou mesa sth xara me ta epiplakia e?Ax ti teleia!!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι κανεις Αλεξανδρα μου...ολα καλα??Κερδισε η ομαδα σας ε??Εχει χαρα ο αντρουλης σου???

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στις 18:30 εχω ραντεβου...!!!Θα παω νωριτερα να παρω τις εξετασεις μου και να φυγω κατευθειαν για τον γιατρο..!!!

Pely

Pely
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Koritsares mo u ti kanete?????????????

Mou leipsate poluuuuuu!!!!!!!! Very Happy Very Happy mpika ligo sta petaxta na pw ena geia kai pali sto treksimo aurio!! auti tin evdomada einai kai o gamos tou kouniadou mou kai trexoume....

xathika sxedon duo vdomades, piga sti mama mou gia ksekourasi mpas kai strwsei ligo i mesi mou alla de pernaei re paidia!!!!einai dunaton???????

Sorry gia ta greeklish, kati epathe to laptop mou.....

en tw metaksu exw na diavasw kana duo thematakia oloklira!!!!polulogoudes mou eseis!!!!! Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 16 40746 Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 16 40746 Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 16 40746 Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 16 40746 Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 16 40746 Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 16 40746

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kala eimai tzoulia mou vgika sto.mpalkoni mas na araksw ligo giati skaw!!Nai k egw k o antras mou to euxaristithikame to apotelesma sto basket:-)Ax ante me to kalo tzoulaki mou na epivevaiwsete k to fullo pou einai sigoura koritsaki k na ksekinhsete tis proetoimasies sas siga siga!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακι μου γλυκο..Πελυ μου...που χαθηκες??Μου ελειψες πολυ...Ολα καλα γλυκουλα μου...Ο μπεμπακος μας???Ποτε επιστρεφεις κοντα μας?? Very Happy Very Happy Very Happy

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Pelu mou glukia!!ti kaneis?emeis ta eipame k sto fb ligaki!den pernaei h mesh sou e?gamwto k einai duskolos o ponos sth mesh...kata ta alla pws pas?apo proetoimasies pou vriskeste?

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα κανεις και βγαινεις εξω να παιρνεις αερακι Αλεξ μου...!!!Εμεις εδω εχουμε δραμα με το αποτελεσμα...χαχαχαχα...!!!

Pely

Pely
o mpempis mia xara!!! stryfogyrnaei oli mera!!! aurio exoume giatro kai vasika gi'auto irtha sin to seminario sto nosokomeio to apogeuma!!!

oi proetmasies alex exoun pagwsei gia ligo. epistrofi sti vasi mou logika tin alli kuriaki kai meta vour gia epipla, vapsimo kai ola ta sunafi!!!

ta dika saw nea peite mou giati den prolava na diavasw tipota!!!! i giwta pws einai?? eixame neotera??

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Xaxaxaxa tzoulia mou:-)zwhroulhs o mpemphs sou Pelu mou e?emena ta freska nea mou einai oti ekana doppler k ola htane mia xara!k oti thn pempth erxontai ta epiplakia mas:-)h giwta einai polu atuxh pernaei megalh talaipwria alla eutuxws einai mia xara o mpemphs ths!

Pely

Pely
Alexandra23 έγραψε:Xaxaxaxa tzoulia mou:-)zwhroulhs o mpemphs sou Pelu mou e?emena ta freska nea mou einai oti ekana doppler k ola htane mia xara!k oti thn pempth erxontai ta epiplakia mas:-)h giwta einai polu atuxh pernaei megalh talaipwria alla eutuxws einai mia xara o mpemphs ths!

de gennise akoma e? eixa meinei sto oti anevike ligo!!!!

teleia ta nea sou!!!! egw ekana tin kampili tin tetarti kai tha pame aurio na mou pei an kai kala ta vlepw ta apotelesmata.....5 fores mou piran aima oi atimoi!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Pente fores???pwpw!!giati toso polu?tha talaipwrithikes polu...mia xara tha einai ta apotelesmata!!!h giwta xthes kontepse na gennhsei eixe diastolh 7 k Meta phge 5...k den gennhse telika.ase polu duskola pernaei...

Pely

Pely
ax panagia mou na pane ola kala me ti Giwta.....polu zorika i kaimenoula.....

asta na pane...varethika na perimenw toses wres...eutixws i glukozi den itan toso xalia oso tin perimena....

koukles mou tha sas kalinixtisw, exw prwino ksipnima aurio kai prepei na exw dunameis, einai gemati i mera pali!!!! polla polla filakia se oles sas kai sta ninakia sas!!!! elpizw na mporesw na mpw mesa sti vdomada!!! den perna mera na m in sas skeftw!!! mou exete ginei aparaitites!!!!!!!!

filakiaaaaaa!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Na pas na ksekourasteis koritsaki mou!!filakia se sena k sto mpemph sou!!na ksana mpeis opote mporeis!!kalo vrady!! :-)

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαθηκα γιατι εκανα μπανακι...και τα απαραιτητα ξυρισματα για αυριο..!!!Να μην το εχω αγχος αυριο..!!!Εχω καταντησει να ξυριζομαι μονο οταν εχω γιατρο.... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed..Ελεος..!!!Και παρατηρησα οτι σιγα σιγα ξεκιναει να σχηματιζεται και η γραμμουλα μου... Very Happy Very Happy Very Happy

Καλη ξεκουραση Πελυ μου και καλο κουραγιο γι αυριο...Ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα απο τις εξετασεις σου...!!!Πολλα πολλα φιλακια..!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ax einai vasano to ksurisma tzoulia mou.. k egw pleon kathe duo evdomades tha ksurizomai pou tha exw giatro.den ginetai alliws.me pianei h mesh kathe fora...

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμεις δεν εχουμε και μπανιερα να βαζω πανω τα ποδια μου και σκυβω και ζαλιζομαι..!!!Γι αυτο εκανα και τωρα που ειναι εδω ο αντρας μου μην πεσω κατω...!!!Οσο για το αλλο...εκει ειναι μεγαλο δραμα...Μου κραταγε τον καθρεφτη για να τα καταφερω...!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπηκε στο σκαιπ η Γιωτα...της μιλησα αλλα δεν εχω παρει απαντηση ακομα..!!!Μηπως ειναι ο αντρας της??? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed pale pale pale pale affraid affraid affraid affraid

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
K egw zalizomai kathe fora parolo pou sthrizw to podi mou sth mpaniera..giauto apofasisa na ksurizomai ana duo vdomades pleon...Meta vevaia tha prepei pali mia fora th vdomada giati tha exw akomh pio suntoma giatro oso ftanw sto telos..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις