376 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118 Τρι Ιουν 11, 2013 5:42 am
try 30
Πανταχού παρούσα!
για πες για πες για τα τεστ ωορηξιας λοιπον....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
irene-_- έγραψε:ευτυχως που δε πληρωνω και χαρατσι για τετοια εκταση!!!!ειχα χθες μια απορια με τα τεστ ωορρηξιας κ ειπε η αννουλα οτι εσυ εισαι η ειδικη σε τετοια θεματα..Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:
Αχαχαχαχχααχαχαχαχααααα
φωναξαν και τις παρεες τους!!! Εμ ειδες να εχεις διμετρο κορμι;;;
irene-_- έγραψε:και αλλα τοσα φανταζομαι ειναι αυτα που δε μπορω να μετρησω γιατι δε φτανουν τα χερια μου σε ολη την εκταση του φιδισιου μου κορμιου!!!!χαχαχαχαχα εσυ τι κανεις βασουλα μου???vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:viki1988 έγραψε:irene-_- έγραψε:
Πόσα???Παναγία καλέ αυτά σε γάζωσαν!!
ειχα θετικο τεστακι την προηγουμεν δευτερα..ειχα ομως και πολυ εντονα πονακια εκεινο το βραδυ και αναρωτιομουν αν γινεται την μερα του θετικου να γινει ωορρηξια.και οταν λενε οτι η περιοδος ερχεται παντα 14 μερες μετα την ωορρηξια εγω ποτε περιμενο?14 μερες μετα το θετικο τεστ ή 15-16 μερς μετα μιας και τα τεστ λενε οτι μετα το θετικο η ωορρηξια συμβαινει 24-48 ωρες μετα? ειναι καθαρη περιεργεια μιας και ξερεις οτι αντρας γιοκLillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:
χαχαχαχα κρυβε λογια κρυβε λογια...θα μας δειρει η βασιλομητωρ....
Για πε..
try 30 έγραψε:εχεις δικιο...χαχαχχαχαχα...λοιπον....αδιαθετησα 1 ιουνιου με 6...στις 6 εκανα ελευθερα...πηρα τεστ ωορηξιας και στις 9 ιουνιου μου εβγαλε θετικο...και εκανα στις 9 και στις 10 ελευθερα...εχω και κατι πονους χαμηλα...παιζει καμια ελπιδα η μονη μου ζητωκραυγαζω..χαχαχαχαχα
φακες αν θυμαμαι καλα και δεν τα μπερδεψα?εγω εχω γεμιστα με πολυχρωμες πιπεριτσες πιπεριες φλωρινης και μια ντοματουλαvasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:viki1988 έγραψε:irene-_- έγραψε:
Μόλις τελείωσα το φαγάκι μου και γλάρωσα!!
Lillybell έγραψε:try 30 έγραψε:θα μου δωσεις τα φωτα σου...την αποψη σου...καμια ελπιδα τελοσπαντωννννν
καλεεεε εγω δεν διαβασα καν τα σημερινα θεματα εδω περα, ηθελες να διαβασω και του #113;;;;; παλι αδιαβαστη πιαστηκα..
Δεν μας κανεις μια μικρη περιληψη να δουμε τι θα κανουμε και με σενα;;;
irene-_- έγραψε:φακες αν θυμαμαι καλα και δεν τα μπερδεψα?εγω εχω γεμιστα με πολυχρωμες πιπεριτσες πιπεριες φλωρινης και μια ντοματουλαvasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:viki1988 έγραψε:irene-_- έγραψε:
Μόλις τελείωσα το φαγάκι μου και γλάρωσα!!
για 3 μερες φαγητο θα εχω με την ποσοτητα που εκανα!!!υποτιθεται οτι ειναι καλοκαιρινο φαγητο αλλα ο καιρος ειναι για σουπιτσα..vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:viki1988 έγραψε:irene-_- έγραψε:
Ναι ναι φακούλες!ΩΩ μια χαρά και τα γεμιστά!!
irene-_- έγραψε:ειχα θετικο τεστακι την προηγουμεν δευτερα..ειχα ομως και πολυ εντονα πονακια εκεινο το βραδυ και αναρωτιομουν αν γινεται την μερα του θετικου να γινει ωορρηξια.και οταν λενε οτι η περιοδος ερχεται παντα 14 μερες μετα την ωορρηξια εγω ποτε περιμενο?14 μερες μετα το θετικο τεστ ή 15-16 μερς μετα μιας και τα τεστ λενε οτι μετα το θετικο η ωορρηξια συμβαινει 24-48 ωρες μετα? ειναι καθαρη περιεργεια μιας και ξερεις οτι αντρας γιοκLillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:
χαχαχαχα κρυβε λογια κρυβε λογια...θα μας δειρει η βασιλομητωρ....
Για πε..
Lillybell έγραψε:try 30 έγραψε:εχεις δικιο...χαχαχχαχαχα...λοιπον....αδιαθετησα 1 ιουνιου με 6...στις 6 εκανα ελευθερα...πηρα τεστ ωορηξιας και στις 9 ιουνιου μου εβγαλε θετικο...και εκανα στις 9 και στις 10 ελευθερα...εχω και κατι πονους χαμηλα...παιζει καμια ελπιδα η μονη μου ζητωκραυγαζω..χαχαχαχαχα
Η ελπιδα φυσικα και παιζει, απο τη στιγμη μαλιστα που ειχες επαφη στις γονιμες μερες (συμφωνα με το τεστακι ωορρηξιας παντα)..Αλλα τα πονακια χαμηλα δεν εχουν καμια σχεση με την ελπιδα αυτη...Ειναι τρομερα νωρις..Ακομα κι αν εχει επιτευχθει γονιμοποιηση, και μιλαμε για μολις χθες!, ακομα βρισκεται στις σαλπιγγες και το σωμα σου δεν το εχει αντιληφθει καν. Οι πονοι χαμηλα μπορουν να εξηγηθουν οτι ειναι η ιδια η ωορρηξια! Οποτε εγω θα προτεινα να συνεχισεις τις επαφες!
try 30 έγραψε:ορμαωωωωωωωωωω δηλαδηηηηηηη χαχχαχαχαχαχααχχαχχ
Lillybell έγραψε:try 30 έγραψε:ορμαωωωωωωωωωω δηλαδηηηηηηη χαχχαχαχαχαχααχχαχχ
Αποσυνδεσου, σβησε υπολογιστες , βαλε κατι σεξυ και πες του: ηρθε η ωρα να γινεις πατερας!!
(Αν δεν φυγει τρεχοντας, εμενα γραψε μου)
try 30 έγραψε:Lillybell έγραψε:try 30 έγραψε:εχεις δικιο...χαχαχχαχαχα...λοιπον....αδιαθετησα 1 ιουνιου με 6...στις 6 εκανα ελευθερα...πηρα τεστ ωορηξιας και στις 9 ιουνιου μου εβγαλε θετικο...και εκανα στις 9 και στις 10 ελευθερα...εχω και κατι πονους χαμηλα...παιζει καμια ελπιδα η μονη μου ζητωκραυγαζω..χαχαχαχαχα
Η ελπιδα φυσικα και παιζει, απο τη στιγμη μαλιστα που ειχες επαφη στις γονιμες μερες (συμφωνα με το τεστακι ωορρηξιας παντα)..Αλλα τα πονακια χαμηλα δεν εχουν καμια σχεση με την ελπιδα αυτη...Ειναι τρομερα νωρις..Ακομα κι αν εχει επιτευχθει γονιμοποιηση, και μιλαμε για μολις χθες!, ακομα βρισκεται στις σαλπιγγες και το σωμα σου δεν το εχει αντιληφθει καν. Οι πονοι χαμηλα μπορουν να εξηγηθουν οτι ειναι η ιδια η ωορρηξια! Οποτε εγω θα προτεινα να συνεχισεις τις επαφες!
Και να σε ρωτησω και κατι αλλο...εχθες εγινε ενα ψιλοατιχιμα...πανω στην ολοκληρωση της πραξης για να μην τα λεω και χυμα..και δεν πρεπει να μπηκαν ολα τα υγρα μεσα..τι λεω ειναι και μεσημερι..χαχαχαχαχα...γινεται αν εστω μπουν και λιγα..;;;;
Θα γινει οτι θα ειμαστε εδω ολες παρεα και θα τα λεμε και θα γελαμε!irene-_- έγραψε:ευχαριστω πολυ λιλλυ μου..για να δουμε τι θα γινει..
κοριτσια κλεινω λαπτοπ γτ πολυ αστραφτει και ποτε δε ξερεις!!!!θα τα πουμε μετα..Lillybell έγραψε:Θα γινει οτι θα ειμαστε εδω ολες παρεα και θα τα λεμε και θα γελαμε!irene-_- έγραψε:ευχαριστω πολυ λιλλυ μου..για να δουμε τι θα γινει..
Lillybell έγραψε:try 30 έγραψε:Lillybell έγραψε:try 30 έγραψε:εχεις δικιο...χαχαχχαχαχα...λοιπον....αδιαθετησα 1 ιουνιου με 6...στις 6 εκανα ελευθερα...πηρα τεστ ωορηξιας και στις 9 ιουνιου μου εβγαλε θετικο...και εκανα στις 9 και στις 10 ελευθερα...εχω και κατι πονους χαμηλα...παιζει καμια ελπιδα η μονη μου ζητωκραυγαζω..χαχαχαχαχα
Και να σε ρωτησω και κατι αλλο...εχθες εγινε ενα ψιλοατιχιμα...πανω στην ολοκληρωση της πραξης για να μην τα λεω και χυμα..και δεν πρεπει να μπηκαν ολα τα υγρα μεσα..τι λεω ειναι και μεσημερι..χαχαχαχαχα...γινεται αν εστω μπουν και λιγα..;;;;
ναι γινεται, γινεται...καθε σταγονα περιεχει 4 - 8 εκατομμυρια σπερματοζωαρια κατ'οπτικο πεδιο....οποτε φαντασου οι πολλες σταγονες...
irene-_- έγραψε:κοριτσια κλεινω λαπτοπ γτ πολυ αστραφτει και ποτε δε ξερεις!!!!θα τα πουμε μετα..Lillybell έγραψε:Θα γινει οτι θα ειμαστε εδω ολες παρεα και θα τα λεμε και θα γελαμε!irene-_- έγραψε:ευχαριστω πολυ λιλλυ μου..για να δουμε τι θα γινει..
try 30 έγραψε:
πωωωω πωωωωωω σημαινουν πολλα παιδακιαααα....χαχαχαχα λεμε τωραααα....ας κανουμε το πρωτο που θελουμε μην ειμαστε και αχαριστες
Lillybell έγραψε:try 30 έγραψε:
πωωωω πωωωωωω σημαινουν πολλα παιδακιαααα....χαχαχαχα λεμε τωραααα....ας κανουμε το πρωτο που θελουμε μην ειμαστε και αχαριστες
Προσπαθειτε πολυ καιρο;
try 30 έγραψε:Lillybell έγραψε:try 30 έγραψε:
Προσπαθειτε πολυ καιρο;
οχι καλε το σαββατο παντρευομαστε και ειπαμε να ξεκινησουμε απο τωρα...το θελουμε πολυ και οι δυο...δεν εχω αγχος πιο πολυ ενθουσιασμο εχω...νιωθω λες και ειμαι...μακαρι να μην μου βγει σε κακο...απλα ειμαι ενθουσιασμενη γιατι εκανα και το τεστ μου ειπαν και και 2 φιλες μου που επιασαν και οι δυο παιδι στα τελειωματα τις περιοδου και επειδη το εκανα και εγω τοτε...ειμαι ενθουσιασμενη
Lillybell έγραψε:try 30 έγραψε:Lillybell έγραψε:try 30 έγραψε:
Προσπαθειτε πολυ καιρο;
οχι καλε το σαββατο παντρευομαστε και ειπαμε να ξεκινησουμε απο τωρα...το θελουμε πολυ και οι δυο...δεν εχω αγχος πιο πολυ ενθουσιασμο εχω...νιωθω λες και ειμαι...μακαρι να μην μου βγει σε κακο...απλα ειμαι ενθουσιασμενη γιατι εκανα και το τεστ μου ειπαν και και 2 φιλες μου που επιασαν και οι δυο παιδι στα τελειωματα τις περιοδου και επειδη το εκανα και εγω τοτε...ειμαι ενθουσιασμενη
Η ωρα η καλη κοπελα μου!
Κι ευχομαι να επαληθευτουν οι προσδοκιες σου οσο το δυνατον συντομοτερα!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης